Forever young.

Ska fara till min syster snart, så blir ingen mer uppdatering för ens efter helgen. Blir stadsfesten hela helgen och min syster har inget internet så blir lite svårt. Men måste käka nu sen drar jag, tjo hej!
 
 
 
 

In your eyes I know I'll find the light.

Varit på stadsfesten en sväng med Linnea, sen träffade vi Staffan, Isak och Erik tror jag han hette? Linnea köpte langos som alla åt av, haha ;) Alla verkar astaggade på att åka karusell, hatar att jag varje år säger att jag inte ska åka någon för jag blir så lätt illamående, men nog fan lyckas någon övertala mig sen mår jag illa hela kvällen, inte värt det. Kan dock åka karuseller, bara dom inte snurrar! och alla här på stads snurrar bara. Tycker det är jävligt kul (dock rädd att karusellen ska gå sönder och jag dör) men mår så jävla dåligt så :/
Aja, nu ska jag ner och käka nått sen blire film hela natten lång!
 
 

Never give up on someone you can't go a day without thinking about.

Har varit borta sen i torsdags och kom hem måndagkväll så har inte kunnat blogga nått i helgen. Var för lat för att blogga måndagkväll och igår "åskade" det enligt mamma så kunde inte vara inne på internet. Aja, hade iaf en trevlig midsommar tillsammans med Staffan och hans släkt. Tror det var en av dom bästa midsommrarna jag haft, hans släkt är så roliga och lite smågalna så blev mycket skratt, speciellt då alla skulle sjunga karaoke, haha ;)
I lördags blev det fest, känns som att det var ett tag sen jag festade så det var kul! och i söndags och måndags degade jag hemma hos Frida, blev en sväng på stan också men fattig som jag är fick jag bara kolla på då syrran shoppade...
 
Bjuder på två bilder från i lördags då jag och Tessan träffade på några söta kissemissar!
 
 
Nu ska jag ner och se om det finns något att äta sen se Pretty little liars :)

Stop by, grab a sandwich, fall in love.

Ligger halvdöd och ser på film, min vanliga syssla nu för tiden då jag är arbetslös. Ska till arbetsförmedlingen imorgon och lyssna på ännu mera babbel, alltid lika kul. Igår blev det inget bloggande som ni kanske märkte, det åskade då jag vaknade så kändes inte så taggande att he på datorn. Sen på kvällen såg jag och syrran film, Ten Inch Hero som vi båda sett flera gånger förut men den är så bra!
Ska se film nu och vänta på att tårtan ska bli klar, min bror fyller år idag så vi ska fira han senare! :)
 
 
 

Love is a force you can't control.

Har just sett film och gråtit en liten skvätt. Min syster tipsade på hennes blogg om filmen Keith, mycket bra var den! liknar A Walk to Remember så ni som sett den förstår nog att den här också är sorglig. Jesse McCartney var riktigt duktig som skådis, händer ofta då artister ska skådespela (eller tvärtom) att dom är riktigt dåliga och tror dom kan bara för dom är kända (finns dock många som lyckats jättebra!). Jesse McCartney är då en av dom som lyckats riktigt väl :)



Nu ska jag leta upp en till bra film sen blire natti natti!

-


Escape with me.

Varför ska det blåsa? går ju inte att sola då det blåser, svinkallt ju... och moln överallt. Har ändå lyckats sola ca en timma så hoppas jag fått lite färg! Igår blev det film-mys med syster, vi såg 21 Jump Street. Helt okej film, fick mig några skratt då och då men tycker Johnny Depp skulle vart med lite mer, hihi ;)
Nu har jag just rensat min garderob på massa kläder som jag inte använder, sen ska jag och mamma ut till gårdshuset och se om vi hittar mer kläder som jag sen tänkte sälja. Ska även kolla om vi hittar några gamla kläder mamma hade förut, förhoppningsvis några jeans som jag kan göra om till shorts.



Me want.

Sjukt fina klännigar från Gina Tricot, synd bara att jag är så kort så dom längre passar nog inte så bra på mig. Kan dock ha dom om jag har högklackat! :)

 


I've never felt this way before.

Väntar på att syrran ska övningsköra klart så vi kan se film och käka kladdis, hehe. Sen ska jag sova som aldrig förr och imorgon ska jag sola tills jag bränns ihjäl! typ. nästan. kanske. inte. Aja, ska iaf sola och bli brun, inte röd äcklig kräfta. Sen har jag inga andra planer förutom att rulla chokladbollar, händelserikt liv jag har? jadå.
På tal om nått annat så var filmen igår riktigt bra, så se den! :)

Nu ska jag leta upp en grymt bra film, see ya later!



'Cause every little thing gonna be all right.

Blev inga shorts igår, var på alla affärer och letade men inte hittade jag några. Dom jag tänkte köpa vart jag lite tveksam över, så får se om det blir dom eller några andra. Letade också efter en jeansjacka men det var då omöjligt. Bytte iaf min bikiniunderdel och köpte ett linne.
Påväg till Bik Bok igår i rulltrappan kände jag att det stod någon läskig typ bakom mig men vågade inte kolla bak, då jag sen kom ut från Bik Bok stod Staffan där, han som var den läskiga stalkern alltså, haha ;) Vi gick sen till bryggan för att kolla på drakbåtstävlingen och han skulle jobba där. Jag for sen hem och käkade grillat, hade inte ätit på 12 timmar så var nära döden. Senare kom Staffan efter han hade jobbat, vi såg på film, käkade jordgubbar med glass och sen däcka vi.

Ikv blir det bio med älsklingen, Snow White and the Huntsman, tror den kommer vara riktigt bra! :)


One day when the sky is falling, I'll be standing right next to you.

Känner att jag börjar bli gammal då man sitter i telefonkö. Varit vaken sen klockan 10 och blev jävligt besviken på vädret, skulle ju vara sol idag?!!?!? behöver sola min baksida eftersom jag bara solat framsidan och ser väldigt tapig ut. Ska följa med mamma till stan idag, kanske borde köra på polotröja idag som syster min tyckte pga min fula solbränna.


Me want.

 


I'll give my life up for you, cause you are my dream.

For till Staffan igårkväll och myste framför en film, Wrath of the Titans. Rätt bra faktiskt, gillar sånna där grekiska-gud-filmer, hehe. Idag for jag till stan för att fara till arbetsförmedlingen, fattade verkligen ingenting och såg förmodligen väldigt efterbliven ut. Blev sen en shoppingrund med Tessan, en bikini och ett linne rikare. Imorgon ska jag nog slå till på ett par fina jenasshorts jag spanat in ett tag :)

Igår lyckades jag dessutom med det jag alltid gör på sommaren, bränner mig i solen. Började undra varför alla kollade så konstigt på mig på stan idag, men jag skulle också stirra om det gick en jättekräfta runt på stan.
Nu ska jag se Pretty little liars, kanske någon film och sen skalla kudden!




Filmtips - Heartbreakers

Såg Heartbreakers idag, har en känsla av att jag kan ha sett delar ur den förut eller så är den bara lik någon annan film. Den var rätt bra faktiskt, handlar om en mamma (Sigourney Weaver) och en dotter (Jennifer Love Hewitt) som blåser gifta män för att tjäna ihop pengar. Rekomenderas!


Som vanligt visar trailers nästan hela filmen, så se inte hela :)

 


You look so sweet while you're dreaming.

Smälter snart bort och blir en pöl i min säng, så sjuk varmt här inne! och ville inte öppna nått fönster för då kommer hela världens insekter in hit. Har sett film och solat hela dagen, for inte på jobbet för jag har hostat hela natten/morgonen. Om min syster hade varit hemma hade jag tvingat hon att klippa mig, eller hade såklart inte tvingat hon utan ist bett henne vänligt som den snälla systern jag är. Har ingen aning vad jag ska hitta på nu, kanske blir att fortsätta rulla tummarna och pilla navelludd?




I pray to God everyday, that you keep that smile.

Känns som att jag inte var hemma nånting alls förra veckan, fullt upp hela tiden (med att festa, hehe). Hade en grym vecka förutom att jag var förkyld, men det stoppade inte mig ;) Bestämde mig innan studentveckan att jag skulle ta många bilder, gjorde jag det? nejdå. Men har några få bilder som jag kan visa och berätta lite kort om veckan och bla bla bla. Inte det intressantaste men!
Är fortfarande sjuk och ska jobba imorgon, vet inte hur jag ska göra eftersom man verkligen inte ska vara sjuk då man jobbar med mat... får se hur jag mår imorgon.
Nu ska jag äta middag som tydligen var klar för 3 timmar sen men ingen sa nått till mig?



FY FAN VAD JAG ÄR BRA!

Ja då har man tagit studenten och nu är bara festen kvar! känns lite sorgligt men ändå sjukt taggad ;) har dock aldrig varit så sjuk som jag är nu så kanske måste byta ut alkoholen mot hostmedicin? nä, så mesig ska man ju inte vara, hehe. Vädret var ju ite det bästa imorse då det spöregnade då vi skulle fara till kyrkan (så vi beställde taxi) och då vi gick ut ur kyrkan, men sen på skrindan småregnade det bara och nu blev det helt plöstligt sol?!?!?! :D

Ska göra mig klar inför kvällen, käka lite cheesecake och sen kör vi all in!! ;)


No matter what, we party tonight.

Ska snart bege mig mot bussen sen blir det nog mat på Dallas, se på balen och sen fest ;) taggad till tusen! vädret kunde dock varit bättre men. Men måste skynda mig nu, lär inte bli någon uppdatering för ens på torsdag eftersom det blir fest imorgon också och kommer inte hem för ens efter skolan på torsdag.

Taggar med lite Justin Bieber ;) hehe.


You've got that smile, that only heaven can make.

Både jag och mamma försovde oss så jag lyckades såklart missa bussen. Tog nästa buss ist och har idag bara städat lite smått och planerat inför veckan. Pratade också betyg idag och har VG i storkök, restaurang och gastronomi :)
Har ingen aning vad jag ska hitta på idag, är jävligt trött (som vanligt) så kanske blir en powernap snart, hehe :)




Ingen är perfekt, men någon kan vara perfekt för dig.

Blev helt snurrig nyss och hade ingen aning om det var lördag eller söndag idag?!? inte bra att ligga inne en hel helg, har ingen koll alls ju :( vädret sög lika mke idag som igår så blev inget vettigt att göra idag heller. Ska nog städa mitt rum som jag försökt intalat mig själv att göra hela dagen... sen duscha bort min äckliga feta frilla och se film tills jag somnar.
Imorgon blir det att städa på skolan hela dagen (hoppas dock vi slutar tidigt då vi inte har så mke kvar att städa), älskar då lärarna använder oss som slavar!




Me want.


Who cares what they're gonna say.

Igår var det klassfest, jag drack inte men drog ändå med mig Linnea dit för ingen av oss ville sitta hemma och tråka. Kan ibland vara lite kul att vara nykter på fest, ska mobba mina klasskamrater på måndag! Jag och Linnea skjutsade sen massa folk och pratade en massa innan vi sen for hem för båda var så trötta.
Idag har jag varit mer död än levande, har legat i sängen hela dagen och sett på film. Ska väl se film ett tag till och sen sova ♥ om inte vädret är lika dåligt som idag så ska jag nog hitta på något imorgon, måste dock städa mitt rum... kläder överallt, mina föräldrar gråter nog då dom ser in hit.


Come closer, closer to me.

Antingen är jag allergisk mot mitt schampo, min parfym lr så är det bara pollen som jävlas med mig eftersom jag nyser hela tiden. Kan också vara att jag är påväg att bli förkyld men hoppas verkligen inte det! En vecka kvar innan studenten och fixade klänning idag, alltid ute i sista minuten. Nu fattas bara lite smycken och sån skit sen äre party! hehe :D
Ikv blir det nog att fara till stan och grilla/festa med klassen men ska vara nykter, men på tisdag då jävlar kör vi igång studentveckan!


You're verry beautiful.

Dålig uppdatering men har inte haft tid/ork då jag i måndags var med Tessan, i tisdags var jag med Staffan, i onsdags var jag hos Frida (som inte har något internet) och idag har jag varit på stan med mamma. Har iaf varit på vårdcentralen och tagit min andra dos av livmodershalscancer vaccinet, min arm är helt död och jag med så vill bara sova. Sen varit på solbacken där jag köpte 2 par skor (ett par till studenten) och en foundation.
Har letat som en galning efter en studentklänning men fortfarande inte hittat någon, så finns nog risk att jag springer runt naken i kyrkan.

Ska sova nu så jag orkar att städa på skolan hela dagen imorgon, OJ så taggad jag är.


Me want.


RSS 2.0