Jag tror att jag faller, jag faller.

Det var en pojke idag på fritids som åt så mke ris att jag tappa hakan. Har seriöst aldrig sett någon äta så mke ris i hela mitt liv. Finns förmodligen nån kines som klår han... men för att vara svensk var det där de värsta jag varit med om!

Ikv blire nog stadsfesten med Lina, Emelie och kanske Linnea :) var tänkt att jag skulle köra moppe, men det har typ hänt nån olycka nyss med en moppe och en bil, så bara för att så kommer mina föräldrar inte låta mig fara... -.-
Taggar då redan morgondagen som kommer bli kung! och lördagen med, whiiiiihooo!!!!! ;D

Ska duscha nu, byta kläder osv, sen ska jag höra om Lina lever lr om hon är stekt...


Just remember when you come up, the show goes on.

Skulle "vila" på soffan, vaknade ist av Frida: sover hon eller?
har seriöst inga krafter kvar av det här jobbet... och igår lyckades jag till och med somna på Frasses... vaknade då av att Sara lr Emelie (minns inte) frågde om jag sovde...
Hur ska jag överleva denna vecka? funderar seriöst på att bröja dricka kaffe. Vill fan inte vara trött i helgen på Stadsfesten... om jag olyckligtvis skulle somna på nått olämpligt ställe får ni gärna väcka mig!

Två av barnen på fritids kom fram till mig idag och frågade om jag kunde trolla... Ser jag ut som en trollkarl lr? :O haha dom där barnen kunde typ trolla iaf, riktigt skickliga!
Måste gå och duscha snart, sen taggar vi om till en ny dag med söta små barn, haha lät lite peddo...
och imorrn så börjar ju Stadsfesten, WHIIIIIHOOOO!!!!!!!! :D



So how come when I reach out my fingers, It seems like more than distance between us.

Nej, jag har inte dött. Bara lite lost in space, as always! nä men har inte orkat blogga helt enkelt...
Midsommar var helt galen men kul! nu taggar vi stadsfesten ist som kommer bli grym, det kan jag lova :) måste bara genomlida en veckas jobb, sen då jävlar!

Ikv blire att vara med finaste flickorna ♥ vad som händer vet man aldrig...


extrasaltat smör?

Har kört runt och runt i stan på jakt efter extrasaltat smör till min mamma, men icket fanns det!
så ist spårade vi på Max (längesen jag skrattade så mke, har fortfarande ont i käkarna och magen...), Lina lyckades få sig ett ragg på en mack, fick vara livrädd då Lina skulle växla medans Sanna körde, Lina råkade hälsa på fel killar så det uppstod en väldigt pinsam situation och dagens goda gärning var då vi vinkade till en kille vid ica-har aldrig sett någon gladare!
Vet inte vad som hände ikv, kommer förmodligen aldrig veta. Men kul vare! blir dock lite orolig hur morgondagen ska sluta om vi är så här galna dagen innan...

Var också på fotbollsmatch ikv, klutmark vann ofc! hade dessutom min sista jobbdag för i veckan, whiiiie!!!!!!!!! har köpt Stadsfestenbiljett vilket känns kung, dock ska inte frugan min dit vilket kommer vara baaaaaajs.



You should never give up what you love.

Ska snart sova, är tröttare än tröttast kan jag lova. Förkylningen har då blivit lite bättre, har dock blivit lite hes (låter som en man i vissa lägen) och får sånna där stunder då rösten spricker... men det gillar vi! Jag är ju trots allt shemale så...
Jobbet idag rullade på som vanligt=barnen var söta som alltid och jag var helt lost in space.
Min rygg kommer dock vara sne och vriden åt alla jävla håll efter dessa 4 veckor, känns kul. Men vad gör man inte för pengar?

Har haft en liten emo-stund över mitt hår, vill att det ska vara långt och tjockt! inga jävla små fjun lite här och där... saknar också mitt röda hår! hade tänkt färga det efter sommaren, men frågan är om jag kan vänta? den som väntar på nått gott väntar aldrig förlänge.......?





Save your heart for someone that's worth dying for.

Min dag har inte varit den roligaste, varit förkyld som aldrig förr men kämpade mig ändå till jobbet. Allt gick åt helvete, men tjänar ju ändå pengar så va fan ;)
När jag kom hem blev det tacos till middag, mumma! sen tårta eftersom att min bror fyller år idag. 22 år... nästan så att man kan börja kalla han gubbjävel lr nått, haha!
Ska väl snart gå och lägga mig, är sjukt trött eftersom jag bara sovde 2 timmar i natt...
Känner mig inte taggad för nånting just nu, vill bara bli frisk! vill också jobba bort dom här 2 veckorna (STADSFESTEN, TAGGAAAA!) så jag kan få ha lite sommarlov (A)
Nu taggar vi fredag, vad som händer är ännu oklart men kul ska det bli! ;D




GRATTIS ♥



Ett stort grattis till min älskade vän Matilda som tagit körkortet idag! ♥


Vila i frid ♥


You sound just like love.

Är sjukt avis på Julia och Frida som varit på Rix Fm Festival i Luleå idag! Fatta Eric Saade, Ulrik Munther, Loreen... ååå vad jag hade velat se dom! Blir dock att se Eric på Stadsfesten ;D och innan jag dör ska jag ha sett Ulrik live, ett måste!
Det var igentligen tänkt att jag och Tessan också skulle följa, men det blev inte. Så ist har jag suttit hemma och varit snorig som fan, hostat och huvudet dunkar som aldrig förr... hade också tänkt fara på fotboll ikv men eftersom jag är så förkyld och ska jobba imorrn så äre bäst jag vilar.
Och som om den här dagen inte kunde bli tråkigare så har en av Izzas kattungar (som hon fick igår) dött... :( den orkade inte äta själv så har försöka mata den... en annan mår också jättedåligt, så blir att be till gudarna att den klarar sig!
Hon har alltså fått 6 ungar, 2 var dödfödda och en dog efter ett dygn... livet kan vara jävligt orättvist ibland!

Is it the way that you talk, that's causing me to freak. Is it the way that you laugh, that's making my heart beat.

Vill bara säga att jag är sjukt avundsjuk på alla som sett Escape The Fate på Metaltown ikv! hade jag varit lite rikare hade jag varit där också, men icket...
Men nån gång ska jag se dom live, ett måste!!!



You gotta love being you.

Dagen började inte speciellt bra, fick genomlida en timme med Thomas Di Leva på radion... (undra vrf samma radiokanal spela samma artist hela tiden? lr så vare 30 olika personer som alla låter som han...). Förutom den plågsamma stunden så har dagen varit rätt kul, lite lång men. Fick ett ragg på 6 år som sa "du är jättefin!" sprang sen iväg och åt sin mat, kom sen tillbaka för att hämta mer mat och ger mig en kram (A) haha!
För er som undra så jobbar jag på Tuböleskolan, världens finaste ungar måste jag då säga! har lika lång dag imorrn så kommer bli tufft men som den krigare jag är klarar jag allt!

Gårdagskvällen spenderades i Julias lägenhet, tjockade oss med pizza och sen tog jag och Tessan den mest läskigaste cykelturen i vårat liv och drog ner till bryggan. Linnea, Wille och några okända personer var där, satt där ett tag men vi for tillbaka till lägenheten ganska fort igen.



If only I knew what I know today.

Har sjukt ont i min axel, sträckte mig säkert igår på dansen... har dans idag också som börjar om en timma typ, kommer se ut som en stel kamel.
Sen så skulle jag äta nudlar till lunch/middag?, var riktigt sugen men upptäckte då att syrran tagit sista paketet... blir att svälta ist.
Nyss ringde det från kommunen och undrade om jag ville jobba en till vecka, så nu blire alltså 4 veckors jobb, kung!
Känner mig dock inte så taggad inför imorrn, lr är iaf lite nervös :] kommer faila totalt! har alltså inskolning imorrn och på fredag från 08.00-15.30... lite drygt men. Sen nästa vecka då jag börjar jobba på riktigt så blir det mellan 07.00-13.00 så det är nice :)

Nu ska jag byta kläder, käka och sen blire in till stan! :)


There's nothing I wouldn't do to hear your voice again.

Luktar lagomt mke rök nu, kult. Men trevligt har det varit, fick till och med lite besök av 2 herrar! haha dom ville kolla in vackra Klutmark, finns såklart ingen finare plats!

Bjuder på en film där Lina visar hur man rullar pinnbröd...


Grillning med världens bästa! ♥

Blir grillning nu med finaste brudarna! ♥ skulle igentligen till stan men blev i Klut ist (A) kommer bli myggbiten som fan men det är sånt man får ta då det är sommar! kommer också frysa häcken av mig men tur man har frugan som kan värma... :$


Bilder från i söndags då vi grilla:













Blir typ rädd för mina skumma vänner...


Give me everything tonight.

Sitter i min ensamhet och tuggar på en godisklubba-pinne... finns inget bättre sätt att spendera sitt sommarlov! nä men hade tänkt hitta på nått med Lina ikv, men kände mig för trött så vi taggar imorrn ist :) blir nog att grilla så för den som är sugen äre bara att höra av sig!
Har också dans imorrn, får se om jag tar mig ner till stan men det ska nog gå att fixa! och om vi ska grilla så måste jag hur som helst ner till stan så! ;)

Nu ska jag fortsätta tugga och spränga mina öron med musik ♥


looove it ♥


You could have let me love anyone but I only wanted you.

Var på möte idag om sommarjobbet, ska få jobba 3 veckor ist för 2 vilket är kung! fast nästa vecka blir bara 4 dagar eftersom att det är midsommar på fredag :)
Då jag kom hem såg jag och syrran på Red riding hood, den var bra fast trodde den skulle vara bättre men. Killen som spelar Peter (Shiloh Fernandez)  är förmodligen Guds gåva till mänskligheten, grrr!




Put your hearts in the air.

Har just varit och grillat med världen finaste brudar ♥ var jävligt kallt men som de krigare vi är så klarar vi allt!



Gårdagen var helt galen, lr den började lite segt men blev riktigt kul senare! det började spåra ur då det blev vattenkrig men det gillas! (A)
Sen så har jag kommit ut ur garderoben och erkänt att jag är en transvestit/shemale... heter Josef, går som en man (ungefär som en gorilla) men ser ut som en tjej. Vad som gick fel vet nog ingen...


Mina nya skor som jag fick av Fosse, dock så fick jag inte behålla dom...

 


I hate myself for losing you.

Har just gjort mig klar inför kvällen, har dock inte hittat några kläder!!! blir alltså 20-års fest ikv för min älskade vän Sara som fyllde 20 i onsdags! blir nog kung ;D
Gårkvällen var väl lite skum, men rolig var den iaf! kommer sakna min klass över sommaren så får hitta på nått nån dag? kommer också sakna hotellarna som börjar på a-torp nästa termin!! :(

Har fan inte fattat att vi fått sommarlov, lr fatta det typ imorse! skööööönt som fan :D blir möte på måndag om jobbet vilket känns sjukt bra, äntligen får man ihop lite pengar.
Är dessutom fortfarande bränd, men kunde då sova bättre i natt än dom andra nätterna. En av mina lärare sa att jag kommer få hudcancer, och den andra sa "Oj! jag som trodde jag var värst..!". Känner att jag blir ganska mobbad, alltid nån som ska kommentera min bränna... -.-

Tänkte också berätta om i torsdags då jag NÄSTAN dödade Lina...
Vi spelade krocket hos henne och jag ska skjuta bollen upp för en lång backe, så jag säger till Linnea att hon ska akta på sig. Tänker inte på att Lina också står brevid mig så jag laddar allt jag kan men missar bollen och träffar lina med klubban rakt på hennes nyckelben!!!!! fick först panik och trodde hon dött, men sen då hon satte sig när och skratta så vare nog lugnt. HAHAHA alltså kan fortfarande inte sluta skratta... fast hon kunde fan ha dött, tänk om jag träffat henne i huvudet???
Snäll kompis jag är! ♥

Blev ett långt inlägg nu, så avslutar med att bjuda på 2 bilder från igår!





Snodde bilderna av Wille!


I don't care if the whole club is dead, 'cuz the party's in my head.

Ursäkta för den dåliga uppdateringen, har haft fullt upp senaste dagarna så har en hel del smått och gott att dela med mig av. Men det får bli senare, för snart drar vi in till stan och då blire fest!!!!!!! ;D TAGGAA




GRATTIS!!! ♥

Idag fyller min älskade vän Sara Nyström 20 år!!! ett stort grattis till henne ♥



gå inte vilse på systemet nu... (A)


Sleeping to dream about you.

Alltså min solbränna blir bara värre och värre för varje dag, vet inte vad jag ska ta mig till! kommer typ inte komma till skolan imorrn... ååååååååå. Och så ska det ju vara asvarmt imorrn (hela veckan) så vet inte vad jag ska ha för kläder, vill inte bränna mig mer och dessutom inte visa min misslyckade bränna.
Imorrn blire ju att mata ankorna med klassen... haha skum klass? ja. Sen ska vi väl göra nått annat också! Förhoppningsvis slutar vi tidigt, men har dans vid 4 så blir väl att chilla runt med Tessan (A)

Var iaf och kollade på balen idag, måste säga att det sög där vid Scandic! om jag ska gå nästa år så ska dom fan flytta tillbaka till parken (förhoppningsvis är stadshotellet klart då!). Kom ju massa bussar som störde hela tiden, fail...
Men fanns massor med fina klänningar som gjorde mig taggad på att gå själv, dock så skulle jag förmodligen ramla fram på mattan så klantig som jag är.



Please don't blame me for trying.

Kvällen skulle igentligen spenderas hos Emelie, men det blev så att jag, Linnea och Lina var hos mig, for sen till Lina och drog sen vidare till älven där vi tjocka oss med kladdis ♥ blev också lite smått läskigt där ett tag... haha!
Börjar också undra om Lina ens tagit moppekörkoret? galen brud! ♥

Imorrn blire att fixa min SUPERSNYGGA solbränna! vet seriöst inte om jag ska skratta lr gråta, kommer inte kunna lämna huset om jag inte lyckas fixa den... Linnea och Lina stod bara och skratta då dom såg den, det här är fan riktigt jävla illa. Blir nog polotröja imorrn...
Drar sen in till stan vid 3 och hålla Linnea sällskap som ska fota på Bonnstan (balen). Sen blire väl till Scandic och kolla på när dom går på röda mattan, blir nog nice!




GRRRRRRRRRATTIS!!!!!!!!!!! ♥

IDAG FYLLER VÄRLDENS BÄSTA THERES SUNDGREN 18 ÅR!!!!!!!!!!! ETT STORT GRATTIS TILL HENNE ♥


OSLAGBAR ♥


Oh mama mama mama, I just shot a man down.

Stekt i 3-4 timmar nu... ett tips är att aldrig somna då ni solar! ååå ni kan kalla mig räkan. Min mage är alldeles genomstekt, kan inte ens röra vid den för då gör det ont... finns ingen som är lika skicklig som jag!  

Efter maten blire att vara med världens bästa brudar ♥ vad som händer då vet jag icket, jag och Emelie skulle iaf leka gorillor?... blir nog intressant.

Ska duscha nu (min mage kommer döö!!), sen göra mig klar och byta kläder, ser ut som ett tap nu.


Hon är så sjukt bra, finner inga ord.


I am afraid to walk this world alone.

Är fortfarande mätt sen middagen, kycklingfilé är så jävla gott! måste vara guds gåva till mänskligheten! ska snart bege mig ut och ta en prommenad med hunden, sen blire väl som vanligt en film :)
Sjuuuuukt skönt att man är ledig måndag och tisdag till veckan! ska sova som aldrig förr (A) lr på tisdag blire stan och sen fara och kolla på balen, blir nog kung! Linnea ska till och med fota då så hon ville ha lite sällskap :)
Gårkvällen.. ja vet inte vad jag ska säga, den hade väl sina bra stunder! tur som fan att det finns Max och Frasses där man kan värma sig (A) och tur att man har världens bästa vänner som kan göra den tråkigaste stunden till den bästa! ♥

Har sjukt ont i halsen så blir att klä sig mke då jag går ut. Vill fan inte bli sjuk nästa vecka! :O


I wanna know that you will catch me when I fall.

The hills have eyes måste vara den sjukaste filmen jag sett, har då aldrig blivit så förbannad förut. Den var typ ändå bra men riktigt sjuk! Ska aldrig mer se film, har gått runt hela dagen och varit arg...
Såg iaf filmen hos Tessan och Julia igår, och innan det hade vi käkat grillat och Frida hade färgat julias hår :) Hade också varit på stan på dagen, och snart drar vi in till stan igen, blir nog nice!

Har fan inga kläder att ha ikv, funderar på att vara naken... blir dock kallt i denna blåsten. Nä, nu ska jag leta kläder, käka och sen packa grejer, blir att sova hos Julia ikv :)


Igår vid matbordet...
Tessan:
- Jag minns då jag svalde ihjäl mig.
Jag: - och ändå sitter du här nu?

haha hur fan kan man svälja ihjäl sig och ändå leva?...



Look, if you had one shot, or one opportunity, To seize everything you ever wanted in one moment, Would you capture it or just let it slip?

Har just kommit hem från stan, var först och kolla på Frida och Sara som dansade zumba (jag, emelie och tessan ska också skaka rumpan nån dag!), sen for vi på Frasses och tjocka oss (A) spåra ett tag där utanför innan vi for till Markus (Sara och Emelies brorsa).

Kan också säga att gudarna lyssnade på mig för färgen vart bra! har alltså mörkbrunt hår nu (A)

Imorrn blire stan och på kvällen vette fan vad som händer, bara att höra av sig den som vågar!


The musics got me going higher, i feel like i can touch the sky.

Sitter med hårfärg i håret just nu, ska be till gudarna att det blir bra... min utväxt har inte varit fager kan jag lova, drf jag gått runt med mössa även fast det varit asvarmt. Tyckte det liksom var dags att färga det nu, till och med min pappa hade börjat klaga på min utväxt, och då äre fan illa! 

Snart drar jag in till stan för att kolla på då Sara och Frida dansar zumba! blir nice :) Emelie det tapet ska också med så blir kanske inte så kul men...
Kvällen spårade då riktigt rejält igår, men vad kan man förvänta sig med mina vänner? (nog för att jag spåra mest men...).   



It's like a disease the way Ya'll killing me.

Idag börjar mitt och Linneas nya liv, å nu finns det ingen återvändo!

Ska snart fara till Tessan där jag ska äga ut mina vänner i kubb, blir nice! och nu har man alltså inge mer skola för än nästa onsdag, kung! känns lite ovärt att vara ledig en vecka sen har man 2 skoldagar där vi knappt kommer göra nått... kunde vi inte bara fått sommarlov nu?

Är så sjukt trött så lär väl somna under kubb-matchen, haha! sovde fan inte bra i natt, vaknade av att jag fick senadrag i hela benet... både tanken på att amputera bort benet och ta livet av mig snurrade i min skalle, finns fan inge värre smärta.



RSS 2.0