Luleåkalaset

Torsdagen spenderades på krogen för att fira Staffans födelsedag, for dit ganska tidigt eftersom att båda Staffan och Isak jobbade dagen efter, så blev att fara hem rätt snabbt också.
 
Fredagen bestod av äventyr i Luleå med Staffan, Isak, Linnea och Anton. Tog lite tid innan vi fick oss iväg, men när vi väl var på vägen så blev det en jävligt rolig resa! förfestade vid/i bilen, lyssnade på något bra 70+ band, sjöng som galningar till Lillasyster, Staffan och Anton blev kristna, Isak försvann, jag tjatade om thaimat halva kvällen, fick gratis thaimat, var vakna hela natten (förutom Isak), Anton spåra och började kasta runt all packning, Linnea och Anton hade ölkrig på morgonen, bakismat på Max, sovde halva dagen, lekte lekar hela vägen hem till Isak. Hade sjukt kul och taggar redan nästa sommar!
 
Lördagskvällen/söndagen var jag hos Staffan och myste, for till min syster imorse och chillat där hela dagen. Varit hemma nu i några timmar och sett The O.C., ska se ett till avsnitt innan det blir filmmys med syster :)
 
Har tyvärr inga bilder så ni får nöja er med denna. Vet inte om Linnea kommer lägga ut några, kanske snor av henne då! :]

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0