I'm beautiful in my way, cause god makes no mistakes.

Kom just på att den där tros-försäljaren först frågade om Robert (min pappa) var hemma, vrf skulle han svara på frågor om trosor? en fråga var t ex; Föredrar du vanliga lr string? hahahaha man börjar ju undra hur dom tänkte där, synd att inte pappa var hemma och kunde svara på frågorna ist för mig.....

åååååh, sitter fortfarande och håller på med denna skitläxa! har seriöst tagit mer än halva dagen.... skulle inte förvåna mig om jag gjort hela skiten fel och skrivit en massa grejer i onödan, tar seriöst livet av mig då.

Have you ever try to smile and hide your pain, even though you're not okey.

Ringde nyss en tjej som ville ställa mig 3 frågor om trosor, haha som tack skulle jag få några trosor hemskickade i postlådan gratis, men sen började hon ändå babbla på om nått pris.... vad äre för fel på försäljare, vet dom inte skillnaden mellan gratis och betala? :O haha tog iaf en evighet för tjejen att fatta att jag inte ville ha några jävla trosor!

Nu så håller jag på med världens drygaste inlämningsuppgift som ska vara inne kl 11 lr 12 ikv? minns inte (A) ska iaf göra en meny vilket tar en evighet. Måste också hinna packa ikv för drar ju till Pite med tessan imorrn! :) Min syster har då varit snäll idag och köpt en hårfärg åt mig, så blir väl att färga nån gång i veckan. Ser ut som världens största tap just nu.


Brukar ha intense red, men min syster tyckte jag skulle pröva dark chilli chocolate.... så jag får väl lita på henne att det blir bra! haha ;)


Igår så var jag hos Linnea tsm med Tessan och Emelie, mysigt :] smart som jag är så sparkade (med en spark alltså) dit vilket gick hur bra som helst (dock blev det lite tvärstopp här och där), men sen då jag skulle hem så hade gatubelysningen släckt.... creepy.

 


You are the only exception.

Jag och Tessan har äntligen fått praktikplats i Piteå, kommer bli hur awesome som helst!! :D men undrar hur vi ska överleva 3 veckor tsm??? :S vi far iaf på måndag morgon 07.40, haha jag kommer vara helt död.... sen vet vi inte om vi kommer hem på onsdag eftersom att vi har friluftsdag på torsdag, lr om vi stannar och skippar skiten, haha. Håller iaf nu på att ladda hem massa filmer som vi kan ta med oss dit (A) gaaah, jag är astaggad!!!!!! ;D

Ska också varna alla som ser mig att jag ser ut som ett tap, min hårfärg är obeskrivligt ful och har världens största utväxt som är grå! haha. Måste nog färga det i helgen så jag inte skrämmer piteborna!

If you knew how I wanted someone to come along, and change my life the way you've done.

Känslan då skellefte gjorde mål i slutet var obeskrivlig!!!!!!!!!! nu kan man iaf sova gott i natt :) haha (A)

Imorrn så ska jag servera och jag är SÄMST på det, haha helt seriöst så har jag ingen aning vad jag gör och kommer förmodligen spilla mat över någon stackare....

Nu ska jag vara duktig för en gång skull och lägga mig i tid! GOD NATT

As the world keeps spinning round, you hold me right here right now.

Hade prov idag då vi skulle laga 3 rätters, gick väl hyffsat bra må jag säga :) blev dock inte så nöjd med min varmrätt men läraren tyckte den blev bäst av alla tre.... vet inte hur han tänkte där men.
Måste snart gå och duscha.. har ju en del personer i klassen som är så snälla och kletar pannacotta (Sannas dessert) i mitt ansikte och hår, haha jättekul.

Och nu så ska jag dampa loss lite..... det är så här att min syster har köpt en likadan väska som jag vill ha. Väskan jag har nu är fallfärdig så behöver verkligen en ny, och då jag äntligen hittar min "drömväska" så köper alltså min syrra en sån.... gaaah, blir snart galen! funderar på att köpa den ändå, men hur ser det ut om vi har dom samtidigt? gillar att jag får damp över en väska, men en del saker kan man helt enkelt inte styra över.

Ska baka en hallonpaj lr nått nu och tröstäta, haha nae inte riktigt så men nästan ;)


8: En bild på en person som du saknar



7: En bild som du aldrig lagt upp


Jag, Tessan och Emelie från i sommras. Haha vet inte riktigt vad som hände där.... och kolla så blond jag var? :O
Bilden tagen av Linnea :)


I hope you have all you've dreamed of, and I wish you joy and happiness, but above all this I wish you love.

Har varit på E4an ikv där dom hade Battle of the bands, det var nice men kunde inte stanna så länge eftersom att sista bussen hem gick 10 över 9.... så har ingen aning vilket band som vann, haha ;) var iaf där med Tessan och sen så träffade vi också Matilda (Walter) :D

Ikv så blire att ruttna vid datorn, ska typ nörda Glee lr nått.... sen imorrn så vare tänkt att äta ute med brudarna men då ska julia jobba så det sket sig :( aja, får helt enkelt bli sen nån dag!


 


6: En bild på du och en vän du inte varit med på länge


saknar!


5: En gammal bild på dig själv


HAHA alltså den här bilden kan gå och dö.


You're fucking perfect to me.

Väntar på att syrran ska duscha klart, sen ska jag försöka rädda mitt hår lr så kanske jag föralltid måste gå runt i fett hår?? det hade ju varit tragiskt.
Har suttit och nördat Glee hela den här kvällen också, love it! och tjock som man är så tryckte man också en semla, lr bara en halv men kände mig ändå tjock. Tycker typ inte ens om semlor men den här var okej ;)  

Slutade rätt tidigt idag så jag och tessan for på stan, satt på en bänk och ruttnade i en evighet.. tyckte sen att det var dags att röra på oss så vi gick till busstation och satte oss.... haha lata flickor.

Nu ska jag gå och dampa loss på min syster!


4: En bild på en konstig tid i ditt liv


Oj sååå dålig kvalla! går i sjuan där och ser ut som ett cp (jag till vänster). Vad fan hade jag för kläder? vet knappt vad jag vill säga med den här bilden men jag var iaf konstig.


Cause we belong together now, forever united here somehow, you got a piece of me and honestly my life would suck without you.

Ska väl börja med att önska alla en glad alla hjärtans dag :) själv så har man suttit här ensam vid datorn och ruttnat, kult. Men har sett på Glee hela kvällen så det har ändå varit rätt så nice :)

Idag var våran lärare sjuk så vi slapp ha teori, ist så skulle vi laga mat åt oss själva och 3orna.. Jag och Tessan gjorde "efterrätten" som blev chokladbollar :] fast eftersom att det är alla hjärtans dag så formade vi dom till hjärtan (ist för bollar). Men ärligt talat så blev dom inte så goda, något skumt recept.. Blev också lite krig med chokladbollssmeten så Maria (som tvättar) blev inte så glad eftersom att choklad inte går bort, sååå vi gick ner själva till tvättstugan för att tvätta, haha jag undrar om dom blev rena dom där rockarna.. (A)

Sen blev det matte på skolan där vi spelade sänka skepp hela lektionen, jag vann inte en ända gång vilket sög. Nu ska jag fortsätta se på Glee och ta mig en kopp varmchoklad, man måste ju hålla upp värmen dessa kalla olidliga dagar.... sen blire min älskade säng!



3: En bild på någon i din familj


Min syster :)


2: En bild på dig själv


I'm hoping for a way i can be saved.

Har varit på nån sorts gudstjänst idag då man tar farväl av de som gått bort.. ärligt talat så fattade jag inte ett skit av vad den där mannen sa? Var som för Håkan i Sunes jul då prästen säger: bla bla bla, blä bla blä...
fast det var ju inte bara jag som inte fattade, inte ens dom vuxna fattade.. då äre illa!

Nu så har jag tänkt att börja skriva på mitt cv, hur det nu ska gå.... sen blire väl att be till gudarna att jag får jobb! (A)



Don't be afraid of death, be afraid of the unlived life.

Har just sett Tuck Everlasting, har dock sett den förut men inte hela så tänkte att jag skulle se klart hela denna gången då... grät iaf som ett litet barn, men sjukt BRA och fin film! Blev också lite smått kär i den där Jesse, fast då han är med i Dirty Dancing 2 då är han bajs.


Alexis Bledel och Jonathan Jackson


Hade tänkt att börja skriva cv ikv, meeeen fick kortslutning och kom inte på ett skit att skriva. Vill verkligen ha ett jobb nu, är fattig och behöver en ny mobil. Efter att man skickat typ 3 sms så dör den (batteriet). Helt cp. Så kan behöva lite cash just nu!


1: En bild på en person som du umgås mycket med



Lista

Vet inte vad jag ska skriva, så tänkte att jag skulle börja med en sån här lista....

1: En bild på en person som du umgås mycket med
2: En bild på dig själv
3: En bild på någon i din familj
4: En bild på en konstig tid i ditt liv
5: En gammal bild på dig själv
6: En bild på du och en vän du inte varit med på länge
7: En bild som du aldrig lagt upp
8: En bild på en person som du saknar
9: En bild på någon i din släkt
10: En bild på någon du tycker är väldigt snäll
11: En bild på en person du kan berätta allt för
12: En bild på din vardag
13: En bild på dig och någon klasskompis
14: En bild som påminner dig om gamla tider
15: En bild på en person som du vill vara med
16: En ful bild på dig själv
17: En ovanlig bild
18: En bild på din fritid
19: En bild på en person som är snygg
20: En bild på dina närmaste
21: En bild på en person som alltid ställer upp för dig
22: En bild på en tid du saknar
23: En bild från i sommras
24: En bild som gör dig glad
25: En bild på en person som alltid gör dig glad
26: En bild på någon/några du alltid har roligt med
27: En bild som du alltid skrattar åt
28: En tokig bild
29: Den nyaste bilden på dig själv
30: En bild på någon du aldrig kommer släppa taget om


Snodde den av Linnea (:

You'll be here in my heart, always.



Ord kan inte beskriva hur mkt jag saknar henne och vilket tomrum hon lämnat efter sig. Går inte en dag utan att jag tänker på henne, och vet att inget kommer bli som förr.. skulle göra vad som helst för att träffa hon igen! Hon var en av dom absolut bästa personerna i mitt liv, så det är så himla svårt att förstå att hon är borta.... ibland står det helt stilla i min skalle så jag kan inte tänka, och vissa gånger då jag förstår att jag aldrig mer kommer få träffa hon igen så kan jag gråta tills ögonen torkar ut.... men om jag inte hamnar i helvetet, och ist i himlen så vet jag att vi kommer träffas eftersom att du är där nu! Underbara personer som du hamnar där, likaså morfar som du äntligen fått återförenas med! ♥ 


Världens bästa mormor ♥ vila i frid!


Kan spyflugor spy?

Har suttit och klurat på den där frågan ett tag nu, och smart som man är så skrev jag "spyflugor" på google.... var förmodligen det dummaste jag gjort under mina 17 långa år här på jorden! kom ju såklart fram massa äckliga bilder på flugor så fick fort stänga ner sidan fort som rackarns! Fast när jag tänker efter så vet jag inte ens om jag vill veta.....
Alltså vaaaaafaan babblar jag om??!?!?!??!


Fick vara chef idag på skolan, det var riktigt awesome! haha, lr jag var chef över Samuel så han fick slava..... Efter skolan gick jag till Balder där Emelie hade syslöjd, sen blev det stan och sen hem. Imorgon kommer sjuklingen Tessan tillbaka, har saknat henne! (kommer ångra att jag skrev det då hon jävlas lr nått med mig imorrn..)
nu ska jag sovaaaa (A)


RSS 2.0