Håll i mig och släpp aldrig taget.

Dagen har varit lång och jobbig, lr vi fick sluta typ 20 minuter tidigare men endå drygt. Hade muntlig redovising i engelska och jag var helt lost, som vanligt alltså. Blev sedan stan med Lina men hon övergav mig, då kom Linnea ist så vi gick till E4an och hälsa på Alle som har prao :)
For sen till Elgiganten för att jag skulle köpa en ny mobil, men ångrade mig då vi kom dit, haha! Hade tänkt en Sony Ericsson men ska sattsa på en Samsung ist :) var också på Expert ett tag och kolla, men dom var så skumma där så ville bara där ifrån :O Jag och Linnea skrattade hela tiden och en kille som jobbade där var lite väl kaxig. Han mobbade också Linneas mobil, men sen blev han ägd och erkände att den var bra! mehehhehee :D



Förlåt att jag aldrig sagt förlåt.

Taggar orienteringen imorgon! älskar verkligen att springa runt i "skogen" och leta efter stämplar.... nä men det kommer väl suga som vanligt. Har en halvlång dag men efteråt blir det att köpa ny mobil vilket verkligen är på tiden. Men nuvarande har nog redan börjat gräva sin grav... den borde seriöst få pris för årets sämsta mobilbatteri.
Ikv har jag ruttnat vid datorn och sett idol, André är så jävla grym! tyckte Emil också var rätt duktig, han såg lite rädd ut men, haha.


I will be your guardian when all is crumbling, to steady your hand.

Hade sovmorgon till 12 idag, älskar verkligen tisdagar (A) dock så hade vi en dryg svenska och sen samhälls förhör... chansade på allt typ så lär ju inte gå så bra. Slutade vid halv 3, så väntade tills Lina slutade sen for vi med Linnea på subway. Linnea skulle köpa mat och Lina kaxade med killen i kassan haha!
Imorgon är det den jobbigaste dagen på hela veckan, känner inte taggen kan jag lova. På torsdag blire iaf att köpa en ny mobil, awesome!


Why am I doing this to myself?

Igår blev det färg i håret, så nu är jag rödhårig igen! känns som att jag är "mitt rätta jag", haha nä men jag trivs i rött hår (A)
Dagen har varit som alla måndagar, har blivit snärtad hela dagen (med en handduk) så har typ ont överallt. Måste träna på samhälls förhöret vi har imorgon, handlar om typ BNP... whiiee??!??!? sen så måste jag läsa ut min bok som ska vara klar på onsdag, har 300 sidor kvar :O men den är faktiskt jävligt bra så kommer typ läsa hela natten.
Vet att ingen bryr sig om vad jag har för läxa igentligen, men hade inget bättre att skriva! haha händelserikt liv jag har...


Cause there is no guarantee, that this life is easy.

 I fredags blev det kvällsöppet med Lina och Palle :) sen for jag och Lina på någon bf-fest. Sen blev det film hos henne och vi båda däckade i soffan, haha! hennes pappa väckte oss sedan så då gick vi och la oss i hennes rum. På morgonen såg vi film och jag fick höra på Linas vackra morgonsång! på kvällen blev det mys hos Lina med finaste brudarna ♥ åt tacos och käka kladdkaka med glass, känner mig lagomt smal idag. For också en sväng in till stan, satt och chilla på max, standard!









-


So rather than hold on to a broken dream, I'll just hold on to love.

Jobbigaste dagen på länge, snoret har runnit som aldrig förr och har hostat sönder min hals. Får se om jag ens far till skolan imorrn, mår bajs och har ingen ork. Tog en powernap nyss och vaknade helt lost i huvudet (som vanligt alltså), trodde det var morgon och att jag hade missat bussen.... haha!



Seeing is deceiving, dreaming is believing.

Vet inte hur jag ska orka med skolan dom här veckorna, har 2 muntliga redovisnigar på typ samma dag? sen har vi massa läxa och flera prov som alla lär bli under samma vecka. Tror också att vi har konditionstest på gympan i veckan... ta mitt liv, seriöst. Har dessutom påbörjat min fjärde vecka som förkyld, vill bara bli frisk nu!

Imorgon äre onsdag vilket betyder veckans värsta dag. Har 300 miljoner lektioner och dryga som fan, har till och med två samhällslektioner.... är det ens lagligt?
Ska vara duktig och göra lite läxa snart, sen blire väl att se på idol. Det sög att Andreas Larsson (nervositet-killen) for hem igår, han var ju grym! sen så vare lite tråkigt att Oleg åkte ut, men han behöver nog inte vara med i idol längre, han är redan så känd haha.


-


Sometimes it's hard to follow your heart.

Dagen har rullat på som vanligt, lr helt ärligt så minns jag inte vad jag gjort idag?? :O fick iaf veta att våran gympalärare är sjuk så vi slipper ha 2000 meter imorrn!!!!!! har alltså sovmorgon till 10 i 10, så vet inte om jag ska åka med en senare buss lr (kan inte fatta att jag skriver det här) fara tidigare till skolan för att göra min älskade engelskauppgift. Låter som världens tönt som far till skolan då jag kan sova....



It's okay not to be okay.

Är duktig och försöker göra lite engelska nu, vet dock inte riktigt vad jag skriver? haha vet seriöst inte vrf jag går engelska, jag är så jävla dålig! men tycker det ändå är ganska kul, haha vilken tönt jag är :O
Dagen var rätt onödig, hade en lektion då vi satt och läste i en timme... sen hade jag, Tessan och Sanna möte om vårat projektarbete.
Gårdagen var då hundra gånger roligare, hade konditori så då är vi på skeria. Vi hade nästan inget att göra så alla busade hela dagen! haha (A) Jag fick iaf en tejprulle i bakhuvudet, blev snärtad (med en släng=handduk) av Samuel och Benjamin på ryggen, Jimmy blev snärtad så han började blöda, Benjamin blev snärtad i öga och sen satte han sig på en tårta (HAHAHHA). Min klass är så knäpp, men kan inte låta bli att älska den ♥

Nu ska jag fortsätta med engelskan och dunka hög musik!


GRATTIS ♥

Grattis i efterskott till min älskade fru som fyllde 18 år igår!
jag älskar dig gumman och kommer alltid finnas där för dig, det vet du! ♥




If you ever find yourself lost in the dark and you can't see, I'll be the light to guide you ♥




Believe me, I don't want to go.

Känner mig jävligt rutten och måste ha sett ut som döden själv idag på skolan. Hosta, hes, ont i halsen, snorig och öroninflammation... ber för ett mirakel och hoppas på att jag blir frisk!
Imorgon är det skolfoto, vi kommer vara så söta kan jag lova! (A) haha hoppas det iaf...



Please hug me for the rest of my life.

Vaknade imorse av att katten slickade mig på ögonbrynet, mysigt må jag säga. Hade 2 lektioner idag vilket var nice, hade dock nån information om praktik i Frankrike. Fatta kul att fara till Frankrike?!?!? :O men det var många nackdelar så kändes inte så lockande....
Blev stan efter skolan med Tessan och Lina, for också och hämta Tessans busskort som hon tappa i helgen haha (A) och ikv har jag bara halsat te (bläää) och sett på idol.
Nu ska jag sova, och tagga inför veckans drygaste och längsta dag!


I have to let go of your hand.

Har ruttnat framför tvn ikv, blev idol såklart ;) fanns några som var hyffsat bra men Oleg var väl endå bäst!
Haha nä men enligt mig är idol redan avgjort, Moa Lignell är så sjukt bra så det finns inte ord. Hade seriöst kunnat döda för hennes röst, och ärligt talat så behöver hon inte ens vara med i idol... hon skulle kunna få skivkontrakt på en gång!


Låten är dessutom så himla fin, får gåshud varje gång!


Even the best fall down sometimes.

Har just sett på idol, alltså tjejen med dreads var typ det bästa jag hört! helt seriöst. Killen med affro, tjejen som hade haft cancer och killen som sjöng Från och med du var också grymma!

Nu ska jag och Frida sätta oss i inglasningen och se på Supernatural, och det är kålsvart ute... haha kommer dö! (A)




RSS 2.0