Helgen

Denna helg var sjukt kul!! Fredagen började med käk på Mamma mia med Tessan, Staffan och Linnea. Gick sen till Tessan där det blev förfest. Även Lina, Lizette, Felicia och Sanna kom dit lite senare! Drog sen på Allstar där det var ovanligt mycket och bekant folk. Inte ofta jag har kul på krogen men den här gången var det riktigt kul! dansade så att svetten rann hehe. For sen en stund på kungsgrillen innan jag och Staffan for hem till han. 
 
Dom två sista bilderna snodde jag av Linnea hihi.
 
Lördagen blev det förfest hos Alle med massa trevligt folk, sen drog vi till Traversen där det blev väldigt mycket biljardspel. Var typ 6 år sen jag spelade biljard sist? det är så jävla kul!!! inte för att skryta (jo jag vill skryta hehe) så vann jag alla tre matcher jag spelade ;) spelade dock inte själv varje match, hade ju Tessan som kompanjon så det gick finnemang! eftersom dom har så billig dricka på Traversen blev det några cider och en drink. Man kunde även köpa nachos och smältost och det var såååå sjuuuukt gooooooooott! tycker dom borde ha det på alla krogar i stan. Avslutade denna kväll med fyllekäk på Max och sen for jag och Staffan hem till han denna kväll med. 
 
 
Söndagen blev det mest bara mys med Staffan och på kvällen hämtade vi Anton och Linda på flygplatsen. Körde sen drive in på Max för att tjocka oss hehe. Var inte min smalaste helg kan jag lova. 
 
 

29 Januari.

Hola amigos! har inte hänt mycket idag kan jag lova. Dagens höjdpunkt var att se Pll och mina avokadomackor till frukost. Hela veckan har gått i samma spår och känner att det är dags att göra något vettigt av mitt liv hehe. Väntar som ett tok på att TVD ska komma ut! tror det är imorgon eller fredag, fy fan så bra det är! ♥
  
 Hade förresten en grymt bra helg som jag kommer uppdatera om senare! adios amigos 

Piteå havsbad.

Helgen var så himla rolig! var ju i Piteå med massa folk och levde livet. Började med en sväng på dollars vilket slutade med en massa onyttigheter och Staffan handlade för över 200 spänn?? haha. Checkade in på hotellet och sen blev det bad. Skitlänge sedan jag badade så det var kul! sen blev det förfest i ett av hotellrummen innan vi drog ner till restaurangen/showen. Vi fick exakt samma bord som jag och Staffan hade då vi var där i december, lite coolt ändå. Och det är typ i mitten av allt, bästa platserna alltså ;) Showen var himla bra!! var musik från 40-talet och fram till idag. Maten var också himla bra då dom hade vårrullar!!! det är så jävla gott och deras var SJUKT goda! 
Efter showen gick vi tillbaka till hotellrummet för att dricka lite mer hehe. Tanken var att vi skulle gå ner igen för att fortsätta festa då dom har en bar och dansgolv där, men då hade dom stängt för det var för lite folk... Men vi fortsatte festa på rummet istället och det var kul det med! dock så var dom flesta trötta efter dålig sömn och för att vi farit så tidigt på morgonen. Eftersom att alla var så trötta och fulla så spårade det på slutet då det började flyga pommes överallt haha! 
 
Morgonen började såklart med hotellfrukost och sen badade vi. Badade rätt så länge, men satt för det mesta i bubbelpoolen hehe ;) Helgens äckligaste var då vi bubblade och Staffan hittade ett ruttet tuggummi på hans ben!?!?! HAHAHAHA.
 
Allt under helgen var dock inte så roligt. Då vi skulle fara hem vid kl. 4 så ville ingen av bilarna starta. Var alltså 29- och vi hade inte haft i någon motorvärmare... Vi prövade först med startkablar på Emils bil vilket inte funkade. Då vi skulle pröva på Jontes bil så gick spaken till huven av så gick inte ens att få upp huven. Sen försökte vi med motorvärmare, snodde ström från en stuga men det gick inte heller. Försökte fan med allt och varenda gång var det nån lite grej som gjorde att det inte funkade, kändes verkligen som att någon jävlades med oss. Tillslut fick Emil igång sin bil så han och Jonte for in till Piteå för att köpa en bogseringslina för att försöka dra igång Jontes bil men det funkade inte heller (till en början gick det inte ens att dra hans bil då det inte fanns en krok men hittade sen en annan grej att fästa i). Slutade med att Jonte ringde sin pappa som fick komma dit och hjälpa. Linda och Alle åkte med Emil och jag, Staffan och Tessan åkte med hennes pappa. 
 
Var inte det minsta kul även fast man fick säg ett skratta för det var så jävligt. Men nu i efterhand lär vi nog skratta åt det hehe ;)
 
 
 
Alle var inte riktigt tydlig då han bokade så det blev Ruljek istället för Ruljeff haha ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

HM Home ♥

 

Kärlek vid första ögonkastet ♥

 
Känner att jag har dreglat över denna kamera på tok för länge. Vet inte hur länge till jag orkar. Inom en snar framtid ska du bli min, min sköna böna ♥
 
 

15 Januari

Hola amigos. Idag har jag inte gjort ett skit, typ. Sett PLL och kollat på hårfärger. Har även börjat lite smått att packa inför helgen, men jag är så dålig på att packa, går snabbast då jag gör det i sista sekunden. Julgranen har dessutom fått lämna huset vilket känns lite tråkigt, men jag är astaggad på sommar så bring it on!!!
Gjorde en supergod macka till frukost imorse, funderar starkt på att göra en favorit i repris nu så här på kvällskvisten. Frågan är ju om jag orkar röra mig för första gången idag??
 
Bild från förra veckan då Izabell (katt) hade missahandlat tomtarna under granen. 

HM Home ♥

Har blivit lite smått besatt av inredning, speciellt kuddar. Dessa från HM är ju underbart fina! vill ha alla. Men mina favoriter är nog dom blommiga och dom rosa med volang runt om 
 
 

Helgen + babbel

Helgen var väldigt lugn och skön, det gillas. Vi avslutade helgen på bästa sätt, med gomat från Lilla Kina, satt som en smäck på min häck. Staffan blev dessutom farbror (igen) i lördags! :D
 
Gårdagen spenderade jag en sväng på stan. Senare kom också Staffan för vi skulle köpa ett nytt örhänge åt han eftersom han tappat sitt gamla hehe. Sen skjutsade han mig till min syster, är ju kallt som fan ute så man vill inte gå många meter i onödan. Packade ihop lite grejer och begav mig sen hem till Klutis. 
 
Har för det mesta bara sett Hannah Montana dom här två dagarna hehe. Hade tänkt städa min garderob men kändes inte så taggande nu. 
 
 
Dagens frukost, omelette a la Joséf.
 
Köpte mig en fin liten spegel igår, perfekt att ha i handväskan så jag kan checka att allt kladd är på sin plats.
 
 

HM ♥

 
Hatten och jackan är så jävla snygga, har dock redan massor av vår/sommar jackor så behöver nog inte en till. Kjolen ska jag då köpa, den fanns förra året också men då tyckte jag att jag var ful i den. Hoppas den sitter bättre i år hehe :)

Clarity - Zedd feat. Foxes (Acoustic)

 
Finner inga ord för denna låt. Så otroligt vacker ♥

11e januari.

For till Staffan igårkväll och lär stanna här hela helgen. Var en sväng förbi hans bror igår för att vara barnvakt sen blev det lite filmmys. Var även snökaos här igår och hela natten så är snö överallt. Sånt som händer då man bor i Norrland.

På tal om något annat. Jag och Staffan var ju i Piteå i mitten på december för att se julshow osv, var även där i somras och har länge pratat om att vi borde fara dit med våra vänner (vi har varit där med hans familj båda gångerna).
Då ringer Alle helt plötsligt i början på veckan och säger att vi ska fara till Piteå haha. Så nästa helg drar vi ett gäng till Piteå havsbad för att bada, äta gott, se deras 70-års show, övernatta och festa!!


Bild på gårdagens middag, mumma!


VS ♥

 
 
 

Tips

Lördagen innan nyår var jag och mitt tjejgäng på Tatung. Tänkte tipsa er om den supergoda rätten jag åt: Filé Oskar. Det var verkligen sjuuuukt gott och ni missar något om ni inte prövar det!! 
 
 
Tog potatisgratäng till men pommes funkar också bra!
 

Senaste dagarna

Har för det mesta bara legat och latat mig dom här senaste dagarna. Har inte ens orkat blogga, så lat har jag alltså varit. Men har väl inte hänt allt för mycket under dessa dagar.
 
Tisdag - Var på stan med mami. En snabb sväng i centrum, sen elgiganten för att kolla på mobiler och sist på Kvantum för att handla. Avslutade dagen med fiskbullar och potatismos till middag (ooootroligt gott) och sen serier resten av kvällen.
 
Onsdag - Lagade middag, kycklingsallad som blev jävligt gott. Såg senaste avsnittet av Pretty Little Liars, har längtat som en galning! och sen blev det andra serier. Har bl.a börja se Hannah Montana serien igen (ja, jag har sett alla avsnitt förut) och det är så bra!! skrattar hela tiden hihi. 
 
Torsdag - Lekt med Izza (en av våra katter), ätit svampmackor till middag, skrattat och beundrat våra instabilder med min syster och sett serier. Med andra ord, en mycket händelserik dag. 
 
Nu ska jag fortsätta se Hannah Montana ett litet tag till innnan jag ska sova.
 
 
 
 
 

Helgen

Min helg var väldigt lugn och jävligt underbar. Så himla skönt att ta det lugnt för en gång skull och bara slappa, även fast festa är jävligt kul men hehe. Spenderade hela helgen och måndagen med pojkvännen ♥ Fredagen var vi hos mig och bara myste.Lördagen for vi till stan för att käka på Max och sen blev det bio där vi såg Hundraåringen. Riktigt rolig och bra film! Robert Gustafsson är så himla duktig! I mars 2012 var jag i Stockholm och såg hans show, det var nog det roligaste jag sett i hela mitt liv haha! Efter bion for vi hem till Staffan där det blev film och mys. Söndagen såg vi hockeyn och sen hem till mig för att äta plankstek. Sovde hos mig till måndagen då vi fortsatte med myset hela dagen och på kvällen for Staffan hem. 
 
 
 
 
 
 

New Years Eve ♥

Min nyårsafton började med att jag, Frida, Emelie och Tessan fixade oss hemma hos Frida. Sen for jag och Tessan till Alle. Där blev det först tacos ♥ och sen söp vi oss fulla och gick hem. Nä okej, hände lite mer. Men att vi söp oss fulla var då sant. Har ingen aning hur många vi var där men blev rätt mycke folk ändå. Några av oss spelade kortspelet Ring of Fire. Rekommenderar det om du vill bli full på 10 min. Vart nästan jobbigt på slutet då det blev väldigt många "vattenfall". Men kul var det! :D Min dricka tog slut alldeles för fort men på nått sätt hade jag allid dricka i handen?? sånt som händer då det är nyårs och alla kör all in och bjuder hit och dit hehe. 
Blev såklart dans och massa trams tills nån gång vid efter 11 då vi började bege oss mot bryggan (skulle egentligen till Sunnanå på nån fest men blev ändrade planer). Det enda som sög med den här kvällen var att en halvtimma innnan tolv-slaget blev min pojkvän kidnappad (han trodde vi skulle till Sunnanå så han hade fixat skjuts, men hans så kallade vänner lurade han och körde till Drängsmark???). Så jag blev lite deppig där ett tag men fick min nyårspuss en timma senare så det löste sig ♥
Blev efterfest hos Alle där det inte hände så mycket egentligen men hade ändå jävligt kul. Behövs bara trevliga vänner för en lyckad kväll! 
 
Jag och Staffan blev sist kvar på festen då vi försökte fixa skjuts i evigheter. Efter en lång och kall promenad i kylan, några tusen telefonsamtal och en bilresa var vi äntligen hemma hos Staffan ♥
 
 
Står jävligt snett och konstigt på sista bilden haha. 
 
Är så kär i min klänning jag hade, vill ha den nästa nyår också!! förra året ville jag ha en blå klänning men hittade ingen fin, men i år lyckades jag hitta en och den är så perfekt ♥ men ska väl försöka hitta en ny tills nästa, är ju alltid kul att köpa nya klänningar, speciellt nyårsklänningar :D (om man firar med samma folk så känns det ju lite tråkigt att ha samma klänning som alla redan sett). Men om jag inte hittar någon så ligger min blåa älskling längst upp på listan, hihi ♥
 
 
Tack till alla underbara vänner och okända personer som gjorde kvällen så bra!!
 
 
 
 

Julafton 2013

 
Hade en trevlig julafton med familjen och släkten! som vanligt blev det lite julklappsinslagning på morgonen (alltid sista sekunden) och sen Kalle Anka såklart. Mat i mängder tills jag nästan sprack, både julbord och efterrätt (cheesecake ♥). Sen julklappsöppning och senare då gästerna farit avslutade jag och syster julafton på det vanliga och bästa sättet, med en film! I år blev det Love Actually, lätt en av dom bästa julfilmerna! 
 
Juldagen for vi till Bastuträsk för att äta julbord hos Inez och Runo (våra släktingar som var hos oss på julafton). Blev såklart en massa prat, filmtittande och Inez supergoda chokladmousse! Sen begav vi oss hemåt och jag och syster såg såklart en film då vi kom hem, Pirates of the Caribbean
 
Annandagen spenderade jag och Staffan med hans familj och släkt. Självklart blev det julbord där med ;) 
 
 
En bild på mig och syster från julafton ♥

HAPPY NEW YEAR!! ♥


 

RSS 2.0