Hahaha!


Grattis på födelsedagen! ♥

 
Idag fyller världens bästa och finaste Skorpan 14 år! ♥
 
 

HM ♥

 
Vill så gärna ha den rosa klänningen, men självklart var den slut i min storlek då ja kollade på stan idag.. hoppas dom får in fler! 
 

Helgen

Hade en liten reunion med gänget i fredags. Alla förutom Tessan var med, vi försökte komma på när vi senast var alla och det var fan evigheter sen. Har aldrig tråkigt när vi är vårat lilla gäng så vi måste börja umgås mera!
Blev i alla fall en filmkväll hos Anton. Vi tjockade oss med pizza och chips, drog ut en sväng med bilen, mötte upp Isak och såg sen film igen. Sen då Isak och Linnea dragit gick jag, Staffan och Anton en sväng till kykogården och tillbaka, var ganska läskigt då klockan var typ 1 på natten hehe. Sen så spelade Staffan och jag somnade typ men då skrämde Anton mig så jag vaknade med ett ryck och slog foten i väggen haha! gjorde dock jävligt ont och tror min tånagel blev krossad hehe. Vid 2 tog jag och Staffan bussen hem till han där jag spenderade resten av helgen ♥
 
 
 
 

Kate Hudson for Lindex

 
Mina favoriter, vill verkligen ha allt! så himla fint ♥
 

Mobilkaos

 
Min mobil verkar har gett upp. Fulladdade den igår och imorse då jag skulle kolla klockan var den helt död. Den brukar leva sitt eget liv ibland och slå av sig självt, problemet denna gång är att på/av knappen blev cp igår och slutade fungera. Tänkte att om jag alltid har den laddad så ska det inte vara något problem men nu dog den av sig själv och nu kan jag inte he på den.. 
 
Men ska köpa en ny nästa eller näst nästa vecka! (känns som att jag sagt detta i flera veckor men nu är jag säker hehe) så kommer leva med min gamla knappmobil ett tag nu hehe. Ska skicka in min döda mobil på lagning imorgon då det är exakt två år sen jag köpte den vilket betyder att garantin går ut imorgon, tur i oturen kan man kalla det ;)

Bik Bok

Hittade denna skönhet (den är mer blå irl) inne på Bik Bok igår, köpte den dock inte då jag är en fattiglapp. Men kom på att jag har en presentkort på Bik Bok så får se om jag kanske köper den ändå! den lär ju dock inte finnas kvar i min storlek..

HAHAHA ♥

 

Helgen x3

Har varit kass på att blogga, som vanligt alltså. Men har väl inte hänt så mycket dom senaste veckorna förutom att det blivit rätt mycket fest hehe.
 
Förr förra helgen blev det fest på sunnanå då Lina och Lizette hade hyrt en lokal. Riktigt kul och blev utgång på Olles för mig, Staffan och Anton :)
 
Förra helgen hade jag tänkt vara nykter men det blev jag såklart inte. Var bestämt att vi skulle festa lördag så var ju som inställd på det men då ringer Staffan på fredagkväll och säger att vi ska till Alle. Men jag ville se Lets Dance för att Kenza skulle vara med (hon var sååååå sjukt duktigt, go Kenza!!) så jag for till Alle efter 21 och var inte så taggad på fest men slutade med att vi efterfestade till halv 6 hehe. Var på musikskolan i några replokaler och träffade massa nytt folk. Lördagen blev det fest hos Sanna och sen utgång på Olles ännu en gång för mig! inte varit där på evigheter och nu vart det två helger i rad. Fyllekäk på Max och sen var vi ett tag med Staffans syster och hennes vänner innan vi drog hem.
 
Denna helg blev det födelsedags fest på fredagen för Lina som fyllde 20 år! först förfest hos Stina och sen hos Tim. Utgång på Allstar och sen fyllekäk på Max. Hade varit snack om efterfest hela kvällen och slutade med att vi alla for till musikskolan och efterfestade till halv 8.. var inte så pigg kan jag lova! for sen till Anton där vi alla tre somnade vid halv 10 och vaknade vid 5 hehe. Beställde pizza och sen for jag och Staffan hem till han.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Marabou Oreo ♥

Har velat smaka denna i flera veckor och nu vart det äntligen min tur. Jävlart vad god den var!! den påminner om marabou digestive som också är en favorit (båda innehåller kakor och är krispiga hehe).

Me want ♥

 
Ååååh måste ha denna underbara skapelse, så söt!!

Ny jacka

Köpte mig en vårjacka i måndags, är dock inte helt 100 på den. Tycker den är asfin men den är beige och beiget kan bli ganska smutsigt hehe. Är ju 30 dagars öppet köp så hinner ju fundera ett tag! den var ju inte så dyr heller för att vara så fin, 300 spänn från Vero Moda.
Hade inte min syster haft vinterversionen av jackan i svart hade jag nog köpt denna i svart! har dock hittat en annan liknande vinterjacka i svart som jag vill ha så kanske lika bra att ha en annnan färg på denna ;) den finns dessutom i röd för den som undrar :)
 
 
 

Filmtips - The Call

 
Min syster tipsade om filmen The Call som hon nyligen hade sett. Så idag gjorde jag samma sak och den var verkligen riktigt bra! Bra skådisar i huvudrollerna, Halle Berry och Abigail Breslin. Den var bra och spännnande från början till slutet, Rekommenderas starkt!
 
Handling: Jordan Turner (Halle Berry) tar emot larmsamtal. En kväll får hon ett samtal från tonårstjejen Leah som berättar att en man brytit sig in i hennes hus. Efter att Leah med Jordans hjälp lyckas hålla sig gömd avbryts samtalet. Jordan ringer upp, vilket avslöjar tjejens gömställe och mannen som brytit sig in avbryter samtalet med orden "It's already done". Jordan får efter ett par dar reda på att Leah blev mördad. Ett par månader senare har Jordan istället börja träna nya larmmottagare; men när en tjej råkar ut för samma mördare igen tvingas hon med tveksamhet ta över samtalet.
 
Jag tycker ofta att trailers avslöjar lite för mycket vilket den här trailern också gör, så om ni inte vill veta för mycket ska ni inte se trailern!
 

Fettisdag

 
Denna dag har jag tagit en lång sovmorgon, käkat god mat, sett film och myst med våran fluffboll Sudden ♥
Är ju fettisdag idag men tror inte det blir någon semla för mig. Har dock beställt marabou med mamma så kommer ändå vara fet hehe. 
 

RSS 2.0