Onsdag

Vad hände idag?... just ja, jag och mina två syskon missade bussen, så då fick vi vänta en halvtimma på mamma och mormor som skulle till stan, så kom till skolan vid halv tio så då hade man missat slöjden. Sen så vart det 40min svensk/engelska.. jag och tessan satt ute i korridoren och tränade på våra repliker inför våran teateruppvisning eller vad de nu heter... ;)
Sen vart det gympa... Challe och Lovisa ledde den, var faktiskt en riktigt rolig gympa... ;) sen vart det parisare BLÄ !!
På so:n satt vi i frupprum och chillade, linnea tog några fula bilder... efter det så var det elevensval, å har ju hk då... vi ville ba gå å dö hela högen, och när det bara var vi (5st) så frågade vi kan vi int få sluta ist, å krister sa ja !! :O hahah så då gick vi ner och spelade biljard :] Tessan och emelie mot jag och linnea.... gick väl inte speciellt bra för jag och linnea, det var nog därför jag sööög xD ...förlåt :]
Om man sammanfattar min dag...har nog inte haft någon "serriös" lektion på hela dagen, lol xD


Imorrn är det NP prov igen... och jag kommer äga, det är så himla kul med prov, ääääääälskar det !!!!!!!!!!! (L) (L) (L) (L) (L) (L)(L)(L)(L)(L) L)(L )(L) (L) (L) <3<33<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<33<33<3<3 :DTv:n väntar! [:

Kommentarer
Postat av: Heléne

Josef jag håller med om att det är jätte roligt med prov.......Inte det är nog det värsta jag vet :P

2009-02-05 @ 16:16:36
URL: http://spetsarochanglar.blogspot.com/
Postat av: L+I+N+N+E+A = LINNEA

haha det va ju jag som sög på biljard :O

2009-02-05 @ 20:20:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0