Cause there'll be no sunlight if I lose you, baby.


Over 6 billion souls in the world, but you're the only one I want.

Kommer hem och upptäcker att mamma har städat mitt rum, lr hon har tagit bort allt från golvet så nu måste jag fortsätta att städa... taggad tjej. Måste nog slänga en massa skit för ryms knappt själv i mitt rum, galet mke saker och galet litet rum är ingen bra kombination.

Dagen började med att jag försov mig (standard), hann iaf med bussen men den luktade spya så önskar jag aldrig hade klivit på... sen så har jag mest chillat hela dagen, hade inte så mke att göra så det var nice :)
Igår så stod jag dock i över 3 timmar och stekte fläsk, haha fy fan! efter skolan for jag hem å försökte få bort fläsklukten sen tillbaka in till stan, tryckte frasses med Lina och sen till Staffan. Minns inte ens då jag kom hem, var iaf jävligt trött så däckade direkt.

Nu ska jag börja städa mitt rum, återkommer om inte dammråttorna ätit upp mig!Take me down like I'm a domino.

Var ute på äventyr i klutmark idag med Lina. Började först som en vanlig promenad, slutade med att Lina lura upp mig i skogen för att kolla på en död ren... (bara skelettet kvar, fy fan). Gick en konstig omväg i skogen, sen över en åker som luktade bajs, satt och frös i ett träsk - försökte få Linnea att hämta oss men hon kunde inte så vi sprang hem ist, lr sprang bara då det var uppför, haha skumma som vanligt. Var ute 2 timmar så när jag kom hem så ville jag bara dö men då var jag tvungen lada ved, efter det däcka jag i sängen tills klockan 8 och nu ska jag väl snart sova (A)We found love.

Har inte gjort mke alls idag, körde in till stan för att lämna några grejer till Frida, var kallt som satan. Hållde dessutom på att köra på en katt :O
Funderar på att sova snart, är trött även fast jag sovde till 12 idag. Fast kan typ inte lägga mig 9?? :O haha. Har konditori imorrn sen ansvarfull alkoholhantering, hoppas vi får sluta tidigt! Är dessutom klassens sista vecka på skolan, sen är vi på Skeria enda tills nästa år.
Har inte så mke mer att berätta förutom att det sitter 2 läskiga dockor i våran soffa, den ena stirrar så att jag får rysningar...


You are so beautiful to me.

Det är konstigt att man är så trött även fast man sovit nästan hela dagen. Önskar jag vore en björn som kunde gå i ide och sova hela vintern... (A)
Igår väntade jag och Lina på bussen i fan 45 minuter men den kom aldrig, fick veta att bussen var trasig så ist fick vi åka taxi till stan, lyx! Blev sen fest på sunnanå och sen Max, standard haha.


This could really be a good life.

Har just varit på nudel-dejt med Lina och Linnea, mkt trevligt! många fula bilder blev tagna och Lina var ovanligt mke peddo... men det gillas!
Dagens roliga var då jag, Tessan och Sanna skulle redovisa och Tessan skulle dra ner den där vita duken man har då man använder en projektor och lyckas dra den rakt på hennes huvud, haha dog seriöst av skratt. Sen så vare några som hade tejpat dörren på nått konstigt vis som jag gick rakt in i och fastna... haha :O

Nu ska jag halsa vatten (har typ vätskebrist, är törstig hela tiden??) sen sova!
Have you ever tried sleeping with a broken heart?

Nån som trodde att jag kanske hade dött? nej, sån tur har ni inte. Har suttit vid datorn men har helt enkelt inte orkat blogga, hehe!
Helgen var helt galen! har haft den roligaste helgen på länge, samtidigt som det var min värsta. Kanske inte lät så logiskt men? haha (A)
Skolan tar snart död på mig (så om jag slutar blogga så vet ni anledningen), har prov och läxor hela tiden. Plus att vi håller på med vårat projektarbete nu också så blir massa saker på samma gång, blir snart helt snurrig.
Har prov på fredag så ska väl som den pluggis jag är börja plugga på det snart (enligt Linnea är jag en tönt och pluggis), blir nog en riktigt rolig kväll! nä men ska nog hitta på nått annat också, annars avlider jag.

På tal om att avlida, i förrgår kväll/natt så kom det en spindel från taket ner i min säng... trodde mina sista andetag var tagna men lyckades döda den med toapapper! hehe duktig flicka! vaknade dock upp med en fluga i min säng den här morgonen, mitt straff för att dödat spindeln?


Paaartyy!!

Taggar sönder inför kvällen! blir att fira Julia som fyllde 21 år igår :) Kommer nog bli awesome! Fast är jävligt trött, har inte sovit mke i natt för Frida har haft sina fötter i mitt ansikte.... kul.


RSS 2.0