I'll never let your head hit the bed without my hand behind it.

Försöker plugga nu, går inte speciellt bra... facebook förstör alltid. Men nu äre det sista provet sen är jag friiiii som en fågel! (haha vrf lät jag som världens tönt där?). Har prov i diabetes, inte det lättaste då det är massa skumma ord och sån skit, funderar seriöst på att avlida.
Dagens plus var väl att vädret är som det ska! fortsätt gärna såhär hela sommaren tack! mamma sa då att det skulle vara varmt i helgen, Linnea sa också det och på radion hörde jag nått om 20-30 grader? :O kung!

Idag i matsalen hände ju en busig sak... vi satt där och käka, och jag som vanligt i min egna värld. Hör plöstligt hur något låter och en kille kommer krypande under bordet, börjar klämma/peta Tessan på låret och kryper sedan ut mellan jag och henne. Vänder mig om sen och ser att en annan kille filmat hela händelsen, dom körde tydligen burträskbingo.... hoppas verkligen inte den där filmen kommer ut på youtube! :O (jag var som sagt helt lost in space...)



If it makes you happy, It can't be that bad.

Har suttit vid datorn hela dagen och ruttnat, standard. Håller dessutom på att spränga sönder mina öron så lär väl bli döv snart... Ska nog dra mig mot duschen snart och äta middag innan jag avlider! hade ju också tänkt färga mitt hår idag men tror det får bli nästa vecka ist. Så får alltså lida ett tag till... hoppas ni som måste se mig överlever!


Gillar att jag dunkar partymusik på en söndag...


I don't wanna be here anymore.

Gårkvällen var riktigt mysig, satt först på bryggan sen då Matilda kom så for vi på ica. Köpte lite smått och gott, for sen tillbaka till älven och satte oss under bron, haha (A) sen till stan, chilla på bion ett tag och drog sen till Max. Satt på Max i ca 3 timmar.... haha kul liv vi har!

Vädret fortsätter suuuuga idag så finns inget att göra, ska nog ladda hem en film lr nått!


Anywhere you are, I am near. Anywhere you go, I'll be there and I'm gonna be here forever more.

Ska skynda mig till duschen nu, sen blire att dra in till stan och mysa på bryggan med dom bästa ♥ förhoppningsvis så börjar det inte spöregna, annars är vi rätt så körda...



Kärlek på högst nivå! ♥


Under the coconut tree, you be chilling with me.

Måste väl börja och tacka Linnea som fixade min header, dock så gillar jag inte bilden men tack ändå! ♥

Igår krigade vi oss ut i regnet och for på fotbollen. Klutmark vann med 6-2, kung! sen for jag hem till Emelie. Åkte bak på Tessans moppe, fyfan vad geggigt och blött det var :O Tessan lyckades då doppa fötterna i pöl, stackars flicka säger jag då bara! (A)

Idag skulle vi igentligen fira Matilda, men Emelie kunde inte så förhoppningsvis blir det nästa vecka ist! så ikv vet jag inte vad som händer, fan att vädret ska vara så dåligt.... jag och Linnea försöker komma på nått, går inte så mke framåt men (A)



I'll be right here when your world starts to fall.

Åååååååååååå jävla väder, vi som skulle på fotboll ikv... men får se om vi krigar oss ut i regnet ändå!
Dryg dag vare också, hade dock sovmorgon vilket var nice men sen hade vi 40 min nk och efter det engelska där vi skulle skriva nån skit, enligt henne var det nått prov. Skrev iaf om växthuseffekten, haha fy fan vad jag sög.

Har världens värsta träningsverk kan jag lova, kan knappt sätta mig ner för det gör så ont. Ser dessutom ut som att jag skitit på mig då jag går... tror det är dags att börja röra på sig lite mer? blev faktiskt taggad på att börja träna efter 2000 m igår på gympan!

Måste också tacka min kära syster som köpt hårfärg till mig (A) så nu ska jag alltså bli brunhårig!


I don't want to be anything other than me.

Dansuppvisningen idag, lr ska väl säga igår gick ovanligt bra faktiskt! ibland måste man få skryta lite =) såg dock ingenting för ljuset blända (A) Nu taggar vi till joypeak, vet dock inte hur vi ska hinna då vi har 3 gånger på oss att förbereda... tror vi skulle dansa våran förra dans, så blir kanske inte så svårt att lära in då. Aja, det blir nog bra :)

Blir antingen att fara och se på fotboll imorrn lr kanske spela volleyboll, och Emelie var rätt taggad på att grilla efteråt :) sen ville hon basta och bada det lilla tapet, jag tänker då fan inte bli sjuk!

Nu ska jag göra det jag gör bäst, sova!


Make me move like a freak, Mister Saxobeat.

Imorgon taggar vi alltså inför 2000 meter på gympan, prov om regeringen i samhälls och dansuppvisning på kvällen. Kan inte säga att jag är speciellt taggad men... bara inför dansen då!
Lyckades med det omöjliga idag och slog in tummen i ugnsluckan. Skolans ugnar är ju som sagt inte som hemma, denna var fan stenhård(slog in i innerglaset) så nu är min högra tumme lite större än den vänstra, kul!

Håller på att smida planer nu inför helgen med mina älskade vänner, tanken var kolla på fotboll och fira Matilda! men helgen har för få dagar så vet inte hur vi ska hinna allt... men det löser sig nog :) 

Nu ska jag vara duktig och läsa om regeringen, kändes dock jävligt drygt men. Politik och jag går inte riktigt ihop...
 


Grattis ♥

Idag fyller världens bästa Matilda Lindgren år! ett stort grattis till henne! ♥





Dessutom så skulle min mormor fyllt 80 år idag. Har fortfarande inte fattat att hon är borta, och kommer förmodligen aldrig göra det... finns inga ord som beskriver min saknad, hon var oslagbar och kommer alltid vara världens bästa mormor i mina ögon ♥



Save your soul, before your to far gone, before nothing can be done.

Hatar pollen just nu, kan knappt gå ut utan att nysa. Kult! Lyckades ändå vara ute och sola ett tag, men inte fan blir man brun inte!
Imorgon äre måndag igen vilket betyder skolhelvete....

Måndag: inget speciellt tror jag?
Tisdag: prov i naturkunskap.
Onsdag: prov i bageri.
Torsdag: prov i samhälls (regeringen), 2000 m på gympan.
Fredag: sovmorgon, slutar sent..

3 prov i veckan alltså, gissa om jag är taggad på livet!?!?!.....

ska duscha nu, sen blire väl att försöka plugga lite, haha åååååh döööööda mig nu tack!



When it's love, yeah you say them out loud, those words, they never go away. They live on, even when we're gone.

Idag har jag inte gjort ett skit, lr förutom att jag varit duktig och pluggat (är det ens lagligt att plugga på en lördag?). Har 3 jävla prov i veckan så det var ett måste, dock fick jag inte in mke i hjärnan men.
Igår var jag och Tessan hos Emelie, käkade kladdis, såg på barnprogram och fick se deras kycklingar, små söta varelser det dära! Jag gjorde också en stor upptäckt igår, Sara smörjer tydligen in sina ben med potatis? märklig flicka må jag säga...

Försöker ladda hem nån bra film nu, hittar dock ingen så går väl inte speciellt bra... har ist laddat hem Grooveshark till datorn, så nu slipper man starta upp webbläsaren hela tiden. Nice!


Pirates of the Caribbean - On stranger tides

Igår var jag på bio med Tessan och Linnea, såg såklart Pirates of the Caribbean! SJUUUKT bra! kändes dock lite konstigt utan Orlando Bloom och Keira Knightley, men huvudsaken är ju att Johnny Depp var med. Ingen Pirates utan Jack Sparrow! (A)
Kan inte fatta att han är nästan lika gammal som min pappa, men är ändå en av dom snyggaste på jorden. Nästan lite läskigt, men sant. Gillar också att Penelope Cruz var med, hon är så cool!

Filmen var iaf kung, ett måste för er som inte sett den! :)


Kissemissar

Nu äre så här att våran katt Maya har fått 3 kissemissar i natt! och våran andra katt Skorpan väntar också kissar som kommer om ca en månad. Så kommer krylla av småttingar här! bara att höra av sig om ni är sugna på en katt lr två (inte att äta, utan som husdjur). Kan också varna att Maya är en nästan överdrivet kelig katt, så det finns risk att det går i släkten! men det är mys :$


Har tyvärr ingen bild, men för er som inte vet hur en katt ser ut så kommer här ett exempel:


Mjauu


There's a fire starting in my heart.

Sitter och taggar inför NP imorrn, må ju vara den bästa stunden under hela skolåret! Med min hjärna så kan det inte bli något annat än MVG.... lr? tror seriöst läraren kommer skratta då hon ser mitt prov, så illa äre faktiskt.
Så hade ju tänkt att plugga lite inför imorrn, men det får bli senare (standard). Älskar att vi inte kommer ha någon mer matte efter imorrn, awesome!
Har typ 2 lektioner imorrn (+np) så slutar rätt tidigt, sen ska jag och Tessan på en jobbintervju, får hoppas på det bästa! :D

Låg föresten vaken inatt och grubblade över hur fattig jag är, så steg upp för att leta om jag hade nå pengar, och tro det eller ej... men hittade 650 kronor som jag inte ens visste jag hade? kung!

Igår for jag och syrran till Sara och Emelie och såg på I am number four. Riktigt bra film! hade inte suttit fel med några superpowers ibland, haha (A)




She's got her lipstick on, here I come, da da dum.

Vad hände igår igentligen? var helt säker på att Irland skulle vinna, deras låt var ju grym! Men hoppades såklart på Eric :) Men seriöst, Azerbaijan? går knappt stava till heller (var tvungen att googla för att stava rätt)... fast 3a är ju inte så dåligt! 



Haha helt galna killar...


What are words, If you really don't mean them.

Känner mig ovanligt duktig som gör läxan nu, går dock inte så bra men... nån engelskaskit då man ska sammanfatta en nyhetsartikel, kuuuuul.

Igår var jag, Tessan, Emelie och Julia och kollade på The Freakshowdance, grymt bra! älskar att dom hade cirkustema, riktigt nice :) For sen (förutom Julia) till älvsbacka för att grilla med Linnea och Anja, mysigt :) Dom var också busiga och tog sig ett dopp i älven!




Just stop for a minute and smile .

Som ursäkt till vrf jag inte bloggat är väl att våran dator är cp, hade just skrivit klart ett inlägg då den dog (den stänger av sig självt). Blev så arg så orkade inte skriva om inlägget, haha.
Iaf så tänkte jag skriva lite kort om min spännande (?) vecka...

Tisdag
- Såg på teatern Gökboet, riktigt bra! nog den bästa teatern jag nånsin sett faktiskt! :) såg också på musikarna som hade en musikshow lr vad man nu ska kalla det, dock så vara bara genrepet så var kanske inte lika bra som själva showen. Bra låtar osv, och tjejen som sjöng opera var sjukt bra!

Onsdag - Hade vem-som-kavlar-bäst-bröd-tävling med Samuel och Jimmy, och det slutade med att Samuel kastade mjöl i mitt öga. Funderar seriöst på att byta klass...

Torsdag - Skolan var lika bajs som vanligt, hade dock ingen gympa vilket ägde, så vi gick och käka på Frasses ♥ (har käkat där 3 gånger på typ en vecka, känner mig inte smal). Såg film med Frida på kvällen, först Life as a house och sen Angel eyes :)

Fredag - Sovmorgon (A) fick veta betyget på mitt engelska tal, VG! haha kung :) stan och sen hem.

Väntar på mat nu, kyckling ♥ sen ikv ville jag och Tessan grilla men ingen kunde typ, och vädret sög... men kanske nästa helg? Får se om vi hittar på nått annat kul, annars blire väl film! (standard...)





Don't you ever feel like you're less than fuckin' perfect.

Är inte död för alla som tror det, har bara varit lite lat och haft annat för mig så uppdateringen har varit mer än kass. Aja, nu är jag tillbaka, och har väl hänt en hel del senaste veckan men mitt minne är ju som det är, minns knappt vad jag gjorde igår?...

Idag på samhällsen fick läraren för sig att vi skulle vara "snälla" med varann, så vi skrev på lappar bra saker om varandra (alltså om varje person i klassen). Haha dog typ lite då jag läste mina lappar! men kul vare :) Sen så fick vi tillbaka våra prov som vi hade i torsdags, hade fan inte tränat mke kan jag lova, och tänkte drf skryta och säga att jag fick VG :] hehe.
Hade mitt muntliga tal i engelskan idag, hatar verkligen att prata inför folk, speciellt på engelska... men jag överlevde trots allt! och nu äre då gjort så ;)


Vill tillägga att jag hatar spotify just nu, ganska onödigt enligt mig...

RSS 2.0