30 November.

Tog semester från bloggen en vecka hehe, nä men har bara inte orkat. Finns inte mycket att skriva om då man bara är hemma. Förra helgen var i alla fall kaos så den här helgen blir lugn.



Ska umgås med dom här två brudarna + min pajk.

Hola amigos!

Spanska är så fint, önskar jag kunde det flytande men tyvärr kan jag bara några få ord.
Var halva onsdagen på af sen for jag till Staffan och varit där till imorse. Gjorde syntest för att få kunna köra bil vilket gick bra (synoptikern var dock väldigt skum).

Flyger en äcklig fluga som verkar ha tappat sina sista hjärnceller så den studsar bara runt, är rädd att den ska attackera mig. Ska duscha sen får vi se om det blir fiesta eller myskväll med Staffan.



Har lite bildbrist så ni får en söt bild på våran kisse Maya.

Babyface.

Hittade ett fotoalbum med massa bilder på mig när jag är liten...
 
 
 
 
Såg ju inte riktigt klok ut, dock snyggare/sötare där än nu. Och ja, jag älskar katter.
 

Sjukling.

Vaknade brevid älsklingen idag vilket är det bästa som finns. Dock märkte jag att klockan var 20 över 10 så Staffan hade försovit sig och kom lite sent till skolan. Inte träffats på en vecka eftersom han varit i Järfälla på kanotpolo-sm (brukar vanligtvis träffas varje helg och några dagar under vardagen). Att man kan sakna en person så mycket är ju galet. Hade i alla fall sjukt ont i halsen imorse, inte sådär som när man är förkyld utan ännu värre. Kände att jag borde hem och bli frisk så jag inte smittar han. Alltid lika kul att bli sjuk!
 
 
 
Hur kan man inte sakna denna sötnos?

The twilight saga breaking dawn part 2.

Blev bio igår med Staffan, såg ju såklart Breaking Dawn part 2. Sjukt bra, nog den bästa av alla Twilight-filmer enligt mig. Lite sorgligt att det var den sista filmen, men dom gjorde ett bra avslut på det hela!
 
Är ju 15 års gräns på filmen och jag var tvungen att visa lägg, haha! är 19 ju... och Staffan som är yngre behövde inte. Har alltid tyckt att jag har ett babyface, nu blev det bevisat också.
 

Final destination.

Blev Final destination med Frida igår, älskar dom filmerna (i alla fall dom 3 första) även om man mår psykiskt dåligt efter man sett dom haha.
 

Nyårsklänning.

Har kikat runt lite på klänningar till nyårs, är sugen på en silvrig, guldig, svart, mörkblå, klarblå eller vinröd. Mörkgrön är också fint men känns mer som att det passar till julen, dock gör väl röd också det men. Dom två första klänningarna av Rebecca Stella är så gudomligt snygga men lite för dyra. Sen dom andra var ju också fina och glittriga, som dom ska vara på nyårs. Ska fortsätta mitt sökande senare!

18 november.

Vaknade idag och hade sjukt ont i halsen så dricker te nu. Gillar inte te speciellt mycket men har inget val... Vill verkligen inte bli sjuk, är typ jämt förkyld. Har dessutom lyckats städa mitt rum idag men gav upp då jag hittade en död rutten spindel under sängen.Nu ska jag se film och försöka dricka upp mitt te!

Me want.


Bridesmaids.

Blev ingen filmkväll med Lina och Tessan igår, så stannade hemma och såg på Bridesmaids med syster. Den filmen är så sjuk men bra! Har som vanligt planer på att städa mitt rum idag men får se om det blir av.
 

17 November.

Sovde lite extra länge idag då jag inte sovit mycket i veckan. Såg lite tv sen gick jag ut och staplade ved och sen dammsugade jag hela huset. Har nyss duschat och snart blir det grillat!Ikväll var det egentligen tänkt att jag skulle festa men blev lite ändrat så kanske blir filmkväll hos Lina senare :)En inte så fager bild på mig och Lina.

-


Halv 8 hos Lina.

Blev alltså bjuden på mat hemma hos Lina ikväll. Riktigt gott var det, speciellt efterrätten! sen blev det massa prat, mys med katten och wii. Har insett hur dålig jag är på det, förlorade 95% av gångerna... men kul var det och det är ju huvudsaken. Är trött som fan så ska sova nu. Ja det är fredag, ja klockan är bara 12 och ja jag börjar bli gammal.

Scary movie.

Ser på Scary Movie och småskrattar för mig själv, Brenda är ju galen.
Träffade Lina på bussen imorse så följde henne till skolan en stund. Inte varit på Balder sen jag slutade, var nästan lite sorgligt. Var sen en sväng på tandläkaren och sen tillbaka till skolan igen. Annars så har jag mest bara halkat runt på stan, livsfarligt att vara ute.
Bestämde i alla fall med Lina att vi ska köra halv 8 ikväll med Tessan. Lina ska laga maten så vi får se om vi överlever kvällen.




God natt.

Har varit halvdöd och gått runt som en zombie idag. Sett film hela dagen... såg just Mean Girls med Frida nyss. Måste vara 24789532 gången jag ser den, men bra är den och bra humor.
Ska i alla fall upp tidigt imorgon för att fara till tandläkaren igen, taggad till tusen.





Min "fina" morotskaka jag gjort i kväll, måste börja på mitt nyttiga och hälsosamma liv jag planerat på i många år.

me want.

 

Me want.

 

Happy girls are the prettiest.

Trodde det skulle bli en dödlig kamp att få mig ur sängen i morse, men flög upp som en fjäder. Kanske gillar att fara till tandläkaren halv 8 på morgonen? hade inga hål och fick beröm om hur fina tänder jag har (måste skryta lite), själv tycker jag att dom är världens fulaste.
Hade tänkte se nya/sista Twilight-filmen idag på bio men fanna bara dåliga platser kvar så blir i helgen eller nästa vecka. Hade tänkt städa mitt rum vilket kändes nödvändigt, har försökt göra det i flera veckor men varje gång jag kommer in på mitt rum ångrar jag mig. Är rädd för att döda flugor och dammråttor ska attackera mig.
 
 
 
Vill förövrigt att det ska komma snö och att det blir jul snart!
 

Bound to you.

Började se The Hulk med Frida, men var inte riktigt sugna på en sån sorts film så bytte till Burlesque för den är så jäkla bra! Christinas röst skulle jag döda för och hennes utseende är så obeskrivligt vackert... är nog inte den enda i världen som håller med mig. Sen är Burlesque en sån bra film med bra låtar, bra skådisar och bra handling, blir aldrig less!
Ska skalla kudden nu eftersom att jag ska till tandläkaren kl. 07.30 imorgon... bjuder på en bild på våra fina chokladbollar.




Me want.

 

Me want.

 

EMA.

Sett på EMA ikväll, synd bara att det ska vara så mycket reklam. Men bra musik och underhållning i alla fall!

Happy birthday to me!

Fyller 19 år idag, alltså 1 år kvar tills jag kan virra runt i systemets lokaler. Ätit go middag och tårta såklart. Avslutar kvällen med Patrioten tillsammans med syster! Langos, tårta och en drinkbok jag fick i födelsedagspresent.

Party som vanligt.

Igår blev det förfest hos Julia med Tessan, Staffan, Frida, Linnea, Cornelia, Isak, Albin och Carro. Blev smått galet men sånt gillar vi. Sen skulle vi enas vilken krog vi skulle på vilket slutade med att vissa for på Coasters och andra någon annanstan. Sovde hos Staffan och for hem idag för att fira min födelsedag. Bjuder på några skumma bilder. Sista bilden är min present från min pojkvän<3

Me want.


Me want.


Halloween 2012.

I fredags blev det förfest med Tessan, Linnea, Staffan, Carro, Albin, Anton, Sanna, Emelie och Mika. Sen drog vi på folkparken där det var halloweenfest. Blev lite kaos där ett tag men det slutade bra. En del människor hade gått all in och var rätt läskiga, speciellt personen som klätt ut sig till katt-tant.
Tog några suddiga bilder som jag kan bjuda på sen så har jag snott några av Linnea.
 
 
Sista bilden vet jag inte riktigt vad som hände, jag ser ut som ett tap i alla fall.
 
Kvällen skumma var att jag hade varit sugen på julskinka (brukar inte ens tycka julskinka är det godaste under julen) halva kvällen typ, jag och Carro började prata på vägen hem hur gott det skulle vara med julskinka och då säger Staffans mamma att vi ska äta det imorgon, var nog ödet. Åt sen julbord på söndagen med Staffan och hans släkt, fy så gott det är!

To me, you are perfect.

Har varit halvdöd i en vecka om ni undrar. Eller nä, men har inte haft orken att blogga, FarmVille2 tar över mitt liv.
I alla fall så har jag festat såklart (halloweenparty), varit med min fina pojkvän, sett bio; Ted som var riktigt awesome, lökat på mitt rum framför serier och resten har jag inget minne av.  
Håller på att skriva om mitt CV nu vilket inte går så bra då min hjärna är i något annat land. Jag och min syster håller på att spela massa jullåtar och taggar julen. Blir snart mat och Love Actually; julmys på högsta nivå! älskar den filmen. Sen ska jag städa mitt rum (om jag orkar) och då mamma kommer hem ska jag tvinga hon att hjälpa mig med mitt CV.
 

Taggad brud.

Hade planerat en massa grejer som jag skulle göra idag, men inte har jag gjort dom. Tänkte i alla fall försöka fixa mina naglar nu, om dom blir fina kanske ni får en bild eller två. Måste också färga ögonbrynen som bländar mig i spegeln! hade velat färga/tona håret innan imorgon men ska inte till stan innan dess så blir inget av. Får helt enkelt leva med mitt gröna hår. Tur att det kommer vara mörkt och 99,9% kommer vara fulla och obrydda om mitt hår.
 
Är superdupermegataggad på imorgon, förutom att kläder är ett litet frågetecken, skor är ett ännu större frågetecken som jag inte vill tänka på då jag inte har några partyskor. Har engentligen bara en sak klart så kan behövas vända ut och in på mitt rum ikväll. Är ändå taggad, älskar halloween ♥
Och för er som undrar vad jag ska klä ut mig till; har ni sett One Tree Hill så kan ni nog lista ut det!
 
 

RSS 2.0