You only live once, so think twice.

Vaknade olagligt tidigt imorse för att besöka tandläkaren och fixa mina tänder, vet dock inte om det blev bättre men. Kollade sen på då Frida blev klippt, vandrade sen runt på stan innan jag tog bussen hem.
Ska hitta några kläder sen blir det in till stan för party!
 
 
 

Take a chance.

Har (nästan) bestämt mig för vad jag ska göra med mitt hår, vet dock inte om jag vågar och finns risk att jag rakar av mig allt om det blir katastrof. När vet jag inte men så snart som möjligt, hade dock velat att mitt hår skulle växa lite mer men... visar bilder sen då det är gjort!
 

Natten är vacker, du är som natten.

Jag och syster min har umgåtts med Sara och Emelie ikväll. Mest bara pratat om knäppa saker som borde få oss inlagda på psyket. Sen tog vi en promenad i höstkylan, kollade på deras kaniner och höns/tuppar som var smått galna. Annars så har jag inte gjort speciellt mycket idag och imorgon väntas tandläkaren för att fixa mina tänder jag förstört i fyllan :) sen hoppas jag det blir en onykter kväll!
 
 
 
 
 
 

Tävling!

Jag är med i en tävling på Sandra Johanssons blogg där du kan vinna valfritt smycke från Divine by Johanna
Tävla du med!

It takes courage to grow up and become who you really are.

Är på gränsen mot det döda hållet än det levande. Vaknade vid 8 idag för att ta bussen till stan och sen bussen hem. Börjar bli jävligt kallt ute, måste nog säga hej då till mina sommar -och höstjackor... mysigt med vinterjacka men ser ut som en liten mupp i den, hehe.
Frida håller på att koka chokladsås nu, så sen ska vi äta glass med chokladsås och se X Factor, är ju trots allt lillördag. Känner mig dock jävligt fet och måste börja ett nyttigare och hälsosammare liv (vet inte hur många gånger jag tänkt den tanken?), på riktigt, helt seriöst. Vill inte försvinna i min dubbelhaka, blir jobbigt att hitta ut eftersom jag har väldigt dåligt lokalsinne.
 
 

-


Petra Marklund - Händerna mot himlen

 
Fy så bra ♥

Gladiator

Ser på Gladiator i väntan på att Staffan ska komma hem. Jävligt bra film!




Me want.

 

Me want.

 
Känga

Love me til my heart stops.

Har sett Battleship med min syster ikv sen såg vi X Factor, fy så bra Awa (14-åriga tjejen) var! ska bli kul och se hur hon utvecklas!
Annars idag har jag bara chillat och pillat navelludd, alltid lika kul. Skulle egentligen vara med Staffan idag men fick som vanligt ingen skjuts så blir imorgon istället.
Igår for jag, Linnea och Lina på en liten biltur i stan. Körde lite onyktra människor, chillade utanför Max som dom tapen vi är, frös smått ihjäl och for sen hem någon gång vid 1. Blev dessutom attackerad av en spindel igår... kände att någon kittlades på mitt ben, brydde mig inte så mycket för trodde det var ett falsk alarm (ni vet då det kittlas/rycker till lite på benet även fast det inte är något där). Kollade tillslut ner på mitt ben och där kröp det är fet äcklig spindel.
 
 
Nu ska jag som vanligt se någon film/serie och löka sönder i mitt rum.
 
 
 
 

-

 

Me want.

 

Hart of Dixie.

Gårkvällen var helt okej, massvis med folk i en grymt snygg lägenhet! vart nästan lite för mke folk där ett tag vilket ledde till långa toaköer, hehe. Sånt som händer. For hem vid 1 nån gång då mamma hämtade mig och sovde sen som ett litet barn. Drömde dock att jag var en hund som jobbade på en teater, lite skumt.
 
Nu ligger jag i sängen och ser på Hart of Dixie, en sån där mysig serie som utspelar sig i en liten stad där alla känner alla, riktigt bra! och älskar att Rachel Bilson har huvudrollen :)
 

 

11 månader ♥

Älskar dig

You're my kind of perfect.

Känner mig som en döing som återuppstått, är sjukt trött. Men det hindrar inte mig från att festa, hehe ;) Har fortfarande min jävla hosta kvar men den får jag leva med. Funderar om det blir vinterjacka ikv, lr har man ens något val om man vill överleva? vet inte ens vars jag har min. Fett sugen på att ha mjukisar ikv, hade varit galet skönt! men blir nog inte så om jag känner mig rätt.
Dagen har spenderats på stan för att hämta arbetskläder och sen virrat runt med Lina. Ska börja bege mig mot duschen nu och sen är ju frågan om man ska ha platt lr lockigt hår? vill bara raka av mig allt, mindre problem då. Höres när vi höres!
 
 
 

Hjälp sökes.

Någon som vet en bra toning/hårfärg som får håret mer åt det "silvriga" hållet? inte silver riktigt men så det ser "kallare" ut? mitt hår just nu är mer åt det gula/guldiga/gröna hållet och ser väldigt fult ut.
 
Hittade inte riktigt några bra bilder men ungefär såhär
 
 
 
 
 
 
 

Tell me that i can't and I will show you I can.

Har bestämt mig för att den dagen jag blir rik (får hoppas den dagen kommer) så ska jag köpa en systemkamera! då vet ni.
 

I have never found anything that makes me feel like I do about you.

Har som vanligt inte hänt speciellt mycket i mitt händelserika liv. Vandrade runt på stan med Lina i tisdags, myste och sovde hos Staffan igår till idag och idag hade jag tänkt fara på dans men blev ej så hoppas det blir nästa torsdag!
 
Nu ska jag se One Tree Hill tills jag dreglar på kudden.
 
 
 

OneRepublic - Good Life

 
 
Alla har miljontals olika låtar för miljontals olika minnen, det här är en av mina. Får en sån skön känsla då jag lyssnar på den här, från en av dom bästa tiderna i mitt liv, hösten/vintern 2011 då livet gick mot ljusare tider, då jag träffade Staffan ♥

Me want.

 
Såg den här jackan någon gång innan sommaren men glömde sen bort den, läste lite bloggar nu och då kom den här fram men självklart är den nu slut överallt.
 

Angeles - Jensen Ackles & Steve Carlson

 

Helgen.

Fredags - Fest såklart (höhö). Förfest hos Sanda och sen hos Thea, efter det vidare till All Star där det var gratis inträde tills klockan 23. Första gången jag var där faktiskt (på kvällen allstå), galet mke folk, det gillas! Staffan bjöd mig på Rosa Pantern som var jävligt god, nästan för god ;)
Såg för övrigt ut som människan Gud glömde, hade världens tapigaste kläder (är fattig och har bara fula gamla kläder) och hade gått i regnet en evighet eftersom att Isak var för onykter för att veta vars vi skulle, så mitt hår blev krulligt. Men nån måste ju vara ful också så det är väl mitt jobb.
Kvällen slutade med att jag och Staffan var less på All Star och ville sova, så vi gick till min syster och sovde där 2 timmar i väntan på skjutsen Linnea :)
 
Lördag - Mys hela dagen med Staffan, jag gjorde soppa till middag som egentligen skulle vara en gryta. Har man gått hotell -och restaurangprogrammet i 3 år så är man som ni märker alltså ett proffs då man går ut. Jag är bäst.
 
Söndag - Samma sak som lördag förutom att jag lyckades göra godare middag denna gång, tacos vilket inte är någon stor utmaning precis. Staffan verkade då nöjd och det är ju huvudsaken :)
 
3 bilder från i fredags!
 
 
 
Finns dock en chans att Isak var snäppet fulare än mig.
 
 

-






Me want.


The O.C.

Såg sista avsnittet av The O.C. igår, grät som ett litet spädbarn. Känns så tomt, visste dock det mesta som skulle hända men ändå :´) Förstår inte varför dom la ner den serien, den är faktiskt jävligt bra! Älskar att dom lagt in så mycket humor och utan Seth Cohen (Adam Brody) hade nog inte serien varit lika bra måste jag erkänna! fick mig ett gått skratt varje avsnitt tack vare han (tard som jag är börjar jag skratta för mig själv då jag tänker tillbaka). 
 
 
 
 
 
 

I could get lost in a voice like yours.

Har jobbat idag vilket jag inte gjort på hela sommarlovet så är ganska slut. Vill bara sova men ska vara med Staffan, Isak osv ikv så måste duscha. Måste dessutom ringa arbetsförmedlingen vilket kan ta en jävla tid ibland.
 
 

Me want.

 
 

The O.C.

Är i slutet på säsong 4 nu av The O.C. och det dyker upp kända skådisar/artister hela tiden som Paris Hilton, Chris Brown, Olivia Wilde (In Time, House), Matt Bar som är med i typ alla serier och filmer haha! (One Tree Hill, Hellcats), Ashley Benson och Janel Parrish (Pretty Little Liars), Nikki Reed, Cam Gigandet och Jackson Rathbone (Twilight). Sen så är ju dom 4a huvudpersonerna vädligt kända också; Rachel Bilson, Adam Brody, Mischa Barton och Ben McKenzie.
Aja, tycker iaf det är kul då det dyker upp skådisar som man känner igen och dessutom så var många av dom inte så kända då som dom är nu.
 

Skater skirt.

 Vill ha!
 

Take a chance and don't ever look back.

Hostar mig till döds snart. Har en sån där slemklump i halsen som vägrar försvinna, tänkte att ni ville veta. Måste ringa arbetsförmedlingen imorgon men vet inte hur jag ska klara av att prata så att dom förstår vad jag säger... vill bara bli frisk!
Såg just en film, Princess Protection Program, smått bra faktiskt. Vet inte vad jag ska hitta på nu, blir förmodligen en till film eller någon serie, inte ovanligt för att vara jag!
 
 
 

Inspiration

Sjukt snygg jacka!

Me want.

 

You only live once and that time is now.

 


Plättar till middag idag. Förut var pättar min favoriträtt, nu är det inte lika gott eftersom jag gillar mest bara kött. Har blivit typ beroende av kött haha! men kom på idag att plättar är goda om man äter dom kalla med bara socker på!
Dessutom så heter dom tunna plättar (som på bilden) och dom tjocka pannkakor.
 
Nu ska jag fortsätta med det jag alltid gör, vet inte ens om jag behöver skriva det? (Se på The O.C.)

Me want.

 

Världens sötaste!

 
 
 
 
Hahahahaha jag dör, så söta!

Me want.

 

Studenten

Nu är det så här att jag har skulle egentligen ha publicerat detta inlägg för längesen, i Juni alltså då jag just tagit studenten. Trodde jag hade publicerat det men klantig som jag är hade det hamnat i utkast och hittade det alltså nyss. Aja, bättre sent än aldrig! (dock inget roligt inlägg men roligt för mig att kolla tillbaka på)
 
Tänkte berätta lite kort om studentveckan och visa lite bilder. Några är mina och några har jag snott av Linnea.
Tisdagen var lätt den roligaste kvällen, började hos Sara där vi förfesta och drog sen vidare mot musikskolan där vi träffa lite skumt men trevligt folk. Körde massa fylle-lekar och alla var glada (och jävligt fulla, hehe). Enda minuset var att alla matställen var stängda så blev inget fyllekäk, for ist hem till älsklingen och däckade där.
 
Tessan tar en pn på toan
 
 
 

Onsdagen var jag så sjukt förkyld så hade tänkt stanna hemma/fara på bio men slutade såklart med att jag festade. Satt dock vid bordet hela kvällen och såg helt borta ut för jag mådde så dåligt, snoret rann och huvudet dunkade som aldrig förr men jag överlevde kvällen!
 

Torsdagen klädde vi våran skrinda, det var myggit som fan och ingen kunde komma överens om vad det skulle stå på vårat lakan så det slutade med att vi skrev "vitt lakan"...
 
 
 
Fredagen började med att klassen skulle fotas på skolan och sen for vi till stadshotellet för att äta frukost. Sen for vi till kyrkan, lyssnade på rektorns eviga tal, sjöng och sen kom paparazzi (mamma) med familj. Sen blev det skrindan och vi sjöng som galningar och skrek till random personer, haha ;)
 



 
 
Kände mig så ful för jag hade glömt ta ut den där grejen i mössan så min mössa ser jättestor och konstig ut, haha :$
 
Fredagskvällen började i Kattis och Elias lägenhet med klassen, riktigt trevligt! for sen med bussen till stan för att vara med Staffan, Anton, Isak osv. Fick gratis thai hihi. Var lite överallt, for tillsist på Max och sen hem till Staffan

Lördagen som inte har något med studenten att göra var nästan veckans roligaste dag. Följde med Staffan på hans släktings födelsedagsfest så nästan hela hans släkt var där. Längesen jag hade så kul, massa glada (lite galna) människor som sjöng och dansa ;) haha det gillas! 

Don't ever let anyone take away your dreams.

Är fortfarande förkyld och lär förbli det resten av mitt liv. Förhoppningsvis inte men känns som det. Helgen har varit rätt lugn eftersom jag varit sjuk...
 
Fredag - Linnea var chaffis, jag och Pontus var nyktra och Staffan och Anton var onyktra. Först till Bure för att fara på fest, kom för sent så drog till a-torp, var där en kort stund innan vi bagav oss mot stan och sen for jag och Staffan hem till han.
 
Lördag och Söndag - Var hos Staffan båda dagarna och myste ♥

Måndag - buss tidigt från Staffan till stan, till syster för att äta och duscha, stan med Tessan, Julia och Frida, tillbaka till syster för att äta och sen till trafikskolan för utbildning. Trodde innan att jag skulle somna under 3 timmar av utbildning men det var väldigt intressant och hade kunnat lyssna några timmar till, haha! roligt och lärde mig massa nya saker (kunde knappt nått innan, hehe).
 
Nu ser ska jag se The O.C. och dricka min smoothie!
 

Me want.

 
 
 
Vill ha ett par snygga skor till vintern (vill ha alla höhö), vet dock inte om jag skulle våga ha dom längst ner men dom är jävligt coola. Dom i mitten skulle jag inte tacka nej till men vill mest ha dom längst upp, galet snygga!

Gangnam style

 
 
Haha alltså den här låten, på något konstigt sätt är den jävligt bra. Kan inte låta bli att skratta åt videon, lr åt han mest! när tjejerna dansar ser det ändå coolt ut, men när han dansar kan jag inte sluta skratta/gråta, haha så kung! Såg den första gången då Foki la ut den på sin blogg, min första tanke var "va fan" men är nått med låten som ändå gjord den bra! haha awesome.

Don't forget to be awesome.

Ännu en dag har gått och har inte rört mig mer än då jag flyttade på soptunnorna. Min förkylning har tagit sig till nästa nivå då jag nyser var 5e minut och hostar så halsen snart lossnar. Vad som händer ikv vet jag inte, borde vara hemma och bli frisk men känns som att jag vill ut ur min lilla håla. Måste förövrigt duscha ganska nu typ, är kris, har inte duschat håret sen i måndags så kan säga att mitt hår är förtillfället mörkblondt ist för blondt.
 
Har inte än riktigt fått den blonda färgen jag vill ha, slingade mitt hår själv för några veckor sen men gav inte mke då det var en tredjedel kvar i förpackningen. Vill ha som på bilden här uppe! (ignorera fulheten).
 
 
 
 

Me want.

 
Grymaste skorna från Stylebytyra

The expert in anything was once a beginner.

Åååh är så törstig men kan inte dricka något annat än te, min hals dör annars. Min syster kallar mig dessutom för tant då jag dricker te....
Ikväll har jag inte gjort mycket alls, sett The O.C. och druckit te, väldigt trevligt. Behöver en trollkarl/magiker/Harry Potter som kan trolla bort denna förkylning.
 
 
 

Always laugh when you can. It is cheap medicine.

Snoret sprutar åt alla håll och halsen ska vi inte ens nämna. Fy fan, hatar att vara förkyld och det värsta jag vet är att ha ont i halsen och att vara snorig. Är hellre hes, hostar och tät i näsan än det här. Har druckit te som en galning så hoppas jag blir bättre!
 
Fredagen spenderades hemma hos mig med Tessan och Linnea. Hade en chillkväll där vi bara pratade om allt från himmel till jord.
I lördags blev det fest som började hos Wille, fotsatte på Coasters och avslutades på Max. Sen for vi alla åt olika håll. Trevlig kväll!
I söndags for jag och Staffan till hans systers butik och hjälpte dom att inventera. Var klar vid halv 5 så då får vi på All Star och åt, sen bio; Bourne Legacy. Den var bra! tror dock man ska ha sett dom andra innan för var lite svårt att fatta hela handlingen (lr är bara jag väldigt trög). Får ta och se dom andra så kanse det klarnar till i min skalle ;)
Måndagen och Tisdagen spenderades med Staffan hos han. Igårkväll for jag till min syster och sovde där. Såg filmen What to expect when you're expecting, trodde den skulle vara bättre men helt ok. Bra skådisar iaf!
 
 
 
 

Me want.

 

RSS 2.0