Piteå havsbad.

Helgen var så himla rolig! var ju i Piteå med massa folk och levde livet. Började med en sväng på dollars vilket slutade med en massa onyttigheter och Staffan handlade för över 200 spänn?? haha. Checkade in på hotellet och sen blev det bad. Skitlänge sedan jag badade så det var kul! sen blev det förfest i ett av hotellrummen innan vi drog ner till restaurangen/showen. Vi fick exakt samma bord som jag och Staffan hade då vi var där i december, lite coolt ändå. Och det är typ i mitten av allt, bästa platserna alltså ;) Showen var himla bra!! var musik från 40-talet och fram till idag. Maten var också himla bra då dom hade vårrullar!!! det är så jävla gott och deras var SJUKT goda! 
Efter showen gick vi tillbaka till hotellrummet för att dricka lite mer hehe. Tanken var att vi skulle gå ner igen för att fortsätta festa då dom har en bar och dansgolv där, men då hade dom stängt för det var för lite folk... Men vi fortsatte festa på rummet istället och det var kul det med! dock så var dom flesta trötta efter dålig sömn och för att vi farit så tidigt på morgonen. Eftersom att alla var så trötta och fulla så spårade det på slutet då det började flyga pommes överallt haha! 
 
Morgonen började såklart med hotellfrukost och sen badade vi. Badade rätt så länge, men satt för det mesta i bubbelpoolen hehe ;) Helgens äckligaste var då vi bubblade och Staffan hittade ett ruttet tuggummi på hans ben!?!?! HAHAHAHA.
 
Allt under helgen var dock inte så roligt. Då vi skulle fara hem vid kl. 4 så ville ingen av bilarna starta. Var alltså 29- och vi hade inte haft i någon motorvärmare... Vi prövade först med startkablar på Emils bil vilket inte funkade. Då vi skulle pröva på Jontes bil så gick spaken till huven av så gick inte ens att få upp huven. Sen försökte vi med motorvärmare, snodde ström från en stuga men det gick inte heller. Försökte fan med allt och varenda gång var det nån lite grej som gjorde att det inte funkade, kändes verkligen som att någon jävlades med oss. Tillslut fick Emil igång sin bil så han och Jonte for in till Piteå för att köpa en bogseringslina för att försöka dra igång Jontes bil men det funkade inte heller (till en början gick det inte ens att dra hans bil då det inte fanns en krok men hittade sen en annan grej att fästa i). Slutade med att Jonte ringde sin pappa som fick komma dit och hjälpa. Linda och Alle åkte med Emil och jag, Staffan och Tessan åkte med hennes pappa. 
 
Var inte det minsta kul även fast man fick säg ett skratta för det var så jävligt. Men nu i efterhand lär vi nog skratta åt det hehe ;)
 
 
 
Alle var inte riktigt tydlig då han bokade så det blev Ruljek istället för Ruljeff haha ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0