27 Februari





Idag var jag och Frida hos veterinären med Phoenix för kastrering. Sen har jag varit hos Frida (hon var på skolan) hela dagen och hållit koll på Phoenix eftersom han var lite lost in space då han vakna. Har även småmatat han och hållit han sällskap medans han vinglat runt på golvet ;) nu springer han dock runt och busar som vanligt! :)




Leighton Meester och Angelica Blick

 
I måndags släppte Leighton Meester sin kollektion för Nelly och igår släppte Angelica Blick sin kollektion för Bik Bok. Gillar dom båda och gillar bådas kläder! Den vita klänningen från Nelly är så himla fin!!! eller allt är ju fint men hehe. Känns dock lite extra coolt för Angelica att få släppa en kollektion just efter tvillingarna Mary-Kate och Ashley Olsen. Även att hon lyckats hålla det hemligt i 1,5 år är fan bra gjort!
 
 
 
 

Kattungar ♥

I torsdags var jag och mamma och kollade på supersöta kattungar. Det är våran katt Mayas kattunge (som nu är 3-4 år) som fått kattungar! Delar med mig av några bilder tagna med min mobilkamera, därför är dom väldigt suddiga (och kissebäbisarna var väldigt busiga så var svårt att fånga dom på bild ♥). 
 
 
Sista bilden är på mamman som alltså är Mayas unge som brukade vara en kattunge hehe ;)
 
 
 
 

HM ♥

 

Apornas värld

Vaknade idag av att det var sol ute, det var fan på tiden! hörde även på radion att det pratas om att Apberget ska komma tillbaka, hade typ varit roligt ändå hehe ;) 
 
 
Idag är min enda plan att fara och handla med mami på solbacken. Ska köpa ny foundation och kolla efter en superfin klocka jag vill ha. För någon vecka sedan då jag skulle köpa den var den slut :( hoppas den kommit in igen! ska också tvinga mamma att fara på elgiganten så jag kan kolla på mobiler en sista gång innan jag bestämmer mig för vilken jag ska köpa, är ändå ganska säker på vilken men vill ändå kolla en sista gång hehe. Om jag lyckas bestämma mig så ska jag beställa en nästa vecka (är billigare på deras hemsida), är nästan ett måste för mig att köpa ny då min nuvarande lever sitt eget liv. 

Shopping

 
Lite smågrejer jag köpte för några veckor sedan. Kappahl hade/har halva rea priset på massor av grejer! Fick med mig solbrillorna, 10 kr och bältet 38 kr!
 
 

I'm fabulous!

 
"Hela" lördagen och söndagen spenderade jag och Staffan framför hans dator och såg då PewDiePie spelade The Last of Us (zombiespel). Var typ bättre än att se på film för PewDiePie är så sjukt rolig! och spelet var så intressant och bra gjort! Kändes mer som en film än ett spel. Vill också spela zombiespel men min bärbara dator är inte riktigt gjord för att spela med och våran stationära dator är knasig/trasig och ingen verkar vilja laga den.. Vill ju spela Sims och Zombiespel nu!! :( kommer typ måsta köpa The Last of Us eller nått annat zombiespel hehe. Bara någon fixar datorn alltså. Är också kul att se då han spelar Amnesia, typ det läskigaste spelet som finns. Tror jag hade dött irl av att spela det hehe.
 
Blev såklart inte bara att ligga fastklistrade framför datorn. Tryckte pizza i lördags och for sen till Frida en stund för att se Melodifestivalen. I söndags for vi till Örjans och hämtade Anton och Albin för att sen fara på Max och tjocka oss. Jag åt dock inget för jag är fattig, så for hem sen och käkade fattiglapparnas nationalrätt nudlar hehe.

Me want ♥

1. Nike Air Max 90 | 2. Nike Air Force 1 High | 3. Nike Air Forece 1 Low 
 

Valentine's Day ♥

 
 
Min alla hjärtans dag var jättebra! ♥♥♥ började med att Staffan överraskade mig med rosor och choklad hihi ♥ sen for vi på dubbeldejt med Alle och Malin, riktigt trevligt! åt såklart god mat och lite alkoholhaltig dryck på Viking. Senare gick vi vidare till Alle där det blev en liten hemmafest. Staffan fick sig en pengardusch och senare kom det lite mer folk som joinade oss i alkoholens värld hehe. Vid 01 tiden begav sig jag och Staffan hem till han och jag fick äntligen somna i hans underbara famn ♥
 
Fick alltså spendera min dag med min kärlek och mina vänner, kunde inte ha blivit bättre ♥ 
Är väldigt många som glömmer bort att alla hjärtans dag inte bara handlar om att ha en partner att umgås med, utan också sin familj, vänner och alla andra man har kär. Glöm inte bort det!
 
 
 
 
 
 

Ha en bra alla ♥ dag!

 
 

HM ♥

 

All my life I've been waiting for someone like you.

 
Dagen började med att jag gjorde min goda sallad till frukost/lunch. Är beroende av denna sallad, den är såååå god! sen har jag sett One Tree Hill, tredje gången jag börjat se det från början hehe. Hade tänkt hinna se ett till avsnitt innnan jag ska sova men klockan går så fort så måste nog skalla kudden redan nu, god natt ♥

13 Februari

Har i veckan börjat min så kallade vägledningsgrej uppe på hedensbyn. Är väl helt okej även fast allt vi gjort hittills har jag redan gjort då jag gick serviceubildningen. Det som suger är att jag måste åka buss hit och dit och blir åksjuk hela tiden.. Vi är i alla fall 11 personer som går detta och alla verkar trevliga! i måndags gjorde vi en samarbetsövning då man skulle bygga det högsta tornet med hjälp av 40 st sugrör och tejp. Våran grupp kom
tvåa, även fast vårat "torn" blev det fulaste hehe. 
  
 
Som ni ser så vann det "röda" laget, deras var ju snäppet finare än våran (gula) ;) 
 
 

Me want ♥

 
Någon som vill vara snäll och ge mig dom här skorna? helst i båda färgerna. Tack på förhand ♥
 

Helgen

Bild från i fredags.
 
Fredagen började med en sväng på stan med Tessan och Frida. Blev ingen shopping för min del då jag är fattig och försöker spara pengar. Men blev i alla fall käk på Big Smajl hehe. Sen for jag och Frida hem till hon och städade. Gjorde oss sen klara och for till Tessan för förfest. Även Staffan, Anton, Albin och Jesper var med. For sen som vanligt ut på Allstar där det mest blev en massa prat och träffa folk. Avslutade kvällen på Big Smajl (2 gånger på samma dag känns ju lagomt smalt) och sen for jag och Staffan hem till han. Resten av helgen spenderade jag med Staffan ♥
 
 

HM ♥

 

Helgen

 
 
I fredags blev det en rätt så lung föfest hemma hos Alle. Sen drog jag och Tessan på Allstar, var rätt så mycket folk så det gillas! Träffade Lina, blev en hel del dans och sen for jag hem till Staffan. Lördagen blev det film och mysdag. Vi for även en sväng på Max med Anton för att tjocka oss hihi. Söndagen fortsatte på samma sätt och på kvällen for jag till min syster där vi såg film och åt gott :)
 
 

5 Februari

Gårdagens middag. Ser kanske ganska äckligt ut men det var riktigt gott!
 
Har varit hos min syster dom senaste dagarna och bara tagit det lugnt och myst med Phoenix. Var på möte igår på hedensbyn där jag ska spendera mycket tid framöver, har egentligen inte riktigt förstått vad jag ska göra där men det blir nog bra. Ikväll blire väl att se någon film/serie som vanligt hehe. Tänkte även se PH-finalen ikv, har dock inte sett dom senaste avsnitten men vet ändå vilka som åkt ut så hehe. Bara inte Jeppe vinner så äre lugnt!
 

RSS 2.0