Midsommar 2014 ♥

Hade en trevlig midsommar med ett gäng galningar i Medle! Började kvällen med grillat till middag och sen blev det dans, sång, skogsvandring, kubb, tårta och födelsedagssång, bada badtunna och alkoholförtäring (såklart). 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Helgen

Blev en mysfredag på nya Espresso House med Lina och Palle. I går blev det fest hemma hos Lina med Palle och Josse. Drog sen ut på Allstar/Mollys där det var skumparty haha. Vi for ut väldigt tidigt så i början var det väldigt lite folk men sen vart det typ för mycket folk haha ;) sen blev det käk på Subway som vanligt. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nudeldejt ♥

Hade våran klassiska nudeldejt igår. Alltid lika trevligt med lite nudlar och lite brudar! gjorde även den skummaste kladdkakan ever. Vet inte riktigt om den var god eller inte haha!
 
 
 
 
 
 
 
 

Helgen

Blev lite spontanfest i torsdags med Lina. Var först ute på Verandan men det sög så vi drog till Olles istället och där var det tusen gånger roligare! 
 
I fredags blev det grillning hemma hos jag och min syster med Emelie. Sen tog vi även en romantisk prommenad genom Klutmark :)
 
Igår blev det också fest eftersom att Tessan fyllde år! Blev först käk på Wok n roll och sen förfest hemma hos Tessan med en massa brudar :) For ut på Olles och sen käk på Subway innan vi for på efterfest. Däckade sen hos Tessan vid 5-6 tiden. Riktigt kul kväll! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Helgen

Var väl inte riktigt tänkt att jag skulle festa i helgen men blev 2-dagars denna helg med.. men hade riktigt kul båda dagarna och det är väl det som räknas ;)
 
Fredagen blev det förfest hos Tessan med massa brudar där vi spelade spel och babblade på. Sen drog jag, Tessan och Emelie ut på Olles. Var inte så jättemycket folk men var kul ändå. Fyllekäk på Big Smajl och vi tryckte som om domedagen var kommen. Sen sovde vi alla tre hos Tessan. 
 
Lördagen blev det käk på Dallas och sen hem för att göra sig klar för kväll nummer 2. Jag och Lina förfestade först hos Emil och for sen till Julia och Lizette. Senare kom Emelie och hämtade oss så då drog vi på en fest med massa galna byskebor. Fick gratis drinkar som smakade bajs men var ändå jävligt kul! 
For sen på Olles där det var sjuuukt mycket folk. Väldigt kul där med! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1 år ♥

Grattis på födelsedagen Phoenix! ♥

RSS 2.0