The Perfect Man

Såg nyss filmen The Perfect Man tillsammans med syrran, faktiskt rätt så bra film. Har sett den flera gånger förut, men det var ett tag sen så vi ville friska upp minnet lite grann eller vad man nu säger.. 
Ska ju också ge den ett betyg...hm...den har hyffsat bra handling och bra skådisar så den får nog 3/5 (:


                                                                                                                                
Tonåringen Holly Hamilton (Hilary Duff) är trött på att behöva flytta varje gång hennes singelmamma Jean (Heather Locklear) råkar in i en ny kris i ett av sina otaliga förhållanden. För att få mamman på andra tankar tänker Holly ut den perfekta planen om den perfekta mannen - hon hittar på en hemlig beundrare som uppvaktar Jean och ger hennes dåliga självförtroende en knuff i rätt riktning.
Men när det virtuella förhållandet tar fart blir Holly tvungen att skaffa fram en beundrare och lånar hennes väns charmiga och snygga farbror (Chris North) som mannen bakom breven och presenterna. Holly måste ta till allt mer desperate metoder för att hålla den påhittade relationen vid liv och skydda mammans nyfunna lycka... men kommer hon att missa den perfekta mannen när han väl dyker upp? Får ju inte glömma att innan filmen såg jag självklart 90210. (:
Silver och Dixon är tsm igen! ;D dom hade ju en del problem så dom gjorde slut, men idag hände det andra bullar!
Och Ethan har börjat vara en mke med en annan tjej, bara som kompis tror jag, men hon verkar lite skum.. :/

Längtar redan till nästa avsnitt!! (:Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0