Happy Halloween!

 

Helgen.

I helgen blev det 50-års fest för Marie (Staffans mamma) i en lokal i Örviken. Riktigt kul! Blev först att fixa lite i lokalen och sen då alla kommit blev det mat. Var trerätters så blev rejält mätt, men sjukt gott! Blev massa sång under middagen och hennes släktingar hade gjort en sång om Marie som dom sjöng. Sen blev det tipsrunda, vi vann inte men fick ändå 9 av 13 rätt och vi var bara ungdomar och det var massa "vuxna" frågor, så vi var rätt bra ändå ;) Lite senare spelade bandet Gary & More som var jätteduktiga! så blev mycket dans och vet inte riktigt hur man ska dansa till sån musik så såg nog rätt så efterbliven ut. I slutet av kvällen öppnade Marie hennes presenter och berättade roliga historier som var jävligt roliga, haha! sen så for Staffan till Max och jag for hem till han och däcka direkt hehe.
 
 

The Conjuring

 
The Conjuring är den första filmen som fått mig riktigt rädd sen jag var liten. Jag är kanske väldigt lättskrämd men att se den på bio var fan läskigt. Sen så var den inte bara läskig, den var jävligt bra också! Både jag och min syster tycker den liknar väldigt mycket Poltergeist, dock gjorde det inget att den gjorde det för det gjorde den bara bättre. Dessutom var den verklighetsbaserad så dom behöver ju inte ha härmat Poltergeist. Men då vet man ju inte hur stor del av filmen som är sann och om vad som är påhittat. 
Handlingen var riktigt bra och tycker dom hade valt bra skådisar till filmen och det gör så himla mycket för att en film ska bli bra. 
 
Den får fem feta plus från mig och den är ett måste att se!
 
 
Se inte hela trailern om ni inte vill veta/se för mycket.

Helgen x2

Förra helgen hade jag typ den perfekta helgen. Fredagen spenderades på bowlingkompaniet med Frida, Theres, Julia och Emelie (jag förlorade som vanligt). For förbi Big Smajl för att hälsa på Sara och käka. Tog sen nattbussen till Staffan. Lördagen blev det spontanfest, grymt kul! var hos Emma till 00.30 och drog sen på Allstar. Träffade Frida och Tessan där och fick gratis öl av någon random. Sen fyllekäk såklart! ;) Söndagen blev det middag på Tatung med Frida och Emelie, sen The Conjuring på bio.
 
Denna helg blev det fest i Tessans systers lägenhet. Hela vårat "gäng" var samlade vilket var så jävla kul! inte träffat Anton och Isak på 5-6 månader... Isaks flickvän Julia kom också och min syster vilket var kul det med! :) For sen på Allstar där vi hade kul tills Tessans mobil blev stulen.. fick hjälp av en jättesnäll vakt och vi frågade runt i barerna flera gånger men ingen som sett någon mobil. Tessan for hem och jag, Frida, Staffan och Anton for på kungsgrillen och sen subway innan vi alla drog hem till Frida. Dagen efter fick jag ett sms av Tessan, hon hade alltså fått tillbaka sin mobil och fan så glad jag blev för hennes skull!!
For på kvällen till Staffan och spenderade resten av helgen hos honom.
 
Några dåliga bilder från min mobil:
 
 
Och några bra bilder jag snodde från Linnea:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2 år idag ♥

Idag har jag och min älskling 2 år tillsammans ♥
 
 
 
 
 

It all makes sense now..

 
Älskar Ellen, hon är så klockren varje gång och har lätt den bästa talk showen!

Be happy and smile ♥

Blev attackerad av en spindel idag. Kände hur det kittlades på min arm och självklart kröp det en spindel där. Han/hon fick möta flugsmällaren så om det blir regn imorgon kan ni skylla på mig.
 
Idag är det en månad kvar tills jag blir alkoholist. Nä, skoja bara. Men 20 år blir jag i alla fall och har inte varit speciellt stressad över att bli 20. Är hellre ung så länge det går. Enda positiva är ju att man kan handla på systemet, annars är det bara en massa dyrare utgifter och ångest över att man börjar bli gammal. Men ska ändå bli kul och börjar faktiskt längta lite nu! mamma ska göra cheesecake då så klart man längtar.
 
Nu ska jag renskriva min hemuppgift och sova så det blir fredag och ledighet ♥
 
 

We kissed, I fell under your spell.

Förra helgen måste ha varit den näst tråkigaste i hela mitt liv (den tråkigaste var då jag hade magsjuka en hel helg). Var tänkt att jag skulle festa fredag eller lördag men blev ingen dag så det var ju tråkigt. Satt alltså hela helgen i min systers lägga och såg filmer/serier (tycker dock att det är roligt men inte en hel helg).
 
I veckan har jag gått skola, gymmat, övningskört och shoppat. Beställde en jacka i måndags som skulle ta 4-5 dagar men den har kommit idag! så ska hämta ut den imorgon och hoppas att den passar. Hade velat ha den i 36 men den fanns bara i 38 så finns en risk att den är för stor.. håll tummar och tår åt mig!
 
Håller på men en försäljningsuppgift nu som ska vara klar i morgon. Känns som evigheter sen jag gjorde en läxa, har näsan saknat det. Bara nästan. 
 
 
 

RSS 2.0