Helgen

Blev fest på fredag med Staffan, Tessan och Lina. Förfestade på musikskolan och drog sen ut på Olles där det var asmycket folk! :) Blev som vanligt massa prat och dans. Fyllekäk på Subway och sen blev det en kort "efterfest" med en massa folk. Sen for jag och Staffan hem till han. 
På lördagen for jag hem till Klutmark och käkade grillat ♥ Hade sen filmkväll med syster och på söndagen for jag, Frida och mamma och hämtade en kisse. Det är våran katt Skorpans kattunge (som inte längre är en kattunge) som hon fick för 8 år sen som vi sålde men nu kunde inte ägarna ha kvar henne så då har min syster tagit henne på prov. Eftersom hon redan har en katt och Midori (som kissen heter) har varit innekatt och knappt träffat katter förut så är hon inte van andra katter. Så vi får se hur det går! :)
 
 
 
 
 
 
 
 

Me want ♥

 

Middag ♥




Skellefteå AIK - Sveriges bästa lag!

Att SAIK tagit SM-Guld i år igen är så sjukt kul!! och att dom skrivit historia då dom är det första laget som vunnit 4 raka matcher 2 år i rad är riktigt häftigt! 
 
Såg sista matchen hos min syster och sen på kvällen gick vi upp till ladan där det var sjukt mycket folk. Igår var vi såklart på guldtorget för att fira med resten av skellefteborna (ca 10 000 personer). Blev många tal och tack, sång från Elsa och Jimmie, även lite sång från Bud och sen avslutades det med att hela torget hoppade och sjöng! ;)
 
 
 
 
 
 
 
 

The Amazing Spider-Man 2 ♥

Jag hatar spindlar. Men det finns en spindel vid namn Spider-Man aka Peter Parker som jag älskar ♥ Finner inga ord för denna film. Den var allt. Romantisk, spännade, sorglig, rolig och helt förbannat jävla bra! har den i mina tankar hela tiden och är rädd att jag kommer hinna bli psyko (mer än vad jag redan är) innan den tredje filmen kommer. Orkar inte vänta ett år! men om det är det som behövs för att göra ännu en magiskt bra film så är jag villig att vänta. Älskar verkligen alla Spider-man filmerna men de nya är ju faktiskt bättre än dom gamla!
 
Rekommenderar den till varenda varelse i världen, SE DEN!!
 
 
 
Emma Stone (Gwen Stacy) och Andrew Garfield (Spider-Man/Peter Parker)

"Oh Sweet Lorraine"


SM-GULD!! ♥


Helgen

  
Några väldigt normala bilder från i fredags.
  
Blev party i fredags där det var dresscode, killarna skulle ha kavaj och tjejerna klänning :) Förfestade hos Maria där det blev mycket sång och lite galenskaper! for sen ut på verandan där det var väldigt mycket folk. Hängde för det mesta med Emelie och drog ganska tidigt för käk på Big Smajl ;)
  
  
Gårdagen lagade jag och syster gómat och sen såg vi hockeyn där Skellefteå utklassade Färjestad! hade sen filmkväll då vi såg Män som hatar kvinnor och käkade massa gott.
  
Idag är tanken att vi ska på bio. Ska såklart se The Amazing Spider-man 2 och jag har längtat som en galning i ett år! ettan var ju amazing och tror den här kommer vara minst lika bra! ;)

Frukost ♥


Ny mobil! ♥

Köpte mig en ny mobil igår ♥

Helgen

Denna helg var rätt så lugn för en gång skull ;) Fredagen gjorde jag inte speciellt mycket, såg serier som vanligt. I lördags for jag till Staffan och tog det lugnt och käka middag. Sen for vi till hamn där vi hämtade upp Anton och for sen till snesan för att grilla. Blev lite alkohol, grillad korv och massa prat :) for hem rätt så tidigt så då hade jag och Staffan filmmys (jag somnade dock ganska tidigt hehe) resten av kvällen och även söndagen. Senare på kvällen hade jag även filmkväll med syster då vi såg Stuck in love, bra film men vi såg den mest för att Logan Lerman är med ;)
 
 
 
 

Bra sagt Blondinbella!

 
"Det är bara prickar, dom här ska inte stoppa mig"

Me want ♥

 
 
 Om någon snäll där ute vill göra mig superglad så kan ni köpa dessa vackra skapelser åt mig ♥

Helgen

I fredags blev det lite spontanfest hos Alle med Staffan och Emil. Såg på roliga klipp och förtärde alkohol, sen drog vi vidare till Olles där det blev drinkar och massa prat. Avslutade kvällen på Big Smajl där det blev käk (Staffan var den enda som köpte mat men var också den enda som inte åt haha) For sen hem till Staffan och spenderade resten av helgen där ♥
 
 

Me want ♥

 
Hade inte suttit fel med ett gäng snygga solbrillor nu då solen äntligen börjat titta fram!

"The Walking (And Talking) Dead" - A Bad Lip Reading

 
Hahahahahahaha älskar den här!!
 

Finns massa andra som bl.a från Twilight, The Hunger Games och The Amazing Spider-man ;) Men tycker ändå att The Walking Dead är den bästa, kan aldrig sluta skratta!
 
 

-

 

Helgen x2

Förra helgen blev det på fredagen hockey hos Adam och sen drog jag, Tessan, Staffan och Alle in till stan där vi fortsatte förfesta ett tag hos Alle (förutom Tessan som skulle upp och jobba dagen efter) innan vi drog ut på Olles. For sen med Staffan hem till han. Lördagen blev det förfest hos Tessan innan vi for ut på Allstar. Då det var dags för efterkäk så var jag så trött och frös så gick hem till min syster och däcka där hehe. 
 
Denna helgen spenderade jag min fredag genom att se på Let's Dance och Kenza och Calle var så sjukt jävla bra!! sen så såg jag TWD resten av kvällen. Lördagen och söndagen var jag med Staffan hemma hos han ♥
 
 
Kan se det här om och om igen, så himla vackert! dom förtjänade verkligen fullpotten med poäng dom fick! :)
 
 

Me want ♥

Hur snygga är inte dessa?! Var på stan igår och kollade efter dom men de verkar inte ha kommit hit till Skellefteå än, eller så var jag blind. Skulle gärna vilja ha en av varje färg, men det får nog bara bli en om man är fattig som jag hehe, frågan är ju vilken som är finast?

RSS 2.0