Världens finaste låt ♥



Den här låten är så sjukt fin, vet att jag kanske är lite efter då den funnits ett bra tag men...
Texten, melodin, rösten allt är oslagbart, ger mig rysningar varje gång! Kan sitta och nöta den en hel dag, en hel vecka... helt seriöst.
Om jag en vacker dag kanske gifter mig, då vill jag att den här låten ska spelas på mitt bröllop!

Love it ♥


Jag hoppas, jag drömmer att marken du går på, går sönder, vad som än händer.

Har just varit i Piteå med några brudar! åkte 1 karrusell (skrek under hela åkturen: vi kommer dö!), köpte mat och glass, gick på stan osv. Ska duscha och fixa mig nu, sen ska jag hitta på nått kul ikv, börjar jobba på måndag så måste passa på att leva livet medans jag kan! :)



I just want you to know, i'll never forget the butterflies you gave me.

Har varit ute och målat fönstren hela dagen, dock så vaknade jag vid halv 1 så riktigt hela dagen vart det inte. Nu ska jag snart duscha och göra mig klar, ikv blire att hitta på nått med Linnea, vad vet jag inte men nått kul blire iaf! :)

Kan också berätta att Bad Teacher var grymt rolig och bra! skrattade som ett litet tap under hela filmen, tror dock jag var lite trött men haha. Även fast man förstod hur den skulle sluta (förstod det bara av att se trailern) så var den ändå värd pengarna kan jag lova, så se den ni också!


I am lost in pain without you.

Dålig uppdatering som vanligt, men det är sommar så va fan!
Gårdagen spenderades med mina fina vänner ♥ vi myste vid älven och bara pratade om allt möjligt. Grymt kul att träffa Matilda, blir alltid så sällan vi umgås... men nu har hon ju körkort det busfröet så nu kan hon komma hit när hon vill (A)

Tessan var dock inte med igår, så ikv ska jag och hon på dejt. Haha näää, men nästan! vi ska först fara och äta på Tatung sen bio! fast blir inte bara hon och jag så kan väl inte kalla det en dejt men ;)
Vi ska iaf se Bad Teacher, har en känsla av att den kommer vara grymt bra och rolig så jag taggar sönder just nu!


Risig som ris.

Har just gjort mig klar och väntar nu bara på att maten ska bli färdig. Blir grillad kyckling så jag känner mig rätt så lycklig just nu! mumma ♥
Gårdagen blev väl som den blev, vet inte riktigt vad som hände men kul hade vi! Sahara Hotnights var sjukt bra, hade till och med lyckats trycka oss längst fram. Känslan då massa glada människor hoppar och sjunger till grym musik är oslagbar! (A)
Ikv taggar vi för en ännu bättre kväll!


Linneas bild från i torsdags


Let it rain over me.

Sitter och väntar på att maten ska bli klar, grillat! ♥ sen bär det av till stan där det blir förfest med brudarna och sedan Trästocks. Sover sen hos Julia och imorgon kör vi samma sak igen, kommer bli grymt!

WHIIIIHOOO NU TAAGGAR VI!!



Only you can give me that feeling.

Idag har jag vaknat (som man oftast brukar göra?), ätit frukost sen kom Lina hit så har suttit och pratat med henne hela dagen ♥ Sen så fångade våran katt en fågel/anka? vilket var rätt hemskt, den plågades också för att den var skadad, nacken var typ knäckt. Katten åt sedan upp den, och den levde dessutom ett tag medans katten åt på den... fy fan.
Igår så myste jag hemma hos Tessan men hon och Emelie. Och då vare hennes grannes katt som fångade en fågel? vi tror det var en fågel iaf. Fågelsäsongen verkar vara igång för katterna lr?

Okej, det här var typ världshistoriens tråkigaste inlägg, babblar bara på om fåglar?????? aja, nu ska jag gå och göra mig klar, käka och sen drar jag in till Trästocks! :)




Alright, already the show goes on all night, till the morning we dream so long, anybody ever wonder, when they would see the sun up, just remember when you come up, the show goes on.

Har legat ute i solen och stekt hela dagen, så nu är man en kräfta/räka/brandbil osv. Kan knappt röra på mitt ansikte, känns som att jag gjort såndär botox lr nått...
Skulle igentligen på bio med Lina ikv, men jag är fattig så det blir nästa vecka ist (A)

Kan väl också berätta att mitt hår ser ut som döden. Risigt som aldrig förr, min hårfärg är typ grön? (i vissa ljus iaf), min frisyr ser ut som jag vet inte vad? det är iaf jävligt ruttet. Känner paniken, måste köpa hårfärg snarast!

 




Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor, Jag kan inte ens stå när du inte ser på och genomskinlig grå blir jag utan dina andetag.

Var på stan med Tessan idag, vi köpte båda ett par jeans vilket behövdes! (för mig iaf). Chillade sen på en bänk med glass, mumma ♥
Sen blire att umgås med henne och Linnea. Min föräldrar är borta så hade tänkt att dra på med en fet fest! haha näääää, vi är snälla flickor så vi ska väl bara sitta och pilla navelludd :)



Så mycket mer, än vad ögat ser.

Vaknade onödigt tidigt imorse för att fara in till stan. Som dom tapn vi är så virrade jag och syrran runt på Willy´s i en evighet i väntan på mami. For en sväng på OnOffs rea, hade tänkt köpa en mobil men blev inte. Måste säga att det är inte lätt att följa mamma och handla, det tar hela dagen och jag som hade lovat Lina och gå på stan med henne. Tråkigt nog så hade hennes mobil dött så jag smsade till en döing, så hon fick aldrig mina sms och hade alltså suttit i 3 timmar typ? och väntat på mig... förlåt gumman! <3 ska försöka gottgöra det nån dag :$

Men måste in till stan imorrn också för att fixa med min sommarjobbslön... på kvällen blire antingen bio lr bara mys med brudarna, och min älskade fru Linnea kommer också hem imorrn! whiii (A)


Emelie Nyström ♥

Grattis till världens finaste och underbaraste människa med ett hjärta av guld ♥
hoppas du haft en bra 18-årsdag!






Love you baby! ♥


My heart caves in when i look at you.

Har beslutsångest över mitt hår som ser ut som döden, funderar om jag ska färga det nästa vecka (samma färg som innan) och sen färga det rött just innan skolan börjar? för om jag färgar det rött nästa vecka så kommer det se förjävligt ut efter att jag badat några gånger (som jag lär göra under sommarlovet). Men vill ha rött nu, orkar inte vänta! Livet har sina svåra stunder...

Kom hem från Boden igår, lr det blev ju idag eftersom att vi var hemma vid 2 på natten. På dit vägen blev bilen cp, fick byta bil till en mindre vilket betydde att på ikea kunde vi inte köpa lika mke eftersom att det skulle kunna rymmas påvägen hem haha. Annars har väl allt varit bra, förutom då Frida köpte grillknivar/spade osv som sedan spettade mig...
Fick nya skor av mamma på skopunkten, lr ja det var nästan hon som tvingade mig hitta ett par skor för mina förra var så ruttna :$

Har inte tagit några bilder för hann inte rensa min kamera, ska göra det nuuu!


Mina ögon kommer alltid le mot dig.

Håller på att föra över bilder från kameran till en cd-skiva, känns som att jag kommer hinna bli gammal innan det här är klart... -.-
Sen blire sängen för imorrn far vi till Happis (Happaranda) för att fara på ikea och sån skit, blir nog bra. Ska sen vidare till Boden för att hälsa på släktingar :) ska sova där så kommer hem på fredag.

Har inte så mke berätta annars, har mest varit med mina underbara vänner i veckan och busat. Fredagen var skum men kul! lördagen spårade ur totalt, men vad kan man förvänta sig då man umgås med Emelie?... och igår blev det pizza vilket var gott som fan ♥

haha fan nu fick kameran slut batteri så det går tydligen inte att föra över bilder då... orkaaaaaaaaaa 
 


Never give up.

Värmen tar snart död på mig och konstigt nog fick jag just gåshud? jävligt skumt. Sitter och väntar på maten, grillat ♥ sen blire party med brudarna! om vi får oss till stan alltså.. ;) haha.



Super 8

Har just varit på bio och sett Super 8, grymt bra film! jag, Emelie, Sara och Frida satt som 4 små tap och bara gapade... så bra var den. Filmnördarna nr 1.
Men Steven Spielberg kan aldrig bli fel, den var dock inte lika bra som E.T (omöjligt att slå den) men toppklass vare fan!
Skådisarna var riktigt duktiga, handlingen var grym och hela filmen hade den där rätta känslan en film ska ha, love it! ♥



Snart ska jag bege mig mot sängen, och imorrn så väntar nya äventyr... tagga!


Anyone can make you happy by doing something special, but only someone special can make you happy without doing anything.

Har just tagit årets första dopp... ganska sen men jag är så mesig så :) känner mig lagomt sandig nu, men det är ju så det ska vara! ;)
Får se om jag ska på bio ikv lr inte, vill så gärna se Super 8 men har inga pengar så blir lite knepigt (A)

Kan också berätta att jag var på btk marknaden igår. Syrran och jag virrade runt ensamma i våran egen värld, köpte glass, filmer och stektes ihjäl.. nästan. Sen på kvällen for vi med Julia och Stella till Medle och bada (jag badade dock inte), sen hem till Julia och såg film :)  



Please, save me.


You raise my heartbeat when you smile.

Jag dog, men återuppstod. Så nu kör vi igen! Stadsfesten är över vilket är lite tråkigt men snart blire Trästocks, Pdol osv så det blir nog kung :) Helgen blev ju som den blev, var inne ca 3 minuter på området sen tog vakterna fast mig, lyckat! så missade Robyn men kvällen blev ändå grymt bra så ingen skada skedd :) haha.
Helgens höjdpunk var utan tvekan Eric Saade, finner inga ord för den killen! stod och dregla som en liten 5-åring, kunde inte låta bli...

Bildbomb på Eric:

















Hade med mig kameran hela helgen, men det ända jag fota var Eric haha! Hade väl för kul på kvällen för att orka ta fram den!

RSS 2.0