I worry I won't see your face light up again.

Har pratat med Lina i telefonen nästan hela kvällen ♥ håller nu på att stekas ihjäl av värme, så ska snart duscha och sen ska jag väl bara chilla ;) Imorgon blire att paddla kannot på gympan, känner mig jävligt taggad! speciellt då jag är förkyld... (A) jag hoppas min kannot-partner kommer och joinar mig så jag inte blir helt ensam :(



Dream your life, live your dream.

Var trött som fan igår, så tog en liten powernap. Vaknade sedan av att jag hållde på att koka upp av värme, trodde min hals skulle kväva mig och ryggen var helt paj. Drack lite te sen gick jag och la mig igen, vaknade idag pigg och glad! haha nä men mådde mke bättre, har dock fortfarande ont i halsen men det blir bättre :) fast har börjat nysa nu, haha inte bra!

Ska lägga mig tidigt ikv så jag blir frisk, måste orka dagen imorgon som kommer vara lång och jävlig (som alla skoldagar?). Sen så vill jag också vara frisk i helgen, håller på att smida planer som kommer bli kung=)



Make them wonder why you're still smiling.

Har sjukt ont i halsen, kommer förmodligen bli sjuk... men efter den här helgen äre väl inte så konstigt. Som busschaffören sa: "du ser ut att haft en tuff helg.." haha! kan säga att denna busschafför var världens snällaste som lät mig åka med utan att betala (hade inga pengar och slut batteri på mobilen).
I fredags blev det en grym fest hos mange! blev dock lite väl grym då jag vaknade med ett galet blåmärke på armen och Tessan ett i pannan... haha (A) sen fortsatte festandet på lördagskvällen då vi var lite överallt.

Söndagskvällen spenderades i flarken med spöken, fy fan alltså. Men vill endå dit igen! haha ;) kom hem vid halv 3 så blev 4 timmars sömn, men var ovanligt pigg imorse! hade dessutom jävligt ont i ryggen för satt på nått skumt sätt i bilen :O 
hade konditori för första gången idag, vi gjorde marsipanrosor och jag sög, haha undrar hur det här ska gå?...


Linneas bild från igår :)

 


Färglös som en tår blir jag utan dina andetag.

Håller på att spränga sönder mina öron nu med musik, det gillas ♥ kommer dock inte vara så kul då jag är döv...
Vet seriöst inte vad jag hade gjort utan musik, hade aldrig överlevt skolan iaf!
Kan ju säga att efter 2 dagar i skolan är jag redan less, lr var väl less innan jag ens kommit in i skolan första dagen... vårat schema är värre än döden, är seriöst lika bra att jag flyttar in på skolan då jag ändå kommer spendera hela året där?...

Känner mig lite emo då jag tänker på min syster som är i Turkiet och lever livet, och själv plågas man som en liten slav. Men jag ska kriga mig igenom det här året, sen är skiten över!



I could hold you forever.

Ännu en dag som spenderats framför tvn med One Tree Hill. Var tvungen att stanna hemma ikv och ta hand om hunden, kul lördag! mina föräldrar skulle på 50-års fest så hade inget val...
Igår for vi och lämnade av min syster på flygplatsen, och nu befinner hon sig i Turkiet. Känns ju lagomt kul då vädret i Sverige är som det är. Och ännu roligare blir det då dom kommer hem och jag inte kommer kunna synas i närheten av dom utan att bli kallad för lik (hade planerat att steka i solen medans dom var borta, problemet är.. vars är solen?)
Efter flygplatsen blev det in till stan för lite party, som tur var slutade det regna ganska fort så vi klarade oss rätt bra hihi:)  


Thank you for making me laugh when I'd almost forgotten how to.


I could hold you in my arms forever.

Har sett OTH hela dagen, vädret suger så finns inget annat att göra. Dock så äre inte helt fel med serier hela dagen och bara chilla!
Imorgon blire stan med Tessan och syster, sen får vi se vad som händer :) fast har inga pengar att shoppa för, ska köpa en ny mobil så då kommer hela lönen ryka... men mobilen jag vill ha finns inte att köpa i ske-å så måste typ beställa den.


We're gonna save the world tonight.

Igår började vi hemma hos Wille, var mke trevligt! dock så fick vi veta att det spökar där så Tessan blev livrädd, haha ;D hon är så mesig!
Sen drog vi ut, en del for ut på krogen (ca 3 månader kvar tills jag också kan följa...) medans vi andra for lite överallt. Kul hade jag iaf :) ikv blir det en lugn kväll, ska på bio och se Baksmällan 2 tsm med Linnea och Anja. Har hört att den ska vara grymt rolig och bra så man får väl hoppas! 

 Kan också berätta att jag sa hej då till min utväxt igår, så nu är håret färgat! färgen som jag skulle ha fanns ingenstans så köpte Brillance Dark Bronze. Såg lite skum ut inne på toan hemma hos oss, men där ser håret alltid skumt ut... haha så det var först hos Wille som jag såg att det blev rätt bra! :)

Nu måste jag duscha, äta och sen tar jag bussen in till stan! :)



Kan inte tänka, jag står bara här och ler.

Min hals gör ont som fan och verkar aldrig bli bättre, orkar verkligen inte bli sjuk. Har druckit massor med te nu (gillar igentligen inte te så har plågat mig själv hela helgen) men det hjälper inte... behövs ett mirakel för att rädda mig!
Idag har jag ruttnat hela dagen, var dock duktig och klippte gräset! sen slavade jag för mamma i köket. Har sen nördat OTH i flera timmar, inte helt fel kan jag lova!
Ska upp 9 imorrn och hämta syrran, har en känsla av att jag kommer vara helt död?


Äre lugnt om jag kallar dig baby?


Jag vet att hon är söt, men det måste bli du och jag.

Blir snart att fara till Byske för att sola och bada, lr det beror på om mamma och pappa kan bestämma sig om vi ska fara lr inte... men det ska typ regna i Byske sen idag så vet inte hur dom tänkte där?

Fick nyss ett random sms av en lite väl överdrivet taggad Theres: Jag längtar as mycket tills du fyller 18!!!!!! :D
Hon kan inte ha mycket till liv om hon går runt på dagarna och tänker på min 18 års-dag, som dessutom är om ca 3 månader?... (98 dagar om man ska vara petig).

Påväg hem från jobbet idag ringde det ett skumt nummer på mobilen, men jag hann inte svara. Så kollade det på hitta och det var Asfalt och Mark i Gävle AB som ringde, haha undra vad dom ville?
Och igår så ringde det en jävligt lost tant som sökte någon jo-ha? (hon utalade namnet jätteskumt, tror hon glömde ett n på slutet också...). Kollade också upp hennes nummer, och hon bodde i Nacka... haha.


I don't want to be anything other than me.

Sitter och ruttnar som vanligt, ska vara en duktig flicka och snart lägga mig så jag inte är helt död på jobbet imorrn. 2 dagar kvar sen äre helg! ska sova som aldrig förr...

Ikv har jag nördat OTH, en av mina absoluta favoriter då det gäller serier (är nog inte ensam om det heller). Både jag och syrran har börjat om och se allt från början, och enligt mig så är dom första säsongerna dom bästa!
Älskar Nathan och Haleys lilla "historia", hur han är "ond" och hon är "god" och hur dom båda förändras osv. Så gulliga, jag vill också bli så kär som dom är.




Kan också tillägga att Nathan är så snygg så det nästan är jobbigt att se han... (A)


Vila i frid ♥



Världen kan vara så orättvis ibland... Vi kommer sakna dig!


RSS 2.0