25e Juni.

Är himla trött nu vilket är rätt konstigt då jag sovde länge idag.
Tänkte i alla fall berätta lite vad jag gjort dom senaste dagarna.

Helgen spenderades hos Staffan, myste mest och solade. Gårdagen blev det en sväng på stan och sen solade jag och myste med katterna.
Idag (igår) har jag solat (har lyckats bränna mig som vanligt), sen skulle jag egentligen ha dansträning men den blev inställd. Så jag och syster for till Theres och Julia och umgicks. Försökte utrota en spindel och dens bo men det gick inte speciellt bra, käkade glass, Frida badade och sen har vi babblat på en massa.
Ikväll har jag och Frida sett Pirates of the Caribbean, lika bra varje gång!!




Imorgon väntas solning, dans och käk på Stadsfesten! :)

Ny jacka.



Var tänkt att jag skulle köpa en skinnjacka idag men den har inte kommit ut i butik än. Istället hittade jag denna goding på HM för 150 kr :)


Midsommarafton 2013.

Hoppas alla hade en trevlig midsommar!

Själv så hade jag en väldigt bra midsommar med vänner och pojkvän! :) kvällen började hos Sanna där hon hade satt upp ett partytält. Vi åt grillat vilket var sjut gott (även fast min kyckling hade blivit nertrampad och tappad i gräset så var den jävligt god) och drack alkohol i lite väl stora mängder. Spelade sen kubb vilket är livsfarligt men jävligt kul i fyllan. Gick inte så bra för mitt lag som förlorade 2 av 2 matcher. Men kul var det! drog oss sen in i lägenheten där vi fortsatte drickandet. Isak och Julia kom dessutom förbi en sväng vilket var kul! Jag, Staffan, Tessan, Lina och Sanna fixade skjuts och for till en fest i bergsbyn och Josse och Palle for någon annanstans.
Kände typ en person på festen men var jävligt kul ändå, roligt att träffa massa nytt folk! Killen som bodde där hade däckat långt innan vi kom så han hann vi aldrig träffa. Dansade hela kvällen i partytältet, tror fan aldrig jag dansat så mycket i hela mitt liv. Vet dock inte om man kan kalla min dans för dans då jag inte var i mitt nyktraste tillstånd.
Vid 2-tiden då alla inväntade skjuts hem så kom det mygg från alla håll, aldrig varit med om så mycket mygg i mitt liv. Har i alla fall inte kännt att det börja klia än så jag klarade mig kanske på något omöjligt sätt.
Jag och Staffan fick oss inte hem så vi tog taxi, mycket billigare än chaffisen som tog 300 spänn från stan till bergsbyn.
Hemma hos Staffan gjorde han en jävligt god macka åt mig och sen myste vi med deras valpar, dom är så himla söta!!





Fika på Ica.


19e Juni.

Känslan jag kände då jag gick ut genom dörrarna idag från jobbet var obeskrivligt. Ville bara gråta av lycka. Har längtat efter den här dagen i evigheter! kände mig dock ganska ledsen för jag kommer sakna mina roliga och trevliga arbetskamrater, utan dom hade jag inte klarat en sekund. Kan inte säga att jag aldrig mer kommer komma tillbaka dit då jag inte vet hur jag har det med jobb till hösten, men vill verkligen hitta något jag tycker är kul! annars kanske det blir att plugga vidare, om jag nu kommer på vad jag vill bli vilket är ett stort mysterium

Gårdagen spenderade jag på jobbet 11,5 timmar med 20 minuters lunch. Inget jag rekommenderar. Hade dock livsmedelshygienutbildning i 2 timmar men jag, produktionsledaren och praktikanten var bara där 40 min så vi kunde göra bort lite grejer så vi kunde få sluta någon mänsklig tid. Jag har då gått livsmedelshygienkursen i gymnasiet så jag missade då inget ;) (jag behövde inte vara med eftersom att jag inte ska jobba där längre).

I helgen har jag bara myst med min pojkvän och vänner. Sovde hos Staffan i fredags och såg någon ny serie (Staffan hittar alltid massa nya småskumma serier som ändå är rätt bra) hela kvällen och dagen. Jag somnade dock rätt tidigt som vanligt då jag börjar närma mig pensionen.
Lördagskvällen städade jag och sen kom Sara och Emelie hit och umgicks med mig och Frida. Resterande dagar har jag jobbat, dansat och nördat Supernatural.

Ska fortsätta med Supernatural tittandet, sen ska jag packa lite grejer för imorgon och sen sova!



Vill hem så jag kan mysa med kissekatterna!!

Valpar






Staffans familjs hundvalpar, så himla söta dom är!!

Me want.








Klänningen är så sjukt fin!

Kattungar





Våra söta kattungar som snart är 2 veckor, på bilden är dom dock 2 dagar gamla. Dom växer så himla fort och har börjat öppna ögonen halverst nu. Ska bli så kul med massa småkissar här i sommar! dessutom ska min syster köpa en av dom så då kommer det finnas en sötnos hemma hos henne också! :D

Nu ska jag mysa med småttingarna <3

Ett mycket intressant inlägg.

Glömde en liten detalj angående Baksmällan. I februari detta år besökte jag, min pojkvän och mina vänner Linnea i Umeå. Vi festade såklart men mitt i all alkohol då dom flesta var bakis såg vi på Baksmällan del 1 och 2. Vi började bestämma vem som var vem i filmen:
Staffan var Phil, den snygga alltså ;) Isak var Stu, Linnea var kinesen (HAHAHA) och Anton var Alan. Vem jag och Tessan var minns jag inte riktigt, men har en känsla av att jag var Phils fru eller apan (Apan är nog dock i en högre cool-nivå än mig). Tessan kan ha varit strippan eftersom att Tessan brukar vara uppe på borden då vi är på krogen hihi.

Men det jag ville säga med det här inlägget var att under tiden jag och Staffan såg del 3 kunde vi inte sluta tänka på våra roller och det gjorde filmen ännu roligare (om det ens går att få den roligare?). Roligaste var Anton som Alan, allt stämde så jävla bra så det var fan sjukt! Var en scen som var så jävla klockren men kan inte berätta för vill inte avslöja grejer för er.

Jag och Staffan snackade om hur roligt det skulle vara om man vaknade upp bakis och inte minns något och skulle måsta lista ut allt själva, som att vara detektiv. Dock skulle jag gärna avstå tigern, fingerförlusten, bli skjuten, grisblodsattack, borttappade vänner, tatuering i fejjan, bränd i solen, tappad tand, stulet barn osv. Listan är lång. Munken var dock rätt söt så skulle kunna adoptera han.

Bjuder på en vacker bild från i februari på min vargflock.



Baksmällan 3.

Såg Baksmällan 3 med Staffan i fredags. Så jävla bra den var!! har hört några som sagt den var dålig och några som sagt den var bra, men eftersom dom andra är bland dom bästa komedier som finns (enligt mig) så måste ju trean vara bra i alla fall, och den var mer än det.
Var inte samma handling som i dom andra men det spårade ur ändå, och denna gång dricker dom inte och blir drogade av Alan haha ;) både början och slutet var så jävla sjuka, eller ja, slutet var nog 1000 gånger sjukare än början! fy fan vad jag skratta, skulle lätt betala för att se den igen! så om ni känner att ni har samma humor som mig så borde ni verkligen se den! :)



Resten av min helg har också varit väldigt bra. For till Staffan efter bion och sovde där, lördag blev det film hela kvällen och idag har jag jobbat och måste sova snart så jag orkar jobba imorgon!

Grattis till studenten!

Igår tog min pojkvän, Anton, Isak Lina och Emelie studenten! ett stort grattis till alla! :D

Var lite skillnad på Balders och Kaplans student. Var mer livat på Kaplans och förmodligen mer än hälften var fulla... Staffan var då en av dom haha ;)













På kvällen blev det fest på Folkparken med alla studenter (bra som jag är så hade jag vunnit biljett dit ;)) Förfestade först med Linnea, Amanda och några fler vid älven sen var vi ett tag i stan innan vi drog på folkan. Linnea kom dock aldrig fram haha ;) Såg på Det vet du och svepte drinkar som vatten hehe. Sen for jag och Staffan hem till han och idag har vi bara myst :)

Brännbollsyran 2013.

Var egentligen tänkt att jag, Staffan och Anton skulle fara till Umeå på torsdagen men eftersom dom var så bakis sedan onsdagens festande fick det bli fredag istället.
Tog en tidig buss så vi var framme vid 3 tiden, köpte mat och sen började vi festa. Lite senare kom också Izza, Timmy och Adam dit. Sen tog vi alla bussen till yran där det var fullt med folk och dom hade världens sämsta kö-system så köade ca 1 timma och trängdes bland folk. Dom hade då inga seriösa regler där heller, vissa fick sig in även fast dom hade en systemetpåse i handen med öl.

Såg lite av Hoffmaistro och sen virrade vi mest runt för vi tappade bort varandra hela tiden. Fanns dessutom ingen täckning så gick inte att ringa eller smsa.
Sen bussen till stan för käk på McDonalds. Anton var väldigt taggad i bussen och skrek donken hela vägen haha!
Sen hem till Linnea för att sova. Blev dock inte mycket sömn då Anton i vanlig ordning ska väcka alla tidigt på morgonen. Brukar oftast vara vid 10 men denna gång var det vid 8...haha så alla var rätt trötta och hängiga halva lördagen. Izza, Timmy och Adam for hem till Skellefte för crusingen.
Köpte mat på Frasses och sen började vi festandet igen (killarna började dock dricka typ direkt på morgonen hehe). Linnea hade mött några människor på fredagkvällen då hon var ute (gissar hon skulle på Ica?) och på lördagkvällen då jag och Linnea skulle på Ica träffade vi dom och bjöd över dom på förfest. Riktigt trevliga människor, dom flesta var från Piteå och nån från Skellefteå. Tog sen bussen till yran och denna gången sjöng vi alla (ca 15 pers) "hata löven", haha var så jävla kul! var 2 st löven-fans som försökte överrösta oss men gick ju inte så bra ;)

Dom hade ordnat kösystemet denna dagen men nu hade vi band så då behövde man inte köa. Såg lite på Nause och träffade massa random men trevligt folk. Var dock typ nykter hela kvällen så det var ju lite synd. Hemma hos Linnea skulle vi två försöka sova men killarna och några av piteborna hade efterfest så blev inte mycket sömn denna kväll heller.

På söndagen for jag, Staffan och Anton på Frasses och Donken och köpte mat och sen hem till Skellefteå.
Dom 3 första bilderna är mina och resten har jag snott av Linnea som vanligt ;)



















Tredje bilden var en man/kvinna som stirrade på mig och Linnea och sen började sakta krypa mot oss, fy fan vad rädda vi blev haha!!

Balen 2013.

Skrev igår att jag skulle skriva om Umeå idag men har haft fullt upp med jobb, balen och mysa med kattungarna så har helt enkelt inte hunnit/orkat. Så det får bli imorgon istället!

Har två bilder från balen jag tänkte bjuda på. Tyvärr är min mobil väldigt seg så tog 100 år från att fokusera till att ta bilden, men man ser i alla fall vem som är på bilden hehe ;)


Isak och Julia :)


Alle och Emma :)

Alla var så himla fina! hade typ velat gå bara för att ha en fin klänning och känna mig lite vacker :$

Nu skallar jag kudden och taggar inför jobb imorgon!

2a Juni.

Kom hem från Umeå för ca 3-4 timmar sen och har sen dess hunnit duscha, sett Supernatural och tryckt lite chips. Från och med imorgon måste jag börja ett nyttigare liv efter en helg med nästan bara hamburgare hehe.

Våran katt Maya fick kattungar igår så längtar hem till Klutmark för att få se dem! Är så trött nu så ska sova så jag orkar jobba, så berättar om helgen imorgon istället :)




RSS 2.0