God jul! :)
Helgen.

Har haft ännu en kung helg. Blev fest i fredags och jag var ensam tjej bland 10 killar. Var faktiskt en av dom roligaste festerna på länge! hade en rolig förfest och även roligt på Allstar. Avslutade kvällen på Max och sen hem till Staffan.
Lördagen blev det hämtpizza till middag och sen for jag och Staffan till hans bror och var barnvakt. När Ewy somnat såg vi film tills Kenneth och Linnea kom hem igen.
Söndagen blev det filmmys och sen for vi till Anton för att käka tacos med han och Linda. Senare på kvällen blev det lite alkohol hemma hos Alle och sen hem till min systers soffa för att sova. 
 
 
 

Stamp with leroy

 
HAHA bästa jag sett!

Piteå havsbad.

Hade en riktigt trevlig helg i piteå med Staffan och hans familj! for vid 1 tiden på lördagen och käkade direkt då vi kom fram. Sen blev det förfest i en av hotellrummen innan vi drog ner till restaurangen. Började med förrätt som var en jävligt god svampsoppa och fick också en gratis alkholdryck till maten. Sen så började showen, som var så sjuuuuukt bra!!! dom körde sen en paus för då vare dags för huvudrätten som var buffé som också var gott. Sen fortsatte showen och sen blev det en sista paus för efterrätten som också var buffe, gott det med såklart (var dock jävligt mätt). 
 
Showen var en julshow där dom för det mesta sjöng och även pratade lite grann. Vart också en tävling där i mellan. Dom var väldigt duktiga på att sjunga och dom hade valt riktigt bra låtar! en gång kom dom till och med fram till vårt bord och sjöng, och Staffan fick låna en hatt haha ;)
 
Sen blev det alkohol i mängder, tror jag aldrig druckit så där många drinkar i mitt liv. Gott vare i alla fall hehe. Blev en massa sång och dans innan vi drog vidare på efterfest. Jag gick dock ganska tidigt (vid 03) till hotellrummet och sovde för jag är en liten tröttis.
 
På morgonen blev det hotellfrukost såklart och sen blev det bad för några. Käkade lunch och sen begav vi oss hemmåt.
 
Rekomenderar verkligen att fara till Piteå havsbad under jul då dom har julshow!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Praktik hos Scorett.

Har glömt bort att säga att jag har haft praktik på Scorett i 4a veckor. Hade min sista dag idag vilket var lite tråkigt då jag haft så kul! har dock varit helt slut då jag kommit hem på dagarna så har inte haft någon ork till att blogga. 
Har i alla fall fått lära mig en massa nytt inom serviceyrket och fått lära känna supertrevliga människor! ♥
 
 
Bild på lussefikat från praktiken idag!
 
 
Här är en bild från mitt skyltfönster vi skulle göra på utbildningen haha. Det roliga var att jag valde Scorett innan jag ens hade någon aning om att jag skulle få praktik där. Måste ha varit ödet.
 

Perfekta nyårsklänningen ♥


 
 

Helgen.

Helgen började med att jag och Staffan såg The Hunger Games: Catching Fire på bio. Åååh så bra den var och Jennifer Lawrence är så sjukt snygg! älskar den kvinnan. Verkar som att den tredje boken kommer delas upp till två filmer, det gillas!
Lördag blev det födelsedagsfest för Emma :) Roligt även fast det blev lite kaos där i slutet som jag och Anton undvek, så vi städade istället hehe. Jag avslutade kvällen med en sväng på Big Smajl för hämtmat och for sen hem till min syster där jag såg på mina älskade desperata hemmafruar ♥
Alle går lös med moppen.
 
 
Söndagen blev det en sväng på skyltsöndagen och sen blev det seriemys.

"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling"

Det första jag såg/läste då jag vaknade var att Paul Walker är död. Kan fortfarande inte fatta det. Han har länge varit en av mina favoritskådisar, såklart inte bara för sin vackra utsida utan också för hans talang. Kan ju inte säga att jag kände han men han verkade vara en människa med ett väldigt gott hjärta ♥ 
 
Var inte bara Paul som satt i bilen utan även föraren Roger Rodas som också dog. Världen är så orättvis ibland och önskar jag kunde hindra sånt här. Dom dog när dom gjorde något dom båda älskar men alldeles för tidigt.
 
 
Kommer aldrig glömma det magiska leendet. Vila i frid Paul Walker och Roger Rodas ♥

RSS 2.0