27e April.

Hade en väldigt jobbig dag igår, vet dock en/flera som hade det värre. Fick ett tråkigt sms 20 minuter efter jag vaknat, jobbade 12 timmar med endast en 30 minuters rast. Blev 3 timmar längre för 3 personer var borta så vart varken fest eller bio för mig igår.
Lite tråkigt då det var jag som sa för typ en månad sen att det skulle vara fullhouse och att vi borde festa då. Sen kan jag inte ens själv fara och har längtat i en månad... sånt som händer. Var kanske lika bra att inte festa, men bio hade ju varit trevligt, men jag och Staffan ska se imorgon istället.

Annars idag har jag och Frida försökt möblera om i hennes lägenhet men det gick inte så bra så vi fick flytta tillbaka allt, såg Oth, fick åka gratis buss till Klut som vanligt för det blir alltid något krångel (klagar inte), åt go middag och sen for jag och syster till Sara och Emelie och prata/spårade lite.

Nu ska jag sova som aldrig förr, har inte sovit ordentligt på en månad och i natt sovde jag ca 5 timmar efter 12 timmars jobb så ska ta igen det i natt! God natt :)


Bjuder på en random frukostbild från i veckan.


Du är den vackraste jag mött.

Eftersom att jag och Staffan hade 1,5 år i söndags och det inte riktigt passade för någon av oss att göra något då så firade vi det i måndags. Var så himla mysigt och hade en riktigt bra dag! Efter praktiken fick jag skynda mig ner till stan, mötte upp Staffan vid Wok n Roll och åt där. Har faktiskt aldrig ätit där men det var riktigt gott och helt okej priser. Tog dock 25 min innan vi fick maten, så var lite stressade för vi skulle se bio 18.20 men vi båda var så hungriga så vi åt upp rätt fort ändå så :)
Såg sen Warm Bodies på bion, den var riktigt bra tycker jag! lite annorlunda då det handlar mer om zombien än människan. Man får höra hans tankar vilket var rätt kul, han tänkte som en människa men hans kropp verkade leva ett eget liv haha ;)
For sen hem till Staffan och myste framför Lost.


<3

24e April

Har som vanligt inte varit speciellt aktiv men inte lätt då man bara jobbar och sover hela dagarna (har dock varit ledig 2 dagar hehe).

På fredag är det fest och jag är taggad till tusen. Mina senaste partykvällar har varit roliga men lite skumma. För två helger sen, alltså den 12/4 för att vara exakt. Började med Dallas käk och hockey med Tessan hemma hos sin syster. Sen kom alla andra dit och då blev det party, minns inte vad som hände (för många shots) men jag blev rätt full där ett tag så jag och staffan fixade skjuts, drive in på Max (satans så gott det var) och for hem till han och såg Lost. Rätt grym kväll även om det inte blev utgång.

Förra helgen ville vi såklart fira att vi vann guld! jag, Linnea och Lina satt dock på Big Smajl och Max i några timmar innan vi lyckades dra igång festandet, for på Mollys och hade det helt ok. Lagomt mycket folk och bra stämning. Köpte ett skrov för 27 spänn, jävligt värt. Kvällen slutade med att jag och Staffan sovde hos Anton och Albin. Killarna spelade och jag å Carro pratade hela kvällen. Somnade vid 6 på morgonen i en lutande soffa, "vaknade" dock av att Staffan och Anton bar in mig i Antons rum, så sovde en timma där också. Tror dom ville att jag skulle trycka på någon tangent men tror jag inte var så mycket till hjälp då jag var i drömmarnas värld.

Den andra kvällen var mer skum, den första var bara skum för jag inte varit sådär full på typ 1 år. Log typ halvdöd i soffan medans Tessam spillde ut mitt vattenglas över hela mig, lyckades trycka upp mitt sugrör i tandköttet samtidigt som Lina rumpade mig i ansiktet. Äkta vänskap det dära :')




Mat från Dallas och en gammal bild på jag, Tessan och Lina :)

Vad vore jag utan dina andetag

Idag har jag och min Staffan varit tillsammans i 1,5 år<3


Älskar dig<3

Me want.




Varför ska alla snygga jeansvästar vara så dyra? har som tur var redan en jeansväst som jag gillar men den här var fett snygg.

Shortsen är himla fina, prövade dom förut i veckan och dom satt rätt bra. Men jag och vita shorts känns inte så säkert, om dom skulle komma in i svart skulle jag inte tveka!

Guldet är hemma!

Efter 35 år är guldet äntligen tillbaka där det hör hemma. Tränaren grät, spelarna kunde inte prata och halva hejarklacken var nästan nakna, det var ren lycka i torsdags! Hela staden har fått liv på nytt igen och festat som aldrig förr. Hade varit så sjukt kul att vara med i torsdags, och att ta emot spelarna när dom kom hem men jobbade tidigt fredag så festandet fick bli igår istället.
Vid 17.30 tiden var torget fyllt med ca 10.000 pers, det var helt galet mycket folk! härlig stämning hela kvällen och mycket sång! ;D




Genom hela livet<3

SM-GULD!!



18e April.

Har varit väldigt dålig på att blogga senaste tiden, har väl mest bara festat och jobbat :) kanske slänger in ett inlägg sen om det.

Nu är Sara och Emelie här hos Frida. Snart kommer också Johanna och Karro hit sen ska vi se TV, ni kan ju gissa vad vi ska se!



Hittade denna i frysen igår och vart så glad för hade glömt bort den, dock var den inte så jättegod för den smakade mest nougat.

Tillsammans mot guld!

Så himla skönt med vinst ikväll!! nu behövs bara en vinst på torsdag så är guldet vårat!




Frukost.




Lördagskvällen.

Lördagskvällen började med att jag och Tessan tog hamnbussen till Ursviken. Virrade runt på gatorna ett tag innan vi hittade till Wille. Var jag, Tessan, Alle, Simon, Wille och hans föräldrar, haha ;) såg på hockeyn (vi gick såklart till final!) och sen såg vi film och prata. Staffans skjuts var seg så han kom 5 min innan vi skulle ta bussen till stan. Så jag, Tessan, Alle och Wille for till Allstar och Staffan fortsatte åka bil istället. Var rätt många äldre på Allstar men var ändå helt okej. Jag och Tessan träffade ett roligt gäng på tjejtoan som var från massa olika städer. Dom var rätt galna och dansade på toan haha ;) for sen på Big Smajl och åt fyllekäk. Tessan hade världens längsta hicka och vi var så trötta så vi inte visste om vi var nyktra eller onyktra.


Ser typ ut som en man och har dubbelhaka :)


Me want.





8e April.




Igår hade jag och min sambo (syster) en romantisk dejt med gomiddag och godis. Såg även film men vi bytte film 3 gånger för vi kunde inte bestämma oss. Drive Me Crazy var filmen som vann, vi har dock sett den förut men det var ett bra tag sen.
Jag lyckades även ramla igår påväg till jobbet, som vanligt alltså. Det hade kommit snö så det var omöjligt att se vars det var halkigt, och jag hade bråttom så jag ramlade och slog bakhuvudet riktigt jävla hårt. Fy fan vad ont det gjorde. Då jag ställde mig upp var jag tvungen att tänka efter om jag levde och om min hjärna fortfarande fungerade som den ska (den fungerar dock aldrig som den ska). Idag har jag fruktansvärt ont i halsen och nacken, kan inte vrida mig och direkt jag spänner mig så gör det ont. Huvudet bara hänger ibland och känns som att det ska lossna snart :(

Idag var jag på AF och personerna jag skulle lyssna på kom sent för dom skulle köpa hockeybiljett haha!... själv så fick man inte tag på någon biljett för man var tvungen att vara på AF kl. 10 och vänta.
Men blir nog att fara tidigt till Tessan på lördag och se hockeyn på TVn och festa :)

Är så trött så orkar inte berätta om helgen, slänger nog in ett inlägg om det imorgon! :)

4e April.

Började min dag med en arbetsintervju, for sen hem till Klutmark där jag såg tv och åt god lunch. Har inte varit hemma på typ 3 veckor?? var himla skönt att komma hem även om det blev bara 6 timmar. Var sen på stan en sväng och köpte en jeansjacka. Har i flera år velat ha en ljusblå (nästan lite ljusgrå) jeansjacka som ska vara lite sliten, men efter att jag sett tjejer i så många filmer ha en mörk jeansjacka så blev jag sugen på det. Så köpte en mörk, har ju redan en ljus men den sitter lite mer löst. Får nästan lite ångest eftersom jag så länge velat ha en ljus... får fundera en extra gång men blir nog att behålla den!

Igår blev det dansträning och sen film som vanligt. Såg på Burlesque (för 100 000e gången), Footloose och Coyote Ugly. Kom på att Burlesque och Coyote Ugly är rätt lika, en småstads tjej som flyttar till en storstad för att uppfylla deras musikdrömmar. Två riktigt bra filmer men Burlesque är bättre ;)

Nu ska jag snart sova eftersom jag jobbar imorgon, ska bara se en bit av Magic Mike :)




2a April.

Vaknade vid 04.30 av att en fluga attackerade mig. Gjorde ett vapen av en tidning och en hårsnodd, sen fick flugan åka på badsemester i toan. Upptäckte sen att hans polare var i köket så han fick möta samma öde.
Varför ska dom alltid attackera mig? och min syster dessutom, vi måste ju lukta bajs eller så dras dom mot våra bleka ansikten som lyser upp deras värld (visst drar sig flugor mot ljus? det gör våra flugor i alla fall, dom är alltid vid datorn, TVn eller lamporna).

Förutom att jagat flugor halva dagen så har jag varit en sväng på stan och sen haft dansträning. Imorgon blir det samma sak, dock ingen flugjakt får jag hoppas.
Ska fortsätta se Oth som jag gjort hela kvällen, sen sova så jag orkar morgondagen :)




1a April.

Min fredag började med att vakna tidigt för att fara och jobba. Kom på 3 minuter innan jag ska gå att jag har inget att äta till min kycklinggryta, så jag kokar nudlar (för det går fortast) och hinner tur nog i tid till jobbet. Fanns en stor skål med godis och en låda med kakor i fikarummet som fick bli min frukost (hann äta två center innan jag for). Till lunch blev vi bjudna på hämtpizza, jävlar så gott det var! (rullade fram jag resten av dagen).

Det som skulle bli min lunch fick istället bli middag. Duschade och fixade till mig för hade tänkt hitta på något med mina polers, men blev inte av så följde istället min syster på fest hemma hos Johanna, Anton och Milla. Den sistnämnda är deras supersöta golden retriver valp! följde mest bara med för att träffa henne:] var inte speciellt social då jag varit vaken sen 05.00 och var sjukt trött. Gick hem rätt tidigt och det var svinkallt att gå men ändå härligt. Somnade och vaknade sen av att Staffan smsa och ville jag skulle komma, så klev upp och gick som en zombie till stan. Några meter innan busskuren kom jag på att det är röd dag så det går förmodligen ingen buss, vilket det självklart inte gjorde. Smsade Frida som var på Big Smajl så gick dit och åt med hon och Isabella.
Vandrade sen hem till Frida igen och sovde som en ängel.

Lördag, söndag och denna dag har spenderats hos Staffan. Vi var nästan påväg att festa i lördags men det blev inte av, så får se om det blir nästa helg istället :) Påskbordet vi åt i lördags var förresten sjukt gott! Snart ska jag till Frida för ska upp tidigt imorgon för några ärenden och dansträning :)




RSS 2.0