Maleficent

 
Såg Maleficent på bio igår med några brudar. Den var galet bra! ♥ skulle lätt kunna se den på bio igen. Angelina Jolie var så cool som Maleficent och hela handlingen var förbannat bra. Gillar att dom har gjort den från hennes sida istället för Törnrosas. Rekommenderas starkt! 

Så söta! ♥

 

Tessans inflyttningsfest ♥

Galet roligt helg då det blev 2-dagars eftersom Tessan körde på två stycken inflyttningsfester ;) 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tacokväll ♥

Hade myskväll med några brudar hos Tessan i onsdags. Käkade tacos och sen babblade vi på om allt möjligt. Blev även en sväng på ica för att köpa lite efterrätt hehe. 
 
Är så glad att mina vänner är lika knäppa som jag (om inte ännu knäppare..) ♥
 
 
 Inte den fagraste bilden hehe. Och ja, jag har bränt mig som fan.

All of Me - John Legend

 
Är helt besatt av denna låten ♥

Helgen

Fredagen spenderade jag hemma hos Linnea med massa prat ♥
 
Lördagen blev det fest med Lina. Förfestade hos Emil och drog sen ut på verandan där vi hade jävligt kul! Sen en sväng på Subway och sedan på en väldigt kort "efterfest" innan jag och Lina ringde taxi (ringde fan 3 ggr innan det kom någon..) och for på en annan efterfest. 
 
Söndagen blev det käk på Frasses (smältosten var slut så det sööög) och sen hängde jag och Lina backstage på Bik Bok i väntan på skjuts hem. 
 
 
 
 
 
 
 

Bad Neighbours

Såg Bad Neighbours på bio i tisdags med brudarna. Den var sjukt bra och rolig! är fan många nya komedier som inte ens är roliga men den har var verkligen det haha. Ett plus är att Zac Efron är med och då blir det bra hur som helst hehe ;) 
 
SE DEN! 
 

Helgen

Fredagen började med ett tråkigt besök på AF sen mötte jag upp Frida, Sara och Emelie på stan. Vi käkade på subway (jag åt dock bara kakor hehe) och sen så gick jag på stan en stund själv innan jag for hem till Frida för att se Let's Dance. Benjamin vann och det var han verkligen värd! 
 
Igår så blev det fest, inte så chockerande antar jag hehe. Förfestade hos Tim med massa trevligt folk och tog sen bussen till stan. Drog ut på Olles där det var mycket folk, för att vara Olles i alla fall ;) Hängde för det mesta med en massa randoms och drog sen på Big Smajl där Tessan, Frida, Emelie osv var :) Käkade och sen kom Staffan och då drog vi hem till Frida och sovde. Jag somnade dock inte för ens kl. 06 och vaknade 09 haha.
Började söndagen med käk på Dallas och resten av dagen slappade jag och såg film med syster :)
 
 
 
 
 
 
 

No Matter Where You Are ♥

 
Det här är nog det bästa jag sett på länge! ♥

Som hund och katt

I tisdags blev det fikamys med brudarna (förutom Sara) hemma hos Tessan. Väldigt trevligt även fast man gick upp 10 kg. Då jag och Frida sen skulle hem till henne så följde Tessan med så Stella skulle få träffa Phoenix. Dom blev väldigt fort polare ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Divergent

 
Såg ju denna filmen på Bio i fredags och måste säga att den var riktigt bra! den liknar dock The Hunger Games som jag tycker är bättre. Men tycker inte det gör så mycket att den liknar då Divergent ändå var bra! 
Bra skådisar, älskar verkligen Kate Winslet! Shailene Woodley och Theo James är också riktigt duktiga! det är fan sjukt viktigt att välja rätt skådisar för att filmen ska bli bra och i denna hade dom lyckats ;) Nu måste jag bara köpa alla böcker! :)
 
Rekommenderar den starkt!

Helgen

I fredags såg jag och Staffan Divergent på bio. Jävligt bra film! For sen hem till han och såg ännu mera film (finns typ ingen som ser så mycket film som vi två gör).
 
På lördagen blev det tjejfest även fast jag var väldigt otaggad i början. Men hade fan galet kul! Förfestade i Tessans nya lägga med Lina, Emelie och Julia. Även Felicia var med ett tag. Skulle sen ut på Allstar där det stod på hemsidan att det var 18+ men då vi kom dit var den endå 22+... Gick sen till Verandan och skulle försöka få in Julia som är 19 men det gick inte så då gick vi in på Olles. Men där var det dött så stannade 30-40 min. Emelie och Julia gav då upp och käkade medans vi andra kämpade på för att hitta nån annan krog. Vi gav också tillslut upp och käkade på Big Smajl. For sen till Tessan och chillade där i några timmar innan vi for på en "efterfest" i nån timma och drog sen tillbaka till Tessan där vi somnade vid 6 nån gång. 
Vaknade sen kl. 10 och mådde jävligt bra. Sen käkade vi alla på Dallas med Frida. Handlade sedan innan jag och syster drog hem till henne där vi hade filmmys och käkade glass och fruktsallad ♥
 
 
 
 
 
 
 
 

Valborg 2014 ♥

Hade en sjuk bra valborg! även om jag var väldigt förkyld och det var rätt så kallt ute så blev den väldigt lyckad.
 
Vi hyrde kanotudden och var runt 20-25 pers där som först grillade och sedan blev det en massa prat, smällare, beer pong, charader, bad och mängder med alkohol. Charaderna var nog höjdpunkten på kvällen, fan vad kul det var! :D 
 
 
 
Eftersom att jag och Staffan skulle städa så for vi aldrig hem. Sovde halva natten i bastun för där var det varmt, men jävligt obekvämt. Så sovde även i soffan men det var så jääävla kallt. Slutade i alla fall med att Staffan var den ändå som städade då jag var bakis som fan. Har bara varit bakis två gånger i mitt liv och det här var andra gången. Överlevde i alla fall dagen! ;)
 
Tack till alla som gjorde kvällen grymt bra! ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0