31a Maj.

Hade en himla kul kväll igår! började först dagen med jobb 08-18, en sväng på solbacken med mamma och sen hem för att skynda göra mig klar. Mötte upp Tessan på Max och vandrade sen vidare till Alhem. Var där med Lina och Carres klass men Lina mådde inte så bra så hon for hem och vi andra drog på Olles.
Jättelängesen jag var på Olles, har mest hängt på Allstar hela vintern men Olles är rätt nice på sommaren då det är den enda krogen med uteplats (och Verandan men jag är inte 20 än så den räknas inte).
Mycket folk, mest studenter men även lite äldre. Dansade och köpte öl för första gången åt mig själv tror jag. Har såklart köpt öl förut men då har det varit åt Staffan. Smakade sådär men fick i mig den och sen mådde jag prima :))

Har varit rätt dålig med bloggandet så tänkte skriva lite kort om senaste gången jag festa för typ 2 veckor sen. Var hos Tessans syster med lite blandat folk och förfesta. Sen drog alla åt olika håll. Jag, Staffan, Anton, Carro och Albin åkte bil nästan hela natten. Inte en så bra kombo för mig att åka bil och dricka då jag har jättelätt för att bli åksjuk, så var väl inte så kry men överlevde bilturen.
Åt en god kycklingmacka från Gulf men var en äcklig sås på så började må ännu mera illa av den, rekommenderas inte.
Bjuder på enda bilden jag har från den kvällen ;)



Imorgon drar jag till Umeå för Brännbollsyran, är så grymt taggad!!

Me want.





Fast and Furious 6.

Var på bio igår med min fina och såg Fast and Furious 6, fy tusan så bra den var! Vin Diesel och Paul Walker är så braaa, och resten av skådisarna såklart ;) Vill ha körkort nu och en bil a la Fast and Furious. Humorn var dessutom så klockren!
Skulle lätt kunna betala för att se den igen! rekommenderas verkligen :)




 
Grattis älskade mormor på födelsedagen! hoppas du får en fin dag tillsammans med morfar i himlen :) saknar er ♥
 

Hjälp sökes!

 
 
 
Vilken av dom ska jag köpa?? båda är snygga så kan inte välja... säg gärna vilken ni tycker!

Me want.


Så himla snygg klänning HM fått in! synd bara att jag är så kort så skulle förmodligen försvinna och gå vilse i klänningen. Kan funka med högklackat men hade varit snyggast med ett par låga skor. Ska fråga Tessan om hon vill byta ben med mig :)


Magsjuka aka döden.

Hejsan, tänkte det var dags att visa att jag lever. Dock var jag nära döden i helgen men överlevde som den krigare jag är.

1 timma efter jag fått långhelg (torsdags) började jag må illa, 5 timmar senare efter konstant illamående spydde jag. Så där rök min roliga långhelg som jag hade "planerat" så bra och var supertaggad inför.

Spenderade första kvällen/natten med att spy 5-6 gånger (tappade räkningen) och andra natten 1 gång. Sista natten mådde jag rätt ok och slapp spy i alla fall. Gick dessutom ner 3,5 kilo på 1,5 dag och 4 kilo sen efter 2 dagar så min kropp mådde inte speciellt bra. Mina händer blev vitprickiga (brist på kalk enligt mami) och skakade hela första natten för kroppen inte riktigt var så taggad på att spy.
Kunde inte äta något och knappt dricka, bara en klunk vatten gjorde mig illamående och fick mig att spy. Så åt ingen riktigt mat på 3 dagar och drack knappt inget, såg fan ut som ett skelett där ett tag. Mitt i allt kaos skulle jag dessutom ta hand om Dixie (hunden) vilket inte var det lättaste då jag knappt kunde stå utan att må illa.

Har mått väldigt fram och tillbaka nu dom senaste 2-3 dagarna och kan inte äta mycket och tanken på mat gör mig äcklad.
Stannade dessutom hemma från jobbet idag för mådde riktigt illa i natt och på morgonen för jag hade ätit mer middag igår än vad min mage klarade av. Så kändes säkrast att stanna hemma och med mitt jobb där man inte ens får äta nötter innan man far till jobbet så kändes det ganska klokt.

Nu har ni fått höra om min intressanta magsjukehistoria, bjuder på en bild på min goda vän Coca cola.



Valborgs 2013.

Hade en sjukt kul valborgs! tog en rätt tidig buss till Linnea i Umeå så var framme vid 3 tiden. Började med att gå på ica och köpa mat inför kvällen. Hem till Linnea sen för att försöka grilla vilket inte gick så bra så jag, Tessan och Sanna stekte vårat kött medans dom andra kämpade på där ute. Då maten äntligen var klar åt vi och började festandet! for ut rätt tidigt på krogen för att få billigare inträde hehe. Var riktigt mycket folk ute och bra stämning. Efter en lång väntan så spelade Labyrint och det var så varmt så orkade bara stå i publiken under 3 låtar typ, sen satte vi oss ner och lyssna istället. Hem till Linnea sen vid 3 tiden och hade en halverst spårad efterfest eller vad man ska kalla det. Kul kväll med dom bästa! :)

Bjuder på några bilder jag snott av Linnea :)









6e Maj.

Vaknade som vanligt onödigt tidigt idag, förstår inte varför jag inte kan sova då jag är ledig? har inte rört mig många meter idag, såg på filmen Modig och for sen en sväng in till stan för några ärenden och nu sitter jag vid TVn igen.
Inte taggad på jobb imorgon kan jag lova, förhoppningsvis blir det inte övertid som alla andra dagar har blivit.


Har äntligen prövat en av Lokas nya smaker, eller smakade den förra vecakan hehe. Den smakar verkligen chokladshake! god smak men tycker ändå inte att själva kolsyrade vattnet är så gott och man kände rätt mycket smak av det. Måste prova den med jordgubbsglass och citronpaj :)

Amerikanska pannkakor




4e Maj.

Har haft en lugn helg vilket var riktigt skönt. Jobbade igår till 17 sen tog jag bussen till Staffan och sovde där till idag. Nu ska jag snart sova för jobbar imorgon också. Hade en grymt kul valborgs, ska berätta om det i ett annat inlägg för är så trött nu så vill bara sova. Ikväll har jag käkat marabou och sett film, Bruce den allsmäktige och Charlies änglar. Älskar film och godis så blev en bra kombo det dära.

Såg förövrigt två påkörda grodor idag vilket var sjukt äckligt. Ångrar att jag tog en närmare titt på dom. Kommer ha grodmardrömmar nu.




RSS 2.0