You make me crazy !!

Helgen gick fort som vanligt, och filmen som vi såg i lördags var ganska sjuk. Från början var den ändå lite läskig och så, men sen så börja den spåra å man fattade typ inget :S förstår inte den som gjorde filmen hur den igentligen tänkte? :S

Söndagen spenderades framför tv:n, jag och frillan satt och såg på Buffy the vampire slayer. Måste bara säga att den serien är så galet bra och Angel är så grrrrrrrrymt snygg att jag blir helt galen!! kan verkligen inte sluta dräggla då jag ser han.. (A) hhahah. Har funderat ett tag och undrar vad det igentligen är som är så speciellt med vampyrer, först Edward och nu Angel, dom gör en ju helt galen !! haha.. (:




Buffy och Angel (L)

Titta och njut... ;D




//Josse (:















halloo (:

Igår så sovde jag över hos tessan. Emelie var också med under kvällen, och vi började med att se på idol (: Måste bara säga att Erik Grönwall är så jävla bra att jag knappt finner ord, han var bra redan 2007 då han var med i idol, men han har fan bara blivit bättre och bättre !! och inte nog med det, hur söt får man vara igentligen? hihi (A) 
Jag hoppas iaf att Carl går vidare, ist för den där "baloo" ;)





Sen på kvällen så spelade vi kort (jag vann, ofc ^^.), käkade popcorn och eftersom vi alla var rätt så trötta så sa vi en hel del sjuka saker... xD haha. Efter att Emelie hade gått hem så började jag och tessan kolla igenom typ alla deras skolkataloger, haha, tror jag inte skratta så mke på länge, fick fan ont i hjärtat av skratt..xD
Ikv så blire film med tessan, Julia, Emelie, Sara och frillan (: tror vi ska se Trick or Treat, vi får se om den är bra men den lät då iaf bra ;)







//Josse


oinaövnåoäifoäpvakuj

Tisdag - på kvällen var jag hos tess och tränade inför provet vi hade igår.. vi hann också spela lite GH och jag sög !! :]
Onsdag - Skola, pluggade till provet :S
Torsdag
- Prov, Skeria, sen på kvällen vart det idol hemma hos Sara och Emelie. Det var tre stycken som jag minns bäst som var ruskigt bra.. Erik Ljung, Karolina Goczkowska och Eddie Razaz (:
Fredag - Skolan, sen for jag på stan med Tessan, Emelie, Sara, Sanna och Frida. Hittade äntligen en vinterjacka !! den var perfekt, precis som jag ville ha den å allt :) nu gäller det bara att köpa den också...;) hahha
hade tänkt att lägga ut en bild på den men hittade ingen.. :/
Ikv blire idol och Dirty Dancing tsm med Emelie, Sara och Frillan (;

Nu ska jag gå och käka (: hejsvejjs !!



//Josse.


Ny jacka?

Var nyss inne på Chique och hittade Kenzas jacka som hon har designat. Hur snygg som helst, kanske lite dyr men skulle inte tacka nej om jag fick en ;)




Jofama By Kenza



//Josse.





ogiaoieäbvomg

I fredags så for jag och frillan till Sara och Emelie, först såg vi idol och sen You, me and Dupree :)
I lördags så vart det film hela kvällen för mig, först såg jag License to Drive, älskar filmen bara mer och mer efter varje gång jag ser den ! (A) ahha. Såg också slutet på How to Deal, den var riktigt bra (:. Sen såg jag typ halva High School Musical (Zac Efron<3) och till sist så såg jag Bring it on - All or Nothing ;)
I söndags så försökte jag göra lite läxa eftersom att jag var sjuk några dagar så är jag typ efter i allt, men som vanligt orkade jag knappt öppna boken..
På kvällen så såg jag och frillan på Nothing Hill med Julia Roberts och Hugh Grant, galet bra film.. :) 
Igår så försökte jag göra lite mera läxa men det gick ju som det gick, sen så såg jag och frillan One Tree Hill och Frida fick världens gapskratt när Haley spydde på Dan.. hahha, tror hon aldrig varit så glad förut ;)

Nu så ska jag gå och se om jag hittar några av mina kompisar, är på skolan fast än vi har sovmorgon.. :S
Jag åker buss så måste sitta på skolan varje tisdag i en timma och inte göra ett skit, det suger men jag tror jag överlever ändå.. ;)

//Josse.


movietime ;D

Ikv så blire film för mig, och typiskt nog så började alla tre filmerna som jag ville se nästan samma tid. Men har redan sett alla filmerna förut så ska se License to Drive för har varit skitsugen på den i flera månader !!
Hade också tänkt att försöka se dom sista minuterna på How to deal, har inte sett slutet på den filmen än ;)

Ska skynda mig upp till tv:n nu !! hejsvejjs (:


//Josse (:

"Girls" just wanna have fun...

Måste bara säga att killarna som var med i idol i onsdags var ju helt galet bra på att spela. Jag trodde fan först på dom :O men dom skulle ha skippat den där gitarren... ;)
Och igår så var det en hel del som var riktigt bra på att sjunga, Mårten som sjöng The Worlds Greatest var ju hur bra som helst och söt som socker (A) hihi och Calle som sjöng Walking in Memphis var ju grymt bra !
Och så var det en del tjejer också, Mariette (hon med dreads) var sjukt bra, Sabina var också sjukt bra och Malena Andersson var ju äckligt bra.. oj, jag menade Robin Bengtsson... ;) hahah hur söt får man vara? (A)



Sjukt bra gjort Jonathan och Martin !!







Gullig var namnet (:






Han är grym !!






You go girl !!






..och till sist, världens gulligaste Robin Bengtsson (A)







//Josef


Klipp klipp

Min syster Frida har just klippt mig, först topparna sen klippte hon upp det lite och sist av allt blev det pannlugg. Blev inte precis som vi hade tänkt, men som tur är så växer min lugg hyffsat fort ut igen.. ;) okej, så dåligt kanske det inte blev, bara man fixar till den och så... tycker inte jag passar speciellt bra i pannlugg så det är väl det som gör så att jag inte känner mig helt nöjd, ahha ;P
Hon klippte också lite av Saras hår, förstår inte hur Sara kunde våga det efter att hon såg hur det slutade med mig.. hahah.

Imorgon hade jag iaf tänkt mig att fara till skolan, vi har någon typ må bra dag så det kanske får mig att friska till lite ;)



//Josse.

Rubrik

Det vart ingen skola för mig i fredags, och därmed ingen Skeria...
Ville så gärna fara men både mamma och läraren tyckte det var bäst om jag stannade hemma, så jag spenderade min fredagskväll vid tv:n och såg på filmen V for Vandetta med Natalie Portman i huvudrollen. (:
Igår så frågade Emelie om jag ville vara med henne, men kände mig inte så frisk precis och plus att jag också hade feber. Så det vart samma sak den kvällen... tv:n. Såg på filmen Fever Pitch, den var bra och Drew Barrymore var bra som vanligt, plus att hon hade jättefint hår (A) haha
Idag så har jag och Frida bakat två äppelpajer eftersom att vi har hur mycket äppleb som helst. Det tar seriöst aldrig slut :O vi har tre stycken äppelträd och ett är extra proppat med äpplen, haha så vi har en hel del äpplen som vi måste käka upp.. xD
Nyss så såg vi på Top Model 12, eller nyss å nyss men för typ en halvtimma sen.. ;P Var iaf en del tjejer som verkade okej, vi gillade speciellt en tjej som kallades Fo, minns inte hennes riktiga namn men hon var som gullig :) haha

Ska se en film om 20 minuter och innan dess ska jag hinna duscha. Får se om det blir någon skola för mig imorrn, vill helst vara så frisk som möjligt innan jag återvänder, hah ;P


Jaaaaa!! :D läste nyss på tv:n att Heroes har säsongspremiär imorrn !!!!!! fyfan vad jag har längtat :D






//Josse.


So sick...

Det vart så att jag stannade hemma idag, kände mig rätt så risig och hade tänkt att vila upp mig inför imorrn. Klassen ska ju servera på Seria imorgonkväll, så vill gärna vara frisk då..
Ska dra mig tillbaka till soffan nu !! (:






//JL.

Happyface (:

Såg nyss på The Bachelorette, och gissa vem som vann? jo, Jesse !! :D har inte följt hela programmet, började kanske se då ungefär hälften av killarna hade åkt ut, och även om jag inte hängt med hela tiden så gillade jag Jesse första gången jag såg han. DeAnna valde helt klart rätt man ! (: 





//Josse


 

090902

Måndagen hände väl int så mke, skola, sen på kvällen såg jag och Frida en film som vi lånat av tessan och jullan. Samma sak igår, skola, sen stan med tessan. Träffade challe som jag nästan inte träffat på hela sommarlovet.. hon går ju frisör den lilla lyckosten :) haha, jag hoppas att det kommer gå bra för hon, så att jag nån gång i framtiden kan få klippa mig hos henne.. ;)
Iaf så åkte jag hem med bussen och tessan med hennes mamma. På kvällen for jag och Legolas (frillan) till Sara och Knorr Hanen... (Emelie)


Min syster Legolas...

Vi satt mest och snackade om allt möjligt, eller mest om jackor men, haha. Och jag tog tid på hur långt tid det tog för Sara att he på sig Emelies jacka, 46,5 sekunder... inte dåligt Sara ;) (den har många knappar om ni undrar...) Idag så hade vi bara 3 lektioner, skulle nästan kunna tacka min syrra för det...
Hantverksklasserna skulle till Umeå idag så då kunde inte vi ha våran slöjdlektion som är 2,5 timmar lång, så lite tjäna ! Vi slutade alltså efter datakunskapen som slutade 1, så jag och tessan gick som galningar till bussen, och väl framme vid busstation så ser vi hur våran buss far ifrån oss. Men vi gav inte upp, vi sprang mot E4:an där det finns en busshållsplats, men när vi var rätt så nära korsningen vi Max så ser vi hur bussen kör förbi oss men stannar vid rödljuset. Och tessan fortsätter fram till bussen och knackar på dörren samtidigt som trafikljusen blir gröna...Busschaffören öppnade tillslut dörren så tessan klev in, men jag som var en bit bort fick springa och hoppade på bussen mitt i farten.. xD

Nu så sitter jag här och snorar medans jag dricker något typ kärlekste haha, som smakar förjävligt... men så äre ju med kärleken ibland, förjävlig.
Nä nu ska jag leta efter några knep på internet mot förkylning osv... för på fredag så ska jag och min klass servera på Skeria, och vill verkligen inte vara förskyld då !





//Josse den snorige.

 


RSS 2.0