30e september.

Förra vecka var riktigt bra! Åt middag på Big Smajl med syster i tisdags och gick på stan med hon i onsdags vilket slutade med att vi träffade Sara och Emelie och åt på Dallas. For sedan hem till Sara för att beställa halloween-dräkter men dök upp lite problem så har inte blivit något köp än. Torsdagen var det dans och fredagen spenderade jag hos Staffan ♥
I lördags var det födelsedagsfest för Julia! blev förfest hos henne som var riktigt trevlig och sen drog vi alla ut på Allstar. Längesen jag var på krogen så det var kul! blev såklart fyllekäk på Big Smajl och sen hem till Frida för att sova. Gårdagen spenderades på bästa sätt, film (Breaking Dawn part 2) och serie (Desperate Housewives).
 
Hollywood har dessutom varit på besök i veckan så Phoenix har haft sin syrra att leka med i några dagar :) dom har busat som galningar så Phoenix har nästan bara sovit sen hon flyttade.
 
 
Sista bilden är från igår då Phoenix var supertrött ♥
 

Me want.




Miley Cyrus - Wrecking Ball


17e September.

Hade en supertrevlig helg i Stockholm! kommer berätta mer och visa bilder senare. 
Annars så har det inte hänt så mycket, har gått skola för det mesta som är väldigt kul. Trodde inte jag skulle vara så intresserad som jag tydligen är. Förra veckan var det en matmarknad här i Skellefteå, roligt och nytt för den här staden och framför allt väldigt gott! 
 
Idag släpptes det nya GTA så lär inte träffa min pojkvän på ett halvår. Själv så har jag sysselsatt mig med Desperate Housewives och nu är jag supertrött så ska sova! Om det fanns tävlingar i trötthet hade jag vunnit alla.
 
 
 

Helgen.

Helgen spenderade jag hos Staffan. Fick springa som en galning för att hinna med bussen i fredags, var andfådd hela bussresan vilket är ca 20-30 min (jag som brukade gilla att springa, var dock 6 år sen jag sprang på riktigt..). Myskväll fredag och på lördagkväll såg vi Snabba Cash som var riktigt bra!! resten av helgen blev det seriemys och massa sömn.




Höst/vinterjacka.

Har äntligen hittat en snygg höst/vinterjacka! Är dock osäker om jag ska köpa den nu för ska ju till Stockholm nästa helg så tänk om jag hittar någon där. Men den är så fin så måste ha den (A) Behöver hjälp med vilken färg jag ska välja, vet dock inerst inne att det lär bli svart för väljer alltid svart och är lättast att matcha med. Men dom andra färgerna är så himla fina så kommer bli svårt, säg gärna vad ni tycker! Är också sugen på en pälsjacka (oäkta såklart) men det får bli senare! Såg dock att HM fått in en men har inte hunnit ta en titt på den.

Filmtips - The Heat

Såg som sagt The Heat i söndags, ååh vad rolig den var!! tror jag aldrig skrattat så mycket i mitt liv till en film. Skrattade verkligen konstant. Handlingen var bra men finns andra komedier med bättre handling som bl.a Baksmällan filmerna. Men humorn var så jävla kung så den är bland mina favorit komedier! 
Sandra Bullock är en favoritskådis så det gjorde filmen ännu bättre och Melissa McCarthy är en av dom klockrenaste och roligaste skådisarna så kan ju inte bli fel med dom två tillsammans ;)
Har sett att det kanske ska komma en två, får hålla tummarna på det!
 
 
 
 
 
 

5e September.

I måndags gjorde jag något jag aldrig trott jag skulle göra men länge velat. Jag gymmade på ett riktigt gym! (skolans gym gills inte) var jävligt kul må jag säga så ska köpa gymkort där, blir dock nästa vecka tror jag. På kvällen hade jag och syster filmmys och såg Sova med fienden. Har ni inte sett den så måste ni se den! det är en thriller men man blir ändå glad av den, bra musik och romantisk. Julia Roberts har huvudrollen så kan ju inte bli dåligt då. 
 
Tisdagen var jag på AF och slutade med att jag ska börja en serviceutbildning på måndag. Får väl se hur det ska gå.. Sen blev det en sväng på stan. På kvällen kom mamma med min systers nya kattunge Phoenix! dock är det våran katt Mayas kattungar så vi har ju kunnat träffa han när vi vill. Men blir ju lite annars då han är i lägenheten och då den är hennes egen. Blev inte mycket sömn denna natt för Phoenix skuttade runt hela natten. 
 
Onsdagen spenderade jag hos syster hela dagen med Phoenix och myste. På kvällen kom Tessan, Julia och Emelie och vi bokade en resa till Stockholm! åker nästa fredag och kommer hem söndag. Är supertaggad! :D
 
 
 
 
 

Helgen.

I fredags for jag och Staffan vid halv 5 till Albin och grillade med han och Carro. Blev såklart rätt mycket alkohol och vid halv 7 var alla rätt packade hehe. Staffan och Albin gjorde en drink till jag och Carro som innehöll breezer, läsk, sprit, mjölk osv. Men den var faktiskt god! Kvällen slutade med att vi for en sväng till stan vid 01 för att köpa öl och sen for jag och Staffan hem till han.
  
Lördagen vart det mest seriemys med Staffan och lite vinbärsplockning. For sen till Frida för att fixa till mig och sen blev det födelsedagsfest för henne! 26 pers kom så blev rätt mycket folk men det gillas. När alla drog på krogen stannade jag kvar (var rätt bakis så drack bara 3 cider sen gav jag upp) och städade. Efter ca en kvarts städning hittade jag Tessans mobil i toan. Försökte rädda den men den hade legat där ett bra tag.. Tror hon har lämnat in den på lagning nu så håller tummarna att den går att laga!
  
Söndagen blev det bakiskäk på matfesten, thaimat för mig såklart. Sen städade jag och Frida och for sen in till stan för att käka på Dallas med Tessan och Emelie. Satt där rätt länge och pratade om gamla minnen ♥ Sen blev det bio, även Sara var med då. Vi såg The Heat som var så himla bra!!
 

RSS 2.0