Filmtips - The Call

 
Min syster tipsade om filmen The Call som hon nyligen hade sett. Så idag gjorde jag samma sak och den var verkligen riktigt bra! Bra skådisar i huvudrollerna, Halle Berry och Abigail Breslin. Den var bra och spännnande från början till slutet, Rekommenderas starkt!
 
Handling: Jordan Turner (Halle Berry) tar emot larmsamtal. En kväll får hon ett samtal från tonårstjejen Leah som berättar att en man brytit sig in i hennes hus. Efter att Leah med Jordans hjälp lyckas hålla sig gömd avbryts samtalet. Jordan ringer upp, vilket avslöjar tjejens gömställe och mannen som brytit sig in avbryter samtalet med orden "It's already done". Jordan får efter ett par dar reda på att Leah blev mördad. Ett par månader senare har Jordan istället börja träna nya larmmottagare; men när en tjej råkar ut för samma mördare igen tvingas hon med tveksamhet ta över samtalet.
 
Jag tycker ofta att trailers avslöjar lite för mycket vilket den här trailern också gör, så om ni inte vill veta för mycket ska ni inte se trailern!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0