30 December.

Annandagen började hemma hos Julia där vi åt julbord, mycket gott! sen så kom Staffan, Isak, Mathilda, Linnea, William och Christian dit så vi förfestade där och drog sen vidare till Folkparken. Helt okej, men börjar bli smått less folkparken, för mycket folk så får panik och går inte dansa då alla bara knuffas, går inte ens att kalla det för dans. Jag, Linnea och Tessan fick i alla fall julklappar av tomten (som var DJ). Blev sen fyllekäk på Max innan jag och Staffan for till Frida och sovde där.
Ikväll har jag varit hos mina släktingar och ätit julmat!
 
 
 
 
 Två bilder jag snott av Linnea!
 

Julafton 2012

Hade en trevlig julafton igår tillsammans med några släktingar. Åt middag, fick fina julklappar och såg på Grey's Anatomy med syster och tryckte massa godis! 
Bjuder på några skabbiga bilder på mina julklappar :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

22 December.

I torsdags blev det jobb, var inte så taggande att stiga upp kl. halv 5 på morgonen. For till Sara efter jobbet där Frida och Emelie också var. Sen gick jag och Frida hem till henne där vi åt mini-julbord och färgade mitt hår.I fredags stressade jag som aldrig förr, skulle handla dom sista julklapparna och jag var självklart inte den enda som hade den tanken. Träffade Staffan och gick till Frida. Åt middag och gjorde mig klar (Staffan diskade självmant för han var så uttråkad), sen for vi till Julia där det var förfest. Drog sen på folkparken (vann biljetter dit, måste få skryta lite), virrade 90% av tiden ensam, dansade till Byz, tappade mitt läppsyl, hittade mitt läppsyl osv. Idag har jag och Staffan bara tagit det lungt och ätit middag hos hans bror :)

 
 

18 December.

Var på arbetsintervju igår, sen gick jag på stan med Tessan. Kollade mest efter julklappar och virrade runt. Träffade sen Staffan och for sen hem till han. "Hjälpte" han att skotta snö, blev knuffad i snön två gånger, sen kastade han snö på mig, en gång med spaden och andra gången med handen i mitt ansikte. Gick sen in och såg film hela kvällen. Har sett Grey's Anatomy hela dagen och väntat på att Staffan ska komma hem vilket han nog gör snart!

It's the most wonderful time of the year.

Verkar inte vara någon som vill hjälpa mig med nyårsklänningen... behöver hjälp från alla håll och kanter!Har idag tagit det lugnt och sett Grey's med syster. Vi väntar nu på att lussebullarna ska bli klara :))

Nyårsklänning?!?!?

Känns som att jag har letat i tusen år men inte hittat min drömklänning. Eftersom jag inte är speciellt rik så har jag mest kollat bland dom billigare. Vill dessutom inte lägga ut en förmögenhet på en klänning jag kommer använda en gång. Skulle i alla fall behöva hjälp, så säg gärna vad ni tycker och om ni vet någon bra sida med fina, billiga paryklänningar!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Me want.

 
 
 
 
Har blivit smått kär i den här jackan, så den som vill får gärna köpa den åt mig :))

Du har väckt upp det jag trott var dött.

Gårdagen spenderades en stund på stan, sen till af och åter till stan igen. Köpte örhängen till nyårs, har dock ingen klänning men har en tanke om färg osv så det ska passa. For sen till syster där Sara också var. Åt middag och gjorde oss klara, for sen till kyrkan för att se på lucian. Efter det blev det solbacken med mami, handlade lite gott och sen for jag och Frida till hennes lägenhet. Såg på Grey's vilket vi har gjort ikväll också. Skönt att bara ta det lugnt ibland, saknar dock min pojkvän och mina vänner!

Me want.








Zara Larsson - Uncover

 
Zara Larsson som vann Talang för några år sen, så sjukt duktig hon är på att sjunga! blir ledsen för att jag inte kan sjunga sådär... låten är riktigt bra och tror hon kommer lyckas med sin musik!

12/12/12

Har inte rört mig många meter idag. Från sängen till kylskåpet, från kylskåpet till TVn osv.
Har sett en film om en apa som spelade hockey och åkte skateboard. Nu ser jag på Scouted och dricker varmchoklad.

Igår gick jag på stan en stund med Frida och Sara, Julia kom också en stund sen åkte alla hem med henne :) Kvällen spenderades med syster och Grey's Anatomy.




Me want.






10 December.

Har haft en rolig lördag i Ursviken tillsammans med trevligt folk. Vissa blev kanske lite väl fulla men sånt gillar vi :)
for sen hem till Staffan någon gång mitt på natten och sovit där tills idag. Har aldrig varit som bakis som jag var igår (typ aldrig ens varit bakis), och jag som inte ens hade tänkt dricka? Staffans mamma räddade i alla fall mig med en hawaiipizza!
Idag har jag varit en kort sväng på stan sen bara tagit det lugnt.
 
Emmas bild

Me want.








It's time for miracles.

Var tänkt att jag skulle hitta på nått kul med mina polare idag men blev inte av, så som den nykteristen jag har blivit har jag varit hemma och stirrat in i rutan hela kvällen.
Såg först julkalendern med Frida och Julia. Sen Pitch Perfect, bra film och bra musik! och kunde aldrig sluta skratta åt Fat Amy haha!
Sen for Julia hem, jag och syster såg då Vampire Diaries. Hatar att måsta vänta en vecka på varje avsnitt.

Hörde också att Awa vann X Factor, hennes röst är gudomlig så inte så konstigt att hon vann!
Aja, nu ska jag sova, natti natti!




4 December.

Hade tänkt se film med min syster men blev tvärtrött så ska försöka sova snart.
Efter af igår gick jag en sväng på stan, köpte ett linne på Bik bok där dom glömde att ta bort larmet från det. Trodde det var någon annan som gick för nära utgången med något klädesplagg då det började pipa så jag och Staffan brydde oss inte. Sen då vi hade jättebråttom till bussen och gick ut från hm så började det pipa igen, men hade inte tid att stanna så halvsprang/gick fort ut haha! verkade då inte som att någon brydde sig speciellt mycket.
For sen hem till Staffan och sovde där till idag. Staffan tog på sig en söt liten rosa morgonrock då han skulle ut på balkongen och ta bort snö från parrabålen, haha fan att jag inte tog kort! såg inte straight ut.




Me want.


-


Me want.


3 December.

Äter frukost och ska snart ta bussen till stan. Tänkte försöka hitta julklappar och sen till af. Jävligt kallt ute idag så är inte speciellt taggad.




1a advent.

Blev lite illamående förut i kväll så gick och la mig men kunde icket sova. Så nu ligger jag här 3 timmar senare och inte sovit en blund. Har inte gjort mycket idag, sett film som vanligt. Hade velat fara på skyltsöndagen men fick mig inte till stan, sånt som händer då man är en bonde och bor på landet.
Dock svinkallt ute och har blivit lite småsnorig så lika bra att stanna hemma. Nu ska jag spela lite FarmVille2 sen ska jag sova.



Me want.

 
 
 

I believe in us.

Blev filmmys med syster, Emelie, Tessan och min älskling igår. Såg på Burlesque och idag då Staffan farit så såg jag den igen. Ja, det är en av mina favoritfilmer så kan se den tills jag dör.




Har sen sett The Vampire Diaries som är jävligt bra, hatar att måsta vänta en vecka på varje avsnitt. Ni som inte ser den serien går miste om något kan jag lova.
Och till sist så har jag också sätt julkalendern, hållde på att glömma bort det men kollade tv-tablån 5 minuter innan det började. Såg inte julkalendern förra året och minns inte om jag gjorde det året innan, men eftersom att det är en fortsättning på Mysteriet på greveholm som är en av dom bästa julkalendrarna så var det inget snack om saken. Tror dock inte den här blir likabra som den men bra blir det nog, och älskar att dom har samma musik som i den gamla!

För att göra det här inlägget lite roligare kan jag berätta att Staffan knuffade ut mig i snön (på bron) idag så mina sockar blev blöta och kalla. God natt!

RSS 2.0