Your whole life should be dedicated to having fun.

Längtar så sjukt mke till klockan 14.50 på fredag då jag slutar, fy fan kommer vara världens lyckligaste kvinna! haha helt seriöst.
Och den här dagen har då inget gått riktigt rätt, först går min ring sönder, sen lyckas jag slita sönder mina leggings, och då jag ska hem så hittar jag inte busskortet... och så äre någon surjävel till busschafför så jag måste betala. Men sen hittar jag såklart busskortet då jag sätter mig...
Haha och fulast var sen då några barn skulle hoppa på, då ser Tessan hur en pojke säger: Jag har glömt mitt busskort och sen springer in i bussen och sätter sig! haha. Fick sen en orolig blick av busschaffören, han skulle väl kolla om jag märkte det där eftersom att jag vart tvungen betala och inte pojken... haha.
Inte nog med det, då jag kommer hem så har Frida kokat ägg, jag hatar ägg (det luktar bläää), när jag kommer upp i mitt rum har en katt legat i min säng så har en hög med sand på lakanet... dessutom så luktar det fisk i hela huset. Haha avlid mig nu tack!

Tessan har varit här ikv, så vi har försökt träna på samhällsprovet som är på torsdag. Synd bara att man ska ha så dum hjärna så inget går in...
Sen så kom Linnea och Lina förbi en sväng, så har suttit och pratat med dom ett tag ♥ blev kanske inte så mke pluggande som var tänkt... men va fan, lite kul ska men väl få ha!


Haha störd ♥


You made me that much stronger.

Vädret idag har varit mer än grymt, låg och stekte halva dagen så nu är jag genom grillad. Hatar att jag då och då råkar kli mig nånstans där jag bränt mig så det sen svider som satan, fy fan. Har också varit duktig och krattat, kommer typ ha träningsverk i armarna imorrn... haha. Och imorrn måste jag fara till stan och hämta Frida (med moppen såklart, kommer nog aldrig få något körkort..), kommer inte orka stiga upp (A) sen ska jag nog steka i solen (det kommer vara soligt imorrn med, DET HAR JAG BESTÄMT)

Theres och Julia kommer äntligen hem från fjällen imorrn, har saknat dom ♥ hoppas dom vill hitta på nått kanske? måste också hinna göra en massa läxa imorrn, men det får bli då jag har tid (alltså aldrig)


Hemavan 2011

Tänkte bjuda på några tapiga bilder från Hemavan, vet att det var ett tag sen vi var där... men bättre sent än aldrig?


 
Min töntiga syster lägger pussel. Frågan är ju om jag är töntigare som sitter och kollar på?...


Dixi


Fager kvinna


hahaha! stackars Dixi...


Dixi och Frida :)



Ute på balkongen


Sol ♥


Tror hon skulle försöka vara fin lr nått...


Bastun, inte den största men jag rymdes iaf så tillräckligt stor var den!


2 random bilder på några SKUMMA tavlor, förstod mig inte rikigt på dom...


...den andra tavlan, ehm?


Stugan vi bodde i :)


Ändast dom kungliga kan fixa nått sånt här (jag ofc)!


Var en sväng till Norge


For igenom någon läskig lång tunnel (påväg till Norge)



Har miljontals fula bilder kvar, men dom är på min syster och jag skulle vara död om jag la ut dom... så jag låter bli helt enkelt! Sen så har jag några bilder från stugan, men dom är så suddiga så det ger inte ens att jag lägger ut dom.. hehe.


Skumt...

Måste berätta om igår då jag och Frida körde moppe in till stan (lr hon körde och jag satt där bak). Iaf så cyklar det en man en bit framför (en såndär tävlingssnubbe med tävlingscykel..) som kollar bak på oss, så för att jävlas så kör Frida om han (man ser att han cyklar som en galning och ville förmodligen cykla fortare än oss) men tänker inte så mke mer på det. Efter ett tag så hör jag hur Frida börjar skrika och svära över något, som vanligt fattar jag ingenting... jag kollar ist bak, och vad ser jag då?! Jo, cykelsnubben som cyklar en deci ifrån moppen!! jag skämtar inte då jag säger en deci... fick seriöst en hjärtattack då jag såg han! Han följde oss en bit där på vägen tills vi kom till en korsning och for åt olika håll, haha jag kan lova att det var SÅÅÅÅ mke läskigare än vad det låter...

Och som om det inte vore nog, så innan jag och Frida ska hem så går vi till bion för att låna toan. (I måndags då vi var på bio så kom en gubbe in på tjejtoan och blev typ arg för att vi var på toan?) Såklart kommer han också denna gång, och nu hade vi inte ens hunnit in på toan utan han stoppar oss just innan och frågar vars vi ska...
Frida säger då att vi har varit på bio förut ikv (han tog emot biljetten, han borde minnas oss eftersom att vi varit stammisar i veckan...) och skulle vilja låna toan om det går bra. Han mumlar då nånting och låter oss gå...

Det kommer förmodligen in personer som inte ska på bion utan bara går på toan vilket gubben inte verkar gilla. Men va fan, vi har varit på bio 2 gånger i veckan och nog fan ska man väl få gå på toan?!?! :O

Water for elephants.


OSLAGBART bra film!
och Robert Pattinson... MUMMA ♥


:O

Emelie må ju vara den skummaste personen jag känner...
Hon berättade igår att hon får näsblod 1 gång i månaden. Då kan man ju börja undra om hennes mens kommer ur fel hål lr?... :O 

Ännu skummare är våra sms igår som började med näsblod, och slutade med djävulen och flugor.... haha blir typ rädd för oss :O
Och vi har aldrig haft en normal msn-konversations i hela vårat liv, helt seriöst. Det spårar alltid ur...
 

How wonderful life is now your in the world.

Måndagen var riktigt nice! först stan (var dock ganska drygt...), sen käk på Dallas=kycklingtallrik ♥, stod som några utmobbade tap på vintergatan och väntade på bion... for sen på Ica och köpte dricka (nästan alla köpte likadan dricka, så det såg ut som att vi gjorde reklam för märket lr nått...) sen efter den eviga längtan blev det alltså Scream 4 på bio!! GRYMT bra! rolig, bra skådisar (älskar Courtney Cox som spelar Gail, hon är så cool), bra slut!! tack och lov för det ;)



Idag har jag varit duktig och gjort lite läxa, först matte där jag gav upp direkt jag läst första talet... började ist skriva lite till mitt tal jag ska hålla på engelskan, haha fy fan! jag och engelska är ingen bra kombination...
Nu blire ut i solen och steka!


Just go with it.

Var hos familjen Nyström igår, trevligt trevligt! såg på filmen Just go with it, haha grymt bra :D man fick sig ett gott skratt kan jag lova! och Adam Sandler är som vanligt SJUKT bra..



Nu ska jag dra mig till duschen, sen blire stan vid 2, middag på Dallas (med brudarna, inte mobbad om ni trodde det) och till sist Scream 4 på bio! kommer bli awesome :)


You're still a part of everything I do, you're on my heart just like a tattoo.

Har inte sovit mke i natt kan jag lova, var en katt utanför dörren som skrek hela natten, låg vaken i över 3 timmar och lyssnade på när den jama.... och imorse for min bror och hans vänner till fjällen, så då vaknade jag såklart då han steg upp på morgonen och kunde inte somna om! i vanliga fall tar det 3 sekunder för mig att somna, men inte idag inte.
Har passat på att sola en stund medans det är så fint väder :) dock så båser det jävligt mke så det är lite småkallt, men ska nog ut nu en sväng till och steka!

Kom på att jag glömde berätta vad jag gjorde i fredags! var iaf med Linnea och Lina hos Tessan :) vi spelade kort, käka kladdis, prata och gjorde ett klockrent rim haha! ;) riktigt mys!


Join the harvest...

Har just kommit hem från familjen Sundgren, var där med syrran och Sara :) först grillade vi vilket var myyys :] fick galet mke sommarkänsla! sen fota vi och jag såg som vanligt ut som ett tap, jag hoppas verkligen ingen är så dum och lägger ut dom där på fb.... iaf sen så såg vi film, var seriöst längesen vi såg film tsm! :O (förr såg vi film nästan varje helg, standard för oss... blir nya tag i sommar!) Såg filmen Husk som handlar om galna fågelskrämmor, haha men den var typ bra :) slutade iaf inte dåligt som alla nya filmer brukar göra...

Hade tänkt att se en till film nu, om jag hitta någon bra då ;) sen så hoppas jag att Sara kommer och håller mig sällskap ikv... :$ (Saras syster frågade om hon kunde komma och jobba i natt, Sara blir arg och säger ilsket nått om att: hoppas ingen annan frågar mig den frågan igen... jag säger då: Sara, vill du komma och jobba natt hos mig?...)

Dock är jag redan gift så det är nog bäst om hon stannar hemma...



Listening to the wind of change.

Har just sett filmen Älska mig, sjukt sorglig film! grät som ett litet barn kan jag lova. Måste nog vara en av dom bästa svenska filmerna jag sett, verkligen en sån film som får en att tänka efter. Och det värsta är ju att sånt här händer överallt i världen...


I will never let you fall, I'll stand up with you forever. I'll be there for you through it all, Even if saving you sends me to heaven.

Min första tanke imorse var matchen igår, fy faan så vidrigt livet kan vara ibland, orättvist som bara den! Domarna var ju helt i sin egna värld, och som vanligt hejjar dom på bortalaget... det jobbigaste var ju att vi var klart mke bättre än FBK nästan hela matchen! speciellt 1a och 2a. Men tur som dom jävlarna alltid har så går dom och vinner skiten... finner inga ord för min ilska just nu, och blir nog inte ens att se matchen imorrn... vågar seriöst inte.

Dagen har då varit rätt dryg, men ett skratt här och där har väl räddat mig från att avlida... förstår inte hur jag skulle klara livet utan Tessan, haha hon kan vara så knäpp ibland.. ♥ och klassen är ju helt störd den med! haha
Sen så är jag astaggad inför måndag, då det blir Scream 4 på bio! sjuuuukt kul det ska bli :D 1an är ju grym, bland dom bästa skräckisarna någonsin, och älskar verkligen Matthew Lillard (Shaggy i Scooby-Doo) haha galet kul kille det dära! (A)



Det håller på att hända igen ♥




Nu taggar vi för storvinst ikv!!


Change your mind.

Haha ååå ibland vill jag verkligen bara döda mig själv, har förhör imorrn (förhör enligt läraren, men känns mer som ett prov...) och smart som jag är glömmer jag instuderingsfrågorna på skolan! Och eftersom att jag har varit borta en vecka så fick jag alla frågor och sån skit idag, så har bara ikväll på mig. Ganska onödigt om ni frågar mig.

Dagen har varit något dryg (måndagar är olidliga med vårat schema), men Tessan var då ovanligt glad att se mig! haha ♥ tror dock hon inte tyckte det var så kul då jag jämt är dum med henne... (A)


Oslagbar ♥


We just wanna make the world dance.

Känns konstigt att vara hemma, hade som vant mig vid stugan i Hemavan... skulle gärna stannat en vecka till och slippa skolan! men har saknat mina vänner så ska bli skönt att träffa dom igen :) ja och skolan kan ju gå och dö, har massa engelskaläxa till imorrn och för att göra allt lite roligare har vi prov på tisdag, whiiihoo! 

Har tagit massor med bilder i veckan, kan dock inte visa alla... barnförbjudet! (dom flesta är på min störda syster) Orkar inte lägga ut några bilder nu iaf, får bli imorgon om jag har tid! :)

Nu ska jag försöka göra klart engelskan, duscha och sen sova! (A)


Seeing is deceiving, dreaming is believing.

Imorgon rullar vi hem till Klut igen, känns jobbigt att det är skola på måndag och ännu jobbigare att vi har prov på tisdag... är iaf taggad till hockeyn på tisdag!! och vi får hålla tummarna att dom vinner ikv också! :)

Idag så gjorde jag det ofattbara, steg upp kl. 9 en lördagsmorgon för att fara ut med skotern, men då startar inte jäveln så ist har vi solat och sett på film, haha men det funka väl också. Igår så satt vi också och stekte i solen, så kan knappt röra mitt ansikte nu, känns som att jag är nyoppererad... MEN jag blir ju aldrig brun, blir såå arg. Ser ut som en räka nu iaf, awesome!


Yours are the sweetest eyes i've ever seen.

Just nu har jag så tråkigt som man bara kan ha, typ iaf. Ska nog nörda Gossip Girl och Desperate Housewives ikv (om det hinner ladda klart), annars vet jag inte vad som händer. Är på bushumör, vill göra nåttttt galet! haha nä men far ju bort nästa vecka så skulle vara nice att göra nått medans jag är hemma. Seriöst, mitt liv går typ ut på att sitta vid datorn och tvn dygnet runt, kung liv alltså.

Igår så var jag då iaf hos Matilda tsm med Linnea, Emelie och Theres. Vi träffas allt för sällan måste jag säga, dock så träffar jag Tessan varje dag i skolan, haha men det är inte så ofta vi är alla tsm vilket är synd, måste bli ändring på det!
Vi träffades först på coop där vi köpte godis, glass, laktritssås (olidligt gott!) och dricka, for sen till Matilda där vi pratade och spelade spel (jaaaaag sööööööög).
Försökte också komma på vad vi gjorde förra valborgs, haha vi är senila men tillslut så kom Linnea på att vi gjorde ingenting (förutom hon som var på Willy´s), haha det förklarar vrf vi inte minns.... iaf så tycker jag att i år ska vi hitta på nått busigt!!!!!!!!!! :)





RSS 2.0