29 Januari.

Sjukt skönt att vara ledig idag! vaknade dock vid 9 för att hinna hem till Klut innan jag skulle på stan. Köpte en t-shirt jag spanat på ett tag och lite gott. Har sen bara sett One Tree Hill hela kvällen. Vet inte hur många gånger jag sett den serien, men blir då aldrig less. Sitter och babblar alla repliker utantill som om jag inte gjort något annat i livet.Snart slutar Svenska Hollywood Fruar så då ska jag försöka sova eftersom jag börjar 05.00 imorgon. Hatar dock att sova själv och saknar min pojkvän<3

28 Januari.

Började dagen med några avsnitt av 90210 och god mat (avokado<3). Har sen jobbat 14.00-21.30 och nu är jag hos syster. Ser Grey's Anatomy och äter fruktsallad, mysig måndag :) och imorgon är jag ledig!

27 Januari.

Blev en trevlig kväll hos Julia igår med langos och massa prat. For hem lite innan 22 och såg The Vampire Diaries hela kvällen/natten. Idag blev det ett kort jobbpass och sen har jag bara sett Grey's Anatomy med syster :)

25 Januari.

Var tänkt att jag skulle festa i kväll men blev lite ändrade planer. Är hos Staffan nu och ser film men ska snart sova, varit vaken sen 04.00 så är sjukt trött.Imorgon väntas middagsdejt hos Julia med några brudar! :)

24 Januari.

Ni vet den speciella lukten varje hus har? varje hem luktar olika, men inte på något äckligt sätt. Sin egna lukt brukar man inte ofta känna för man är så van. Igår när jag kom hem till Klut kände jag våran lukt, var så längesen jag var hemma så mina luktsinnen hade glömt den. For sen till Staffan igårkväll men var så trött så somnade nästan direkt. Det som suger med att börja 5 på morgonen, man blir trött så tidigt. Men imorgon ska jag ta mig en pn efter jobbet så jag orkar göra något på kvällen! Nu ska jag duscha mina flottiga fjun, käka kladdis och sen ta bussen till stan för att sova hos syster.Har upptäckt att turkisk yoghurt, banan och kokos är gott tillsammans!

Me want.


22 Januari.

Har idag bara tagit det lugnt och sett Pretty little liars. Blev en kort sväng på stan med syster också. Nu ser vi på Grey's Anatomy men måste snart sova om jag ska orka stiga upp!

Me want.


I belong with you, you belong with me, you're my sweetheart.

For till Staffan i söndags och sovde där till igår. Vaknade onödigt tidigt för att hinna till Frida så jag skulle slippa stressa innan jobbet. Tryckte en skål med nudlar och såg Vampire Diaries innan jag begav mig ut i stormen, är så less vintern. I kväll har jag sett lite tv med Frida och ska försöka sova snart. Blir kanske en sväng på stan imorgon och solbacken med mamma om jag hinner, måste lägga mig i tid för börjar 05.00 på onsdag. Kan inte fatta att jag orkar vakna, är fan världens tröttaste och lataste människa (ibland) och stiger ändå upp kvart i fyra på morgonen. Försöker tänka på pengar då väckaren ringer, brukar gå lättare då.Vet att 99% av min bilder är mat, ni måste ju tro att det enda jag gör på dagarna är att äta (är tyvärr typ så).

The Lumineers - Ho Hey

 
 
Min nya favoritlåt (eller en av mina favoriter), har nördat den dag in och dag ut. Blir så glad av den! Lyssna och njut ♥

19 Januari.

Jobbade till 21.30 igår, sen blev det hem till syster och se film. Blev chokladmousse med Föräldrafällan :)Ska äta frukost, småstäda, göra mig klar och sen blir det party! ;)

17 Januari.

Har en sovande pojkvän brevid mig och filmen Gladiator på datorn. Är sjukt trött och ska jobba imorgon så ska sova snart jag med.
Var tänkt att vi skulle till Piteå idag men bilen startade inte pga det kalla vädret, så det får bli en annan dag helt enkelt. Blev i alla fall en sväng på stan med shopping och fika!



Det näst bästa med mitt jobb - god mat! (det bästa är arbetskamraterna)

Me want.








16 Januari.

Har just ätit frukost, packat mina grejer och ska snart med bussen till stan, sen blir det jobb hela dagen/kvällen. Imorgon ska jag på Af kl. 10 sen drar jag till Piteå för shopping! :)




Rihanna Feat. Mikky Ekko - Stay


Me want.







15 Januari.

Har jobbat söndag och måndag, så igår efter jobbet fick jag äntligen komma hem!
Måndagen blev det jobb från 06.00-15.00, en sväng på stan, dammsuga, diska och små städa syrrans lägenheten, sen var jag så trött så somnade vid 7.
Igår var jag inte taggad då väckaren ringde 03.45... jobbade 05.00-14.00, blev en sväng på stan då också och sen hem till Klutis. Försökte hålla mig vaken så länge som möjligt, hade tänkt blogga men däckade vid halv 11.
Idag har jag sett film och bara slappat, jävlart så skönt! börjar 14.00 imorgon så får sova ett tag i alla fall ;)



Me want.

 

Militärjacka.

Snart ska den här godingen bli min (jackan, inte kvinnan). Dock lär ju halva Skellefteå ha den men sånt man får ta då man köper från gina. Riktigt snygg är den i alla fall!

12 Januari.

Blev rätt länge på jobbet igår, slutade 23 sen gick jag till Big Smajl och hälsade på Sara. Hade tänkt gå till Olles sen men ångrade mig och gick till Frida. Hade mjukisar och inge smink så kände mig inte så taggad på krogen. Hann sova ca 10 min sen kom Staffan, Anton, Carro och Albin och hämta mig. For till Staffan och sov där till idag :)Snart måste jag till Frida så jag ska kunna ta mig till jobbet imorgon, börjar 06.00... otaggad på jobb, taggad på pengar!

Me want.


Me want.

 
 
 
 
 
 

10 Januari.

Varit så trött hela kvällen, tog en pn sen såg jag på Sveriges version av "Americas funniest homevideos" och nu myser jag på soffan med Izza :)Förut idag var jag på Af, sen gick jag en sväng på stan, köpte lussekatter som jag ska trycka sen ikväll. Blir att se film och sen måste jag sova så jag orkar jobba imorgon. Har inga planer imorgon eftersom jag inte vet då jag slutar. Var tänkt att det skulle bli klassfest men verkar som det inte blir av, får se om det blir något annat kul!

Me want.


9 Januari.

Varit på stan med Tessan idag (igår), träffade också Lina på stan och sen åt jag middag, såg på Grey's och diskade. Nu är jag hos Staffan och imorgon blir det jobb.Min frukost. Får hem mackor från jobbet som blir över ;)

Me want.


6 Januari.

Har inte skrivit så mycket den senaste tiden, men det ska de bli ändring på. Mina gratis sms går ut på tisdag så tänkte passa på att köpa fri surf då också, så då blir det bättre uppdatering förhoppningsvis :)För er som undrar skulle mina 3 senaste inlägg varit publiserade för flera dagar sedan, vet inte vad jag gjorde för fel men dom kom i alla fall inte fram och hamnade i utkast. Men nu är det fixat! Har sett Chocolat med mamma och syster ikväll, den är så mysig den filmen. Och Johnny Depp är med vilket gör den ännu bättre!

Nyårsafton.

Nyårs blev inte riktigt som vi tänkt oss men helt okej ändå! Saknade Tessan för det mesta men nästa år ska vi planera i tid så det blir kung. Var i alla fall på skeria, började typ sakna skolan då jag var där :') Rätt mycket folk vilket alltid är kul! Var rätt många som for hem tidigt eller drog vidare. Jag och Staffan for vid 1 tiden om jag minns rätt. Fick några fyllesamtal av Tessan under kvällen som gav mig ett gott skratt haha!
 
Hoppas alla fick en bra start på året! :)
 
 
Enda "normala" bilden på mig som Linnea tog under kvällen. (mer bilder finns på Linneas blogg!)
 
En skabbig bild på mina kläder.

RSS 2.0