I won't be saved, so dig me my grave.

Har varit hos Emelie ikv, såg på filmen Black Swan. Annorlunda och kanske lite konstig, men sånt gillar ju vi! man förstod aldrig vad som hände och inte hände, låter kanske rörigt men det var väl det som gjorde den så spännande! ;)



Hade förresten matteprov idag, gick fan ovanligt bra! men bara för att så kommer det väl gå åt helvete.... (A) aja, nu ska jag sova. God Natt!!

When you walked into my life, you completed my soul.

Emelie ville att jag skulle blogga, nog för att hon i denna stunden drömmer fina drömmar om mig.... men hon får väl läsa det här imorgon antar jag;) hon ville dock att jag skulle berätta om hennes fina personlighet.... ehm ja, vad ska vi säga om den då? den är väl... fin, skulle jag tro :S HAHA nu ska jag vara seriös! hon är väl en av världens mest underbaraste person, vänner sen typ förskolan! så kan väl säga att du har hängt på ett bra tag och förhoppningsvis tills döden skiljer oss åt ♥ du finns alltid här, är lite sär och vill döpa ditt barn till per!

fint rim på slutet, och helt sant! kan väl också berätta att i helgen har jag inte gjort ett piss, förutom i fredags då jag var med brudarna hos Tessan och Julia :) såg på film, Love and other drugs.... en äkta Sara film, lr inte riktigt men vissa delar iaf! men den var iaf bra, skulle dock inte vara lika bra om inte Jake Gyllenhal var med.... (A)


I can't get enough of you, baby.

Fick veta nått sjukt äckligt idag av våran lärare, det är tydligen nån på Skeria som har bajsat i ett handfat :O haha världen är bra konstig ibland! alla började sen anklaga varandra för att ha skitit, tror dock det var Tessan som gjorde det..... näe men seriöst så äre väl nån etta som inte kan se skillnad på ett tvättställ och en toa!

Eftersom att man är ledig på fredag så blire ju som "fredag" imorrn ist, sweeeet!!! kommer förmodligen sova hela dagen, och på kvällen vet jag inte vad som händer? hade några planer med brudarna att fara ut och käka och sen ha filmkväll, vi får se hur det blir men det skulle vara myyys :] har dock bara 3 kronor på kontot så vette fan hur jag ska ha råd..... haha.

Måste också städa mitt rum ikv, åååå så jooobbigt! :O inte okej kan jag lova, var fan flera månader sen jag kunde se mitt golv..... men det är mormor som ska sova där och vad gör man inte för sin älskade mormor? ;) själv så måste jag sova i syrrans rum och hon är sjuk så då kommer väl jag också bli det :(


It's time for us to live.

Går inte beskriva hur död jag är, och jag som tyckte jag var död igår? då är jag då 10 ggr värre idag. Hur ska jag överleva denna vecka? men tur att man är ledig på fredag! men dagen var ju inte helt förjävlig då läraren tyckte jag hade varit så duktig idag så medans alla andra städade så fick jag sitta och chilla, haha! dagens höjdpunk må jag säga :) 


min och emelies sms-konversation:

E:
vad gör du!? :D
J: sitter vid datorn (A) sjdå? :)
E: nice :D ligger död i sängen och dansar på telefonförsäljare! -.-

Emelie har alltid varit läskig.......


I'll be here when you come back.

Är helt slut.... först sjukhuset på morgonen, sen till balder för nån dryg lektion och sen matte efter det. Gick sen på stan nån timma innan vi drog till Skeria för öppethus. Vet inte vad som hände ikv, men tror alla var rätt trötta så det spårade rejält, men det gillas! :] har också ätit kyckling och tårta ikv så jag mår mer än bra kan jag lova, haha. Blev också så att jag och Tessan servera, vi ägde som alltid (inge skryt)..... vill bara dö just nu, men måste först duscha sen blire väl döden. Värt att duscha om jag ska dö? smart tjej....


GE MIG SOMMAR NUUUUU!!!!!!!

Feels so good being bad, there's no way I'm turning back.

Väntar på att maten ska bli klar, och om jag fattat rätt så blire kyckling (A) efter det så ska jag väl bara ruttna.....
Imorrn så ska vi till sjukhuset och kolla i deras kök, haha bättre det än skola iaf ;) sen ska vi till balder och göra nått på datorn, sen blire bajsmatte och efter det slutar vi! men då äre ju öppethus som vi ska jobba på så då måste man stanna i stan (ger inget att fara hem). Jag och tessan ville typ servera, så hoppas det blir så annars kanske vi får hälsa alla välkomna? haha xD

Igår så vare ju hockey och för den som inte visste så vann Skellefte!! :D älskar verkligen känslan då det blir mål och alla bara skriker och hoppar av glädje! (A) och extra kul vare ju att dom krossade Luleå!!
efter det så for jag hem och såg på Supernatural tsm med syrran (:



Igår på hockeyn (: Linneas bild!

Miss you love.

Tagga hockey ikv då!!! :D ska snart hoppa in i duschen som Emelie tydligen gjorde och lyckades ramla och slå skallen...... det var dock ett skämt som jag halverst gick på, man vet aldrig med den där kvinnan! Tur att jag är naturligt blond så kan alltid skylla på det då jag gör bort mig....

Vill också berätta en lite smått läskig sak som hände igår.... läste mitt horoskop i norran innan jag for till skolan, där det stod nått om att jag skulle få pengar snart. Är riktigt fattig just nu så det skulle ju inte sitta fel med lite pengar, men tänkte att det fanns typ inget sätt jag skulle kunna få några slantar på. Iaf så var jag i disken igår och hittade en 10 på en gästs bricka, så jag frågar Maria (läraren) vad jag ska göra med den och hon sa att jag skulle stoppa den i fickan, haha. Okej, en 10a är inte så mke men alltså det kändes typ läskigt på nått sätt?! :O

Aja, nu ska jag duscha och se om jag hittar några kläder att ha!




Don't close your heart to how you feel.

Ännu en dag med massor av skratt, om det fortsätter så här så kommer jag få världens största magrutor! inget skämt. Lyssnar på sommarlåtar nu (A) lr iaf låtar som jag får sommarkänsla av.... vill verkligen ha sommar nu, längtar som en galning!
har sett på No ordinary family hela kvällen, börjar nog få sittsår snart..... ska väl sova om en stund så jag orkar upp imorgon....


Har också varit med om en såndär nära döden upplevelse idag..... vi skulle smaka sushi på skolan, och eftersom att dom 2 ggr jag ätit det i mitt liv så har det varit gott! men man kan ju göra sushi på så många olika sätt, och blond som jag är så frågade jag inte ens vad det var i den utan åt den och då vare såklart sill. Ville helst bara avlida i det ögonblicket, men jag klarade mig.





You know I would wait forever.

Tog en powenap efter maten, vaknade sen av att mamma såg på halv 8 hos mig och hade vridit upp voymen på max, döva kvinna.
Vill helst bara att den här veckan ska vara bortgjord så att det blir helg! tur iaf att dagarna på skeria går fort, men det bästa är väl att vi typ aldrig har någon läxa (A) i helgen blire förhoppningsvis att skriva cv tsm med världens bästa :) och jag ska fan i mig ha ett jobb! haha.

Förresten, den här skiten med att man bytt stjärntecken? okej att stjärnorna flyttas osv, det fattar man ju.... men jag är skorpion och kommer alltid vara det! end of story.




Nu ska jag se Pretty little liars, hare gött! 

You're the title of my song.

Älskar då man har så hög musik att man knappt hör sina egna tankar, man blir helt lost i sin egen värld.... är dock inte så bra för öronen, så man lär väl få ångra det om ca 10 år då man är döv. Är redan typ halvdöv, brukar måste upprepa vad sa du? ett par ggr innan jag fattar vad den andre snackar om..... men det konstiga är att ibland har jag typ världens super-mega-hörsel, haha. Men typ när jag ser på tv med syrran så måste hon skruva upp hur mke som helst för att höra nått, jag behöver typ jättelåg volym och ändå hör jag bra :O det kanske är då personer pratar med mig irl som jag blir lite smått döv, men teknik funkar kanske bättre? klurigt det dära.

Nog om mina hörselproblem, har nog aldrig skrattat så mke som jag gjort idag! lr jo det har jag väl, men fick nog ett bra antal magrutor idag kan jag lova, haha (A) Vet knappt vad jag ska säga som var så roligt, det ända vettiga förklarningen är väl Tessan..... hon förvånar mig alltid den lilla filuren!

Har dessutom fått ett nytt smeknamn idag: lillan.... anledningen var att jag inte fick chilisåsen på en hylla högt upp (fick kramp, annars hade det gått!?!?? :O) Det var Tessan som gav mig det fina namnet, själv så har jag döpt henne till öj, för att hon säger öj i början av varenda mening!!!!!

Lagomt långt inlägg, om lagomt ointressanta saker! gillas sådär lagomt mke.



en mycket fager bild på min vän öj!


I would be fine, as long as you're near me.

Har laddat hem lite filmer nu, var evigheter sen jag såg en film på datorn eftersom jag bara nördar massa serier (A) tänkte kanske se Flykten från höngården, haha skratta ni bara men den är faktiskt bra :O såg den första gången då jag gick på klutmarkskolan, har sen sett den nån mer gång men minns iaf hur bra den var och den där jävla tanten (som ser ut som en man) var så himla läskig :O blir typ rädd bara av att tänka på hon....

Blev också tvingad att ladda hem en film till mamma och pappa, och som tack så frågade jag om jag kunde få en ny mobil haha (A) fick ist godis....





I'll go wherever you will go.

Sitter och ruttnar som vanligt, är astrött men orkar inte sova. Funderar om jag ska ladda hem en film lr nått, kommer förmodligen bli ännu tröttare då men (A)
idag hände det väl inte så mke, lr dagen var väl som alla andra dagar.... massa bus, skrattade så man nästan avled osv. Igår så var jag då lite lurig och ägde ut Tessan (som vanligt).... på morgonen fick jag världens cp-sms av Tessan, så jag skrev tillbaka att jag var sjuk och inte skulle komma till skolan. Tessan trodde såklart på mig och och sen då jag hoppade av bussen vid skolan, haha hennes min gjorde min dag (A) har nog aldrig sett någon gladare flicka må jag säga! lurade också Emelie så hon fick sig en chock då jag klev in i bussen påväg hem ;)
Aja, busig som vanligt :] 

Har funderat hela kvällen om jag ska klippa lugg, har ju snelugg nu så tänkte att jag skulle byta till pannlugg.... har beslutsångest som vanligt (A) men hur det än blir så blire inte än iaf ;)



JAG VILL HA SOMMAR!

You'll always have my shoulder when you cry.

Första dagen i skolan bortgjord! alltså för i år... kändes väl inte så där jättekul att stiga upp på morgonen, men nu är jag verkligen astaggad på att få sommar! så varje morgon betyder en dag närmare sommaren (A) kan också säga att min natt var allt annat än bra, kunde inte sova så låg vaken till 3 nån gång.. och just då jag äntligen började känna mig lite trött så börjar en fluga surra runt i rummet :( vaknade lite då och då av den där jäveln, och en gång satt den till och med på min arm! :S jag hoppas den är borta nu så jag kan få sova i natt!! (A)

Dagen har väl annars rullat på som vanligt, lyckades dock bränna mig då jag skulle steka nån stek. Först på fingret och sen råkade jag lägga hela magen i stekbordet.... hade dock kläder över så jag överlevde men varmt som satan kan jag lova att det var!
gick sen på stan, och jag och tessan köpte gratis sms så nu har vi det i helt år!! awesome :) hämtade också ut mina biobiljetter som jag vann sen jag hade röstat på finaste skyltfönstret under skyltsöndagen ;)




GE MIG


Sony Ericsson x10 mini pro


Come to me and let me be your one and only.

Har varit med världens bästa brudar ikv! blev först mat på dallas, KYCKLINGTALLRIK ♥ sen bowling och ja vad ska vi säga om det? när alla dom andra hade runt 40 p hade jag 4..... pinsamt. Aja, jag hade ju en aning innan att jag skulle förlora, och jag kom ju faktiskt lite ikapp sen så jag förlorade ju inte med så mke :] haha. Fick till och med 3 strikar!! :O (A) For sen hem till Matilda (Walter), käkade kladdkaka och pratade om allt möjligt :)

Får se om det blir stan imorrn lr inte, annars får jag väl sitta här hemma och ruttna :)



Imse vimse spindel....

Har glömt att berätta min nära döden upplevelse som hände i tisdags....
Det var tidigt på morgonen och jag skulle göra frukost. Var helt jävla rutten, kunde knappt hålla upp ögonen.... iaf då när jag håller på med mina mackor så kommer det en STOR JÄVLA ÄCKLIG VIT SPINDEL springandes på köksbänken! först får jag en hjärtattack meeen snabbtänkt som jag är så dödar jag spindeln innan den hinner ta mina mackor, och några sekunder senare är den i toan.... (A)

Kanske inte låter så hemskt, men det vare :( den var verkligen vit och snabb som rackarns! jag var dock snabbare.



Cause when it gets dark and when it gets cold we hold each other till we see the sunlight.

Blir stan imorrn med Linnea, Emelie och Tessan (: ska åka med halv 11 bussen så kommer vara något drogad eftersom att jag steg upp 8 idag.... och somnade igår vid 2-3? :S
For ju till Pite idag så passade på att sova i bilen=nackspärr.... (A) var först på dollar store, vilket var kul i typ 15 minuter..... men min mamma är så himla seg så känns som att vi var där en hel livstid. Drog sen vidare och hälsade på några som köpt katter av oss. Vanilla (som en av katterna heter, den andra heter Diesel.) har fått kattungar så vi fick gosa med dom, åååå jag vill också ha kattungar nu!!!! :O lr alltså inte JAG utan nån av våra katter....

Oj, glömde också att vi käkade frasses till middag, gött. MEEEEEEN 2011 ska ju bli ett smalt och träningsrikt år (förhoppningsvis) för mig, så kändes inte helt rätt... HAHA men tro inte att jag aldrig mer kommer käka på frasses, och aldrig mer käka godis osv... för det kommer jag göra! ska bara försöka minska på det, 2010 var inte ett smalt år kan jag lova (A)

Sen vi kom hem så har jag och syrran nördat Supernatural och nu sitter jag här och ruttnar.


grrr 


You can count on me like one, two, three I'll be there and I know when I need it I can count on you like four, three, two and you'll be there, 'cause that's what friends are supposed to do.

Har ruttnat hela dagen, det gillas. Imorrn blir typ Pite om jag fattat rätt?? mitt gratis sms tar också slut imorrn vilket suger bajsköörv. Onsdag hoppas jag det blir stan och på torsdag blire mat, bowling och mys med brudarna, längtar! ♥

Igår så var jag hos Linnea tsm med hon och Emelie, myyys :] var ute å gick en lång bit och pratade om allt möjligt :) det är sånna stunder man inser hur lyckligt lottad man är att ha vänner som dom!!!! (A)



Linneas bild.

If you ever find yourself stuck in the middle of the sea, I'll sail the world to find you.

Igår var jag med mina små brudar :) lr jag kanske inte ska kalla dom små när jag är yngst?!?! :O Aja, vi såg iaf först på Fångarna på fortet och sen filmen Dumpad. Vi kom alla överens att det var en äkta Sara-film (A) ahhahah! fast den var inte dålig (inte för att sara brukar ha dålig filmsmak, bara lite skum ibland...), lite sådär småknäpp bara, men bra slut osv så :)

Det har ju till och med hunnit blivit ett nytt år sen jag bloggade sist :O så får väl önska er alla ett gott nytt år då!! :D nyårsafton började med att jag var på min kusins bröllop, trevligt trevligt :) for sen vid halv 12 för att möta Emelie så jag kunde spendera dom sista minuterna av året med en underbar vän! ♥
Vi var på max, men drog sen vidare för att träffa våra systrar som var på fest hos en kompis :) for hem nån gång vi 3, gick å la mig vid 4 och det tog förmodligen 2 sekunder innan jag somnade haha ;)

Jag och Emelies motto som vi ska leva efter detta år: sova kan man göra då man är död!



RSS 2.0