His eyes make the stars look like they're not shining.

Blir visst ingen dans ikv, jag som var så peppad! men det kanske är lika bra, så då hinner jag plugga tills provet imorrn ;) haha hade till och med hett på mig mina danskläder... (A) aja, får väl tagga till nästa vecka ist! :)

Ska ner och äta nu sen blir det plugga plugga plugga! längtar verkligen tills imorrn kl. 11 på kvällen då vi har slutat, inge mera prov, läxa osv på ett tag! frihet enligt mig (A) HAHA.


everything means nothing, If I ain't got you...

Blir så arg på mig själv, borde ju plugga nu men int gör jag det int! haha duktig tjej. Slutade tidigt idag vilket var awesome!!!!!!!!!!!! förberede massa till imorrn, lr jaa inte så mke men... jag och Sofie stod och skala räkor i 2 timmar... men vi var faktiskt ganska duktiga (A)
men dagens applåd går väl till Tessan som hackade chili, och sen stoppa hon fingrarna i ögat så hon börja gråta..... (A) :] haha, nää nu ska jag inte vara taskig, förstår att det gjorde ont som satan och hon grät ju inte med mening om ni förstår ;)

Sitter typ och tröstkäkar godis nu, haha! men får världens ångest över att jag inte tränar på provet, men jag orkar helt enkelt inte! men om ett tag så ska jag nog försöka, så svårt kan det väl inte vara? :O
Ska förresten försöka sluta käka godis från och med nästa vecka och ist börja träna! hahahahahhahahhhhahah kommer aldrig gå.....


You got that special something.

Emelie dissa på msn, lr hon logga ut så nu är jag ensam och utråkad... :( hon berättade iaf att igår då en kille i hennes klass hade smsat från hennes mobil och skrivit: hej gumman till massa folk, så hade han också skickat det till våran arbetsledare vi hade då vi sommarjobba!! haha jag dööör! kan verkligen se hans min framför mig då han läser smset...

Hade verkligen inte tänkt sitta vid datorn då jag kom hem (från dansen), men min kropp är som en jävla robot och styrdes dirket mot datorn, gick inte att stoppa! så försöker plugga lite på provet nu, får inte in mke... tur  att vi slutar vid 12 imorrn så då har jag hela dagen på mig! + dans på kvällen (A)





Ska fortsätta plugga nu, men kommer nog ge upp ganska snart (A) haha.

Lose who you are to save what you love...

Jag och Tessan kan vara så jävla duktiga ibland, vi sluatde vid 2 så vi gick in till stan och hade tänkt att åka med halv 4an... kollar på klockan 15.36 (bussen har redan gått) och dampar. Haha vi måste varit helt borta, brukar aldrig missa bussen annars? :O
Tessan sa sen att hon trodde jag hållde koll på tiden, haha hon försöker alltid skylla allt på mig.... (A)



gay


cp


tjock


puss hej!

 

If i had you.

Matteprovet imorrn kan gå och dö, orkar inte, fattar inte, bryr mig inte. Vill inte spendera mina sista timmar av helgen med nån jävla skitmatte. Förutom att försöka förstå matten, så har jag också fixat praoplats idag :) på nordanågårdens världshus, hoppas dom är snälla... (A) jobbigt att jag måste börja 8 på morgonen (brukar typ stå och vänta på bussen den tiden...), kommer alltså måsta stiga upp 6 ist för 7.... inte okej :(


Han är kung

I've been waiting for so long, now I've finally found someone to stand by me.

Fy fan, har grymt ont i ryggen och fötterna, plus att jag har träningsverk sen dansen i vänstra benet och rumpan! xD haha. 
Har ju serverat på bröllop ikv, var faktiskt kul! :) och nästa fredag så blire ännu mera jobb, men då ska jag vara i kallköket, så inge mera servering på ett tag nu..... ;)
Ska väl snart sova, är trött som satan. Imorrn så blire att ringa om praoplats, träna matte? :S och nån annan skitläxa..... HATA SÖNDAGAR!!


I tisdags då vi servera...... haha me like ;)
snodde bilden av sanna.

When the night always ends with a fight, I'm excited that you wind up next to me.

Steg upp tidigt idag bara för att jag skulle ringa och fråga om praoplats, men då ser jag att dom inte har öppet idag! steg alltså upp helt i onödan då..... ska väl ringa imorrn ist. Borde gå ner och äta frukost, men jag orkar inte, haha. Klockan 1 så ska jag och (halva) klassen till skeria för att jobba på ett bröllop! och med den vanliga turen som jag har så måste jag servera....... inte okej.

Igår så var vi på frikvällen, kul men vädret var inte så nice. Var ju också presentkortsregn, så hade tänkt att jag skulle köpa en väska om jag fick några kort, men fick fan inget! haha men var faktiskt nära 3 ggr men jag är så jäkla kort så alla andra hann ju före..... :( (A) Blev ingen väska, men behöver verkligen en så ska se om jag hittar nån nästa vecka..

Nä, nu ska jag äta frukost innan jag avlider... sen blire att duscha, och tagga inför bröllopet!! hahaa


All we need in this world is some love.

Min första tanak imorse var: fan, nu har jag försovit mig! tog sen några sekunder innan jag insåg att vi var lediga idag (A) Sovde då som en ängel i natt, sovde också så länge som jag bara orkade, men efter att ha legat kissnödig i 3 timmar så kämpade jag mig upp.
Frukost>Ballar av stål>One Tree Hill>middag>dans>duscha>datorn.

N
u så blire att ladda hem några filmer och sen sova! :)


You're amazing just the way you are...

Haha fy fan så skönt att den här dagen är över, var i serveringen idag och jag suger verkligen på att servera xD var till och med några som ville fota oss, haha inte okej. Och imorgon så är vi lediga, AWESOME!! :D måste ist jobba på lördag, men det blir nog kul ;)
Måste också berätta hur duktig jag var igår och la mig klockan 20.40! haha tror jag aldrig lagt mig så tidigt sen jag var liten. Men konstigt nog så var jag tröttare än vanligt imorse...?


haha


bad as, baby.

Ikv ska jag vara med tönten på bilden och resten av töntgänget, kommer bli töntigt kul kan jag lova!
(A)


I Just Can't Stop Loving You.

Igår så var jag med Theres, Linnea och Emelie, trevligt trevligt ;D körde sen moppe hem i dimman, haha fy fan!! man ser ju inte ett skit? tur att jag inte mötte så många bilar... då jag kom hem så såg Frida och Sara på Step Up 2, kan inte få nog av den filmen alltså!! blev riktigt taggad på att dansa, så nu äre väl bara att ladda tills på onsdag =)
Vi såg sen på en Michael Jackson konsert, blir lika chockad varje gång han dansar.... så jävla grym alltså! kan verkligen inte fatta hur han orkar dansa som han gör och samtidigt sjunga så bra? galet. Blev ju också ännu mera taggad på att dansa efter jag sett han.....!


Smooth Criminal
Han var så sjukt duktig på att dansa, kolla bara 3:45 till 3:50, GALET!
Vill också köpa en såndär hatt han har, så jäkla coola (A) haha!

Baby, I'm helpless.

Är forfarande arg sen hockeyn igår, fyyyy faaan alltså!! var inte på bra humör då jag kom hem så jag gick och la mig direkt, orkade inte ens duscha håret som var fett som satan. Men eftersom att vi har mössa på oss då vi är i köket så var det ändå ingen som behövde bli äcklad. Idag så hade vi 22 gäster? motför igår då vi hade 3..... jag lagade iaf fisk men eftersom att ingen vill ha någon äcklig fiskjävel så hade jag det ganska chill ;) hehe. Nästa vecka ska jag vara i serveringen vilket kommer bli allt annat än kul, tror också jag kommer måsta servera på bröllpet nästa lördag, inte okej.

Nu ska jag ladda hem lite filmer och käka godis tills maten blir klar, nice nice ;)




Can't you see the hurt in me?..... I feel so all alone.

Sitter och lyssnar på Whitney Houston nu, haha men hon är fan kung! och efter att vi såg The Bodyguard i måndags så blev jag lite extra sugen, älskar den filmen (A)
Idag så har det som sagt regnat som satan, någon som inte märkte det?. Själv så blev jag dyngblöt av att vara inomhus? Jag, Tessan och Martin hade vattenkrig och jag var väl bara torr från axlarna och uppåt....? byxorna satt alldeles slickat och likadant mitt linne xD haha! men ingen kommer som sagt undan lindrigt om man bråkar med mig.

Har sett på idol ikv, och satan så duktig tjejen med tandställningen var!! galet att hon kunde vara så bra :O sen så var den där Chima nånting riktigt cool... ;) haha.


I wanna know what love is, I want you to show me, I wanna feel what love is, I know you can show me...

Ser på 90210 nu, satan vad jag har längtat! hehe, men det håller på och ladda och det är segt som fan :( ska snart vara med Tessan och co, antar att vi ska se idol (Luleå idag!) och sen så blire väl lite bus... (A)

Idag så tränade vi på massa serveringsgrejs, haha gud vad jag suger. Sen så hjälpte vi dom i storköket så att vi kunde sluta tidigare och sen fara till nordanå och lyssna på politikskit. Halvsovde genom hela grejen, Tessan la sig till och med på golvet och slappa ett tag. Otroligt nog så slutade dom prata efter ca 2 timmar, så jag och Tessan gick in till stan, Tessan ville rädda en fågel och djurälskare som jag är sa nej, orkade helt enkelt inte. Blev sen bussen hem, käka plättar och nu sitter jag här frusen och kissnödig, nice. 

Har bestämt att det blir hockey på torsdag, peppad som fan!! ska skrika halsen av mig kan jag lova ;)
Nu ska jag byta till varmare kläder (fy fan för den här kylan) och kanske hinna en sväng på toan innan vi tutar och kör!

Rise and rise again, until lambs become lions.

Glömde berätta vilken film jag såg igår! jag och Frida for till Sara och Emelie och såg Robin Hood (den nya alltså), riktigt bra film kan jag lova!! :D ganska lång, men det gör inget om filmen är bra så ;)

SE DEN!!!!!!!!!!



Russell Crow och Cate Blanchett =)


Nu så ska jag se Dear John! (:

Love is all that I need and I found it there in your heart.

Jag, Tessan och Sanna har då varit duktiga ikv och stått i kiosken helt frivilligt (alltså utan att få betalt), haha och fotbollsmatchen var rätt spännande! klutmark hade efter 15 min gjort 3 mål, men det slutade ändå med att Bjurfors vann med 5-3... :/
Tessan hade då lyckats slira en hel del med moppen idag, fick en galen syn framför mig då hon berättade det, haha! hon var också lite små gay då vi satt där i kisoken... hon började prata om att hon ville praktisera med nån och sen på nått sett så hållde hon plöstligt i min hand? haha hon började sen dregla av skratt... och efter ett tag så började hon sjunga: my hands are cold..... fick en känsla av att hon ville hålla hand med mig igen? :S skum tjej det där.

Vi har också blivit jävligt sugna på att börja spela fotboll igen! fast vi vet inte i vilket lag osv... men nått lag ska vi nog hitta ;) själv så hade jag typ velat börja spela hockey om det inte vore för att jag är så dålig på att åka skridskor ;] haha, men det ser faktiskt jättekul ut! =)

Nä, nu ska jag se film och käka godis! (inte ok) och kanske lägga mig sen? haha om jag känner mig själv rätt så blir det nog inte så. Imorrn så blire teoriskit, lunch, matte och sen ska jag och Tessan tjocka oss på Subway (A)

You are my sweetest downfall...

Ja vet inte ritkigt vad jag ska skriva, har inte uppdaterat på ett tag så skulle kunna skriva massor faktiskt, men det blir ju så jobbigt att läsa! haha.

Var iaf på hockey igår med Tessan, Emelie och Sanna. Det var kul, men eftersom att det inte var någon "riktig" match så vare inte samma roliga ös som det brukar vara! så vi sattsar på att fara snart igen då de börjar spela på riktigt ;)
Sen så har jag sett massa film, busat och skrattat med mina vänner, gjort sista veckan i storköket (restaurangköket på måndag), sett på idol osv..... och på tal om idol så hare varit många grymt duktiga den här veckan, som Olle som bodde i båten? haha, Alice som Anders hitta, Sebastian Krantz som hade smink? haha, men det är som sagt inte utsidan som räknas.. han har ju faktiskt en jävluskt bra röst! och han ser ju inte dålig ut heller så... men ändå bäst var ju Hans Niklas i torsdags! haha jag grät av skratt!! xD GALET!




Dom här två är lugnt mina favoriter hittills!! =) + Sebastian också, hehe.


HAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAH!!


Idag så har jag då sett på One Tree Hill hela dagen ♥, och ikv så blire att vara med Sara och Emelie =)

In this weak young heart.

Har så jävulskt ont i hälarna just nu, obeskrivligt hemskt faktiskt. Och igår då man skulle duscha, skrek nästan av smärta... haha fy fan!! undra om jag ens ska våga duscha nå mer tills skavsåren läkt och gå runt och lukta som en jävel ist? känns fan lockande. Men, men... idag så hade jag ändå lyckats bra med att täcka såren... 3 lager plåster och 2 sockar på varje fot!! haha.

Dagen började väl inte så bra, skolfoto vilket jag hatar. Hade ångest ett tag för att jag såg ut som ett tap, men försökte trösta mig själv med att det finns värre saker som- död, krig, svält osv... blev genast på bättre humör!! :D 
Sen blev det att gå till Skeria, vi var sist dit.. läraren var lite tjurig xD sen efter att lagat mat i en evighet så blev det stan med Tessan som sen for och käka på dallas det lilla fettot (du vet jag inte menar det (A)), mötte Linnea och Emelie, gick sen till bussen tsm med Emelie och Linnea skulle på körgrejs :)

Vi svettades som satan i bussen, babblade på som aldrig förr och snackade om SKUMMA saker, haha vi hade nog fått värmeslag lr nått (A)

Ikv har jag gått ut med Dixi och sen sett på Idol. Det är ju nu i början det är roligt, då man får se alla dåliga jävlar som tror dom är bra, haha!! men en del är ju bra också, den där tjejen som sjöng weak, killen som sjöng tears in heaven, killen på slutet (från förra året) och några till :)

Imorgon blire ännu en dag i mat, haha har länge oroat mig att jag ska rulla fram då vi går i 3an så det blir ingen efterrätt för mig på ett tag!! (kommer bli svårt). Ska gå och ladda kameran nu så jag kan fota lite imorrn :)




Can't stop now, I've traveled so far to change this lonely life...

Sitter just nu och väntar på att min retardbrorsa ska gå och duscha så att jag kan duscha sen: "Behöver" egentligen inte duscha håret, brukar ju oftast duscha det varannan dag.. men i nödfall då det blir marmelad så kan det bli oftare. Iaf så är det inte speciellt äckligt nu men eftersom att vi var i skogen idag och jag lyckades gå in i 9 av 10 spindelnät så kan det vara en bra ide. Och man vet ju aldrig hur det ser ut imorrn, vill ju ändå se hyffsat bra ut på skolfotot, om det ens möjligt? :O

Sen efter skolfotot så måste vi tydligen springa tillbak till skeria, haha självklart! ska också följa tessan in till stan efter skolan, blir kanske att köpa en ring också ;) haha gud vad jag har köpt ringar på senaste tiden... inte bra om man är en fattig flicka som jag!


Two hearts that beat as one.

Har gått runt i världens minsta skor hela dagen, trodde jag seriöst skulle avlida... och ett tag så gick jag runt i bara sockar för att inte förstöra mina hälar helt och hållet. Vet inte om det gav så mke, kommer ändå måsta ha 100 lager med plåster imorrn... 
Så om nån undrar varför jag går som om att jag just skitit på mig, så vet ni ju varför (A)

Imorrn så blire skolfoto på morgonen, haha inte ok kan jag lova. Tessan har också tvingat mig att åka med "hennes" buss imorrn så det blir att stiga upp tidigt som satan kan jag lova.

Såg förresten på en riktigt bra film i lördags, lr först såg jag på världens bajsfilm på tvn så jag gick ist och såg Awake på datorn, ritkigt awesome!! =) och Hayden Christensen är mer än awesome... (A)




Inte ok.

Seriöst, ska fara in till stan om ca 20 min med Tessan och Emelie för att hämta våra systrar... jag avlider fan. Har börjat se suddigt för jag är så trött och man ska väl ändå inte köra moppe då? :O
Emelie hade då druckit en halv kopp kaffe det äcklet, så hon kanske är halvpigg.... Tessan däremot var trött för 3 timmar sen så man kan ju undra hur hon mår nu...
Själv så är man då helt jävla drogad och kommer frysa som satan :( jag hoppas att Frida vet att jag ska få nått för det här!!

Hehe, men nu så ska jag börja klä på mig, tanka osv... hare gött i era sköna sängar ni!!   



Take my hand, we'll make it I swear.

Haha alltså Tessan hon kan va så tjock ibland.. fick ett sms förut ikv att hon hållde på att sprängas för att hon hade ätit för mke. Sen så ska vi ju fara och hämta våra systrar i stan ikv (de är på fest) och då skrev Tessan just: du visst blir det en hamburgare på frasses innan vi far hemmåt? :P xD haha ojojoj, den tjejen är ju kul kan jag lova. Skrev tillbaka sen: haha självklart tjockis ;), då blev hon sur? :O haha sorry men hon kommer ju rulla fram om några månader om hon fortsätter så här!! (nog för att det är omöjligt om man heter Theres Sundgren).

Ikv så har jag sett film, Cirque du Freak: The Vampire's Assistant =) den var bra men slutet var som lite konstigt? det var inte dåligt men det var som att det borde bli en fortsättning, man får då hoppas på det! ;) hehe.
Glömde berätta att igår så såg jag också på I rymden finns inga känslor, lr jag såg typ den kortare versionen men den var ju galet bra!! haha :D den hade biopremiär igår så jag hoppas att det kommer gå att få tag på den långa versionen snart, för jag vill se klart den nu!!


John C. Reilly och Chris Massoglia (gulleplutt!) i Cirque Du Freak: The Vampire's Assistant =)



Billy Skarsgård (klockren!) och Cecilia Forss från I rymden finns inga känslor =)

//Josefine Lundström


I hope it's gonna make you notice, someone like me...

Satan så trött man kan vara, var inte borta så sent igår men när vi kom hem så såg jag och syrran på OTH så det blev rätt sent. Och jag måste tydligen hämta min syrra med moppen i natt? hur ska jag orka om jag är trött redan nu...
Iaf så såg vi på Guess Who? med Achton Kutcher =) både jag och Frida märkte att vi redan sett den förr men det var a looong time ago ;) haha, men den var väl helt ok iaf ;)

Ska gå ner nu och se om jag kan hitta nått att äta, det är fan synd att kaffe ska vara så jävla äckligt... skulle behöva nått för att hålla mig vaken! =) (A) haha.




//Josefine Lundström

Only you.

Sitter och väntar på att maten ska bli klar, haha vrf känns det som att jag ofta väntar på maten? :O den största anledningen är att pappa grillar och han är seg som satan!
Efter maten blire att dra till nyströms och se på film med brudarna! (förutom Julia som jobbar:(). Har faktiskt sovit en stund sen jag kom hem från skolan, haha alltså jag och sova är ju som gjorda för varann (A) men dagarna blir ganska långa och jobbiga (men samtidigt skitkul!), så man är riktigt trött då man kommer hem.

Den här dagen var väl inte som alla andra dagar? jo, det kanske den var men den var lite så där extra galen. Jag skrev ju igår att tessan skulle vara död idag och så blev det... nästan. Snarare jag som blev dödad :O, vi har slått varandra hela tiden, och när jag skulle svara i hennes mobil så dampar hon så mobilen flyger i golvet och skyller sen på att det var mitt fel så då knuffar hon in mig i skåpet, sen då vi skulle slänga sopor... ja då lyckas hon skvätta äckelpäckel soporna på mig... osv :( jaa, det kanske inte låter så hemskt, men det var mer än hemskt! och det lär väl fortsätta ikv :S men hon förtjänar ett helvete kan jag lova, bara så att ni vet.





//Josefine Lundström


Grown Ups

Har just sett på Grown Ups, den var fan bra! bästa scenen var lugnt killen från kanada då dom var på det där badstället! haha jag dööör!! xD och Chris Rock och Adam Sandler är så jävla bra ;) men kungen är nog ändå Rob Schneider, HAHA!!





//Josefine Lundström

I was made for lovin' you baby.

Jag hatar att vi bara har 2 toaletter och att båda är upptagna då man är så jävla kissnödig, hade varit bäst om vi hade haft 5 st (en åt oss var) men då skulle vi behövt ett större hus osv, så det är bara att hålla ut!
Måste gå och duscha snart, mitt hår är som äcklig kletig marmelad just nu, inte ok alls. Sen så ska jag nog bara chilla och se en film ;) haha mitt liv är så awesome, bara ligga och slöa hela dagarna... ;D

Men jag kämpar ju faktiskt på skolan så jag förtjänar att tare lugnt då jag är hemma. Idag vare fan galet, jag stod i portioneringen (för er som inte fattar vad det är så får ni ta och lista ut det själva) och maten vart slut hela tiden så jag sprang mest bara fam och tillbaka, haha det var hemskt och jag ska göra samma sak imorrn :O förhoppningsvis blire lite lugnare och man slipper tjuriga kunder...

Har också en hälsning till Tessan: DU ÄR DÖD IMORRN!! :)

Det var nog allt jag hade att berätta, nu så ska jag fortsätta med mitt awesome life!! =)

//Josefine Lundström


Put your arms around me...

Det är fan svinkallt hemma hos oss, kan knappt smsa för mina händer är så frusna :O nog för att det har varit kallt här i typ 2 veckor, ni såg ju bara hur Emelie såg ut en kväll då hon satt med halsduk här inne... haha. Man kan seriöst sitta i vinterjacka och ändå frysa... :S galet.



Idag så kastade jag ett smörpaket i Tessans ansikte (utan anleding) hon fick fettlagg så jag fick skynda mig bort från bordet men hon hämnades sen i disken, hon tryckte smöret i min mun och sen på mitt finger. Men hon förtjänade det faktiskt eftersom att hon smetade chilisås på mig i måndags... :(
Sen så sprutade jag vatten på Sanna och vad fick jag tillbaka, en äcklig trasa i ansiktet... förresten så har jag fått ännu ett till smeknamn, Sanna började kalla mig Jocke igår? :O vet inte vars hon fick det ifrån, men det verkar som att jag bara får killnamn som smeknamn nu förtiden? först Josef och nu Jocke.

HAHAHha ååh neej! skickade ett sms till Tessan som inte kanske var det snällaste (dock så vare helt och hållet sant) och nu säger hon att jag kommer få ångra det imorrn, det slutar aldrig bra då Tessan är dum med mig :(
Det blir visst bara värre... jag skickade att hon kan glömma att jag åker med hennes buss imorrn, och då säger hon att det kommer bli ännu värre för mig imorrn än vad hon hade tänkt sig... :O OMG!
Borde jag ens fara till skolan imorrn?...


//Josefine Lundström

RSS 2.0