En månad idag med min fina älskling ♥ 
du betyder verkligen allt för mig, finns ingen som gör mig så lycklig och är så fin som du!



älskar dig ♥


I'm here without you baby, but you're still with me in my dreams.

Har världens jobbigaste söndagsångest just nu, vill verkligen inte till skolan imorrn men som den krigare jag är så ska jag nog orka. Vi ska dessutom ha besök imorrn av killen som blev Årets kock 2005 som ska laga mat med oss, haha han kommer tycka vi är helt cp... stackars människa säger jag bara.

Idag har jag varit med familjen och ätit julbord på Arken. Kändes skumt att äta julbord, var det inte nyss sommarlov? och ännu skummare att det snöade. Om 2 veckor ska jag praktisera på Arken så kommer måsta göra julbord i typ 3 veckor, kändes väldigt taggande...
Vet inte riktigt vad jag ska säga om igår, vi skulle festa men hittade ingen fest så drog på bio ist haha! Såg Paranormal Activity 3, förstår verkligen inte vrf folk tycker dom filmerna är hemska? det enda jag blev rädd för var då Linnea skrek som en galning så att varenda människa i biosalongen blev döv hihi:]

Ska gå ner och hämta något att dricka (alkoholfritt såklart) sen ska jag däcka i min säng ♥


I'll never let your head hit the bed without my hand behind it.

Åt världens godaste frukost imorse kan jag lova, mackor med avokado på mumma ♥ avokado måste vara guds gåva till mänskligheten. Funderar på att duscha nu och fixa frillan eftersom att jag snart ska in till stan med några brudar för att bli sminkade och fotograferade. Hatar igentligen att bli fotad men jag offrar mig idag, ska dock inte köpa några bilder för dom kostar typ 10092903091 kr styck, kändes inte värt. Blir iaf fest sen, vet inte vars men vi löser det nog som vanligt :)

Kanske måste berätta att jag var på bio i torsdags och såg Breaking Dawn del 1, tycker den var riktigt bra och Jacob var snyggare än vanligt, hihi:] nu äre bara jobbigt att vänta ett år för den sista filmen, ska ringa filmproducenterna och be dom skynda sig lite!

Nu MÅSTE jag verkligen duscha så mitt hår hinner torka osv, måste också inviga mina nya tighta byxor (har en läskig känsla att dom kommer spricka ikv...).



Every second is a highlight.

Älskar hur man kan få människor att slava för en då det är sin födelsedag. Alltid lika roligt att jävlas med folk och att dom inte ger igen för att vara snälla hihi :] Halva klassen sjöng för mig idag på lunchen och tidigare på dagen då jag fikade så sjöng en av mina lärare för mig, haha dog typ då han ställde sig upp och började hurra...

Annars har min dag varit helt okej, ska kanske få en tårta imorrn som 1orna gjort så det blir nog awesome :) var tänkt att jag skulle festa imorrn men har ingen fest så blir svårt :S hoppas det löser sig för man fyller ju bara 18 en gång och det måste ju firas ;)


If your sky is falling, just take my hand and hold it, this is no time to be alone.

Imorgon smäller det, då blir jag äntligen gamling, hehe. Nästan lite läskigt men grymt skönt kan jag lova! känns som att jag väntat hela livet på morgondagen... vet dock inte om jag hinner bli 18 för duktig som jag är så öppnade jag mitt fönster igårkväll för det var så varmt, och imorse gick det inte att stänga helt. Så därför är det typ minusgrader på mitt rum... kommer säkert dö av kyla i sömnen så får aldrig känna känslan av att vara 18 haha:]

Vaknade upp med min älskling idag, krigade mig sen iväg till skolan, stan efter det och sen när jag kom hem åt jag middag och sen däckade jag i sängen i 3 timmar, sweet!
Nu blire att sova och säga farväl till mig själv som 17-åring hihi:]


Baby you light up my world like nobody else.

Kände mig lagomt cool igår då jag var äldst på festen (Alle var näst äldst, HAHAHHA ägd). Lite random då det var en fest på nedervåningen och en på övervåningen. Var iaf med massa 94or och 95or, haha kanske inte så coolt men:] sen var alla tvungna att dra vid tolv så då for vi på Max, standard. Staffan och Alle var överlyckliga som träffade sin idol Big Steve... dom satt och sjöng i bilen hela vägen hem, trodde helt ärligt att Alle skulle börja gråta ett tag, så lycklig var han.

Ikv ska jag ruttna i min ensamhet, Emelie var dock lite sugen på nått bus. Aldrig fel med bus men jag har inte ätit middag än av någon anledning? så ska käka sen får jag se om det blir bus lr bara sitta hemma som ett emo.


RSS 2.0