It's too cold outside for angels to fly.

Halvsover samtidigt som jag skriver, kommer inte ens minnas imorgon att jag skrev det här. Har varit tröttare än trötter hela veckan och idag var jag och vaccinerade mig mot livmodershalscancer, så man kan bli trött och få ont i huvudet efter man tagit sprutan. Följde med mamma efteråt och handlade, så har gått runt som en zombie. Hittade världens finaste skor, men fanns inte i rätt färg vilket sög. Finns dock på hemsidan men självklart i fel storlek, den vanliga turen alltså!

 

Gäspar som en galning så ska sova nu!


Project X

Var på bio igår med Staffan och Isak, såg Project x och kan säga att den var 100 000 gånger bättre än jag trodde! på trailern ser den helt okej ut, men på bion var den fan grym! ;) En riktigt partyfilm med skön musik och härlig humor (samma skapare som till The Hangover). Skulle vara jävligt awesome att vara på en sån fest kan jag lova, dock spårar det lite men ändå sjukt nice ;)



You are the best thing that ever happened to me ♥

Ett halvår med världens underbaraste kille idag :*♥ finns ingen som får mig att må så bra som du gör, som får mig att skratta då jag vill gråta, som får mig att orka då jag vill ge upp, som gör mig till världens lyckligaste varje dag. Du betyder allt för mig, älskar dig Staffan Öström ♥


Hårigt inlägg.

För er som inte vet så är jag naturligt blond, då jag var liten hade jag nästan vitt hår! haha (A) Någon gång under högstadiet färgade jag mitt underhår brunt och i slutet på 9an slingade jag det eftersom att mitt "vita" hår började bli mot det råttfärgade. Innan jag började 2an färgade jag det rött, hade det ett ganska bra tag men eftersom det kostade så mycket att färga hela tiden och blev väldigt fort urtvättat och såg konstigt ut så gav jag upp (även fast jag verkligen trivdes och gillade att ha rött hår). Sattsade på brunt istället och hade så i några månader tills i december förra året bestämde mig för att bli blond igen.
Har slingat det 3 gånger (ville inte blondera allt på en gång då jag hade en rätt mörkbrun färg), och tredje gången (i tisdags) så blev hela håret blont istället för slingor, haha! man ska egentligen inte blondera hela håret med slngor men nu blev det som det blev! det jag ville säga med det här inlägget var att jag är blond igen, tog den längre versionen och berättade en kort liten trevlig historia för er som jag hoppas ni tar med er till graven.

Bjuder på några bilder som jag förmodligen kommer ångra sen att jag la ut, hehe.

Blond och dum, dock fortfarande lika dum.


Då jag har rött hår, bilden är dock inte rättvis mot håret! mke finare irl :]


Här var jag brunis och min hud var blekis.


Mig idag, blondis alltså! (mobba inte tröjan)

You are so much more to me than you think.

När Brynäs gjorde andra målet stängde jag av TVn och såg på Vampire Diaries. Grät såklart som ett litet barn som jag alltid gör då det blir sorgligt:] Imorgon är det sista praktikdagen, känns lite tråkigt men ska bli skönt att få träffa klassen igen!
Verkar som att jag och mitt alkoholistgäng ska festa imorgon, som vanligt alltså! är inte så taggad just nu men som varje fredag så börjar partykänslan komma då det är dags, haha;)
Nu ska jag gå ner och se om TVn är kvar (pappa ville slänga ut den under hockeymatchen), sen ska jag äta nått innan min mage börjar äta mig.



I don't know what you do, but you do it well, I'm under your spell.

Gör min vanliga syssla - ligga död i sängen, rätt awesome kan jag lova! Ska nog sova snart, lovade mig själv (som jag gör varje morgon) att lägga mig i tid i natt, men det brukar aldrig funka.
Känner att jag inte har något vettigt att skriva, inget som någon vill läsa och orkar bry sig om. Funderar på att skriva en bok: Josefine Lundström - kvinnan utan hjärnan, skulle passa rätt bra då jag senaste tiden varit i min egna värld och stängt av hjärnan. Kanske det beror på att jag ska bli blond igen? är dock naturligt blond så dumheten finns i hårrötterna redan. Tror det är alkoholen som förstör... ibland tänker jag smart men det är som att min kropp har ett eget liv, som idag på praktiken då jag stängde igen diskmaskinen så den började starta och sekunden efter öppnade jag den så det sprutade vatten överallt, duktig flicka.

Nu ska jag fortsätta se Vampire Diaries, såg just ett avsnitt som var så gulligt att jag ville dö. Hihi, nä men kärlek kan vara så fint ibland :´)



Everytime we kiss I swear I could fly.

Duschade och hörde min sms-signal, var 110 % säker att jag fått sms. Kliver ur duschen och kommer på att jag har mobilen på mitt rum... blir rädd för min hörsel, den är inte på topp kan jag lova.
Står 3-2 till saik, fy fan om vi inte vinner! tycker faktiskt vi förtjänar att vinna efter alla dessa år. Ser dock inte på hockeyn (för rädd), är ist instängd på mitt rum med Vampire Diaries men hör ändå hur det går då mina föräldrar skriker som galningar.


If you ever forget how much you really mean to me, everyday I will remind you.

Blev som vanligt fest i fredags och känner att jag borde sattsa på att bli nykterist. Överlevde iaf kvällen även om jag, Staffan och Isak gick i kylan från vitberget till stan - rekomenderas inte om du har skinnjacka och tunn jävla tröja! Sovde hos Staffan till idag och kom hem för nån timma sen, väntar på att kycklingen ska bli klar och sen ska jag nörda Vampire Diaries.


ME WANT.


I finally found my way.

Vaknade halv 10 idag av att det var så varmt i mitt rum, värt att vakna tidigt då man har lov? nej. Ligger nu halvdöd i sängen och ser på Vampire Diaries, har just ätit världens godaste avokadosallad till frukost och ska snart bege mig mot duschen. Känner hur otroligt intressant det här inlägget är så avslutar nu innan det blir värre.


RSS 2.0