SÅ GÖR VI DÅ VI KROSSAR LULEÅ!!!!!!!!!!!!!!! :D


So now I'm free, but all so alone. I don't know if I survive on my own.

Har sjukt ont i benet!!!! träningsverk sen dansen igår (glömde stretcha) och sen idag hade vi bad på gympan så blev inte så mke bättre efter det. Kan knappt gå, ser ut som att jag bajsat på mig lr nått :O och det lär ju inte bli nå bättre imorrn...
Har sovmorgon till 11.20 imorgon, awesome. Slutar 14.50, haha åååååå så drygt! hatar mig själv för att jag har engelska b, förstår inte hur jag orkar?? finns bara ett svar på den frågan: är nog lite småpluggis (A)
Aja sen blire inte skola på en vecka, KUNG.


Ikväll då jävlar!!!!!!!!! ♥


Wherever I decide to go, You're already there.

Kan väl börja att säga att den här dagen har varit ett helvete, trodde den aldrig skulle ta slut men lyckligtvis nog så gjorde den det. Läraren hade till och med glömt bort mig, alla fick en plats utom jag :( haha illa då man blir mobbad av läraren....
Fick iaf veta att det är baldershowen på onsdag vilket är awesome, den slutar 10 i 12 meeeen då är man ju pluggis och har matte som börjar halv 3..... gaaaah skjut mig, hatar långa, dryga hål.

Ska snart dra mig mot duschen, sen blire väl tillbaka till datorn (A) Imorrn så blire skola och sen filmmys hos Julia :) hade velat fara på hockeyn också, men får bli på lördag ist (om det nu blir nån match på lördag, skulle vara kung om Skellefte vann båda matcherna nu så vi slipper den 7:de matchen!!!!!). Haha kommer ha världens högsta puls imorgon kan jag lova!


Bjuder på en bild på det nygifta paret :]


I hope you had the time of your life.

Kan typ inte sluta le just nu, jävlar vad vi behövde den där vinsten!!!! haha ååå så ägda Lule blev :D tack och lov för att Erik Forssell har räddat oss 2 macther i rad nu, awesome! och nu hade det varit galet skönt om vi vann på tisdag också! :) får se om det blir att fara på matchen då, Tessan hade inte råd men Linnea gav som förslag att panta burkar... haha.
Alltså det här räddade verkligen min söndag... (A)

Brukar dock inte ha så mke söndagsångest, men nu då vi har varit på Skeria hela det här året (plus praktik då) så känns det inte så lockande med vanlig skola och massa prov. Kommer avlida. Tur att man far till fjällen vecka 13 så slipper skolan ett tag iaf (A) och sen har vi ju påsklov! ska nog överleva dom här sista veckorna och sen blire sommar, gaaaaaah vad jag längtar!!!!!!


Linneas bild :)


Everywhere I go It's you I see.

WHHHHHHHHHHHHHHIIIIIHOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Grymt härlig vinst ikv!!!! :D humöret är på topp just nu, känner mig dock lite ensam.... ingen är hemma förutom jag och Dixi (hunden). Blir väl som vanligt att se nån film lr nått nu (A)


 


Have you ever done something you can't change, something you can never rearange? I have.

Drömde i natt att aik vann matchen idag, hoppas den drömmen blir till verklighet! annars ligger vi fan jävligt risigt till....
Ska snart duscha och göra mig klar, sen blire in till stan för att se hockeyn :) och efter det vet jag inte om jag ska hem lr om jag och Tessan skulle till Julias lägenhet, vad det än blir så blire nog bra ;) 

Och ikv så får man inte glömma att släcka alla lysen eftersom att det är Earth Hour! ;)




Treat the people you love like you wanna be loved.

Sista dagen i Piteå gjord, kommer fan sakna det! fick dessutom ett annat hotellrum i veckan än vad vi brukar ha, det här hade inget kylskåp, en grön toa och världens skummaste badkar (såg ut som att det var meningen att man skulle föda barn i det...). Men vi har då haft det trevligt som vanligt jag och Tessan :) haha hon måste verkligen hata mig efter dessa veckor, jag är så knäpp...


Lr vem äre som är knäpp egentligen? Tessan har klätrat upp och lagt sig i hatthyllan...


Haha så störd (A)


Dyker? faller? störtar? ner i sängen. Läskigt att hennes högerarm är typ genomskinlig? :O


mat.


Har seriöst aldrig känt mig så fet som dom här veckorna i Piteå. Från och med idag börjar mitt smala liv! haha.
Ska börja träna som en jävel nu, äta bättre osv. Önska mig lycka till, kan verkligen behövas... kanske till och med en lyckospark i rumpan? bara att sparka nästa gång ni ser mig!

Nu hade jag tänkt att se en film, ska först hämta ett glas vatten innan jag avlider av törst!


In hopes you're on the other side, talking to me too, or am I a fool who sits alone, talking to the moon.

Är SJUKT avundsjuk på alla som får se Bruno Mars imorrn i Köpenhamn, ååååååååå vrf kan inte jag också vara där!???? blir så arg. Innan jag dör så ska jag ha sett han live, ett måste!





Welcome to my silly life.

Måste duscha snart, sen blire packa och sån skit. Orkaaaar inteeeeeeeee. Längtar verkligen tills den här veckan är över! lr alltså det är inge fel med Piteå, är riktigt roligt och trivs hur bra som helst! men är bara jobbigt att fara fram och tillbaka hela tiden. Sen blire ju skolhelvetet igen, evigheter sen sist känns det som... tur att man ska till fjällen v. 14 (om jag nu får ta ledigt), kommer bli awesome! och förhoppningsvis så är skotern lagad innan dess :O

Blir Luleå som Skellefteå ska möta i semi, kommer bli galet! men det var fan nära att Djurgården skulle vinna, om dom inte hade klantat sig och dragit på sig en utvisning i slutet så hade det nog blivit dom vi mött ist... ajaa spelar ingen roll, bara aik är vidare så äre lugnt! :D

JÄVLAR SÅ SKÖNT!!!!!!!!!!! Skellefte i semi :D whiiiiiiiiiihoo!!!!!!!! Blir hockey på lördag, hade gärna farit på tisdag meeen är ju i Pite så det får vänta tills helgen helt enkelt. Haha alltså jag blev så glad att jag typ skakade av glädje, inge skämt!
Nu ska jag ta mig en promenad med hunden, sen blir middag förhoppningsvis?


Every killer lives next door to someone.

Hockeyn börjar om typ en halvtimma, har seriöst ont i magen för jag är så nervös :O det sög då att jag inte kunde vara på isladan just nu, men hade förmodligen bara stått och blunda av rädsla, haha. Men nu ska vi inte vara så negativa! Nog fan ska Skellefteå vinna idag!! :D

Idag har jag varit en duktig flicka och "städat" mitt rum, kanske inte så jättenoga men bättre nu än innan ;) sen så har jag sett ett avsnitt av Pretty Little Liars och hade tänkt gå ut och sola ett tag innan hockeyn, haha :)
Igår så såg jag och syrran på Disturbia, älskar verkligen den filmen och Shia LaBeouf blir bara snyggare och snyggare för varje gång! ♥ 




Never a failure, always a lesson.

Glömde berätta en sak att idag är det 19 mars, vilket betyder att jag har namnsdag idag :] haha. Nödvändig information!

Har bestlutångest om jag ska ladda hem nån film lr sätta mig vid tv tsm med syrran som ser nån film, hmm svårt val. Men är så jäkla jobbigt att se film på datorn eftersom att den kan "dö" när som helst, den bara stänger av helt plöstligt... blir så förbannad. På tal om förbannad, hockeyn igår.......... onödigt med förlust måste jag säga! nu fan måste aik vinna imorrn! frågade tessan om hon ville följa på matchen men hon hade inga pengar, samma här så det blir nog inget. Vet inte ens om jag kommer klara av att se matchen :O to scary.
Var faktiskt tack vare mig dom vann i onsdags... det finns en "kyrka" där på pitehavsbad så jag bad att aik skulle vinna och nog gjorde dom det! haha :D tycker alla ska be en bön imorrn så ska det nog bli vinst! (A)


You gave me wings and now you're gone.

Passade på att sova länge idag, sweeeet! sen så har jag inte gjort så mke, solade ett tag men tror det inte blev nån färg :( aja, ja ska kämpa på för i sommar ska jag fan bli brun!
Blir förmodligen att se nån film ikv, kanske Shutter Island... vet inte om den är bra men Leonardo DiCaprio är ju mumma så (A) igår så såg jag då på Dödligt Vapen, sjuuuuukt bra film. Vet seriöst inte hur många gånger jag sett den men den är awesome, ett måste för er som inte sett den! :)  


Is true love just once in a lifetime?

Tillbaka från Piteå, känns huuuur skönt som helst att vara hemma men ska dock tillbaka på måndag... aja, bara att kämpa på dom den duktiga flicka jag är!
Tessan har då varit knäpp som vanligt (har väl inte varit så mke bättre själv)... veckans roligaste var väl i måndags då vi satt i soffan och tessan tryckte en godispåse och lyckas såklart tappa den i soffan... hon får världens dampanfall och skriker: AHHH! tänk alla som fisit i den här soffan!!!!!!!!!!! så hon plockar fort tillbaka godisarna i påsen. Jag sitter och skrattar under tiden och ju mer jag tänker på hur roligt det var ju mer skrattar jag, och tillslut så börjar jag dampskratta precis samtidigt som Tessan ska dricka mjölk så hon börjar då dregla ner sina byxor med mjölk och springer sen mot diskbänken, lyckas dock spotta mjölk över hela golvet.
Vet inte hur jag hade klarat av dessa veckor utan henne, hon är så knäpp ♥

En annan skum händelse är väl då jag efter en stunds tystnad helt random vänder mig mot henne och börjar sjunga: mammas lilla kråka skulle ut och åka!...
Tessan skrattar nästan ihjäl sig och säger sen: du är så ful att jag får en hjärtinfarkt!!

Tack så mke!!!!!!! vet förresten inte vrf jag sjöng mammas då det ska vara prästens? och vet inte ens vrf jag började sjunga alls....?

Och under en vecka så har vi bara legat inne på hotellrummet (den ända luften vi fått är då vi öppnat dörren för det var för varmt...), gått några få meter (från rummet till köket där vi praktiserar, och från rummet till kiosken) och för det mesta bara legat i våra sängar och nördat en serie på datorn. Har dessutom käkat massor med godis, glass och frukt, dock mest av dom två första. Ja, vi är smala flickor.

Så nu taggar vi om till en ny vecka med lite mera luft och rörelse (förmodligen blire inte så, man kan iaf hoppas vi orkar), och ett dopp i badet hade också suttit fint!


I keep dreaming you'll be with me.

Hade en läskig dröm i natt om spindlar, och det första jag ser då jag kommer ner i köket imorse var såklart en spindel. Ett tecken på att sommaren är påväg? maybe baby... längtar så mke till sommarn att jag snart spricker, är less snön och denna jävliga kyla!!! och skolan, fy fan... har dock praktik nu men bara tanken på skola får mig att vilja dö. Nä, nu tycker jag nån ska spola fram tiden så det blir juni, fatta sommarlov... (A) taggar grymt mke till stadsfesten, Eric Saade ska ju dit så kommer bli mer än awesome! ♥

aja nu ska jag sluta drömma mig bort och komma tillbaka till verkligheten... måste packa allt till imorrn (ska ju till Piteå ännu en vecka och praktisera), har inte packat ett skit men det går nog fort. Sen ska jag väl duscha och fixa lite filmer som vi kan ta med oss (A)

I would hold you in my arms, I would take the pain away, Thank you for all you've done, Forgive all your mistakes, There's nothing I wouldn't do, To hear your voice again.

Grymt härligt att Eric Saade vann! AWESOME. Även om dom andra länderna inte skulle gilla låten kan dom ju alltid kolla på hans vackra ansikte, Gud tänkte nog till lite extra där då han skapade detta mästerverk! lr så vare kanske Erics föräldrar??? who knows......

Hockeyn idag var då ingen hit alls, gick rent åt helvete! 30 sekunder kvar av matchen och linköping gör mål....... förlängningen vill jag inte ens berätta om. FY BLÄÄ
Nu taggar vi om till nästa match, MÅSTE vinna då! kommer vara i Piteå då den spelas och har inte så många kanaler så kommer inte kunna se... :/
Är inte speciellt taggad på en vecka i Piteå, men det kommer säkert bli grymt! är ju med Tessan 24/7 så hur fel kan det gå igentligen?????... dödade nästan varann förra veckan men jag ska försöka vara snäll för en gångs skull!



HAHA bjuder på en fager bild sen typ 8an??
Som ni ser har jag och tessan alltid varit söta små flickor... :]


I'll get you when I'm popular.

Jag och syrran spelar Eric Saades låt popular på maxvolym just nu! haha (A) ska hålla tummarna att han vinner ikv! men helst hade man ju velat Loreen skulle vinna, hennes låt var ju SJUKT bra, nätsan för bra för att vara med i melodifestivalen... men vi svenskar är ju dumma i huvudet så såklart röstade vi inte på henne. Aja, så nu får man be till gudarna att Eric vinner, om inte kanske typ Danny? har inte så jättebra koll på vilka dom andra är men, hehe.


Söt som socker ♥


If you can´t let someone out of your head, then maybe they are suppose to be there.

Ååååååh är helt drogad, har inte sovit mke i natt kan jag lova... la mig vid 2, smsade ett tag med Emelie ♥ och efter en stund så lyckades jag somna antar jag. Men sen vid fyra så bombar syrran mig med sms och ringer, då står hon utanför dörren och vill komma in... så vart tvungen gå ner och öppna dörren åt henne -.- Sen kunde jag inte somna om på ett bra tag!!!!! och nu så vakna jag av att mami och papi skulle bort, kommer typ gå och lägga mig efter hockeyn ikv (A) haha.

Ska duscha nu, göra mig klar och sen blire väl att laga mat :) Kanske snabbstäda mitt rum också, ser förjävligt ut... och sen vore ju bra om Linnea kunde svara på mitt sms!!!!!!!!!! (A)


When I'm nervous I have this thing, yeah I talk too much. Sometimes I just can't shut the hell up, It's like I need to tell someone, anyone who'll listen and that's where I seem to fuck up.

Idag har jag inte gjort mke alls, ruttnat framför en film.. Love Happens, helt okej. Vad ska man hitta på ikv då? ruttna framför ännu en film? som vanligt då.. (A) Borde iaf gå och duscha snart innan mitt hår ramlar av, myys. Funderar om jag ska snagga mig, hade varit grymt skönt och sen bara låta nytt, färskt hår växa ut..... skulle dock måsta gå runt i peruk då, tror inte jag är så fager som flintis.. Nää men jag ska iaf spara ut mitt hår nu, inge mera klipp klipp!



It takes a legend to make a star.

Har just sett filmen Burlesque, SJUKT bra film! bra musik, bra skådisar och bra handling, alla rätt. Är riktigt svag för dans -och musikfilmer, blir helt såld! (A) Christina Aguilera har en röst att döda för, och så är hon så galet söt! Cher är grymt duktig och Cam Gigandet från Twilight är ju riktigt grrr ;) haha. SE DEN!



So I sit and I realise with these tears falling from my eyes, I gotta change if I wanna keep you forever.

Har varit på stan idag och vandrat runt som ett litet tap. Letade efter en jacka, hittade faktiskt 2 stycken men ingen av dom fanns i rätt storlek. Fick iaf en hockeybiljett av pappa till på lördag, nice! :D
Är typ spyfärdig nu, åt korv med bröd till middag.... fy fan så äckligt det är! ska sätta på tvn nu så jag kan kolla på hockeyn (A) ska också be till gudarna att aik vinner!!!! Sen blire Gossip Girl lr nån film.. (A)


Whatever you do, don't fall asleep.

Funderar på att sova snart, börjar se sådär suddigt så vore nog bra med lite sömn. Men vet typ inte om jag vågar sova, mina drömmar har varit så skumma senaste tiden.... drömde i natt att jag dödade min syster :O blir typ rädd för mig själv! fast det var först så att det var en gubbe som var "ond" i drömmen som jag ville rymma från, lyckades göra det men då började han jaga mig och sen på nått sätt blev den där gubben min syster. Hade världens ångest över att döda hon men jag visste hon var ond så var som tvungen..... haha skulle typ kunna göra en skräckis av min dröm, skulle kanske vara lite skum men.... (A) 
Sen så har jag haft andra skumma drömmar som jag inte ens vill berätta om, haha. Ibland undrar jag om drömmar vill typ berätta nått lr ge nå sorts vägledning? (kanske inte den där med min syster då men..). För natten innan min mormor dog så drömde jag en dröm som nästan var som ett tecken.... och så har det också hänt för min syster. Har säkert hänt andra också, så man kan ju undra vad som händer då man sover igentligen?... 

Nu blev jag dödstrött av att skriva detta inlägg, så ska väl gå och drömma skumma drömmar nu! GOD NATT 
 

Sometimes I wish I could act like a boy.

Hockeyn igår hållde nästan på att kväva mig till döds, vågade knappt titta där i slutet (hatar verkligen förlängningar) men det slutade ju med vinst till Skellefteå! härligt må jag säga :D mamma berätta att hon hade sett mig på tvn där i slutet och jag hade tydligen hållt händerna som man gör när man ber.... haha! förvånar mig inte om jag bad där i slutet (A) Nu gäller det bara att vi vinner imorrn, lr helst att vi vinner alla matcher framöver! blir hockey på lördag igen med brudarna, tagga!!!!

Idag så har jag och mamma rensat alla våra miljontals skor, trodde aldrig det skulle ta slut! :S nog för att vi inte blev helt klara, skulle fortsätta imorgon..... iaf så hittade vi ett par nya skridskor som tydligen är mina? visste inte ens att jag hade ett par (A) kan alltid vara bra att ha nån dag om jag känner mig för att ta en liten åktur ;)


I've been crushed, beaten down... still I'm hopelessly in love.

Blir hockey ikv med Linnea och Tessan, kommer bli awesome :) och idag så hade jag tänkt att vara duktig och städa mitt rum, var ett bra tag sen man kunde se mitt golv.... men om jag orkar får vi se.

Älskar vädret, känner att sommaren kommer sakta men säkert framkrypandes. Drömmer mig redan bort att ligga och steka i solen (ska bli nigga i sommar), käka mängder av glass, bada så jag blir ett russin och leva livet som aldrig förr! och får inte glömma det bästa av allt.... myggorna!
okej det sista är inte nödvändigt, men samtidigt.... vad är en sommar utan myggor? mindre myggbett skulle jag tro, men myggorna hör som till sommaren på nått sätt.

Jaja, igår så var hela gänget hos nyströms, riktigt nice. Spelade uno, och behöver jag ens berätta vem som vann? me ofc. Sen blev det prat om allt möjligt, spårade dock där mot slutet då vi började prata om hur jag skulle brinna upp och då Frida började spana på Emelies bh....


I really need you in my life, cause things ain't right.

Pappa var ute och körde med skotern igår (min och syrran skoter), och då han var i Medle så bara dog den helt plöstligt, bra. Vi som ska till hemavan snart..... får väl åka bob ist! 

Min syster var ju snäll och färgade å klippte mitt hår i lördags, känns som att jag har jättekort hår nu även fast hon bara kippte nån centimeter.... tur att hår växer! känns iaf sjukt mke färschare nu än innan (A) (inte så konstigt?)
Klippte också lugg, insåg sen att jag hade velat ha den längre, men luggen brukar växa fortare än ogräs så det är väl lugnt. Färgen vart dock mycket mörkare än vad jag trodde, är lite ovan men den är ändå fin så :) får se om jag använder den här nästa gång lr om jag ska köra på den gamla vanliga..


10: En bild på någon du tycker är väldigt snäll



9: En bild på någon i din släkt


Hade ingen bild på nån i min släkt, så fick bli en på syrran.... och hon är ju ändå släkt så ;)


Have you ever felt so sad you can hardly stand? lying on the ground, head in your hands.

Ååååååååh vill nån komma och döda min dator????? den är helt cp och stänger av sig själv hela tiden..... går dessutom inte alltid att få igång den heller. Och då man väl fått igång den så går det inte att ansluta till internet, blir galen snart!

Haha tänkte iaf bjuda på några få bilder från Piteå (har massor men får inte lägga ut dom för tessan, hon skulle SERIÖST döda mig..)



Tessan satt och tryckte godis och säger: Nu skulle det sitta fint med en hamburgare!! (haha vi var inte smala kan jag lova....)


Smala som vi var så gick vi och köpte en hamburgare.... :]





Men sen var vi duktiga som käkade frukt!! (A) (hade dock käkat en glass innan det....)



My head want's to move on, but my heart want's to stay.

Kan väl börja berätta att efter att jag och Tessan skulle aldrig kunna bo tsm. Efter 2 dagar i Piteå på hotellet hade vi nästan dödat varandra, men vi klarade dock veckan hyffsat oskadda.... alltså jag har väl alltid veta att Tessan är knäpp, men efter denna vecka så finner jag inga ord. Ska överleva 2 veckor efter lovet också, känns inte säkert.
Förresten så äre ju lov nu!! har typ inte fattat det (A) ska väl ligga hemma hela lovet och ruttna, sköönt! haha nae men ska väl hitta på nått vettigt också, typp köra skoter?!? skulle vara nice :) får ta ett snack med Tessan!

haha alltså det tog typ en evighet för mig att skriva detta inlägg, har inte suttit vid datorn på ca en vecka så är typ ovan (A) haha illa.

Kan också tillägga att jag har sjukt många filmer och kort på kameran, vet dock inte om jag kan visa alla (Tessan skulle döda mig). En del bilder är så fula att det borde vara förbjudet att visa..... jag gråter seriöst då jag kollar på dom. Och alla filmer, oj oj oj.... jag ska nog sattsa på att bli skådis!


orkar inte visa bilderna nu, får bli senare ikv :)

RSS 2.0