Only you.

Sitter och väntar på att maten ska bli klar, haha vrf känns det som att jag ofta väntar på maten? :O den största anledningen är att pappa grillar och han är seg som satan!
Efter maten blire att dra till nyströms och se på film med brudarna! (förutom Julia som jobbar:(). Har faktiskt sovit en stund sen jag kom hem från skolan, haha alltså jag och sova är ju som gjorda för varann (A) men dagarna blir ganska långa och jobbiga (men samtidigt skitkul!), så man är riktigt trött då man kommer hem.

Den här dagen var väl inte som alla andra dagar? jo, det kanske den var men den var lite så där extra galen. Jag skrev ju igår att tessan skulle vara död idag och så blev det... nästan. Snarare jag som blev dödad :O, vi har slått varandra hela tiden, och när jag skulle svara i hennes mobil så dampar hon så mobilen flyger i golvet och skyller sen på att det var mitt fel så då knuffar hon in mig i skåpet, sen då vi skulle slänga sopor... ja då lyckas hon skvätta äckelpäckel soporna på mig... osv :( jaa, det kanske inte låter så hemskt, men det var mer än hemskt! och det lär väl fortsätta ikv :S men hon förtjänar ett helvete kan jag lova, bara så att ni vet.





//Josefine Lundström


Kommentarer
Postat av: hoj

Därför det lät som ni hade gruppsex inne i erat omkläddningsrum:P

2010-09-03 @ 19:26:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0