Sommarlinne.

Skulle skynda mig till Bik Bok imorse så jag skulle få tag på ett nytt linne, men självklart var det slut i rätt storlek. Direkt dom lägger ut något på instagram så hinner allt ta slut... :( aja, får väl se om jag hinner då dom får påfyllning av linnet för det var verkligen riktigt gulligt och perfekt till sommaren!



Inte världens bästa bild men linnet fanns inte på hemsidan så tog det från Bik Boks (Skellefteå) instagram.

Baldershowen 2013.

Var som sagt på Baldershowen igår. For dit med Tessan, Staffan, Anton och Johan. Den var riktigt rolig! men ibland förstod jag inte riktigt det roliga och tror inte heller alla andra förstod det. En del scener skulle väl vara lite vuxnare. Men ibland var det riktigt klockrena grejer så man fick sig ett gott skratt!
Måste dock säga att förra årets var bättre, satt typ och grät av skratt hela den showen! 93or är helt enkelt lite roligare ;)




Me want.






27e Februari.

Igår kväll blev det Die Hard 2 med syster. Vi har sett dom i en lite konstig ordning, började med 1an vid jul, jag såg 5an på bio förra veckan, sen 4an och nu 2an haha ;)
Idag har jag inte gjort speciellt mycket, är hos syster nu och ska snart äta middag sen ikväll blir det Baldershowen! kommer nog bli kung och extra roligt att Lina ska vara med :)




Min frukost och jag.


Hair.

Är så less på mitt hår, eller är mest less på att det är så risigt och inte vill växa. Vill färga min utväxt men måste hitta någon bra färg. Älskar dessutom mitt silvershampo som tagit bort det fula gula i mitt hår! men behövs som sagt en färg för att få det som jag vill ha det. Kommer dock vilja göra något nytt med det direkt jag fått blondfärgen jag vill ha. Skulle kunna byta hårfärg varje dag men tror inte mina fjun skulle gilla det :))
 
 
Skulle gärna byta frisyr (och utseende) med Julianne Hough. Satan så snygg hon är och hennes hår är alltid så fint! 

Me want.








26e Februari.

Igår kväll såg jag och syster på Die Hard 4, var väldigt längesen vi såg den sist så har varit sugen på den rätt längen. Tryckte apelsiner medans Frida åt godis (hon mata mig också med godis)... jag som har tänkt vara nyttig men det går inte speciellt bra.

Varit på stan idag med Frida, Theres och Julia. Gick en sväng på dom få affärer som finns i stan och sen blev det käk på Big Smajl (nyttig som jag är). Sen mötte jag Staffan och glömde bort tiden så missade bussen... så nu sitter jag på busstation i väntan på nästa buss.
Sen idag blir det kanske en promenad med syster och troligtvis filmkväll.




25e Februari.

Vaknade imorse av att Staffan såg på Supernatural, tror inte ens han sovit i natt. Han har väl lyssnat på mitt snarkande och sett/känt mitt dregel. Några timmar efter att han farit till skolan for jag till stan en kort sväng, sen hem till Klutmark.
Har hjälpt pappa med veden, sett tv och pillat navelludd.

Hade tänkt fara på stan imorgon men upptäckte att min lön kommer på onsdag så får nog vänta tills dess.
Jobbar nästan hela helgen så känner mig inte så taggad, men pengar är inte helt fel!




Me want.





Bruno Mars

Någon snäll människa får jättegärna köpa en biljett åt mig så jag kan se Bruno Mars då han spelar i Globen den 3e November! Tack på förhand.




Me want.









Burträskmarknad och Bowling.

Vaknade vid 8 igår för att fara till Burträskmarknaden. Hade tänkt köpa ett Jack Daniels linne men dom svarta såg lite blekta ut så väntar till stadsfesten istället (lär ju vara blekta där med men då får jag väl köpa det ändå).
Mamma bjöd på thaimat vilket var sjukt gott och sen for vi hem.

Tog en 3 timmars pn, åt en god munk och middag, sminkade mig och sen kom Linnea och hämta upp mig. Plockade upp Lina i stan, kidnappade Anton och Staffan och for sen till Bowlingkompaniet där Tessan även var. Jag sög som vanligt (fick inte ens en strike) och kom sist men det var ju inte oväntat. Dock så kom Staffan näst sist med typ 5 poäng mer än mig så jag var ju inte helt kass ;) Linnea ledde då hela tiden tills Anton kom om på slutet med 2 strikes. Kul hade vi i alla fall!
Drog sen en drive in på Max för killarna skulle ha käk. For sen hem till Staffan och sovde där.





You jump, I jump.

Igår var det 1 år och 4 månader sedan jag och Staffan blev tillsammans ♥ 
 
älskar dig ♥
 

22a Februari.

 
Igårkväll skulle jag försöka somna i tid men gick som vanligt inte. Låg vaken i flera timmar och drömde mig bort om skumma saker jag kanska tar upp i ett annat inlägg. Sara och Frida var uppe hela natten och skrev deras hemtenta (som dom gjort hela veckan dom stackars barnen), så när jag började jobba så gick dom och la sig.
 
Överlevde i alla fall en dag på jobbet men det stora problemet var då jag efter jobbet skulle ta ut pengar. Gick runt i mjukiskläder (4 lager av tröjor), mössa, halsduk och en Willy's påse. Dagens läskiga stund var då jag skulle smyga genom HM utan att bli upptäckt av någon jag känner. Går dom konstigaste vägarna man kan tänka sig och under hela resan följer en tant/kvinna efter mig. Får panik när någon jagar/går snabbt efter mig och hon verkade ju vilja leka följa john. Ingen höjdare må jag säga. Fattades bara till min klädsel att jag skulle skitit ner mig av denna stalkern.
 
Vet inte vad som händer i kväll, kanske blir så att jag somnar snart för är rätt så trött då jag stigit upp kl. 05.00. Annars kanske det bli nå skoj imorgon!
 
En rolig nyhet är ju att Loreen och Petra Marklund ska till stadsfesten i sommar!!  
 
 

A Good Day to Die Hard.

Var tänkt att jag skulle på hockeyn i tisdags men slutade med att jag och Staffan for på bio. Såg A Good Day to Die Hard, tyckte den var riktigt bra! Älskar Die Hard filmerna och Bruce Willis är kung. Rekommenderar den!
 

Umeå

Har haft en grymt rolig helg i Umeå. Vi (jag, Tessan, Staffan, Anton och Isak) tog bussen 17.15 och var framme ungefär 19.15. Kom till Linnea vid 20 i 8 så blev rätt stressigt så fick halsa i oss drickan ;)
For ut på Five där det inte var så jättemycket folk men vi hade det roligt ändå! Slutade kvällen med fyllekäk på Max.
Vi alla vaknade mitt i natten av att Anton skulle kasta sig i sängen men var för full för att minnas vars den var, så han missade sängen och landade på golvet... tror vi aldrig har skrattat så mycket! (börjar skratta nu när jag skriver om det).

På lördagen for Isak och Tessan hem. Vi andra fortsatte dricka, såg melodifestivalen (som sög), peircade Staffan och Antons öra, såg film (The Hangover) och somnade där vid 11-12. Var egentligen tänkt att vi skulle ut men då vi inte hittade någon krog där det var 18+ så sket det sig då inte alla skulle kunna få sig in.
Men vi hade det nog roligare hemma hos Linnea och vi var ändå så trötta.

Söndagen blev en chilldag med film (The Hangover part 2) och käk på McDonalds. Sen bussen hem till Skellefteå.

Längesen jag hade så kul! och åt så mycket onyttigt hehe. Förhoppningsvis blir det en resa tillbaka snart! ;)




Två bilder från fredagen. Snor kanske några sen av Linnea då hon lagt ut sina på sin blogg ;)


Valentine's day ♥


Me want.


Justin Bieber - As Long As You Love Me Acoustic Version


 Älskar akustiska versioner av låtar. Det här är en av mina fvoriter, nördat den ett bra tag nu, hihi. Sjukt så duktig han är!

13e Februari.

Sett filmen Chasing Liberty ikv och sen såg jag en bit av Chelsea Lately, älskar hennes show eller vad man nu ska kalla det. Börjar bli småtrött nu så ska nog sova snart.
Gick på stan idag med Tessan efter jag varit på Af. Önskar jag var lite rikare så jag kunde shoppa loss.Fick detta halsband idag på Bik Bok då man handlade för en viss summa. Det ser silver ut på bilden men det är guld :)
 

I'll be your soldier.

Ska till Af i morgon på morgonen och var nästan helt säker att det var klockan 10, tänkte att jag kanske borde kolla för säkerhetsskull, och nog vare klockan 11. Sååååå skönt! skulle måsta ta en buss vid 20 över 9, men nu kan jag ta 20 i 11 :')
I kväll har jag och Frida käkat semla och sett film. Mamma gjorde några med marsanfyllning istället för äckel mandelmassan. Såg i alla fall The Impossible, oj så bra film! smågrät hela filmen och bra skådisar. Handlar om tsunamin i Thailand 2004, behöver nog inte berätta mer än så. Se den!
 
 

12e Februari.

For till Staffan igår och såg Supernatural hela kvällen. Sovde där till idag och for till stan vid 12. Jag och min syster ville ha samma tröja men olika färger men självklart fanns bara den vita i rätt storlek som Frida vill ha. Men då lyckades en från personalen på Bik Bok att ordna/trolla fram en svart i rätt storlek till mig ♥ Inte världens bästa bild men. Köpte också solbrillor från Lindex.
Nu ska jag snart duscha sen ska jag trycka semla!

Pitbull ft. Christina Aguilera - Feel This Moment

 
Det bästa med den här låten är utan tvekan Christina Aguilera. Så otroligt duktig hon är! Om hon vill får hon gärna byta röst med mig. Lyssna och njut ♥

Me want.

 
 
Av någon konstig anledning så har jag ingen börs. Har bara en sån där plåtbörs (och en egengjord börs som är olaglig att visa) så brukar kolla lite då och då efter någon fin men aldrig riktigt hittat någon. Har väl helt enkelt inte velat lägga pengar på en börs. Dom här från Gina var ju helt ok, har velat ha en svart börs men den här beiga/vita var ju småfin :)

Silverschampo.



Köpte detta silverschampo idag, Matrix So Silver. Stod mellan det och ett annat men läst så mycket bra om det här och hittade det till ett bra pris, 159 kr om jag minns rätt från Saxons.

Good night.

Har en fet slemmklump i halsen (väldigt viktigt för er att veta) som håller på att kväva mig. Vet inte hur jag ska få bort den och kan knappt andas med den. Är säkert inte ens slemm, förmodligen en groda eller två jag svalt i sömnen som fastnat.

Kan knappt minnas vad jag har gjort idag (igår), sett några filmer och resten av tiden har jag väl dagdrömt. Tänker ofta på hur rädda människor skulle bli om dom kunde höra mina tankar. Inte så att jag planerar något massmord, utan dom är bara så flummiga och ingen annan skulle ens orka fatta då allt är ganska långsökt. Är i alla fall glad att jag har en hjärna ibland, den funkar inte riktigt alltid som den ska men vissa dagar är den på topp :)

Imorgon hade jag tänkt fara till stan en sväng och leta/köpa ett silverschampo. Sen på kvällen ska jag fara till min saknade pojkvän<3




Taylor Swift - I Knew You Were Trouble

Smått besatt av den här låten. Lätt hennes bästa!

10e Februari.

Äter frukost och ser film, The River Wild. Har sett lite av den förut, så vet typ sluter, men bra är sen i alla fall.
Igår såg jag film hela kvällen och tog det lugnt. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Blir nog att se film hehe :)




9e Februari.

Katten hade gömt sig under sängen så sket nästan ner mig då hon hoppa fram. Hade tänkt göra något vettigt idag men kändes jobbigt, och har fått ont i halsen igen så det sög ju.
I kväll blir det nog film och äta något gott om vi nu har något gott här hemma. Hade ju varit småkul att festa men då inte mitt partygäng kan så blir det inget av. Verkar dock som att det kan bli ett litet partyäventyr nästa helg!



God natt.

Är så trött nu så vet knappt vad jag skriver och lär inte minnas det i morgon heller.
Var tänkt jag skulle hitta på något med mina vänner i kväll, ett tag lutade det mot fest men slutade med filmkväll med mig själv, skönt med en lugn kväll. Kan knappt minnas vad jag såg, något med Jim Carrey och till det blev det en lite skum kaka till. Känns som att jag levt på sallad och frukt hela veckan, så satt fint med lite choklad. Saknar dock mina apelsiner så börjar redan längta tills frukosten!

Nu ska jag sova, God natt!




7e Februari.

Hade glömt bort hur gott apelsiner är. Tryckte två till middag igår eftersom det var det enda jag var sugen på då jag mådde så illa. Ska nog äta samma sak idag med om inte mamma bjuder på 3 rätters.

Fortfarande snorig, men nu har onda halsen övergått till hosta. Är alltid så, först är man snorig och ont i halsen, sen blir det tät i näsan och hosta.

Igår blev det Harry P och idag har jag bara pillat navelludd.




Me want.

 
Gina Tricot

5e Februari.

Förstår inte riktigt vad som hände igår, mådde prima ballerina tills där just innan middagen då en jävlig förkylning kom på 5 min. Precis på samma sätt som då man får näsblod så började snoret rinna och halsen blev helt förstörd.
Är så rädd att jag ska bli magsjuk, har mått småilla hela kvällen och legat på kökssoffan och skakat i en timma...
Var egentligen tänkt att jag skulle vara med Theres, Julia och Frida ikväll men när jag mår som jag mår kändes det inte lika taggande och vill inte smitta dom.

Ligger framför TVn hemma i Klut. TVn har dock fastnat så har kollat på Jennifer Lawrence (The Hunger Games) rumpa i en halvtimma. Katten som jag hade kidnappat (från köksstolen till soffan) flydde då när TVn gav upp.

Igårkväll for jag till Staffan och myste. Såg Supernatural och däckade som vanligt lite för tidigt. Har börjat bli så gammal nu så orkar knappt se TV för det är för utmattande för en pensionär som mig.






Min trogna vän Izza. Sova och gråhåret är våra likheter.



3 Februari.

Blev förfest igår hos Tessan med Staffan, Anton och Isak. Drog sen till Allstar, fyllekäk på Max och slutade med att jag, Staffan och Anton sovde hos Frida. Idag var vi alla så hungriga så blev käk på Dallas, onödigt onyttigt men gott vare :)Annars i veckan har jag mest bara jobbat och varit med Staffan. Nu ska jag fortsätta se Supernatural och trycka ballerina.
Jag innan fiesta.

Jacka.

Lämnade tillbaka militärjackan igår som jag köpte förra veckan. Den var helt enkelt för stor (vet att den ska vara stor men vill inte ha den så) och jag såg ut som en dvärg i den. Ska istället köpa denna goding från hm!
 
 

Me want.

Älskar tröjor som har tryck eller annat tyg på baksidan. Här är två från gina som förhoppningsvis blir mina en vacker dag. Ger dock inte att ha såna här kläder på vintern då man måste ha vinterjackan på sig dygnet runt för att överleva.

RSS 2.0