IKEA

Förra tisdagen blev det en resa till Haparanda för att besöka Ikea, såklart. Blev även en sväng till Alko, men blev inget köpt där. Köpte bara en filt, matlådor, ett doftljus och en badhandduk åt min syster eftersom att jag förstört hennes förra med blekmedel, hehe.
Längtar tills jag en vacker dag har lägenhet, då ska jag shoppa som en galning ;)

På hemvägen blev det en kort sväng på Dollar Store där jag bara köpte chips och tuggummi. Sen blev det käk på McDonalds :)





2-dagars bio.

I fredags var jag på bio med Saffan och såg The Lone Ranger. Riktigt sjukt bra film! Hästen var så himla rolig, den liknade hästen från Trassel både på utsidan och insidan. Hoppas hästen fick bra betalt då han/hon levererade i samma nivå som Johnny Depp (vilket är nästan omöjligt). Kråkan kämpade tappert på men var livlös 98 % av filmen så kan inte riktigt säga något om han/hons framförande. Sen var det några harar som jag inte ens vill prata om.
Efter bion for vi hem till Staffan. Hemma hos han kom vi på att vi också ville se World War Z så vi bokade platser till lördagen. Myste resten av kvällen och lördag förmiddagen, och drog sen tillbaka till biosalongen för en massa zombies. Denna film var också bra men går inte att jämföra med The Lone Ranger. Den var i 3D så när en zombie kom 1 cm från mig så flög jag från stolen, nästan i alla fall. Blev faktiskt lite rädd och det är inte ofta jag blir rädd då det gäller zombies på film (irl har jag inte fått uppleva än som tur är). Tror dock det mest var för att det var 3D och jag inte var beredd på då saker skulle hoppa fram. Resten av lördagen och söndagen blev det mys och solning!

Rekommenderar båda filmerna!! :)

Så jävla bra!



11e Juli.



Igårkväll då jag kom hem så möttes jag av massa kisseungar och kycklingsallad, kung kväll med andra ord!
Idag har jag fortsatt mitt mysande med katterna och sätt film som jag oftast gör. Nu ska jag försöka sova men går inte så bra då Sudden, en av våra 9e katter, tar upp halva sängen. Men ska inte klaga, är himla mysigt att ha en katt att sova med!
Hörde nyss en ko, lät i alla fall som en ko, som ylade. Tror inte kor ylar men den försökte då. Förstår dock inte varför det skulle vara en ko här i närheten, måste vara någon från bondgårdarna här i byn som är ute och rastar en kossa.

God natt från mig och min katt!




Klockren

 

10e Juli.

Väntar på att mamma ska hämta mig så vi kan fara till Elgiganten :) Sen ska jag förbi stan en sväng och leta efter svarta jeans innan dansen.

I måndags var jag ute med tjejgänget och käkade på Tatung. Sen drog vi alla hem till Frida och pratade mest hels kvällen och kollade på utomlandsbilder. Gårdagen hade jag dans och såg Hart of Dixie hela kvällen.

Nu ska jag byta kläder och ta reda på vars mamma är!



Piteå.

Hade en väldigt rolig helg i Piteå! bland det bästa jag gjort i sommar faktiskt! Det var jag, Staffan, hans mamma och hans syskon och deras flickvänner/pojkvänner som var där. Och lilla Evy som är Staffans brors dotter.

När vi kom fram började vi smådricka lite i en av alla hotellrum och sen gick vi ner till fyren och åt grillbuffe. Var ett band som underhållde oss under middagen och tjejen som sjöng var så himla duktig!!
Sen tillbaka upp till ett annat hotellrum för att dricka ännu mera och sen drog vi ner till puben som ligger i hotellet. Mest vuxna människor där men det är dom som är galnast då det gäller fest så var full rulle hela kvällen ;) Jag och Staffan gick upp lite efter 01-tiden för det blev lite väl mycket alkohol för oss, hehe.
Lördagen vaknade jag tidigt och mådde hur bra som helst så fick slita upp Staffan som var rätt trött. Åt hotellfrukost och sen gick vi ut till stranden där dom andra var. Lyckades bränna mig på axlarna och i ansiktet så har varit en räka halva helgen. Käkade sen skrov och gick till lekparken så Evy fick leka :) For hem till Skellefteå sen och myste hos Staffans resten av helgen.




Mot Piteå.

I afton ska jag till Piteå med Staffan, hans syskon och deras flickvänner/pojkvänner :) Ska vara där till imorgon om jag fattat rätt, så ska bo på hotell, käka god mat, kanske bada osv.
Försöker packa just nu men går inte så bra, lättare att packa för en vecka än två dagar. Vill inte ta med för mycket men då lär jag ta med mig för lite.. jobbigt läge. Ska fara kl. 18.00 så måste skynda mig nu!




4e Juli.

I veckan har jag grillat med mina vänner vid älven, haft dansträning och har nog aldrig svettats så mycket i hela mitt liv, sett massa serier och sovit så mycket som möjligt. Igår var jag förbi Linnea på hennes jobb en kort sväng och fick med mig tjockismat (pommes och smältost). Jag som skulle bli nyttig?? har levt på thaimat och langos en hel vecka så måste byta mat och träningsvanor.
Idag var jag en sväng på stan och la undan en fin klänning som jag dock är väldigt fundersam över. Sen for jag, min syster och mamma till Burträskmarknaden och kollade runt. Ingen hittade något att köpa så slutade med att vi endast fick med oss thaimat hem, hehe ;)




Stadsfesten 2013.

Känns lite sorgligt nu då stadsfesten är över, tycker den borde vara året runt! men tur den kommer tillbaka nästa år ;)

Var ute onsdagen men då var jag nykter, torsdagen var jag bara där på dagen men sen blev det 2-dagars ;)

Förfestade båda dagarna hos Emma och första kvällen var det fest hos grannen också så då blev det storparty. Såg ingen artist den kvällen, hade velat se Loreen men hon spleade kl. 21 så det vart lite för tidigt. Dansade mest och köpte alkohol ;) Tessan bjöd mig på en shot som var så sjukt stark så vi gav bort den till en random snubbe. Jag är så mesig, hehe :$ Avslutade kvällen och for sen hem.med Staffan till han.

Dag två började med bakiskäk (var dock inte bakis) på stads, thaimat såklart ;) Blev sen förfest hos Emma, vi var lite mindre folk denna kväll så vi spelade mest kort men det var kul det med!
Sen skynda oss in till stads för att se Magnus Uggla, han var grymt bra och skulle lätt kunna se han igen! var så himla taggad under "Kung i baren" haha ;) hade också velat se Petra Marklund men hon spelade kl. 21 så blev för tidigt.
Sen virrade jag för det mesta runt lite här och där och avslutade kvällen på samma vis som första, langos och sen hem till Staffan.

Har som vanligt väldigt få bilder och inte så roliga, måste bli bättre på att fota under fest!




Längtar redan till nästa år!!


RSS 2.0