Brännbollsyran 2013.

Var egentligen tänkt att jag, Staffan och Anton skulle fara till Umeå på torsdagen men eftersom dom var så bakis sedan onsdagens festande fick det bli fredag istället.
Tog en tidig buss så vi var framme vid 3 tiden, köpte mat och sen började vi festa. Lite senare kom också Izza, Timmy och Adam dit. Sen tog vi alla bussen till yran där det var fullt med folk och dom hade världens sämsta kö-system så köade ca 1 timma och trängdes bland folk. Dom hade då inga seriösa regler där heller, vissa fick sig in även fast dom hade en systemetpåse i handen med öl.

Såg lite av Hoffmaistro och sen virrade vi mest runt för vi tappade bort varandra hela tiden. Fanns dessutom ingen täckning så gick inte att ringa eller smsa.
Sen bussen till stan för käk på McDonalds. Anton var väldigt taggad i bussen och skrek donken hela vägen haha!
Sen hem till Linnea för att sova. Blev dock inte mycket sömn då Anton i vanlig ordning ska väcka alla tidigt på morgonen. Brukar oftast vara vid 10 men denna gång var det vid 8...haha så alla var rätt trötta och hängiga halva lördagen. Izza, Timmy och Adam for hem till Skellefte för crusingen.
Köpte mat på Frasses och sen började vi festandet igen (killarna började dock dricka typ direkt på morgonen hehe). Linnea hade mött några människor på fredagkvällen då hon var ute (gissar hon skulle på Ica?) och på lördagkvällen då jag och Linnea skulle på Ica träffade vi dom och bjöd över dom på förfest. Riktigt trevliga människor, dom flesta var från Piteå och nån från Skellefteå. Tog sen bussen till yran och denna gången sjöng vi alla (ca 15 pers) "hata löven", haha var så jävla kul! var 2 st löven-fans som försökte överrösta oss men gick ju inte så bra ;)

Dom hade ordnat kösystemet denna dagen men nu hade vi band så då behövde man inte köa. Såg lite på Nause och träffade massa random men trevligt folk. Var dock typ nykter hela kvällen så det var ju lite synd. Hemma hos Linnea skulle vi två försöka sova men killarna och några av piteborna hade efterfest så blev inte mycket sömn denna kväll heller.

På söndagen for jag, Staffan och Anton på Frasses och Donken och köpte mat och sen hem till Skellefteå.
Dom 3 första bilderna är mina och resten har jag snott av Linnea som vanligt ;)Tredje bilden var en man/kvinna som stirrade på mig och Linnea och sen började sakta krypa mot oss, fy fan vad rädda vi blev haha!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0