I wish you were here.

Min syster ska klippa mitt hår imorgon om det inte blir allt för sent hon kommer hem. Kan inte minnas senaste gången jag klippte mig? vet allt det där  med att man ska hellre klippa sig ofta även om man vill spara ut sitt hår, för i längen blir det mycket fräschare än om du låter bli att klippa det så måste du klippa av så mycket då du väl klipper dig. Hade faktiskt tänkt klippa mig innan studenten, men hade bestämt mig för längesen att jag ville ha långt hår på min student så fick bli långt och risigt ist för kort och fräscht.
Aja, ska bli skönt att bli av med lite ruttna toppar!
 
Måste också färga/tona/slinga mitt hår så jag slipper den här äckliga gul-gröna färgen jag har.
 
Vill också ha bruna ögon, superfint till blondt hår ju!
Bild från Weheartit

Change the voices in your head.

Ensam och övergiven i huset, om 1,5 timma börjar det väl spöka. Kul liv jag har. Sett på The O.C. hela dagen och lär fortsätta resten av kvällen/natten. Imorgon får jag äntligen träffa min saknade pojkvän, hihi :]
 
 Dagens middag som dränktes i vitlökssmör, lär ju inte behöva oroa mig för vampyrer i natt.

Det måste kännas i ditt hjärta på riktigt.

Hatar att jag är så kort, vill vara lång. Någon som vill donera 2 långa ben till mig? tack på förhand.
Har inte rört mig mycket idag kan jag lova, dagens mortion/rörelse var att borsta bort gräs från stenplattor vilket tog ca 5 min. Vill göra något ikväll och utnyttja mig arbetslösa liv. Ska tvätta bort min ansiktsmask och sen färga mina vita ögonbryn och ögonfransar.
 
Haha, älskar den här bilden.

Lol

I söndags då jag var hos Staffan såg vi Lol, den var riktigt bra! Miley Cyrus är väldigt bra som skådis och varje film jag sett med henne har varit bra så inte så konstigt att den här var bra. Många bra skådisar som Adam G. Sevani (Step up), Austin Nichols (One Tree Hill), Ashley Greene (Twilight), Demi More (Ghost), Ashley Hinshaw (Chronicle) osv. Douglas Booth har jag nog inte sett förut men han var också riktigt bra! Tyckte handlingen var bra gjord, den var inte som alla andra tonårs-kärleks-filmer, den var som gjord på nått speciellt sett, kan inte förklara.
Rekomenderas!
 
 
Ville bara säga att Mileys klädstil i filmen var jävligt snygg, eller alla klädde sig snyggt! vill också klä mig så varje dag. Ska bli nästa Miley Cyrus (klädmässigt, inte yrke hehe). Så om ni ser Miley gå runt i Skellefteå så äre bara jag (är i drömmarnas land).

Me want.

 

Nya skor.

Mamma tvingade mig att köpa nya skor eftersom att mina gamla såg ut som döden själv. Köpte dom här i fredags och var faktiskt den första som köpte ett par av dessa, kvinnan i kassan sa att jag kunde känna mig unik. Haha, ville bara skryta lite.
 
249 på Din sko.

-

 

 
 
En av världens finaste låtar, blir aldrig less ♥

Me want.

Sneakers
 
Känga
Sandal
Textilsko
 
Har just köpt ett par nya skor (kan visa imorgon) men skulle inte tacka nej till dessa!

Home is wherever i'm with you ♥

Min fina älskling är i Norge nu så känner mig väldigt ensam och övergiven, han ska dock bara vara borta 3 dagar men det känns som en evighet :( Vi hade dessutom 9 månader tsm i lördags, tiden går väldigt fort då man har roligt ♥
 
Love you ♥

Trästock

Har matkoma just nu, var så jävla hungrig innan maten så jag mådde illa och efter maten mår jag dåligt för jag åt så mke. Lär ha gått upp minst 10 kg.
Helgen har spenderats på Trästocks, eller det var tanken men var faktiskt inte så mke där utan förfesterna blev lite väl långa, men hade kul ändå! :) jag och Staffan sovde hos min syster hela helgen (som bor i stan) och på lördagsmorgonen fick vi för oss att bada men det var jävligt kallt ute och blåste (kände inte ens på vattnet) så det blev inget av. Har ingen bild från i helgen men bjuder på en från Trästocks förra året.
 
 Inte ofta det är Linnea som dricker cider och jag öl, haha ;)

If you ain't here I just can't breathe.

Förstår inte hur Trästocks tänkte då dom la Maskinen en torsdagkväll halv 12, dom bästa under hela trästocks och dom får den tiden? aja, dom var iaf grymma!
Blev nytert igår men idag blir det all in, hehe. Ska äta frukost nu, packa och sen far jag till syrrans lägenhet.
 

Intruders

Såg filmen Intruders i tisdags hos Tessan, den var faktiskt bra för att vara en ny skräckfilm. Alla nya skräckisar brukar vara rätt dåliga och slutet brukar förstöra hela filmen. Men den här var som sagt helt okej och den var spännande så man blev inte uttråkad. Mörkrädd som jag är så var jag lite rädd efteråt, vågade inte gå först ut ur rummet eftersom att det var så mörkt i rummet intill, hihi :]
 

Life is a climb, but the view is great.

Gårkvällen spenderades hos Theres och Julia där vi pratade, spelade spel (jag kom 2a, och det är bra för att vara jag så ville skryta lite) och såg film. Emelie kom också en stund då vi firade hennes födelsedag med smörgåstårta.
Idag har jag latat mig hela dagen, var också en sväng på stan med mamma och sen blev det kebab till middag. Ska ut och klippa gräset nu sen blire filmmys! :)
 
Smörgåstårta från igår och kebab från idag

Me want.

 
 

If I just lay here, would you lie with me and just forget the world?

Har varit hos Theres och Julia hela dagen och solat, badat (bara Frida och Julia som var modiga nog) och käkat hamburgare. Gissar på att jag bränt mig men vågar inte kolla i spegeln. Har just varit ute och målat duktig som jag är. Undrar hur mycket målarfärg jag har i håret? ska iaf tillbaka till Theres och Julia nu!
 
Skorpan är duktig och slickar rent tallriken, behöver ingen diskmaskin :)

Love is the answer.

När man väl börjar få lite färg så ska man såklart börja flagna och bli äcklig. Härligt med lite värme iaf, den har varit saknad!
I fredags blev det som sagt bio (Abraham Lincoln: Vampire Hunter) med Staffan, filmen var väl ingen 3D-film precis men bra var den iaf! :) for sen hem till mig och sovde där. Lördagen spenderades hos Staffan och söndagen med. Var för lat för att orka blogga igår då jag kom hem så såg serier hela natten ist, det gillas.
Ikv blire att vara med Tessan troligen, vad vi hittar på vet man aldrig men blir nog bara att chilla.
 
Random bild på våran kissekatt, Sudden ♥
 

Me want.

 

I wanna be where you are.

Hatar grillat, blir alltid så mätt så jag vill dö. Fast jävligt gott äre. Ska gå och fixa min blöta frilla sen blire bio med älsklingen :) ska se Abraham Lincoln: Vampire Hunter, hoppas den är bra! :)
 

I just want to hold you close to me.

Var som sagt på Ikea igår, gick mest bara runt och pröva sängar, soffor, stolar, fotöljer osv. Hade ändå världens jävla värk i mina ben efter halva dagen (längesen jag rörde på mig, förutom från sängen till kylskåpet då). Frida hade ingen lyckodag igår då det hon planerat att köpa till lägenhet var slut, iaf dom sakerna hon mest ville ha. Jag köpte då ingenting fattig som jag är, men mamma var snäll och köpte ett lakan till mig, yeey! så blir inga bilder på vad jag köpt för gissar att ni inte vill se ett lakan?
Har pratat i telefon en snabbis med Linnea, saknar flickan och tycker hon ska komma hem! ska fortsätta se The O.C. ett tag till sen sova och imorgon får jag äntligen träffa min saknade pojkvän ♥
 
 
 

You make my life complete.

Ligger som vanligt halvdöd i sängen och ser serie. Har sett The O.C. hela dagen men måste snart sova, ska bara se klart avsnittet jag just börjat på. Blir Happaranda imorgon, kommer vara dödare än döden på morgonen och sen dö i bilen. Tror dock inte vi kommer fara så tidigt, mina föräldrar planerar alltid att fara tidigt men tar ändå 3 timmar innan någon orkar lyfta på rumpan. Musiken får rädda min dag/bilresa och vad jag ska göra i happis har jag ingen aning om. Kolla på möbler och skit med syrran? känner mig jättetaggad. Kanske tar mig en pn i en av ikeas alla sängar :)
 

Me want.

 

Me want.

 

Stadsfesten.

Förra helgen var grymt kul, började på fredagen med förfest där vi åt grillat tsm (jag, Staffan, Linnea, Isak och Anton). Var där ett rätt bra tag men kul var det! For sen ner på stadsfesten och vimsade runt. Hade högklackat och hade fått världens jävla blåsa under foten så kunde inte riktigt gå normalt den kvällen (inte bara alkoholens fel). Sen på kvällen sovde jag och Staffan hos Isak, somnade nån gång vid 5-6 skulle jag tro?
Såg film halva lördagen hos Isak sen for jag till Frida och duschade, åt osv och sen tillbaka då vi körde en gång till! Och då var tessan också med :) orkar inte berätta i detaljer vilket blir ganska jobbigt, men bjuder på några bilder jag snott av Linnea ;)
 
 
 
 

The Amazing Spider-man

Har varit på bio ikv med Staffan och Frida och sett The Amazing Spider-man. Kan säga att den var riktigt jävla amazing! haha ;) Har inte riktigt bestämt mig om den är bättre än dom gamla Spider-man-filmerna, dom är ju klassiker och jag älskar dom. Men den här var väldigt bra gjort och den kanske var lite bättre än dom gamla... men den får ändå ligga på samma plats, alltså alla lika bra, hihi :] Bra skådisar och bra 3D-film! Gillar också att dom inte hade exakt samma handling, utan hade ändrat på det mesta förutom dom "stora händelserna". Ni fattar vad jag menar, hoppas jag, haha ;)
 
 
 
 Nu ska jag se film/serie tills jag somnar, natti natti!
 

Me want.

 

When my world is falling apart, when there's no light to break up the dark, that's when I look at you.

Har just sett The Last Song, den är så himla fin! kom på medans jag såg den att den är väldigt lik Life as a House, aldrig tänkt på det förut. Nästan exakt samma handling, men båda är två riktigt bra filmer!
Nu ska jag se en till film om jag hittar någon bra annars blir det att nöta OTH eller OC.
 

I want the world to see you being with me.

Har levt i min bikini hela dagen och däckat på solsängen i ca 5 timmar. Gissa om jag bränt mig? lyckas alltid. Igår blev det som sagt Burträskmarknaden, köpte dock inget (fattig som jag är) men mamma köpte sockar åt mig (börjar nästan bli en tradition det här med sockar och burträskmarknaden). Nu väntar jag på att få nån mat, gissar på att det blir grillat så då lär inte maten vara klar för ens vid midnatt. Vet inte vad som händer ikv, men tror det kommer bli en filmkväll med mig själv.
Hade tänkt berätta om förra helgen men är för lat, tror jag har några bilder på mobilen men orkar inte föra över dom, hehe. Kanske senare ikv eller imorgon!
 

Me want.

 

I love the way you look at me.

Är dödare än döden så ska snart sova. Inte varit hemma sen i torsdags och kom hem idag, så inte mycket till uppdatering. Orkar inte berätta helgen nu men den var iaf grym! :) är trött och måste sova eftersom att jag, Frida och mamma ska till Burträsk marknaden imorgon ganska tidigt (tidigt för att vara mig iaf). Kan iaf berätta att idag påväg hem så dör våran bil, så jag och mamma måste vänta i värmen på att pappa ska komma med den andra bilen så han kunde bogsera döda bilen till en verkstad. Alltid lika kul då det händer. Aja, nu ska jag sova, god natt!
 
 

RSS 2.0