Me want.






Grattis på födelsedagen<3

Idag fyller världens bästa och sötaste Skorpan 13 år! :D


Grattis Skorpan!<3

Glad Påsk! :)




Har ätit så sjukt mycket godis (la i lite godis i påskägget för att det ska se ut som att jag varit duktig och ätit lite), köpte ju två påsar godis och sa till mamma "det här godiset borde räcka i två månader men det kommer det inte göra" jag hade såklart rätt. Men man måste ju få trycka godis då det är påsk :)
Är hos Staffan nu och ska snart äta påskbord med några av hans släktingar, hoppas alla får en trevlig påsk! :)



28e Mars.

Vaknade kl. 9 idag av någon konstig anledning även fast jag är ledig. Det är inte normalt för att vara mig. Har varit på stan och städat lägenheten idag. Sen har jag såklart sett på Oth all annan tid av dagen ;)

Måndag, tisdag och onsdag spenderade jag hos Staffan och igår var jag en sväng med mamma och handlade på Solbacken. Köpte två påsar godis.. men det var 2.90 på Willy's (om man är Willy's+ kund) så köpte de goda sorterna där och sen på Ica (3.90) köpte jag de som dom inte hade på Willy's ;)

Imorgon väntas jobb så ska försöka sova nu :)




Min frukost och middag. Middagen såg kanske lite skum ut men den var god :)

Bikini 2013










Vill köpa en (flera) ny bikini till sommaren, är så himla svårt då det finns så många snygga. Det här är bara några från HMs så finns ju massa fler att välja på. Den svarta är sjukt snygg, dock jobbig att sola i. Kanske blir någon av dessa men ska fortsätta kika runt! :)

25e Mars.

Igår då jag var påväg till jobbet lyckades jag vara klantig som vanligt. Ramlade två meter från dörren, tar alltså ca 25-30 min att gå och jag ramlade då det var två meter kvar...
Krossade min tumme då jag landade på den. Eller krossade den inte riktigt men kändes som det i alla fall. Var rädd att jag inte skulle kunna jobba och det kunde jag knappt, 98% av allt man gör på mitt jobb är att använda händerna/fingrarna. Det värsta var att smöra mackor då man använder tummen mest och vinklar den fram och tillbaka (är högerhänt så landade såklart på höger tumme). Märkte efter halva dagen att jag hade ont i ryggen också vilket jag hade dom första dagarna då jag började jobba där för då var jag inte van att röra på mig hehe. Men nu har jag ju jobbat där i över 3 månader och inte haft ont, påväg hem från jobbet kom jag på att jag hade ju landat på ryggen då jag ramla så den blev väl också krossad.

När jag kom hem åt jag en sjukt god tonfisksallad, två tummar upp för den! (hade jag haft fler tummar hade dom också åkt upp). Tog sen en promenad i finvädret, hade dock blivit mörkt då men var mysigt det med. Gick till Coop och köpte en Marabou vit choklad, den var lite skum i början men sen blev den god men man blev ganska fort less. Marabou kan aldrig bli fel<3
Sen så blev det Oth hela kvällen, somnade dock framför TVn en stund och klockan var inte speciellt mycket. Är bara småbarn eller vuxna som somnar vid TVn...

Idag har jag varit på stan och köpt två basic linnen, en t-shirt och ett till kortare linne/bandue/bustier? (har ingen aning vad dom kallas). Allt var på rea, älskar rea :))

Nu ska jag gå in till stan och ta bussen till Staffan<3









23 Mars.

Hade en jättetrevlig kväll igår! först jobb, en sväng på Af och sen hem och göra mig klar för kvällen. Linnea och Tessan hämtade upp mig sen for vi till Julia. Staffan, Anton, Isak och Julia kom sen och då började vi förfesta. Blev shotar, spel och många skratt under kvällen. Wille, Christian och Pia (deras hund) kom på besök vilket var jättekul!
Drog sen på Allstar där vi dansade som aldrig förr och träffade massa roligt folk. Jag, Staffan och Anton for tidigare än dom andra för vi ville hinna äta innan bussen gick. Slutade dock med att vi alla tre sovde hos Frida.
Idag har vi sett Tv, bl.a Ullared. Anton vill att vi ska göra en roadtrip dit så han kan köpa sockar... Får väl se hur det blir med det. Sen så har jag sett Oth och tagit det lungt hela kvällen. Ska sova nu för imorgon är det jobb!

Var svårt att ta en bra bild på Pia (hon blev lite smårädd då 7 pers blev galna och ville gulla med hon) och min mobilkamera inte är den bästa. Hon var hur snäll som helst och kunde inte sluta kolla på hon!
Sista bilden behöver jag inte kommentera.









God Natt.

Varit på stan med mamma i eftermiddag och handlat massa mat. När jag kom till Frida städade jag kylskåpet och sen såg jag säsongsfinalen av Pll. Vill att det ska bli juni så nästa säsong kan börja!!
Åt en chokladpåskhare till tv-tittandet, minns då jag var yngre så fick vi alltid en sån där påse med chokladpåskharar och chokladtomtar vid jul :) Blev dock väldigt mätt av en stor hare, är kanske inte meningen att man ska trycka allt på en gång.
Nu ska jag sova så jag orkar jobba imorgon!




21a Mars.

Kände att det var dags att göra ett inlägg nu efter en veckas semester från bloggen. Har väl inte gjort speciellt mycket förutom att vara med Staffan, letat jobb, ätit god mat och gått på stan. Att jag sett Tv, film och serier vet ni nog redan.

I lördags vart det i alla fall fest. Förfest i julias lägenhet (Tessans syster) med lite blandat folk. For sen ut på Mollys då Allstar hade 20+ (hade dock läst att det skulle vara 18+ så sög ju att dom lurades). Kan säga att jag är inget fan av Mollys. Dålig musik och Dj, gick inte dansa till musiken. För mycket folk, dom släppte förmodligen in mer än lagligt. Om det skulle brinna skulle alla dö förutom tjejen som tog betalat på övervåningen (Mollys ligger under jorden med Lucifer).
Vi var där en timma sen drog vi på Kungsgrillen för käk, så jävla gott det är. Tog sen bussen hem till Staffan.

Imorgon väntas jobb 06.00-14.45 och sen blir det party, wihoo! ;)




Har inga roliga bilder så bjuder på den goda maten jag ätit senaste dagarna (fiskbullar och avokado är guds gåva till mänskligheten).

Kissemjau.



Gullegumman<3

Hade tänkt fara till syrrans lägenhet ikväll men tror nästan jag far imorgon. Kan åka in med mamma och pappa som ska på hockeyn, då slipper jag vara själv i lägenheten (är så mörkrädd:$). Kan dock inte duscha håret för ens jag kommit till lägenheten för har mitt silverschampo där och eftersom att mitt hår är gult så vill jag inte duscha utan det (A)

Ser på film nu och ska väl fortsätta med det resten av kvällen :)

15e Mars.

Vaknade kl. 8 imorse av att min syster skulle till skolan och mamma skulle till jobbet. Kunde inte somna om så låg i sängen i 2 timmar tills en fet äcklig fluga kom in.

Har sett TV hela dagen och hade egentligen tänkt fara med bussen snart men ångrade mig så tar 8 bussen till stan istället så hinner jag äta tacos här hemma :)






Oz The Great and Powerful.

 
Massa bra skådisar som James Franco, Mila Kunis, Michelle Williams och Rachel Weisz. Vill se! 

Snuten i Hollywood.

Ser på Snuten i Hollywood 2 och äter kvällsfika. Älskar Eddie Murphys skratt, haha så himla härligt det är! Börjar bli småtrött, så ska snart sova så hörs vi nog imorgon :)

14e Mars.

Gårdagen började med att jag vaknade onödigt tidigt. Ett snabbt besök på af, till Frida och käka lite lunch och se Oth, tillbaka till stan för att försöka hitta något att ha på mig på lördag (party). Lyckades hjälpa Frida att hitta ett par svarta jeans och ett snyggt linne som jag egentligen ville ha, men slutade med att Frida köpte det? aja, så funderar på att fara en sväng på stan imorgon eller lördagsmorgon.

Idag har jag mest bara sett film som vanligt :)



Behöver hjälp med vilken jacka jag ska köpa. Båda är snygga på olika sätt men HMs är ju lite billigare... hjälp mig är ni snälla :)

12e Mars.

Gårdagen började med att Sara var påväg att pussa mig på kinden, hann undan som tur var.
Sen blev det duschen, kleta på smink, äta middag, dans, stan, hem och duscha igen, äta kvällsfika och sen bussen till Staffan.

Vaknade onödigt tidigt idag (hade en skum dröm som vanligt) så tog just en pn. Ska se pll nu i väntan på att Staffan ska komma hem från skolan :)





You're perfect for me.

Var sjukt trött imorse så jag orkade inte äta. Var dessutom svinkallt att gå till jobbet, ett tag visste jag inte ens om mitt ansikte var kvar för kunde inte känna det. Blev 10 timmars arbete, eller 10 timmar och 10 minuter om man ska vara exakt. Inget jag rekommenderar om man är latare än mig.
Problemet är dock inte att det är jobbigt, det jobbiga är att det är så kallt. Att frysa i 10 timmar är något jag ännu mindre rekommenderar.

Kul inlägg så här på kvällskvisten (nattskvisten?), ska snart bege mig mot sängen som är en halv meter bort, om jag orkar alltså.
Imorgon väntas dans och Staffan, längtar! <3






9e Mars.

Har inte gjort speciellt mycket idag, sett på One Tree Hill och varit en sväng på ica för att hämta mina gratis glass (gåva tack vare ica kortet). Sen gjorde jag en skum men god middag och fortsatte med Oth ;) Såg även Melodifestivalen och tycker det var rätt låt som vann! har inte varit så inne i mellon, men har väl inte varit så speciellt många bra låtar med i år (går ju inte att klå Loreen), några hyffsat bra och sen Robins låt som faktiskt är väldigt bra!

Ska försöka sova nu eftersom jag börja jobba 06.00 imorgon (längtar tills nästa helg då jag är ledig!). Hör att det är någon buse som kör runt där ute med hög musik... och igår kunde jag inte sova (somnade 4) för grannen snarkade så högt, bra isolering.

God Natt!






Internationella kvinnodagen.

Ser på Supernatural men ska snart sova. Var tänkt att jag skulle festa ikväll men blev inte av så får väl bli nästa helg. Annars idag har jag varit på Af och stan, och resten av kvällen har jag sett Oth :)

Skohuset.

Igår då vi var på solbacken gick jag till skohuset för hade hittat massa fina skor på deras hemsida. Tycker dock att skopunkten är lite bättre då dom har 3 för 2 osv.
Dom här var i alla fall himla snygga, så måste nog köpas inom en snar framtid.



Vill också ha ett par lägre men i svart, så tänkte att dom har skulle bli bra men dom var lite för låga... har sett sånna överallt på stan så borde gå att hitta ett par med högre sula :)



Hittade också ett par söta ballerinaskor med nitar som jag tyvärr inte har bild på ;)

7e Mars.

Började dagen med One Tree Hill och ett nudelpaket, for sen till stan för att shoppa lite och följde sen Mamma och Frida till solbacken. Sitter nu hos Frida och ser på Oth. Åt salta pinnar då jag upptäckte att jag inte ätit någon middag idag, så kokade mitt andra nudelpaket för dagen.

Ska fortsätta se Oth hela kvällen och sen sova, blir en sväng till stan imorgon också så ska försöka stiga upp hyffsat tidigt!




6e Mars.

Har sett på Suits (serien jag inte visste namnet på förut) med Staffan och myst hela dagen<3 Nu är jag hos min syster och har just duschat, ska se på One Tree Hill nu och äta lite gott sen blir det god natt :)





Me want.





Passar nog inte i långkjol då jag är så kort, men snyggt är det!

5e Mars.

Somnade nästan direkt jag kom till Staffan igår. Han försökte väcka mig flera gånger men jag låg i min vanliga sömnkoma. Vaknade vid 05 av att Staffan fortfarande var vaken och sen lyckades vi båda somna vid 06 tiden.
Idag har vi sett någon serie som jag inte vet vad den heter men som är rätt bra. Älskar filmer/serier då advokater äger ut folk och sätter dit dom skyldiga. Serien handlar typ om det och lite annat, har inte sett från början så är lite svårt att förstå allt.





Me want.



Prövade denna goding från Bik Bok i söndags. Fy tusan så snygg den är men 349 skulle nog svida... så om någon snäll människa med en fet plånbok vill köpa den åt mig så är det bara att go for it.

4e Mars.

Påväg till bussen ser jag något litet röra sig, blev jävligt rädd och självklart var det en liten mus. Eller den var inte precis liten, skulle kunnat vara en råtta men den såg snäll ut som en liten näbbmus. Storleken var dock dom två näbbmusar. Stadsparken i Skellefteå är som ett zoo, speciellt på sommaren då måsarna flyger runt och försöker sikta bajs på en.

Sitter på bussen nu påväg till Staffan och ska försöka tvinga han att ge mig fotmassage. Jobbat 9 timmar sen dansträning (har börjat dansa streetdance igen) i 2 tilmar så mina fötter är inte i sin bästa form.

En fin bild på min mus-kompis!




3e Mars.

Ska putsa tänderna och tömma blåsan sen blir det att försöka sova. Jobbar imorgon också sen är jag ledig ett tag, ska bli skönt!
Dagen gick rätt segt på jobbet och jag var så trött så dom andra måste ha trott jag var onykter. Just därför ska jag försöka sova tidigare ikväll, god natt! :)




2a Mars.

Jobbade kväll igår vilket gick bra. Dock kom bussen till stan 20 min försent och då jag tryckte på stopp i god tid så stannade den ändå på fel plats så fick gå en extra lång bit. På kvällen såg jag The Wedding Singer som är riktigt rolig!

Idag har jag varit och handlat med mamma. Först på elgiganten för att köpa ett usb-minne och även batterier till dvd-dosan. Sen till solbacken och handla mat så jag överlever. Hittade ett par fina partyskor på skopunkten men dom var för små i 38a och förstora i 39, så får nog köpa en skosula i så fall. Får se om jag köper dom!

Nu ser jag på Pll och börjar bli småtrött. Börjar 06.00 imorgon så måste sova snart. Vill göra något kul istället... saknar min pojkvän och mina vänner<3


Smygtog en bild på skorna ;)

1a Mars.

Åt just middag och nu mår jag illa... kåndes ju jättekul. Är sjukt otaggad på att jobba ikväll, har så konstiga arbetstider och jag får alltid dom sämsta. 19.30-23.30 ikväll och söndag och måndag jobbar jag 06.00-14.30. Det jobbigaste är att jag inte kan göra något kul imorgonkväll för jag måste lägga mig tidigt.
Skrev till Linnea att jag ville skjuta mig själv, några minuter senare skriver Staffan att han vill sätta en kula i skallen, haha! Han har dock ont i tandköttet så är mer synd om han än mig.

Nu ska jag packa det jag behöver och sen ta bussen till Frida.


Izza och Frida.

Sweet Home Alabama.

Såg på Sweet Home Alabama med syster igår. Har pratat om att se den i flera månader så nu blev det äntligen av (känns dock som att jag såg den nyss, kan alla repliker utantill). Älskar den filmen, den är så mysig och bra skådisar! kan se den om och om igen :]





RSS 2.0