I found someone to carry me home.

Kan inte säga att det varit någon bra dag idag, började dagen med att jag skulle släppa ut hunden i hundgården och var tvungen att skynda mig för att inte missa bussen. Så i all denna stress lyckades jag trampa på en död stor äcklig råtta som låg i hundgården. Sprang sen för livet och lyckades iaf hinna med bussen.
Varit mycket snack om studenten i veckan, men jag har fortfarande svårt att fatta att jag snart är fri. Får väl dock se om jag överlever studentveckan! haha ;)


Road Kill.

Theres och Julia var här ikv, vi har mest bara pratat och skrattat en massa åt saker vi inte ens själv förstår. Sen tryckt cheesecake och sett på Road Kill. Är helt slut så ska sova nu så hörs vi imorgon, god natt! :)

Paul Walker är inte dålig ♥


Bound to you.

Skulle lätt kunna somna nu men ska kanske festa idag så det sket sig. Ska åka till min syster vid 6 sen får vi se om det blir fest idag eller imorgon. Köpte nya jeans idag som jag ska inviga idag eller imorgon, dock väldigt tighta så kan bli svårt att andas men dom sitter iaf där dom ska!
Ska duscha, äta och packa lite grejer sen drar jag och det blir nog ingen uppdatering under helgen skulle jag gissa. I brist på bilder så får ni en från dagens dessert ;)

Vit chokladpannacotta med lakritssmak


-


Life is a journey, It can take you anywhere you choose to go.

Hittade inga skor så blir att vara barfota på studenten. Har ändå ingen klänning så blir ENDAST mössan, nu har jag iaf för varnat er. Hade dock hittat den mest perfekta klänningen igår, men självklart fanns den bara i svart och rosa. Om jag hade haft pengar hade jag köpt den i svart för att den var så sjukt snygg!
Blir kanske fest imorgon, känner mig riktigt taggad! eller så blir det på lördag, nån kväll blir det iaf hehe ;)
Nu ska jag käka kladdkaka och bli fet, se nån film och sen sova :)



No house, no car, no job, can beat love.

Har halverst fixat 3 sommarjobb nu! hoppas verkligen jag får jobba :) Ett är väl helt klart, dom andra två är kanske men lät väldigt lovande så känner mig taggad på livet igen, haha. Ska ut och sola nu så jag får lite färg, sen blir det ner till stan för att leta skor till studenten!


God natt.


Everytime we kiss I swear I could fly.

Fixade halverst ett sommarjobb idag. Inget helt bestämt men verkade väldigt lovande! :) hoppas verkligen jag får jobba mycket i sommar, känner mig så handikappad utan pengar.


Me want.

 

 

 

 


Beauty and the beast.

Ska tydligen komma en ny serie som heter Beauty and the beast. Kristin Kreuk (Smallville) som enligt mig är en av världens snyggaste kvinnor har en av huvudrollerna! vet inte när den kommer ut eller om den redan har det, men går då inte att ladda hem än. Den verkar iaf bra!

 

Somnade direkt efter maten och vaknade nu, helt död. Kollade runt på internet i 3 timmar efter en studentklänning men gick väl inte så bra, for sen till min älskling och sovde där så blev ingen uppdatering igår. Ska ner på en jakt efter mat nu sen ska jag se film och däcka!


Tonight we are young.

Älskar låten, älskar covern ♥


7 månader idag ♥

Älskar dig över allt annat ♥


Watching people break the rules.

Varit borta hela helgen så inte blivit någon uppdatering som ni kanske märkt. For till Staffan i fredags, sovde där till på lördag och sen på kvällen var vi med Linnea och Isak. Sen for vi till Frida och sovde där, tror vi var vakna till 4 så var jävligt trött igår. Pluggade lite, såg The Hangover part 2 (vet inte hur många gånger jag sett den?!?) och somnade sen vid halv 2. Att jag orkade upp imorse var nog ett mirakel!

Har flamberat idag och lyckades iaf inte elda upp någon stackare. Fick även träffa Tessan som varit i Mallis en vecka, och självklart var hon solbränd och jag ser ut som ett lik. Tur det ska vara sol hela veckan så ska pressa tills jag brinner upp.

Ska avsluta detta tråkiga och ointressanta inlägg och se lite serier!








Dream it. Wish it. Do it.

Ser en spindel som kryper utanför mitt fönster, han kan då glömma att han ska få komma in hit! blää. Har ganska nyss vaknat så ska snart ner och äta något. Vädret är väl lite bättre idag än igår så ska nog försöka hitta på nått idag ist för att bara sitta inne och se på film. Måste dock plugga och städa mitt rum, men det får gå fort!
Ska försöka få min pojkvän att släppa datorn och vara med mig, kommer bli svårt men haha :)



 


Where can you run to escape from yourself?

Kollar på gamla bilder från mina 3 år på gymnasiet, vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta. En del bilder är så fula och fulla med minnen, men blir så ledsen då jag tänker på att vi snart ska skiljas åt. Fy fan, klarar inte av sånt, även fast min klass är lite skum (jag är dock den skummaste) så kommer jag sakna den enormt mycket ♥ jag vet då vem som kommer gråta mest på studenten!

Hade tänkt sluta böla nu och se på Step up, evigheter sen jag såg den första filmen!

HAHAHHA jag dör, fulaste människan jag sett.

 


Nothing's real but love.

Vaknade 2 gånger imorse av att jag var kissnödig, är alltid kissnödig och börjar bli ganska less att vakna av att jag håller på att kissa på mig. Kanske har mardrömmar som gör så att jag blir så rädd? haha. Hade faktiskt en väldigt fin dröm i natt, så det har nog inget med mina drömmar att göra :)
Regnet öser som aldrig förr så finns inte så mycket att göra förutom att se serier hela kvällen. Funderar på att börja se Vampire Diaries från början igen eftersom att jag sett sista avsnittet på säsong 3 och måste vänta ända till 15de september till nästa säsong -.- hårt liv man har.

Förutom att kissat idag så har jag sett Breaking Dawn, inte sett den sen jag såg den på bio så blev lite sugen!


Me want.


The Vampire Diaries.

Har just sett sista avsnittet av Vampire Diaries säsong 3, grät som ett litet barn. Kommer inte orka vänta tills nästa säsong kommer ut!! Fy så bra det är.


You had me at hello.

Långhelg nu, ska bli skönt att få sova ut imorgon! ryktas om att det ska regna imorgon? om inte så ska jag steka i solen. Min pojkvän som nu lever i sin egna lilla spel-värld lär jag inte träffa på flera veckor om jag inte sliter han från datorn, haha! och Tessan kommer äntligen hem på fredag :D vet dock inte om jag vill träffa hon för hon kommer vara så brun och jag ser ut som döden... aja, hon är iaf saknad den lilla busflickan!

Hade information idag om studenten, ska alltså samlas på skolan 08.15 för gruppfoto och vara i kyrkan 10.45, kändes ju lagomt kul (finns alltid någon i våran klass som kommer sent, oftast typ 90% av klassen, haha kommer vara 3 st på fotot). Men vi ska försköka klämma in våran champagnefrukost där i mellan så ska nog bli kul :) fick också veta en massa jobbiga regler om att man inte får ha med sig dricka, var onykter osv... bla, bla, blaaaa. Våran alkoholistklass kommer aldrig klara sig.




Me want.

 

 



 

 

 

 

 

 


You make me rise when I fall.

Väldigt dålig uppdatering, men hade skola i 12 timmar igår, kom hem sent och var sjukt trött så var inte så taggad på blogga. Iaf så hade vi kvällsservering igår vilket gick mycket bra! jag ägde dessutom ut min lärare så nu ska jag få mvg (i mina drömmar). Idag hade vi praktiskt prov där vi skulle laga 3 rätters, gick väl helt okej men vart inte riktigt nöjd.
Har en galen huvudvärk och trött som aldrig förr, tur det är långhelg snart!! :)


Förrätt



Varmrätt



Dessert



Vet att den ser ganska tapig ut, men hade stått framme så hade börjat smälta osv:]


Dip Dye.

Jag är förmodligen inte den ända som tycker dip dye är snyggt? är sjukt sugen på att göra det men vågar nog inte. Eller skulle nog våga men vet inte om mitt hår klarar av något mer... Hatar beslutsångest... spelar ingen roll vad jag gör med mitt hår, vill alltid göra något nytt, haha.  Men dip dye är egentligen ju bara en annan färg i topparna, men blir ändå en sån snygg effekt. Gahh, hjälp mig? Vet dock inte vlken färg jag skulle göra, men tycker orange (som börjar ljus och sen ganska knallig) är sjukt fint till blont hår! rosa, blått, lila och turkos är också fint. Gillar också då det är rosa och sen blir det lila längst ut i topparna. Svårt val, men funderar lite på att göra mörkbrunt i topparna typ, skulle nog bli snyggt!

Oj så fint det är! riktigt sugen men få se om det kanske blir efter sommaren? vill att mitt hår ska bli lite längre först:)


I love people who can make me laugh, when I don't even want to smile.

Blev mycket ändrade planer i fredags, först skulle vi festa men sen blev det inget så jag var inställd på en hemmakväll med massa film osv. Sen blev det helt plöstligt fest ist, for till Byske och firade Helena som fyller 19 idag, så ett stort grattis till henne! :) mycket trevlig kväll!
Lördagen sovde jag till klockan halv 4 medans Staffan hade stigit upp vid 8 för att fara på en utbildning, såg film hela kvällen och somnade vid 10 (wtf? 10 en lördagkväll?!). Vaknade upp i min älsklings famn, bästa känslan i världen ♥ dock så skulle han på utbildning idag också så jag for till Frida vid 1 och har chillat där ett tag med hon och Sara.

Nu ska jag vara duktig och göra klart min läxa, mindre än en månad kvar tills jag slipper läxor och sån skit!!


Your arms are my castle, your heart is my sky. They wipe away tears that I cry.

Behöver jag ens berätta vad jag gör nu? ser Vampire Diaries såklart. Ska nog snart sova, har varit sjukt trött  hela dagen. På lunchen var jag i min egen värld så då jag skulle dricka började jag luta glaset för tidigt och missade munnen så all dricka for på tallriken. Har varit i disken hela dagen så har sjukt ont i ryggen :/ och igår var jag i kassan, hade ont i käken efter att varit glad mot alla kunder i 1 timma. Är inte van att le, haha ;)

Kollade på estet 3ornas dansuppvisning igår, riktigt bra var dom! är jättetaggad till efter sommaren då jag ska börja dansa igen. Känslan jus före en uppvisning då man helst vill dö och undrar vad man gett sig in på, samtidigt som det pirrar i magen på ett bra sätt, mäktig känsla det där. Ni som inte var där och kollade missade verkligen något!
Efter dansen for jag till Staffan och sovde där. Vi såg filmen, This Means War men somna så hann inte se klart den så ska kanske se den sen ikv om jag orkar.





Norlie & KKV - Där jag hänger min hatt.

love it ♥


Streetdance.

Något jag ångrat väldigt mycket är att jag slutade med streetdance, ingen i våran grupp ville fortsätta förutom jag. Så har länge haft lite smått ångest över det där och sugen på att börja igen, så idag smsade jag våran danstränare/ledare och hon verkar ska ha någon dansgrupp efter sommaren så då jävlar! vet dock inte hur det ser ut då med jobb osv, men som det ser ut nu så får jag nog sova på gatan resten av livet.

Beat Freaks, sjukt duktiga! från Americas Best Dance Crew.


So baby, know for sure that I'll never let you go.

Förstår mig inte på mig själv, håller på att kissa på mig men går jag till toan? nej, jag håller mig ist så länge som möjligt tills det till och med börjar göra ont. Haha jag vet, inte riktigt friskt.
Igår var jag hemma 1 timma sen tog jag bussen till Staffan, han har varit borta hela helgen så han var väldigt saknad ♥ Såg på Vampire Diaries hela kvällen som dom nördarna vi är, kan inte minnas när vi somna men har aldrig varit så trött som jag var imorse.
Ett STORT plus för vädret, börjar äntligen lida mot sommar! en månad kvar till studenten sen är jag fri! haha :]

Ska duscha bort mitt feta hår, börja med ett arbete om matkultur och sen se Vampire Diaries såklart.




LCHF.

Efter allt tryckande av godis och chips igår vaknade jag imorse och bestämde att nu får det vara nog. Ska börja träna tills jag blir stark som Hercules, snygg som en modell och mår som en Gud. Kommer dock inte sluta helt (vem kan motstå choklad??) men minska på onyttigheterna och träna så ska det nog bli förändringar! Min syster ska börja gå efter LCHF (vilket hon har gjort förut ett tag) så jag tänkte göra samma sak så får vi se hur det går :)

För er som inte vet så är avokado och kyckling typ det godaste jag vet! se bara på bilden hur gått det ser ut? mumma :] Blir inget problem att äta sånt hela dagarna, problemet blir nog pasta som man inte ska äta enligt LCHF. Men kommer inte bli helt psyko, kommer såklart äta godis, pasta osv ibland. Speciellt om jag blir bjuden på mat osv hos någon så kommer jag inte peta bort mat, haha. Ska göra det både seriöst och oseriöst :)

Beach 2012 here i come!


I believe in miracles, since you came along.

Prov imorgon i mathistoria, har jag börjat plugga? självklart inte. Kommer bli ett sånt där prov då man får gissa på varje fråga och be till Gud att det blev rätt. Har som vanligt sett Vampire Diaries hela dagen och småletat efter en studentklänning, men det letandet slutar alltid med att jag hittar massa andra kläder jag inte har råd med.

Gårkvällen spenderades med Lina hos henne med film och onyttigheter, mys! :] Först såg vi The Blair Project 2 och eftersom Lina blev så rädd (HAHA) så såg vi en lite gladare film sen, Legally Blonde.


The Blair Witch Project 2



Legally Blonde

Before you came into my life, I missed you so bad.


Instagram.

Tänkte bara berätta att jag har gjort som dom flesta och skaffat Instagram. Har dock haft det ett ganska bra tag men det har krånglat en massa så har inte kunnat lägga ut bilder, det krånglar lite nu också men det funkar iaf ibland, haha. Så om ni vill äre bara att följa mig: jossselu


Lost and insecure, you found me.

Har sett Vampire Diaries hela dagen, ni undrar förmodligen om jag har något liv? ja det har jag men för er som bor i Skellefteå så behöver ni bara kolla ut genom fönstret. Ska nog hitta på nått med Lina ikväll, lät som att det skulle bli filmmys! Nu ska jag bege mig ner och äta middag, tror det är någom äcklig rutten fisk så kändes inte så taggande.



I could lie awake just to hear you breathing.

Sitter i min ensamhet och dör av hunger, nästan. Ska nog snart bege mig på en liten jakt efter mat, skulle inte sitta fel med en avokado ♥ på tal om mat så åt jag världens äckligaste nudlar idag till middag, vet inte om jag kommer kunna äta nudlar igen efter den upplevelsen... åt dock typ världens godaste lunch - fläskfilé, sallad och pizza. Haha gillar blandningen, men vi har alltid 2 rätter på skeria så när båda är goda måste man blanda:] en till sak till om mat kom jag på nu! (haha vad händer med mig då jag är hungrig? bloggen får lida med massa babbel om mat) I onsdags fick vi smaka på basilika-glass, ja ni hör ju bara hur det låter? basilika?!? glass?!?!? smakade väldigt skumt och konsistensen kändes som smör, ingen sommarhit haha!;)

Nä nu ska jag säga hej då till matbloggen, leta mat och sen se massa serier tills jag däckar!

Skulle döda för den här ljuvliga skönheten ♥


Where have you been all my life?

Awesome låt och video!


Let's set the world on fire.

Har legat halvdöd i sängen hela dagen och sett Vampire Diaries, inte helt fel. For inte till skolan idag eftersom min hals tar snart död på mig och snoret sprutar åt alla håll. Måste dock dit imorgon för har prov på måndag och har alla grejer på skolan...
I måndags var det ju valborgs, kvällen var helt okej! började i Julias lägenhet med trevligt folk (plus några randoms), sen begav vi oss ut i det kalla vädret, gick till kyrkholmen och värmde oss vid brasan sen splittrades alla och for åt olika håll. Var också på Max ett tag sen gick jag och Staffan till Fridas lägenhet (som hon fick i måndags!) och däcka där.

Pratar med min fina fruga i telefonen så bjuder på en fin bild på oss.

Gillar att min flytväst var större än mig.


Någon vänlig människa som vill skänka lite pengar till mig?


Har dock redan en jeansjacka men den är kort och mörk, vill ha en som är ljus och lång också.

RSS 2.0