Nightmare.

Hade världens sjukaste mardröm inatt, går inte ens beskriva hur den var. Försökte berätta den för min syster men går inte att förklara den läskiga känslan, fy fan. Cameron Diaz var i alla fall med, hon var dock inte den läskiga, det var hennes man som hade en konstig sjukdom. Vaknade vid 5 och hade panik, inte haft sån panik av en dröm sen jag var liten. Är så jävla mörkrädd också, så att det var svart och helt tyst i huset gjorde det inte bättre. Blev tvungen att tända lyset och he på datorn för att spela FarmVille2, då blev det bättre hehe.
Funderar helt seriöst på att göra en film av min dröm, jag hade lätt bajsat ner mig i biosalongen kan jag lova.
 
Har varit smått elak och dissat min blogg, har inte gjort speciellt mycket och känns bara tråkigt att berätta då jag inte har några bilder.
Var iaf hos Sandra i fredags med Linnea, Staffan, Anton och Lina.
Lördag var jag hemma och såg serier.
Söndag chillade jag hela dagen (kan ha staplat ved om jag minns rätt?) och kvällen spenderades hos Sara med knäppgökarna Frida och Emelie. Lyckades dessutom spilla cola på mina pommes vilket sög.
Måndag och tisdag har jag varit hos Staffan, for hem igårkväll och ångrade mig så jävla mycket i natt att jag gjorde det, hade varit mindre rädd om jag haft Staffan snarkandes bredvid mig ♥
 
Ska ner och äta nu, hoppas det är god mat! hatar äcklig mat (ganska logiskt att jag hatar äcklig mat eftersom den är äcklig...).
 
 
 

Me want.

 
 

I'll be the one that protects you, from the wind and the rain, from the hurt and pain.

Blev lite ändrade planer så blir ingen ved ikväll för mig, ska duscha och sen fara till stan då Linnea slutat. Ska göra något med Staffan och Anton, vet inte riktigt vad men.
 
Nära att världen går under, har tappat bort mitt läppsyl. Är beroende av läppsyl (och kött), klarar inte en dag utan det och nu har det bara försvunnit??!!!?!? hade det för en halvtimma sen, har letat ÖVERALLT där jag varit senaste halvtimman, kollade till och med i toan men icket. Ska fortsätta leta sen, skjuter mig själv om jag inte hittar det.
 

Normal is boring.

Om jag hade haft pengar hade jag nog festat ikväll, men icket. Har blivit förskyld så kanske lika bra att ta det lungt. Ska trotts min förkylning ut och stapla lite ved som den bonde jag är sen duscha, äta och sen förhoppningsvis hitta på något med min fru Linnea.
 
I brist på bilder så bjuder jag på min goda mat jag bjöd min syster på.

Warm me up and breathe me.

Igår var jag på Af för att smida planer vilket ledde till att jag ska dit i morgon med, jääääättetaggad. Blir sen dejt med min fruga på bussen, vet dock inte vem som ska ta med picknickfilt och mat? blir ju ingen dejt utan det. Annars så har jag mest bara pillat navelludd, for till Staffan igårkväll och sovde där, tanken på att sova själv får mig att vilja hoppa från eiffeltornet. Vilket jag kommer måsta göra ikväll...
 
På tal om något helt annat så borde jag bli designer så jag kan designa mina egna jeans. Verkar omöjligt att hitta ett par vanliga svarta jeans som sitter bra. Hittade ett par på Vero Moda men dom hade inga hällor (?) där man kan ha skärp. Går ju fan inte att ha sånna jeans, måste kunna ha skärp och går inte dra upp dom utan hällor. Har dock hittat några på Gina tricot om jag minns rätt som var rätt ok och ok pris, men om ni har några tips på svarta jeans som inte kostar 9332639486918 kr så kan ni slänga in en kommentar!
 
 
Random bild från Google

Emo tjej säger hej.

Ska berätta en smått pinsam sak, eller egentligen inte pinsam, bara om någon såg mig. I alla fall så åkte jag bussen igår som jag brukar åka med till skolan och det kändes precis som att jag skulle dit också. Min korkade hjärna insåg tillslut att jag inte skulle det vilket fick mig smått tårögd. Nu undrar ni förmodligen vem som blir ledsen över att inte fara till skolan? inte då jag, blev bara lite ledsen då jag tänkte på mina klasskamrater och hur mycket jag saknar dom och alla minnen vi haft. Så sitter där på bussen som ett litet spädbarn och smågråter (hehe), kommer helt plöstligt på en superdupermegaawesomeplan, så nu försöker jag dra ihop en liten förfest till halloween tillsammans med min klass och vänner till klassen. Tror det kommer blir grymt!
Hade ju dock klassfest i lördags, men då man inte träffat dom på ca 4 månader så blir det jobbigt.
 
Har för övrigt fixad halloweenklädsel till halloween! en del av klädseln ligger hemma hos Linnea, haha! och resten har jag inte helt planerat men kommer nog bli kung :)
 

Look at the stars, look how hey shine for you, and everything you do.

Har en huvudvärk som inte vill försvinna, vill döda Af för dom la möte 09.30 imorgon, kommer måsta ta en onödigt tidig buss till stan och vänta en evighet, är trött men kan inte sova, måste upp tidigt för att duscha, det är kallt ute, saknar min pojkvän, nyser pga dammråttorna på mitt rum. Förtutom det så är livet bra :) och jag är taggad på halloween. Linnea och jag har beställt lite grejer så känns som att jag slipper stå naken på halloween-festen. Vet dock inte vilka skor jag ska ha, men det är ju såååå varmt ute, blir nog barfota.
 
 

Alex Clare - Too Close

 

Helgen.

Fredag - Gick på stan med Tessan, sen gjorde Frida oss sällskap ett tag. Kollade mest grejer inför halloween. På kvällen blev det förfest i Tessans systers lägenhet med Linnea, Staffan, Anton, Isak, Carro och Albin. Drog sen ut på Allstar. Blev mat för vissa på Kungsgrillen, sen gick jag och Staffan till min systerslägenhet i kylan, inte varmt ute nu kan jag lova. 
 
Första gången jag kommit ihåg att ta en bild på fest. Carro, Albin och Linnea från i fredags :)
 
 
Lördag - Vaknade upp brevid världens finaste ♥ åkte sen hem med Tessan till Klutis. Blev tvingad att stapla ved och sen gjorde jag mig klar för kväll nummer 2. Klassfest som var riktigt kul! saknat min skumma men älskade klass. Först hade jag, Tessan och Sanna en liten förfest hos Julia. Sen for vi till Helena där hela klassen var (förutom 2 som inte kunde komma). Allstar sen där vi dansade 99 % av tiden vi var där (har sträckt mig/fått träningsvärk sen helgen av all dans). Käk på Big Smajl där vissa var lite väl fulla, nämner inga namn! hehe.
 
Söndag - Åt på Lilla Kina med Staffan och sen bio för att fira 1 år tillsammans ♥ Såg Taken 2 som var jävligt bra! har av någon konstig anledning aldrig sett 1an, visste dock vad den handlade om och Staffan berättade lite mer i detaljer så jag skulle hänga med i 2an. For sen till Staffan och sovde där.
 
 

1 år ♥

 Du ska veta att du är underbar, att du får mig att le varje dag, att du ger livet en mening, att du har ett hjärta av guld, att du är det bästa som hänt mig och att jag har aldrig varit lyckligare. Jag älskar dig Staffan Öström ♥

Syjunta.

Fick för mig att laga min tröja idag som någon rökande människa fimpat på (inte med flit såklart men sög ju ändå). Varför ska mina kläder alltid bli fimpade då jag inte ens själv röker? har ett linne som också någon råkat fimpa på, har dock planer på att min syster (som gått hantverks) ska fixa den någon vacker dag.
 
Före och efterbilder på min skicklighet. Man ser inte så bra på efterbilden, men tanken var ju att hålet skulle försvinna vilket det gjorde, höhö.
 
 
 

I go wherever you will go.

 Har sett One Tree Hill hela dagen som den lilla nörd jag är. Vet inte hur många gånger jag har börjat om från början på OTH för det är så bra haha. Ska gå ner och hämta nått ätbart sen ska jag fortsätta in i OTH-världen.
Drömde förresten att jag var en kille och att en massa galna kaniner dansade gangnam style, får se om jag vågar sova i natt.
 

Nyårs klänning?


Murkin and the kittens.

 
 
Såg den här på Fookis blogg och var tvungen att visa den jag med. Murkin (hunden) tar hand om föräldralösa kattungar, så gulligt!

So Undercover Trailer

 
 

Let it snow.

Tycker grillen passar in väldigt bra på bilden.
 
När man bor i Norrland får man räkna med tidig vinter. Idag snöade det vilket var var rätt mysigt, dock kommer snön försvinna lika fort som den kom.
 
Idag har jag sett Beauty and the Beast (var för trött för att se det igår) och jävlar vad bra det var! Kristin Kreuk var lika snygg som alltid och Jay Ryan (The Beast) var riktigt nice. Har också sett 90210 och ska nu se Hart of Dixie (intressant liv).
 

Hair problems.

Har ångest över mitt hår, det är så fult. Såg på en blogg att en tjej färgat sitt hår rött, blev så avis. Saknar att ha rött hår, mycket roligare än blont. Jävligt jobbigt att ta hand om rött hår så det ser snyggt ut, mitt såg ut som bajs eftersom jag inte hade råd att ta hand om det. Men vissa stunder (då det var nyfärgat) var det awesome. En vacker dag ska jag ha rött igen (blir nog några år tills dess), en dag då jag är rik och kan sköta om mina fjun.
Är ju naturligt blond och gillar ändå att vara blond (om det hade varit en finare blond-färg), så kommer nog vara blond största delen av mitt liv, och alltid bra att skylla min dumhet på mitt hår!
 
Men smider planer på att fixa mitt fula hår, vill göra något roligt med det. Ni får gärna ge tips!
 

Me want.

 

Roade flickor.


Me want.

 
 

Big-bad-vampire out here.

Sett på X Factor nyss, bajsade i byxan då Malcolm sjöng, satan så bra kille. J.E.M, Awa och Manda är mina andra favoriter, dock har inte Manda varit så bra som jag tror hon kan för hon är jävligt bra röst, hon borde ta i mer då hon sjunger,
Aja, har annars idag inte gjort mycket förutom att sett det första avsnittet av The Vampire Diaries på nyaste säsongen. Orkar inte vänta tills nästa vecka, fy så bra det är!
 
 
 

Me want.

 
 
Gina Tricot

Helgen.

Fredag - Var på arbetsförmedlingen i 4 timmar, rekommenderas inte. Sen på kvällen blev det party såklart. Förfest hos Adam med Linnea och Petter. Sen kom Felicia och skjutsa oss till Allstar. Träffade Staffan, Anton och massa randoms där. Träffade också nästan halva min klass vilket var sjukt kul, saknat dom! tappade dock bort Emelie någon gång under kvällen. For hem till Staffan med 01.20 bussen och sovde där.
 
Lördag och söndag - Myste hos Staffan båda dagarna ♥ Hade Twilight-maraton vilket gjorde mig extra taggad på den sista filmen! såg även då den där Felix hoppade från rymden, jag hade nog hellre tagit livet av mig än att göra det, hatar höjder (och det där var ju inte lite högt precis). Har tydligen också sovit bra i helgen, Staffan försökte väcka mig igårnatt, men jag sovde som en döing. Tänk om det skulle komma in en mördare och Staffan skriker på hjälp och där ligger jag och snarkar/dreglar som ett litet tap? blir rädd, måste börja vara vaken och hålla vakt medans han sover.
 
 
 
 

Me want.


 
 
 
 

Your inner beauty never needs makeup.

Ligger i sängen och försöker överleva kylan, krypit in i täcket så lär väl aldrig hitta ut. Det sämsta med vintern måste ju vara kylan, annars finns det faktiskt inte så mycket att klaga på. Snö, mysa, bästa högtiderna, min födelsedag, inga mygg och getingar, god mat (julmat), asnygga kläder osv, dock så är nog sommaren snäppet bättre pga värmen och man slipper halka runt så mycket.
Har varit hos Frida en stund idag, åt en special-wok a la Frida, följde sen mamma och handla.
 
Dagens shopping, en fin tomte. Tyckte han hade det där lilla extra som krävs för att bli en Top model. Vilka talanger, titta och njut.
 
 
Karriären varade inte länge, men man trivs nog bra i min mage!
 
 
 

Jacka.

 
Jacka från H&M, hade velat ha den om den gröna färgen var mörkare.

Be as happy as possible.

Solen verkar ha vaknat till liv igen vilket vi gillar. For igår till Staffan, bestämde det 15 min innan bussen gick så hann aldrig blogga. Sovde där och for hem på morgonen. Har idag sett första avsnittet av 90210 där Carly Ray Jepsen var med, kungligt. Sen har jag ringt ett samtal som blev lite pinsamt, men man måste se till så man inte blir lurad, hehe.
Nu ska jag duscha och sen fara till min syster. Imorgon ska jag upp tidigt ännu en gång för att fara till arbetsförmedlingen, alltid lika kul.
 

HAHA älskar ICA reklamerna!

 

Just take my hand, Hold it tight.

Känner att en jävlig huvudvärk är på g så ska snart sova. Ska till arbetsförmedlingen imorgon på morgonen, så lika bra jag sover snart. Har inte gjort mycket idag förutom att sett Hart of Dixie så nu måste jag vänta på nästa avsnitt vilket är jobbigt, vill se nu ju. Har också försökt gosa med våran katt Maya men hon ville inte.
Ska borsta tänderna nu sen sova som aldrig förr!
 

Me want.

 
 
 
 
 

We’re beautiful like diamonds in the sky.

Har varit småförkyld i över en månad (vissa veckor har varit värre än andra) och sen varit frisk en vecka, men nu fan har jag börjat nysa igen... kan bero på mina dammråttor på rummet, hade tänkt städa idag men är rädd att det gömmer sig så många spindlar under min säng.
Helgen har varit rätt bra, Allstar börjar snart bli ett beroende vilket inte är bra...
 
Fredag - Förfest i Julias lägenhet (Tessans syster) med Tessan, Staffan, Anton och Isak. Lyssnade på gamla cd-skivor med lite skum musik men det gillades. Körde "snurra flaskan" med ett shotglas, såg lite X Factor och sen kom Pontus och skjutsa oss till Allstar. Drack drinkar och dansade som aldrig förr.
 
Lördag och Söndag - Varit hos Staffan och myst framför filmer och serier ♥
 
Som vanligt har jag inte tagit några bilder i helgen, förstår inte varför jag glömmer det varje gång? för full för att minnas förmodligen.
 
Här är i alla fall en bild på mitt mycket fina armband jag fick för jag dansade som en boss i fredags
(Dom svarta fläckarna överallt är Staffans fel)
 

Me want.

 

Händerna upp i luften. Pannan mot baren, nu spränger vi taket.

Igår efter jag tagit sprutan följde jag med mamma och handlade. Tog sen bussen till Staffan och sovde där ♥ Imorse for jag till stan en sväng och såg ut som en lodis, sen hem och nu har jag just gjort mig klar för party. Ska bara äta sen kommer nog Tessan någon gång och hämtar mig :)
 
 
Partybild från förra sommaren.

Shine bright like a diamond.

Igårkväll hade vi (jag, Linnea, Staffan, Isak och Anton) planer på att fara på bio men alla bra filmer gick 18.30 så istället åkte vi bil runt i våran tråkiga stad. For en sväng på krysset för några var hungriga, och sen vid 10 for alla hem. Vaknade tidigt imorse av att dom ringde från jobbet och undrade om jag kan jobba imorgon, så blir förhoppningsvis så. Sen på kvällen blir det nog party som vanligt, hehe.
Ska duscha nu och sen ska jag och mamma till vårdcentralen för att jag ska ta min tredje och sista spruta mot livmoderhalscancer.
 
 
Linneas bild.
Tar nästan aldrig bilder så snor alltid av mina vänner, oftast Linnea.. måste börja ta mer bilder.

Kanelbullens dag.

Drömde i natt att mamma hade bakat massor av olika bullar (hann dock bara smaka en..). Nu när jag vaknar och ska läsa bloggar har hälften skrivit att det är kanelbullens dag idag, hade ingen aning att det var idag så blir smått rädd att jag drömde om bullar, brukar aldrig göra det ju. Kanske är lite synsk? fan vad sugen jag blev på bullar nu... (smsade just mamma att hon måste baka bullar).
 
 
 

Stjärnor utan hjärnor.

Har just ätit middag och nu ligger jag död i sängen. Jag och Linnea vill hitta på något men vi vet inte vad, finns inget kul att göra helt enkelt. Behöver dock inte göra något speciellt för att vi ska ha kul, behövs bara våra två korkade/smarta hjärnor för att ha kul, hehe.



En gammal bild på jag och min fruga
 
 

Me want.

 
Fashion
 

Naaaw ♥

 
 

Lägg din hand mot min kind och visa mig vägen.

Blev inge jobb idag så varit en sväng på stan, träffade Emelie så fick lite sällskap i bussen. Har sett Project Runway och nu ser jag Svenska Hollywoodfruar och skrattar :) Maria Montazami är så härlig, och hennes nya hundvalp ska jag kidnappa!
Har förövrigt gått ner 4 kilo, man ska tydligen ligga inne på sitt rum på vardagarna och festa på helgerna så tappar man vikt, och glöm inte alla onyttigheter. Mitt tips till er, nu blire middag!
 
Bild på min goda frukost.

God Natt.

Har just sett X Factor och det sög att man inte fick se alla som gick vidare utan måste vänta till imorgon istället... Awa gick iaf vidare som är en av mina favoriter! sen gillar jag Malcom, Manda, J.E.M, Njoy och Natural Blondes. Sen äre massa andra bra som jag glömt namnen på, men får hoppas dom bästa går vidare imorgon.

Nu ska jag sova eftersom jag kanske ska jobba imorgon, får se om dom ringer. Annars så ska jag in till stan för en annan grej så måste ändå sova och är tröttare än trötter.
 
En bild på mig från tidigare idag (liten men stark).

-


Helgen.

Fredag - Förfest hos Sandra, sen vidare till Idas fest som hade hyrt en lokal bakom Big Smajl. Sen var tanken att vi skulle på All Star/Mollys men kön var så lång så jag och Linnea for till Coasters istället där killarna var. Längesen jag hade så kul då jag festade (fått lite för mycket av det goda), måste göras om!
 
Lördag och söndag - Var med Staffan båda dagarna. Myste, såg nästan en hel säsong av NCIS, åt skräpmat båda dagarna (fettet rullar in som det ska), fikade med Staffans släktningar osv. 
Har dessutom blivit något fel med mitt öra, började igår och har fortfarande inte försvunnit. Jag gissar på en spindel som krypit in och lagt bo eller att Staffan tryckt in en eller två spindlar i mitt öra. Finns risk att det kan vara min hjärna som vill ut/smälter ut eftersom det inte finns något värde i den. Annars så kan det ju vara en öroninflamation, dock väldigt otroligt. 
 
Fyra bilder jag snodde av Linnea eftersom jag är en sån bra vän!
 
 

1a oktober.

Galet att det redan är första oktober! känns som att det var sommar och jag tog studenten igår. Inte bra att tiden går så fort, imorgon är jag väl 85 år och går på syjunta.
Som rätt många här i världen är sommaren min favoritårstid av massa olika anledningar som jag nog inte ens behöver ta upp. Men, älskar ändå hösten och vintern, gillar mysigheten och dom bästa högtiderna är då; Halloween och Julen. Så mysigt att jag spricker av längtan. Minns då man var liten och gick Spökstig här i byn, roligt men läskigt som fan! jag som är så mörkrädd bajsa nog ner mig varje gång.
Har länge funderat på vad jag ska klä ut mig till på Halloween och har börjat få några bra ideér nu! Hade dock varit lite roligare om Svenska folket gjorde som Amerikanerna och körde all in på Halloween.
 

RSS 2.0