I natt jag drömde något som jag aldrig drömt förut.

Drömde i natt att jag skulle sjunga en Queen-låt inför massa folk och just innan jag skulle upp på scenen så kommer jag på att jag inte kan låttexten, haha! sen så var jag helt plöstligt på en ö med massa folk och alla började bada, men jag kunde inte bada för min syster hade tagit min bikini... var så arg på henne! drömmar kan vara rätt skumma ibland ;)
 
Har inte gjort mycket idag, som vanligt alltså. Har sett tv och gosat lite med Skorpan :] Ska "hoppa" in i duschen nu, hoppas på att man får någon mat i det här huset och sen kanske om jag har tur, så kommer min pojkvän hit ♥
 

Morgonen började med att jag, Frida och Mamma for till veterinären för Skorpan mådde inte så bra. Hon fick en dödfödd kattunge i fredags, sen en till i måndags som också var död. Hon har varit lite upp och ner under den tiden och vi var orolig att det var kvar en till unge som hon inte kunde/orkade få ut. Så vi for alltså till veterinären och kollade men dom kände ingen och såg ingen heller. Men vi ville iaf sterilisera henne och det tyckte dom med.
 
Fy så jobbigt det var att vänta medans dom operera, var så jävla rädd. Sen då kvinnan kommer ut så ser hon inte så glad ut så trodde hon skulle komma med dåliga nyheter, men Skorpan klarade det! ♥ dom sa att om vi inte hade tagit bort livmodern så hade hon dött och att det var i sista minuten.
Hon vart ju nedsövd så tog tills typ 4 innan hon började piggna till. Hon är lite vinglig då hon går men hon blir bättre och bättre på det :) och äter som vanligt (är dock lite svårt att äta då hon har en tratt runt halsen).
Klarar mig inte utan Skorpan, hon är som en syster för mig ♥
 

The Watch

Blev bio igår med brudarna, vi såg The Watch (Grannpatrullen). Den var väl helt okej, inte den bästa filmen jag sett på bio men den funka! :) fick mig ett gott skratt lite då och då men hade velat skratta mer!
 
 

Grattis syster!

Väntar på att maten ska bli klar, ska äta tacos sen tårta eftersom att min syster fyller 21 år idag. Ett stort grattis till hon! :) sen ikv blir det kanske bio, vet inte hur det blir för fattiga mig men annars blire väl film här hemma. Måste iaf duscha även om jag stannar hemma ikv, vill inte förgifta hela huset.
 
 

Me want.

 

Love never fails.

Råkade somna igår med fönstret öppet så när jag vaknade trodde jag att jag var i Antarktis. Tror jag är påväg att bli sjuk, har en jävligt jobbig huvudvärk som blir värre och värre sen så börjar det bli lite snorigt i näsan, kändes ju lagomt kul. Och vad tycker vi om vädret idag? regnigt och kallt - The Typical Sverige.
 
Ska försöka röra på fläsket och resa mig ur sängen, måste äta lite sen ska jag inte röra mig en meter och bara se serier hela kvällen. Låter som en väldigt bra plan.
 

Me want.

 
 

Love the life you live, live the life you love.

Har myst med älsklingen hela dagen vilket var den perfekta söndagen, önskar alla söndagar kunde vara såhär. Jag behöver dock inte ha söndagsångest över någon skola men Staffan måste ju plågas 1 år till. Är egentligen lite avis, skulle också kunna gå skola om man slapp alla läxor, prov, jobbiga lektioner osv, och bara gjorde allt det roliga haha! kanske dags att börja inse att den tiden är över och jag börjar bli gammal.
 
Annars i helgen så blev det inte mke gjort på fredagen, var på stan en sväng och kvällen spenderades instängd själv på mitt rum för att gömma mig från surströmmingen. I lördags blev det grillat hos Isak med Staffan och Linnea. Sen for vi och väckte Anton och drog på Coasters. Var dock bara Anton och Staffan som drack men kul vare. Nästa helg är det Matfesten i Skellefteå så då blir det andra bullar! mat och fest, det gillas!
 
 
 

Follow your dreams.

Ligger som vanligt halvdöd i sängen och ser på serier, haha kul liv. Har varit hos Staffan sen i tisdags och igår var vi på bio och såg Snabba Cash 2. Hade inte sett 1an (bara sett typ 5 minuter av den) så såg den innan, tyckte dock att 2an var bättre. Kan bero på att jag såg den på bio-duken men ;) Lär väl komma en 3a senare också! :)
 
Var i Flarken i söndags för att besöka lite spöken, hände inte så mke och vi var inte där så länge men mesig som jag är så var jag ändå rädd :] aja, nu ska jag fortsätta med mitt serie-marathon!
 
 

tjoooooobreee

vaaad händer yooooow
 
 
 
 
 
 
 
blogggaaaa som kungen eeeer heeer shoooobreeeeee
 
 
 
 
älskar dej / hackmaistroooo

Me want.

 

Me want.

 
 

Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow.

Enligt folket på radion så skulle allt pollen ha försvunnit men ändå nyser jag som en galning? blir så less. Har stekt i solen hela dagen men gissar att jag bara bränt mig som vanligt. Dom senaste dagarna har jag spenderat med spindlar och ved, alltid lika roligt! har alltså staplat ved men är för varmt ute på dagarna så passa på att sola då och göra det tråkiga på kvällen ;)
Igår var jag dock hos Tessan och Julia, pratade och såg en film, The cabin in the woods. Tror alla hade förväntat sig något annat än vad vi såg, haha! lite smått skum film. lr ja man blev mest bara arg...
 
I fredags var vi på någon skum fest med 95or, 96or osv. på en strand. Skummaste festen på länge! men småkul vare ändå :)
Nu ska jag antingen se PLL eller följa med mamma till stan, har inte riktigt bestämt mig än. Måste sen ut ikv och fortsätta med den där jävla veden, hehe,
 
Vi pratade om hur lugn och snäll Isak är, då springer han helt random upp på bilen och sätter sig där, haha!

Me want.

 

Luleåkalaset

Torsdagen spenderades på krogen för att fira Staffans födelsedag, for dit ganska tidigt eftersom att båda Staffan och Isak jobbade dagen efter, så blev att fara hem rätt snabbt också.
 
Fredagen bestod av äventyr i Luleå med Staffan, Isak, Linnea och Anton. Tog lite tid innan vi fick oss iväg, men när vi väl var på vägen så blev det en jävligt rolig resa! förfestade vid/i bilen, lyssnade på något bra 70+ band, sjöng som galningar till Lillasyster, Staffan och Anton blev kristna, Isak försvann, jag tjatade om thaimat halva kvällen, fick gratis thaimat, var vakna hela natten (förutom Isak), Anton spåra och började kasta runt all packning, Linnea och Anton hade ölkrig på morgonen, bakismat på Max, sovde halva dagen, lekte lekar hela vägen hem till Isak. Hade sjukt kul och taggar redan nästa sommar!
 
Lördagskvällen/söndagen var jag hos Staffan och myste, for till min syster imorse och chillat där hela dagen. Varit hemma nu i några timmar och sett The O.C., ska se ett till avsnitt innan det blir filmmys med syster :)
 
Har tyvärr inga bilder så ni får nöja er med denna. Vet inte om Linnea kommer lägga ut några, kanske snor av henne då! :]

Grattis älskling på födelsedagen! älskar dig ♥

Love is old, Love is new, Love is all, Love is you.

Helgen har spenderats med min älskling hos han ♥ i måndags hade jag filmmys hos syster (blev dock själv vid 10 då hon for till jobbet) och igår var jag en sväng på stan sen sett på film resten av kvällen. Idag har jag nördat The O.C. hela dagen och efter middagen var jag duktig å staplade lite ved. Då vet ni vad som hänt i mitt händelserika liv! hehe ;)
Har dessutom jagat en sån där liten "hopp-spindel" hela dagen, har fortfarande inte fått död på den så blir väl att mysa med den i natt.
 
Bild från i måndags

RSS 2.0