My head want's to move on, but my heart want's to stay.

Kan väl börja berätta att efter att jag och Tessan skulle aldrig kunna bo tsm. Efter 2 dagar i Piteå på hotellet hade vi nästan dödat varandra, men vi klarade dock veckan hyffsat oskadda.... alltså jag har väl alltid veta att Tessan är knäpp, men efter denna vecka så finner jag inga ord. Ska överleva 2 veckor efter lovet också, känns inte säkert.
Förresten så äre ju lov nu!! har typ inte fattat det (A) ska väl ligga hemma hela lovet och ruttna, sköönt! haha nae men ska väl hitta på nått vettigt också, typp köra skoter?!? skulle vara nice :) får ta ett snack med Tessan!

haha alltså det tog typ en evighet för mig att skriva detta inlägg, har inte suttit vid datorn på ca en vecka så är typ ovan (A) haha illa.

Kan också tillägga att jag har sjukt många filmer och kort på kameran, vet dock inte om jag kan visa alla (Tessan skulle döda mig). En del bilder är så fula att det borde vara förbjudet att visa..... jag gråter seriöst då jag kollar på dom. Och alla filmer, oj oj oj.... jag ska nog sattsa på att bli skådis!


orkar inte visa bilderna nu, får bli senare ikv :)

Kommentarer
Postat av: E M I A M

sv: Jodå, allt bra här med ;)

2011-03-04 @ 19:49:36
URL: http://emiam.blogg.se/
Postat av: Felicia

svar:

jorrå det är helt okejj, tack så jätte mkt du har oxå sjukt fint hår men klipp det du kommer säker passa i det dom flesta blond håriga passar i det :D

2011-03-04 @ 20:25:16
URL: http://musicinmyheaart.blogg.se/
Postat av: Emiam

sv: Ja, det äger! :P

2011-03-04 @ 21:16:19
URL: http://emiam.blogg.se/
Postat av: Felicia

svar:

ahaa jag trodde du hade blont hår fast du skulle nog ändå passa i det : D

2011-03-04 @ 22:39:16
URL: http://musicinmyheaart.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0