Baby you're a firework.

Andra praktikdagen gjord och har legat död i sängen sen jag kom hem. Ska bege mig snart mot toan och kissa (vädligt viktigt och intressant för er att veta), duscha och sen se film med Frida och trycka kladdis.

Gick på stan idag efter praktiken och hittade några gudomligt snygga skor som jag måste ha! (hoppas mamma läser det här) Behöver verkligen skor med hög klack så jag slipper se ut som den dvärgen jag är.


Hittade också ett par gröna "militärbyxor" jag länge sökt efter, hade dock velat ha dom lite mörkare men dom här funka och var stretchiga vilket alltid är ett plus i kanten :)



Money, money, money, Must be funny, In the rich man's world.

Sitter i min ensamhet och funderar varför jag inte for på hockeyn idag? svaret på den frågan är att jag för tillfället är fattigare än en uteliggare. Bara för att jag är en fattiglapp så har jag lyckats hitta den perfekta bikinin. Ni vet då man tappar andan och hör hallelujah-kören i bakgrunden, så var det då jag såg den. På Bik Bok för 249 jävla spänn som är som en miljon för mig.
Den är i alla fall leopardmönstrad (me like) och som har någon grej där mellan brösten som i mina ögon såg ut som diamanter (A) haha nä men kan inte förklara. Hade till och med tjuvtagit en bild på den, men gick inge bra då jag skulle lägga in den på datorn, oteknisk som jag är. Till mitt försvar har jag en ny mobil och fattar nada.

Vars är Robin Hood då jag behöver han?...



In every breath I take I’m breathing you.

Är galet trött men måste plugga för har prov imorgon och kan ingenting :( Dagen idag har då varit sjukt nice
vakna upp med älsklingen > pannkaka till lunch > baldershowen > sluta. Showen var riktigt bra, skrattade nästan så mina mungipor sprack. Lyckades dock spräcka mina favoritbyxor då jag kom hem, men ska tvinga Frida laga dom åt mig:] Är för fattig för att köpa nya eftersom jag köpte en ny mobil igår, dock så var mobilen inte så jättedyr men var fattig innan så haha. Håller på att smida planer nu om att råna en bank eller två, kändes lockande.





Beach 2012

Måste verkligen köpa en bikini så jag slipper gå bikinilös i sommar (vore inte så trevligt för er). Har hittat några snygga från HM men inte någon jag riktigt skulle dö för, hehe. Har väl mest fallit för nummer 6, den som är typ vit-brun. Men ska nog köpa minst 2 st och om ett mirakel skulle inträffa så jag fick ett sommarjobb så skulle de nog bli fler!

 



Studentmössan!

Har äntligen fått våra studentmössor, den sitter dock inte så skönt så försöker forma den efter min skalle nu haha!


-







Yours are the sweetest eyes I've ever seen.

Håller på att leta efter en studentklänning men det verkar nästan omöjligt att hitta nån. Kollade också efter en snygg bikini men det var då också mission impossible. Ska duscha nu, käka, se serie och sen ska jag till Staffan. Ska sova där sen så blire skola imorrn. Vill typ att skolan ska börja om så det fortare blir sommar ♥ Har bara 2 veckor kvar på balder, sen praktik 3 veckor och sen är det bara Skeria kvar och det känns inte riktigt som skola eftersom man lagar mat hela dagarna.


You are the reason to the smile on my face.

Kom hem från Stockholm idag, hinner inte berätta om resan nu gör det senare! Skulle egentligen vara med Staffan ikv men blev inget, ska till han imorrn ist så jag och Frida ska se på Melodifestivalen och tjocka oss med kladdkaka hehe:] Hoppas verkligen Loreen vinner, hennes låt är ju sjukt bra!

Gjorde den här kladdkakan med vit choklad, hoppas den blir god för brukar ofta misslyckas då jag bakar:]

Historiens tråkigaste inlägg.

Somnade nån gång efter 1 igår, och vaknade 10.00 idag... bra att jag sover ut då man har lov? brukar oftast sova typ 12 timmar för att vara helt utvilad hehe.
Har sett på The hills hela dagen, har dock redan sett alla avsnitt av det så blev lite drygt att se samma sak igen. Sen har jag varit duktig å rensat bort massa kläder från min garderob. Hittade massa skumma kläder som inte ens en uteliggare skulle ha på sig.

Ska be till gudarna att dom skickar ner lite pengar åt mig, ska till Stockholm på onsdagkväll och har inga pengar alls, kul. Förhoppningsvis betalar mina föräldrar maten åt mig så jag inte svälter ihjäl, men blir nog inte mke shopping vilket suger :(


When you smile, I melt inside.

Känns lagomt awesome att ha sportlov, önskar dock det hade varit några veckor längre... men man får vara glad med det lilla vi har! Har varit hos Staffan hela helgen och sen jag kom hem idag har jag bara ruttnat i mitt rum med massa filmer. Katten (en av alla miljontals katter) var här i rummet och höll mig sällskap och som vanligt ska han alltid försöka slicka en i örat... haha så blev tvungen att slänga ut han. 

Eftersom jag inte bloggat på ett tag så har jag inte kunnat berätta om min friluftsdag med klassen i onsdags. Jag och Tessan lyckades självklart nästan ta livet av varann då vi åkte bob ner för en backe och krascha. Sofie filmade så bevis finns ;) jag landade iaf på den där lilla kanten som finns bak på de flesta bobar och min rumpa/lår fick ta smällen, så har gått runt med ett ben som inte ser helt normalt ut och då jag ska sätta mig så ser jag ut som en 80-årig tant.

Nu ska jag he på en till film och äta avokado ♥


RSS 2.0