Matfesten.

Varit en sväng på stan idag och mötte sedan upp Tessan på Matfesten. Vi köpte båda en Oxfilerulle med beasås, den var god men kunde ha varit mer sås :)
Vi satte oss vid ankorna och matade dom hihi. En var dock elak och fräste åt mig, skulle bara ge hen brödbiten som jag inte lyckades kasta så långt :( annars så var dom rätt snälla och en kröp genom stängslet för att hänga med oss hehe ;)




Grattis ♥

Grattis till min syster som fyller 22 år idag!! ♥
 
 
Frida och jag för ca 2 år sedan :)

Pretty Little Liars.

 
Har sett det senaste avsnittet av Pretty Little Liars idag och kommer att vara ett uppehåll till Januari.. dock är det ett avsnitt i Oktober. Halloween-avsnitt såklart vilket är mina favoriter!
 

Percy Jackson: Monsterhavet

 
 
Jag och Staffan var på bio och såg nya Percy Jackson i lördags. Tycker den var riktigt bra! älskar gud-filmer, Herkules är ju klockren. Stanley Tucci (Burlesque, Easy A) är med och han är så himla rolig! sen så är ju alla huvudpersoner från den första med och det gillar jag. Logan Lerman är en favvo så hade blivit arg och ledsen om han hade blivit utbytt. Den hade ett sånt där slut då det måste bli en fortsättning, så lär nog komma en tredje film ♥

23e Augusti.

Har börjat att se Desperate Housewives från början, ååh vad bra det är! älskar humorn hehe. Annars så har jag varit med vänner och pojkvän, shoppat och myst med katterna. Kattungarna har blivit rätt stora nu! hade tänkt lägga ut en video någon dag på dom så ni får se vilka gullungar dom är ♥
 
Nu väntar jag på middagen, kräftskiva är det som står på menyn. Är dock inte så taggad på dom där äckelkräftorna (dom tycker säkert samma sak om mig, dock så kan dom inte tycka något längre), hade varit bättre om mamma hade köpt färdiga och skalade kräftor på burk. 
 
Ica hade förövrigt 2.90 på lösviktsgodis igår, så har tryckt hela dagen och känner mig fetare än någonsin. Har varit jävligt onyttig hela veckan så måste börja en hälsosammare vecka nästa vecka!
 
 
 
 
 

Helgen.

Helgen spenderades med vänner och alkohol. På fredagen förfestade vi hos Frida och sen blev det Allstar. Vart också en rolig cykeltur till krogen då en fontän var full med skum hehe ;) Bakiskäk på subway sen som var gudomligt gott!
Lördagen började med bakiskäk (var dock inte bakis) på Kungsgrillen för mig och Staffan. Fan vad gott det är med kycklingkebab tallrik, med bea-sås såklart ♥ Sen hem och göra sig klar för dag 2 som var hos Johanna som var födelsedagsbarnet (hon är dock kvinna nu men låter bättre med barn). Var där till 12 sen drog alla till krogen förutom jag som tog bussen till Staffan.
Spenderade söndagen hos Staffan där det bland annat blev kräftskiva. Jag åt dock inte kräftorna för dom ser så äckliga ut, liknar spindlar typ :( tycker kräftor är gott men vill inte knäcka dom hehe.
Hade hamnat massa skum på sidan av fontänen så Tessan cyklade rakt igenom det.. därför blev cykeln skummig ;)

Hårbollen ♥

I tisdags på dansträningen möttes jag av en liten hårboll som gjorde mig nästan gråtfärdig! Madde var hundvakt så hon hade tagit med sig lilla Baileys ♥

Me want.








Vill så gärna ha en sån här, speciellt den blåa!

You make me happy.

Var ett tag sen jag skrev, som vanligt alltså.
Har umgåts med vänner, myst med katterna, kollat på brännbollsmatchen mellan saik och np, sett bio, firat älsklingen som fyllt 19<3, dansat, spelat fotboll vilket ledde till att jag gick ner i splitt (rekommenderas inte om man är lika ovig som jag), käkat grillat näsan varje dag, shoppat, jobbat osv.

Hade sista jobbdagen igår (dom stänger över vintern) och vid 21 fick alla som jobbat där komma dit och fika upp allt fika som fanns kvar. Har trivts väldigt bra där och kommer sakna alla arbetskamrater!

Var som sagt på bio både torsdag och fredag för ca två veckor sedan hehe. Såg först Känn ingen sorg som var sjukt bra! Rolig, sorglig, och romantisk. Väldigt bra gjort av Adam Lundgren (huvudrollen) och dom andra som sjöng Håkans låtar! The Wolverine såg jag och Staffan på hans födelsedag :) inte den bästa X-men filmen men den var ändå bra! Det bästa med filmen var den rödhåriga japantjejen, hon var som småsöt och rolig hehe.  
 
 
 

Me want.





Trästocks 2013.

Två veckor sen Trästocks nu men bättre sent än aldrig ;)

Första kvällen blev det förfest hos Emma och hennes bror som bor brevid hade också fest så blev en enda stor fest. Tror det var runt 200 pers ;) Var där till 12 sen drog vi på Trästocks där det mest blev prat och käk. Sen for jag och Staffan hem till han.
Dag två började jag förfesta hos min syster ett tag innan jag drog till Emma igen. Inte lika mycket folk denna gång men hade kul ändå :) Fick dessutom höra att någon människa med väldigt liten hjärna hade använt Emmas tandborste kvällen innan.. fy fan!
For till Trästocks vid samma tid denna kväll med och började med att se Skitarg. Sen käkade jag och Tessan innan hon for hem och jag och Staffan for på efterfest. Var så himla trött så fick kämpa i 4a timmar för att inte somna haha. Var nog inte festens höjdpunkt ;)
Vid halv 6 åkte jag, Staffan och Pontus taxi hem.

Bjuder på två bilder (dom enda bilderna jag tog hehe)






RSS 2.0